PDA

View Full Version : World of Warcraft

toper
02-07-2007, 07:42
pre priaznivcov tejto hry . tu piste vsetko o vasom druhom svete. na akom serveri - realme hrate, ake mate char atd...

eu server eonar toper - tauren druid lvl70 member of angels of apocalypse
anachronos khadkarsk - bloodelf mag lvl61 member of meteleskublesku

skorec1
02-07-2007, 07:43
to je to fakt taka dobra hra? ole posli linky nech sa nato pozriem...

toper
02-07-2007, 07:50
http://www.wow-europe.com/en/index.xml

skorec1
02-07-2007, 07:51
daj nejake obrazky z hry nechce sa mi tam preklikavat!:)

toper
20-07-2007, 21:15
ak by niekto chcel zahrat na piratskom serveru tak nech navstivy tuto stranku. hral som tam rok a je tam kopa cechoslovakov. rozbieha sa tam i datadisk - burning crusade
http://www.unnamed-wow.com/

Mato
21-07-2007, 18:13
server Unnamed (www.unnamed-wow.com), na hru World of Warcraft je fakt dobry aj ked tam nefunguju niektore veci co funguju na originalnych serveroch.
wow sa tam da celkem slusne zahrat - mam to odskusane ale preslo ma to. neviem preco :rolleyes:

RastiC
21-07-2007, 21:44
ale no chlapci toper zase zlanaril na wow napokon TOPER zabil cod v koskovciach a pak sa pridali dalsi :) v pripade ze by ste potrebovali kontakt ako na to s hranim na FREESERVERY /ilegalny je skarede slovo dohodneme sa/ kontaktuje tuto dole podpisanu osobu :) ma know-how
RastiC
p.s. offik je dobra sranda za velke prachy, navyse je narocna na cas :)

jozuch
23-07-2007, 20:32
Co mate s tym warcraftom, buducnost je v AK 47 a nie vo WOW :bp:

skorec1
23-07-2007, 20:36
hmm, co to je?:)

Mato
23-07-2007, 22:17
jozuch a ty uz nehras WoW ? odkedy som prestal hrat ja tak vobec neviem ci ty este hras !

toper
24-07-2007, 22:46
mato ty si jediny co to hrat prestal.... haha . ostatny uz prechadzaju na ofiky . este tak rasta tam stiahnut :-) inak koli tej hre som si dal spravit kreditnu kartu aby som mohol platit poplatky . gamekupony su drahsie

jozuch
25-07-2007, 06:41
Jaj aj by som hral, ale no sak, oneeee, najprv musim kupit ne :)

Mato
25-07-2007, 08:51
no tak to mam aj ja prejst na Burning Crusade? no asi to oskusam co tam je nove ! oskusat treba vsetko :ay:

RastiC
25-07-2007, 20:25
shit do vas :) kreditnu kartu si nikdy koli hre neurobim :) a ani platit nebudem , prichadza sa tak o caro ked spadne server a mozete sa pojst najest alebo napit , wc a tak a ked offik stale hrate a na ine veci neje cas :) teda freeware server pada , neco obcas krachne, nejde daco ale stale je cas a zabava ako ma byt :) ono mne sa vela veci nepaci na offiku a tie nastastie na freewaroch odpadaju /ehm na testovacom unn3 uz je to tazsie/

toper
27-07-2007, 22:46
dnes smes misom sli do swamp of sorow k artisan alchemystovi. je to pecka prebehnut tam ako lvl 37. deadwing pass na rozdiel od unnamedu bol prazdny no v duskwoode v aliancackej dedine bolo dako husto. hracov asi ako na unnamede na celom servere a tie ich straze nas pekne poohanali. zivy som z dediny nevysiel . miso stihol vyjst za posledny dom. ale oplatilo sa . hoci som ostal bez jedneho golda no alchemysta jak svina. inak jeden quest tam bol za 3300exp

jozuch
30-07-2007, 04:15
maniaci :D

RastiC
02-08-2007, 19:19
ale nebudem hrat 14256 minut aby som dosiahol jeden lvl ktory sa rovna asi 15jednotkam stastia ked mozem somariny robit mne ide o zabavu ne o to aby ma zabijali a aby som sa brodil nezazivnimi vecami :) IT IS ONLY GAME :) game is on funny :) nothing work !

Neregistrovaný
05-08-2007, 08:26
Zdravim, ak hladate free server, urcite by ste mali skusit Ancestors TBC server

Fakci na mangose, aktualne na patchi 2.1.3 a OS servra je Linux, ktory je stabilnejsi ako "okna". Latencia je minimalna (10-80 ms).
Je to podla mna vynikajuci server a stale sa vylepsuje. Navyse su tam v poho ludia. Urcite stoji za odskusanie.

