View Full Version : Turnaje v Call Of Duty
Tu budeme pisat kedy a na akom servery si dame nejaky turnaj...
ak by uspesne dopadol projekt (Pokrytie 3 obcí internetom)
navrhoval by som kupit nejake org. HRY ktore by sa spustili na Serveru
piste aby by ste chceli hry a potom sa spravi hlasovanie, herne servery by bezali 24h denne
tak, uz mame org. hru call of duty 2 na server
tak, uz mame org. hru call of duty 2 na server
pre slabsich hracov je vystiznejsie toto: Tu budeme pisat kedy a na akom servery vam nakopeme prdel :-)heh
Mal som namysli nas server ... co vytvara Skorec ... aby sa aj KOSKOVCANIA ... mohli pripojit ... a tim aby sme mohli nakopat tie zadky.... :p
... lol ..
spravi sa aj org. hraci server ktory bude bezat nepretrzite a bude na heslo. bude sutaz o nejake hodnotne ceny, uz mam aj bodovanie vymyslene!:ay:
pana ved od nas tam nebdue koho poslat :) po case ich prejde resovanie :) cyklus start --------- ratatata ----------- dead , a tak dokola chlapcov asi nebude bavit ale myslim ze par ochotnikov na cod by sa naslo
Kedy by sme mohli zahrať CoD 2?
hej už mám call of duty 2... tha kedy ideme zahrať hej... šak ja už toto nehrala das pol roka... oľem, nespravime dačo cez víkend? hm? :):aq:
nee call of duty 2 ! dame server na Call of duty united offensive lebo mne call of duty 2 nechce ist. mam uz pocitac 5 rokov ta grafika neje na cod 2 dobra. ale cod uo mozeme zahrat aj cely vikend.
nee call of duty 2 ! dame server na Call of duty united offensive lebo mne call of duty 2 nechce ist. mam uz pocitac 5 rokov ta grafika neje na cod 2 dobra. ale cod uo mozeme zahrat aj cely vikend.
joj ta mne to je jedno, ja len od nudy by som už fakt dačo zahrala... možeme aj dnes :D ehhe :ay:
mozeme aj ihned zahrat CoD UO ! len treba server a paru playerov !
no cod uo je fajn a aj cod II ujde ale cod uo u nas viac ide urcite by som prisiel na server po vyprask keby mi bolo dane info nemam problema robit kulisara na cod, len dajte vediet kedy sa bude katovat
HECTOR_X
10-08-2007, 16:19
tak ja sa hlasím na ten turnaj, hoci už nie som aktívny hráč,ale rád sa pripojím ku komunite. Som za CoD 1.:bp:
Treba aj napísať kedy asi bude.
njn Cod 1 ale lepsie Cod UO :) predsa iste veci mi chybaju v CoD 1 , taky MG38 rozlozeny v okne je cista lahodka i ked neje vhoda na dobre skore ale zabavaaaa je prioritna nie vitaztvo :D
HECTOR_X
10-08-2007, 18:04
njn Cod 1 ale lepsie Cod UO :) predsa iste veci mi chybaju v CoD 1 , taky MG38 rozlozeny v okne je cista lahodka i ked neje vhoda na dobre skore ale zabavaaaa je prioritna nie vitaztvo :D
CoD mi isla oveľa lepšie aj po fyzike a j pri ovladaní jednoducho keď si na niečo zvykneš tak ťažko sa toho chceš zbaviť ako napr. behu v CoD Uo :mad:
turnaj nebude sôr nez nespojime dediny...
no ale nejake priatelske utkania by sa dali spravit aj skor :) len tak pre potesenie
no to jo. ja by fakt uz zahrat CoD UO aj ked som tu hru nehral cez 3 mesiace ! ja uz hry nehram zadne ale Cod UO server by som rad videl nejaky !
