View Full Version : navrhy na vylepsenie siete a internetu!
ak mate nejaky navrh na vylepsienie siete a internetu tak sa pokusime spolocnymi silami to vylepsit!:ay:
momentale mam taky navrh ze dal by som zrusit PC sekure co je blbost platit kazdy mesiac ako ochranu od virov od ST a usetril by som 100sk mecacne bez DPH a zvysil by som upload na 512 za 100sk mesacne bez dph co by relativne zlepsilo internet a tak by som mohol upravit net z 64/512 na 128/512
momentalne som dal zvysit upload z 384 na 512, takze to zvysujuem aj vam na 128 zo 64:ay:
aktualne to bude az za 5 pracovnych dni!
predpokladam ze sa po prejavi aj na rychlejsom otvarani stranok...
zvysenie uploadu z 64 na 128 len na poziadanie!:ay:
ak mate nejaky navrh na vylepsienie siete a internetu tak sa pokusime spolocnymi silami to vylepsit!:ay:
momentale mam taky navrh ze dal by som zrusit PC sekure co je blbost platit kazdy mesiac ako ochranu od virov od ST a usetril by som 100sk mecacne bez DPH a zvysil by som upload na 512 za 100sk mesacne bez dph co by relativne zlepsilo internet a tak by som mohol upravit net z 64/512 na 128/512
Ja Neznam ty si tu dzefo
coskoro v Lubisi internet prekazdeho! planuje sa komplet zprealizovat siet a intenet vdedine, este to potrebuje nejake formality na uradoch, pripojenie 2500sk jednorazovo a 300sk mesacne, podla uzivatelov, ale urcine nie menej...
coskoro nova rychlost stahovania dat na 3 skupiny od 12:00 do 24:00 -512kbit/s od 00:00 do 8:00 neobmedzene cca 4Mbit/s a od 8:00 do 12:00 1Mbit/s
19.1.2008 vypadok internetu na cca 3hodiny predpokladam okolo 11 predobedom, dôvod odstavky pre skvalitnenie internetu a siete!
predpoklada sa na 1-3.2.2007 odstavka na 4h pre vypelsenie siete cca 2MB/s rychlost lokalnej siete hlavneho uzlu:ay:
+ zahrna sa dalsia dedina dedacov!:ay:
aj toto forum sa rozrastie o dedacov?
no a podla predpokladov nesôr aj dedacov;)
no, momentalne sa nam podarilo rozbehat na KD nove APcko, prenos z horneho konca ku dolnemu je 2.3MB/s....
planuje sa este na kulture nova antena, predpokladam lepsi signal prekazdeho...
mame rozbehany novy server v koskovciach + nove najvykonnejsie sietovky co je mozne dostat, odozva je 2ms dokoskoviec a prenosovost asi 1-2 MB/s:ay:
Bude mozne sa cez prazdniny pripoji z notebookom na siet, teda aby som mal internet?...Cca na 3 mesiace samozrejme za poplatok
jasne, neje problem, internet ti hanodim bez poplatku na pripojenie ked si niekde najdes signal:) no a samozrejme 300sk mesacne!:) alebo sa mozem dohodnut na zapozicani zariadenia... no a este teraz sa planuje na KD vymenit antenu takze predpokladam este lepsie pokrytie celej dediny signalom takze si mozes podlamna vpochode surfovat vlete aj na laborci:D
ak ste si uz urcite vsimli tak rychlost internetu je uz 1024/128, priemere v silnej prevacke tak asi 700-800k
momentalne je spusteny polnocny rezim 4Mbit/s Internetu, ak ho niekto nema nech da vediet, mozno sa naneho zabudlo:)
jasne, neje problem, internet ti hanodim bez poplatku na pripojenie ked si niekde najdes signal:) no a samozrejme 300sk mesacne!:) alebo sa mozem dohodnut na zapozicani zariadenia... no a este teraz sa planuje na KD vymenit antenu takze predpokladam este lepsie pokrytie celej dediny signalom takze si mozes podlamna vpochode surfovat vlete aj na laborci:D
ak ste si uz urcite vsimli tak rychlost internetu je uz 1024/128, priemere v silnej prevacke tak asi 700-800k
No aj na madračku či nafukovačku na laborec:D:D:D:D:bp:
chcete vyuzit internetovanie so svojim notebookom v celom udoli od lubise az po dlhe? za poplatok 100sk vam to tak nastavim:D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.