Stranka servera http://www.wow.batovka.com/news.php
Datadisk TBC a vsetky patche potrebne na spojazdnenie hry najdete tu:
http://www.wow.batovka.com/downloads.php

Account si mozete vytvorit zde :
http://kacicka.com/wow/man/register.php

majte sa fajn

skorec1
05-08-2007, 20:26
hmm ako si sa tu dostal bez registracie?:)

RastiC
06-08-2007, 14:17
uff to je cisty SPAMER :) pana ani nwime ci existuje :) pozna ho niekto ? ja teda ne ale na moje okna mi nikto nadavat nebude keby mi win xp raz denne neukazal nejaku chybovu hlasku tak ani k pc nechodim :-)

toper
07-08-2007, 19:11
[QUOTE=Neregistrovaný;346]Zdravim, ak hladate free server, urcite by ste mali skusit Ancestors TBC server
kolko ludi tam v priemere aktivne hraje? inak stranku maju peknu len som tam nenatrafil na ludi.

RastiC
10-08-2007, 15:14
http://www.unnamed-wow.com/ prave sa tam rozbehol server uz nie testak ale naostro :) celkom slusne to ide co som skusal :-) kto ma zajem moze omrknut je tam vsetko ako sa napojit ak nie ja oboznamim :D

Mafiozo
10-08-2007, 15:22
Skusal som ten Ancestors celkom good server:ay:

HECTOR_X
10-08-2007, 15:57
pre priaznivcov tejto hry . tu piste vsetko o vasom druhom svete. na akom serveri - realme hrate, ake mate char atd...

eu server anachronos toper-tauren druid lvl41 member of the chosen
khadkarsk-bloodelf mag lvl30 member of meteleskublesku

Tak ja som túto hru hraval iba ako warcraft III, nie je to zlá hra, no Age of empires III +datadisk ma chytil oveľa viac:bp: vrelo odporúčam výskúšať. Ak túto hru nematé poskytnem ju a aj nový datadisk v čestine.
moje icq 269338049

RastiC
10-08-2007, 17:52
warcraft III je RTS , kdezto World of Warcraft je MMRPG :) to je troska rozdiel ale svet je rovnaky

toper
29-10-2007, 00:40
czsk guilda meteleskublesku on anachronos server is recruiting

toper
29-10-2007, 00:55
po azerothe beha Headless Horseman (bezhlavy jazdec)problem je ze kopa hracov ho chce sejmut, takze je stale dead

skorec1
29-10-2007, 01:01
hehe, neviem ocom je rec:) pocuj, vlado cod UO nehras stvrtok? mame zapas!:)

jozuch
02-11-2007, 07:34
Jaaaj tu treba aktualizovat nejake informacie, Toper 54Tauren druid, Mixal 58 Tauren shaman, Mareksvk 45 Blood elf hunter, Jozue 57 Tauren shaman... no jo svet sa meni a len Rastovi mala spravicka.. to pomale Xp na ofiku ta nuti chodit po dungoch... na unnamede by som nikdy nebol v tolkych dungoch... ani som netusil o com je warcraft pokial som nehral na offiku :)

RastiC
04-11-2007, 13:24
chlapci ja mam uz t5 chest pre pala 10k HP a a pobehal som vela dungov :) ovsem sme tam velka rodina nemam rad to chladne prostredie offika :D inac z sa tesim ked budete mat o rok nejaku t5ku , onedlho ideme na vyssiu verziu teda bossaci zase o trocha tuhsi, prajem vam aby ste aspon casto stretavali nekoho co ma nejaky trier :) ja som uz videl aj ARCHIMONDA a Khael Thealasa , to je pre topera on it tusim pozna lebo vie co to o svete Warcraftu :D

RastiC
04-11-2007, 13:30
http://www.unnamed-wow.com/album_pic.php?pic_id=143
skoda Archimonda som nesfotil tam nebolo casu on je totiz dost velka svina :D ale skapal ono sak sme tam prisli ako hejno 70ok

toper
09-11-2007, 11:34
pocuj sysle kde je ten archimond . toho asi nikdy neuvidim - nemam sebevrazedne sklony...hehe

RastiC
09-11-2007, 16:28
asi nie raid :D tam sa jazdi na t6ku :D a nwm asi ani Sunstridera neuvidis cestou k nemu su take lepsie straze co maju cez pol miliona hp a su v skupinach 3 az 6 mobov :D ale nevadi spomen si ako archimond liezol v hyjale na strom zivota v warcraft III to bola posledna missia za elfov tak to je Battle of Mount Hyjal :D osobne som ho dal len dva raz s raid skupinou a to sme healovali 3 naraz tank mal 20 000 hp a armor taky tak :D kurna jak druid moze byt tank o_o inac aj inych znamych som tam stretol :) hehe pripajam link mojho stitu http://www.wowhead.com/?item=30909 INAC alakhazam uz nepouzivajte velmi lebo je cudne nastaveny a nasel som tam nezmysli !!! overoval som to na tothbote a aj wowhead a neje tam vsetko dobre popisane nwm ci neje uz aj na fun servery stavane officialne myslim

toper
10-11-2007, 04:12
caverns of time - sak zato , ved ma byt dead. ledazeby vstal z mrtvych a to by nebolo dobre. posledna vec na ktoru liezol bol strom hehe