Ani ja iadne hry nehrám, niet času... ale na call of duty by som si ho našla :D ahha
nooo ja uz mam nahodene CALL OF DUTY UNITED OFFENSIVE ! kedy hrame???
oke ale COD UO v 1.51 ??? treba sa dohodnut :) nech viem co mam oprasit :) ehmm a cod2 my nejde lebo mam staru VGA asi pojalo
sak vsade sa hra UO na patche 1,51. dufam ze aj v Lubisi :)
na cod uo tu neje ohlas, ked tak ratam kolko by sa naslo na server 3-5 ???
no mam nahodeny COD UO 1.51 :D tak je tu neikto kto by zahral :) nejake priatelske zapasy dame ale iba DM , TDM :D
HECTOR_X
10-09-2007, 22:11
no mam nahodeny COD UO 1.51 :D tak je tu neikto kto by zahral :) nejake priatelske zapasy dame ale iba DM , TDM :D
Fakt skorec kedy dame ten turnaj a kedy dame COD 1 ? zorganizuj to:aq:
ta co ja som? mam dost svojej prace... ale fakt, odkedy ja nehram tak uz nikto nehra... trebalo by nahrat jednu verziu, alebo hru na DVD a to dat kazdemu nech si poinstaluje ze sa to bude hrat...
HECTOR_X
10-09-2007, 22:39
ta co ja som? mam dost svojej prace... ale fakt, odkedy ja nehram tak uz nikto nehra... trebalo by nahrat jednu verziu, alebo hru na DVD a to dat kazdemu nech si poinstaluje ze sa to bude hrat...
tak s tym suhlasim. no ešte ma napadlo lesie nahrat to na spoločný HDD . no o tom v novom topiku popišem bližšie. :ay:
1.11.2007 sa planuje turnaj na Call Of Duty United Offensive, hodimu sa mozeme este dohodnut! bude sa hrat TDM (napr. 10 vs 10 ludi)
server bude na mojom PC - IP:192.168.0.20 ak bude nejaky z vonku tak IP:87.197.98.90 port:27900
server bude na HESLO! skorec
po zvyseni uploadu na nete predpokladam 4hracov z vonku bezproblemu
ohladne verzie sa dohodneme a bude na CD ktore vam pozicam!
tak to to mám radšej ako CoD 2. Len keby mi to išlo, dáko mi to nechce ísť... po nete mi to vobec nechce ísť. :( :aq:
stredu vecer ked dojdem tak nahram kazdemu verziu hry
Niesi sama komu to nejde,mimochodom už sa tešim a som zvedavy kolko ludi bude hrať!:ar::aq:
hra je povolene, ale len pre tych co su na kabli...
kto bude chciet aj mimo 192.168.0.x nech da vediet, inac to budete mat stredu...
alebo nahram to bursakovi a odneho si postahujte...
dajte kazdemu na sieti vediet ze sa hraje turnaj! a aj z koskociec chlapcom! 5ch to zvladne vpohode kedze bude zvyseny upload!
hmky, no a ešte mi pvoedz ako? :D hehe Sak ja sa s nimi ani nepoznám, a ani nemám v icq, až jedného... :)
PANA? TO ZAJTRA TURNAJ A JA EŠTE NEMÁM PORIADENÝ CALL OF DUTY UNITED OFFENSIVE :confused::o:(
dneska pridem domov tak si ho skopirujte!:ay:
ta co hrajete ci nie? server na internete 213.160.184.182 a server na sieti 192.168.0.20 :ay:
no, na rozcvicenie sa hralo celkom dobre:bp:
HECTOR
ANDY
ZELO
CLUPO
DUKY
SKOREC
a este kamos z anglicka hral...
zajtra hrame zase...
hmm no 7 na rozcvicku celkom dobre :rolleyes: sak my v koskovciach hrame uz 6 celkom casto hmm ale chlapci co sme ich ted zaucili do toho ta sa casto pytaju ze kedy bude neco s Lubisou ???
no keby bola spojena siet tak mozete sa hrat vo velkom , ale treba chciet
no nas uz stale min hraje 6 ludi, zhoto max. hralo 12hracov zo siete a asi odhadom je 20hracov...
