View Full Version : šľepa mucha...
tak toto sme delali v škole... aspoň profesory zistili, jak sa dostali stopy špinavých topánok na stenu do takej výšky... :bo::ay::ae:
OA HE 4 ever
čom mi neukazuje moje čeknuté videa?? :( joj :aq:
haha toto je zabity vtip ako do ze to skratlo am pobavilo jak svina :) !!! super smejem sa jak blb na tom ze to nejde ale na tu muchu sa tesim
oks, nedá sa tuna nahrať video, nevadí... na tejto stránke si ho možte čeknúť... je to iba zopár sekúnd ale... výsledok stojí zato :ay: príjemné pozeranie...
klapka XYZ... o tri... ideš....
http://www.ceknito.sk/video/74300
:bp:
hehe vzdy sa rad pobavim na pubertackach :) horsie je ze jednu mam doma /sestra/
máš niečo proti mne resp. nám?!?!? :aq:
:ay::ae:
jaj nic len to video mi neslo do hlavy ako je pekne ked sa hadzete o stenu ale o co tam slo chybala mi tam pointa :) vysvetlis mi to ? :D
asi to, že normálny ľudia sa nehádžu o stenu... a tá spolužiačka normálna nieje... že hej saška... pozdravujem dotyčnúú... :ay::ae::bp:
jaj super nabuduce nech sa hodi dole schodami mozno ju to napravi a ak nie tak aspon bude potrebovat na pohyb vozicek :D ak prezije ovsem
joj ani toto by ju nenapravilo a ani nezneškodnilo... ona je nezmar... jediné čo potrebuje je chlopa !!! :ay::bp::ay:
hehe sranda treba zacat sudit od seba
a čo tým chcel básnik povedať??? :aq:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.