RastiC
10-11-2007, 16:11
jj to je uz taky boss medzi najvyssimi co budes jazdit , predtym este vela krat nastivis nizies miesta sak ja som v CoT BoM Hyjal bol len preto lebo potrebovali aj podporu :) zaden lot sa mi poriadne neusel akurat ten stit + shouldersky z Rage Winterchill http://www.wowhead.com/?item=30866 celkom sumne. len si nwm spomenut kde som toho bossa uz videl

jozuch
13-11-2007, 20:05
kurnik az raz nebudem mat peniaze na offik tak si spravim priesta na unnamede :)

RastiC
14-11-2007, 20:11
ne to by ta uz nebavilo :) offik je trocha ina vec , pre mna osobne wow je slaba hra ide skor o prostredie nebyt deka ktory skumam na kazdom rohu /odporucam nastivit ironfroge skutocne dobre miesto v muzeu tam maju az 3 knihy !!! a dost zasadne veci :) ja sa obsmietam najme po trisfalle a loradeone ako aj dalaran tu su caste temy tzv knih /

toper
03-03-2008, 01:07
ti nasi syslici vobec necitaju quest logy o co vlastne ide. rastic si robil quest na kluc v blackrock mountain?ja som to robil pred par dnami uz ako lvl70 len tak zo srandy.quest mozes zobrat od typka ktoreho vidis len ak si dead. zajimavo vyriesene. trebalo daku mace main handovku doniest k soche. tam v tom queste vysvetloval trpaslik co vlastne ten blackrock je. som si pofotil questlog :-) trpaslici si tam stavali mesto len sa im to akosi posralo....

Caty
03-03-2008, 08:37
heheh volod ty si este stastny clovek mas este WoW a ja tu osobu zvanu RastiC nemozem presvedcit aby mi spät nainstaloval WoWko :(

steeve
18-03-2008, 14:09
heheh volod ty si este stastny clovek mas este WoW a ja tu osobu zvanu RastiC nemozem presvedcit aby mi spät nainstaloval WoWko :(

vito a ty mas tu hru????

RastiC
18-03-2008, 14:48
ne vita uz nema a ani tak skoro nebude :bp: u nas doma to ide do herneho praveku kde najlepsa hra je solitare :bo:

wow_aci tesite sa blizi sa Wrath of Lich King , yeah Deth Knight to bude klasa :ay:

Caty
18-03-2008, 17:03
ne vita uz nema a ani tak skoro nebude :bp: u nas doma to ide do herneho praveku kde najlepsa hra je solitare :bo:

wow_aci tesite sa blizi sa Wrath of Lich King , yeah Deth Knight to bude klasa :ay:

:( ja chcem WoWko :( Neni to fer ty si mozes vzdy nainstalovat daku gebuzinu a ja nemozem milucke WoWko :(

RastiC
18-03-2008, 19:15
no wow je dobra hra, ale keby som ju hodnotil 80% , ma len silnu reklamu, a poznam aj lepsie MMRPG ako je wow ale nesu tak zname ! na wow sa mi paci najme DEJ a SVET v ktorom sa toci. keby bola komplexna seria knih (nie e-book) urcite by som to precital :)

Caty
19-03-2008, 14:24
no wow je dobra hra, ale keby som ju hodnotil 80% , ma len silnu reklamu, a poznam aj lepsie MMRPG ako je wow ale nesu tak zname ! na wow sa mi paci najme DEJ a SVET v ktorom sa toci. keby bola komplexna seria knih (nie e-book) urcite by som to precital :)

no sak 80 % je dobre :ay: Paci sa ti dost ta hra a ty ju nechecs mat na pc :( Teba nepochopi ani psycholog sakra :(

RastiC
19-03-2008, 16:53
no sak 80 % je dobre :ay: Paci sa ti dost ta hra a ty ju nechecs mat na pc :( Teba nepochopi ani psycholog sakra :(

wow vyzaduje vela casu, a pritom ja som videl vsetko zajimave v hre co sa deja tyka :ay: teda naco mi to hrat ?

Mato
19-03-2008, 21:23
kurňa...to vy dvaja si to nemozete povedat doma, ale tu pisat tote hovadiny... zdravy ste ???

RastiC
20-03-2008, 09:29
mato a ty este hrajes wow ?

Mato
20-03-2008, 09:36
nee...zrusili mi server...www.spojka.org , este pred mesuiacom som na tym hral ale je OFF...

Caty
20-03-2008, 11:36
nee...zrusili mi server...www.spojka.org , este pred mesuiacom som na tym hral ale je OFF...

Ta sak chod na ini server napr na Unn :) Celkom sa mu dari :ay:

Mato
20-03-2008, 14:17
odvcera je Online aj SPOJKA...az teraz som si vsimol... ale kaslem uz aj na WoW...

RastiC
20-03-2008, 20:35
dobra volba mato skoncit s wow. ideal je hrat nejaku hru scasu na cas napr COD sem tam s kamosmi

Mato
20-03-2008, 21:07
to je presne moj pripad...COD s kamosmi, alebo spoluziakmi...raz za čas... to je OK...