keby som mal viac casu tak by som sas prisiel pospajat ale nemam, jedine aby by ste mali azujem a skusali a ja by som radil co a ako... jeden koskovcan je uz na nasej sieti ale neviem ci je to hrac:)
momentalne pracujem aj natym aby bolo mozne sa pripojit nanas ako niekedy, aj sa svysi upload takze aspon prezatial nieco...
heh sak ja chcem :) a inac hej vsimla som si ze jeden clovek je uz na vasej sieti ma na komine pekny lavor :D
hehe, to neje lavor, to je antena:) ale myslel som aj ten co byva vedla... inac dneska hrali aj 2dievcata odnas, su dokonca lepsie jak poniektori chlapci:D
zajimave. kto od nas (koskoviec) ja uz napojeny na vasu siet ? okre tvojho brata samozrejme.
neviem ako sa vola, vyba hned vedla komaca tusim...
lol sak viem ze je to antena ale dala som tomu kus obrazove pomenovanie :D heh a skorec sak to mas jasne dievcata su lepsie v CoD nez niektori chlapci :ay:
no tiez som pocul ze vkoskovciach mate dobre hracky:D
tento vikend planujeme spojit aj hankovce a pripojit par uzivatelov nasiet nazaciatok, a aj znetu bude moznost sa pripojit na nasu siet tak sa pravdepodobne uskutocni turnaj v call of duty:)
tak daj znac ked bude turnaj :bp:
ano povedz kedy sa to začne????:bp::bp::bp::bp::ar:
dufam ze sa bude dat pripojit aj z vonku lebo trenujem :bp:
takze, vstetko uz mame poriesene, server je pripraveny, ale kto bude mat zaujem nech ma kontaktuje na ICQ, potrebujem este poriesit jednu vec...
predpokladam ze server potiahne max. 4 ch naraz, mozno az osem ludi, este sa uvidi, zahrat mozeme o cca 20:00 dnes 14.1.2008:ay:
LUDIA inac mohol by sa spravit server cez jarne prazdniny co vy na to :confused: myslim ze celkom vhodny cas :ay:
kto ma zaujem nech mi napise na ICQ a ked sa bude hrat ja ho zavolam...
par foteciek z turnaja:ay: zajtra zase o 18:00 sa hraje, na prekvapenie server isiel v pohode, dokonca 3 hrali z netu a nestazovali sa:D
http://img123.imageshack.us/img123/750/beznzvuaz7.th.jpg (http://img123.imageshack.us/my.php?image=beznzvuaz7.jpg)
http://img180.imageshack.us/img180/603/beznzvu2wj8.th.jpg (http://img180.imageshack.us/my.php?image=beznzvu2wj8.jpg)
http://img251.imageshack.us/img251/8585/beznzvu4wk2.th.jpg (http://img251.imageshack.us/my.php?image=beznzvu4wk2.jpg)
skore:100 je dost malo pre tolkych hracov, chcelo by to pridat!!:mad:
ved jedna hra netrva ani 10 min. a uz je konec kola, to je na pi***
ok, hodim na 20minut kolo a skore 200! stale pri skonceni kola sa da ina mapa! ked sa nodhlasuje tak rusim server! ked zobere dobry hrac PPS kik!
ok, hodim na 20minut kolo a skore 200! stale pri skonceni kola sa da ina mapa! ked sa nodhlasuje tak rusim server! ked zobere dobry hrac PPS kik!
hm , pockat ako hraci nemozu poutivat PPSh ? to preco nechapem
ty mozes, a mozu aj ostatni, okrem tych nasi daobrych hracov! bo minule som sa citil ako polovnik ktory lovil kralikov:bp:
jaj tak , no to je fuk obcas je dobra hrat s tym ze vies co ta caka (smrt, respaw, smrt, respawn ...) :)
nebojte keby som hral co uz zachvilu by som aj mal----tak potom neviem kto bude kralik....:aq::aq::aq::aq:
tak to sia si nezazil este ako sa hraje unas, keby hral kazdy predpokladam 30hracov:D 15 vs 15, rezanica jak...
No tak čo, kedy vlastne usporiadáme ten turnaj hm? čo tak zajtra o jedenástej, hm??? myslím doobedu... :ay:
kedy je zajtra ? ideal by bolo keby najprv bola tema kde by boli potrebne odkazy na balik map, patch atd, musim asi vsetky mapy upnut na net nech kazdy konecne ma vsetko co treba. ale dobre by bolo keby MATO to dajak oddobril tym ze by dal vediet ake mapy ma na servere :ay:
ja mám len tote, čo má škorec.. :) xaxa :ay:
jj viem ake ma , ak sa napajame na SLovak private server musime mat rovnaku verziu ako aj mapy ktore map server, tak tie mapy co su tam navyse su velmi velke alebo nehratelne (mp_race daco hrozne co som videl) , moje tipy co som napisal v teme CoD_Uo Co by sa mohlo hrat , su myslim lepsie a dnes som nasiel aj konecne malu mapku kde su aj tanky :)
No jak vidím, Teba asik baví to hľadanie map a tieto dristy okolo toho... :D haha :bp: Ale veď to je fajn, treba hru OŽIVIŤ :-) heh :bp: :ay:
skor ide o to ze nikdy neje tolko hracov aby sa mohlo zacat velkymi mapami, a carentan je uz ohrany a nic nove sa v nom nedeje. a su aj zajimave mapy kde sa beha napr cisto v technike , alebo aj mensie mapy ktore su idealne pre maly pocet hracov. A take mapy sa zidu najme ked je hracov malo :) Ked sa to zabehne a ludia to budu brat ako beznu vec tak bude aj viac hracov. a potom to uz bude jedno :ay:
no veď jasné, problém je slabá informovanovať a komunikácia medzi nami... :( hm TO JE VEĽKÁ CHYBA :confused: :rolleyes: :(
jj bolo by paradne keby sa spravil zoznam ludi co chcu a maju cod, k kazdemu nicku kontakt (mobil alebo ICQ, ideal oboje a tak by sme sa rychlo povolali...) :bo:
Marianko
25-03-2008, 14:56
pocujte. a co s tymi co maju call of duty2 patch 1.3?inac je tam lepsie zabezecenie proti cheaterom a ja si nemozem dat 1.0 pretoze patch sa neda vyhodit.dajte si pls aj vy 1.3.budem si vas davat ako lamky :D
nwm sak asi sa da vyssi patch, marian vies co sa hovori : "Samochvála smrdí !" :) a aby si mal s kym hrat nakoniec, ja uznavam cod2 ale chyba mi tam neco.
jj bolo by paradne keby sa spravil zoznam ludi co chcu a maju cod, k kazdemu nicku kontakt (mobil alebo ICQ, ideal oboje a tak by sme sa rychlo povolali...) :bo:
i ja som zato, ale zasa to treba niejako CHRÁNIŤ, aby nevychádzali tieto informácie von, ako myslím to tak, žeby k tomu nemali prístup ľudia, ktorý niesú zaregistrovaný a tak... :rolleyes:
no nwm skoda ze este neje 24h server, no ono to neje zadarmo ...
a k tym ICQ , ak nechces nekoho mat v kontaktoch borste ho das k ignore , to neje problem s mobilom to je uz ine tam to je dobre poskytnut len vhodnym ludom. ale da sa dohodnut ze napr cez vikend by bol server v istom case pravidelne :ay:
čože? to sa platí? som myslela, že je to free... :( hm :(
no ale keby mato robil poriadny server = dobry PC by bezal nonstop. a pripojenie na internet tiez sice ma zdarma ale potrebuje ho re internet, ako uzivatelov co ma v lubisi
teda to su naklady, ovsem o normalnom platenom servere tu nemoze byt rec tam su vyssie naklady.
I ja som za ten zoznam hracov :ay: My tu i tak fungujeme ludom prezvonim znaju ze sa hra ked mozu ta pridu :bp:
Ano ja tiez nechcem aby sa vynasali tieto informacie, ale co keby sa spravil zoznam a mali ho napr len niektori ludia /niekto z Lubise a Koškoviec/ a nedavalo by sa to na forum vobec, ale keby sme chceli hrat tak by sme len tych nejako splasili a oni by splasili dalsich :rolleyes: no ja som za nejaky taky sposob :ay:
hm, a kebyže sa každému tuna rozpošle mail s tými informáciami, tak by to bolo ešte lepšie. :) Ale len ľuďom, ktorý by to chceli... hm :rolleyes:
Marianko
26-03-2008, 17:47
rasto pocuj.ja som si dal patch z nutnosti,lebo servery na ktorych hrajem su 1.3 a hral som aj par fw. tak preto. a ja sa nechvalim,ked to tak pre vas vyznelo,tak prepacte :) ale som zvedavy ci sa vobec cod2 bude hrat. a co ti tam vlastne chyba? cod2 je lahsie. v cod1,uo ide o skill ale v cod2 to nieje take narocne. zober si sniperku v cod a cod2. v 2 zadrzis dych,aby sa ti nehybal kuker....
jj, je to tak cod 2 je lachsi a zabavnejsi, cod uo je takmer hardcore :D
no cod 2 ale aj cod uo by sa hralo len chyba stabilny server a to bude treba nejako doriesit. ovsem neje tu mato :( nikdy aby som s nim pokecal v tejto veci
Marianko
26-03-2008, 19:30
njn. ale ved on sa dostavi.ale uz vazne by sa mal raz urobit server,uvedomit ludi a poriadne to rozbalit :)
marian ,ale mato chcel spravit server co by bezal 24h denne, a teraz sa zamysli , co to obnasa, jeden nonstop PC co bezi !!! fuj len ta predstava.
musi to byt primerane vykony PC , a jednak server musi byt napichnuty nonstop na stabilnom nete , teda myslim ze su to iste naklady ktore pre mata tiez nesmu byt len premrhane prachy.
No keby ze to malo uroven po case by som pristupil na nieco ako clenske :D aby mal server uroven a nemal z toho velku stratu.
Marianko
27-03-2008, 16:28
a myslis si, ze ja som kreten? ved ja viem ako to chce urobit,ze to bude bezat furt a ze na to treba dobry net.najlepsi by bol hosting,ale kto by daval 400 sk mesacne.... skoda,ze to je narocne na financie :( a este zijeme v chudobnom kraji :mad: a sikol by sa sponzor,co by platil aspon tie poplatky.nema niekto niekoho znameho co ma korunu navyse :D
Marián nieje kretén !!! :aq:
čo, dnes sa zasa po dlhej dobe zasa nič nehraje, hm? :( njn, šak jak inak... :( hm :aq: :(
no ja mozem spravit server ale vasa strana sa nan nenapoji. co tak zavies nepisane pravidlo ze cez vikend bude vzdy server od 17.00 - 21.00 ?
no to je skor otazka na Mata, ci ma cas spravit server SLOVAK PRIVATE ...
hm,a kebyze stále cez víkend bežal slovka private server? :-( hm Alebop aspon od stvrtka, kedy je už martin doma... :) heh :bo::rolleyes:
Marianko
30-03-2008, 09:36
vcera bola fajna bavka,len povedalo sa o 17:00 a nikoho nikde. boli sme len 6...vyhodili sme cheatera a pecka. ale vecer zas sa objavil cheater...CRESPO...inac na to ze som zvyknuty na CoD2,som hral celkom fajn si myslim :D mato,nebude niekedy server na CoD2 ?:)
a este jedna vec: LUBISTANSKY A NIELEN LUBISTANSKI CHEATERI BY MALI DOSTAT BAN !!!
to tu neries, o cheteroch sa vie a ich body su body hanby. staci sa dat ako divak a vies kto je cheater, dalej ked mas server a pozorujes vypis v konzole tak tam ukazuj rozne udaje a aj tam sa da vselico vycitat.
COD 2 je lachsia do hrania, ma uz vychytane nedostatky. lenze kto je dobry v COD 1 (Uo) tak v COD 2 je este lepsi, teda nemysli si marian ze cod2 je prechadzka ruzovim sadom.
myslim ze nato ze to bol prvy dohodnuti server , tak to bol pekny zaciatok, ja som este nemal vsetky kontatky aby som poslal adresu kazdemu teda par ludi sa nedostavilo, myslim ze dalsie vikend to bude zase lepse :)
Marianko
30-03-2008, 11:18
s tym nemas pravdu,ze kto je dobry v CoD UO je este lepsi v CoD2...poznam to na sebe,a kamosoch,ktory hraju CoD2 a maju klan....:omozno niekomu sadne,je to individualne.:)jj a pekny zaciatok na to ze to bol prvy server,ktory bezal tak dlho.a mato skorec.si zapni admin mod na HLSW a zabanuj ip-cky cheaterom...:)a dufam ze si niekedy dame CoD2. inac,kedy bude dalsi server?:rolleyes:
Marianko
30-03-2008, 11:26
inac dozvedel som sa,ze na GameParku sa da uchmatnut volna miestnost a bude nasa pokial tam budeme hrat.ked tam nebude nikoho,zoberu si ju dalsi,ktory chcu hrat.lenze ma to hacik.ja som regnuty na GP a uz sa v tom hrabal.volne miestnosti su.len chybaju mapy(carentan a pod.) inac ping okolo 30-40,moznost nasledovania map a pod...je to fajn,len skoda ze to nieje na stále,aby sme tam hrali :(
hm, ja som cheaty ešte NIKDY nepoužila, ani jeden kod neviem, a aj tak, podľa mňa je to blbosť a nečestné voči ostatným hráčom. A človek, čo používa tie kody, tak to ani nehraje, nič z toho nemá a len znepríjemňuje hru ostatným hráčom... Inak bolo to fajn, len taká vec, že mne nik nedal vedieť, až RastiC pár minút predtým mi dal vedieť že hraje o piatej... :( slabá informovanosť. :-( hm :(
Marianko
30-03-2008, 13:20
nezahrame aj dnes ????? dal by som bavku :)
ja tiež, kedykoľvek sa mi ozvite na ICQ a ideme :) heh :rolleyes: :bp:
nato aby sa COD hral prvidelne bude treba mat ludi v kontaktoch + server, server moze zatial robit mato nik iny nema na to vhodne podmienky, ja mam smolu akurta ze z lubiskej siete sa na koskovsky "server" neda napojit.
ja vzdy ked spravim server posielam kazdemu cloveku co ma cod uo , cislo serveru, teda kto si ma ma v kontaktoch tak ma info z prvej ruky :) a par ludom aj prezvnim na mobil on uz vedia co to sveci
vcera bola fajna bavka,len povedalo sa o 17:00 a nikoho nikde. boli sme len 6...vyhodili sme cheatera a pecka. ale vecer zas sa objavil cheater...CRESPO...inac na to ze som zvyknuty na CoD2,som hral celkom fajn si myslim :D mato,nebude niekedy server na CoD2 ?:)
a este jedna vec: LUBISTANSKY A NIELEN LUBISTANSKI CHEATERI BY MALI DOSTAT BAN !!!
tak tak cheaterom dat cervenu, svine jeden:ae:
nato aby sa COD hral prvidelne bude treba mat ludi v kontaktoch + server, server moze zatial robit mato nik iny nema na to vhodne podmienky, ja mam smolu akurta ze z lubiskej siete sa na koskovsky "server" neda napojit.
ja vzdy ked spravim server posielam kazdemu cloveku co ma cod uo , cislo serveru, teda kto si ma ma v kontaktoch tak ma info z prvej ruky :) a par ludom aj prezvnim na mobil on uz vedia co to sveci
mám otázku... čo je to ban, hm??? neviem čo to je... :( hm :aq:
asi vyhodenie alebo nevpustenie na server.. neviem.... marianko to urcite vie :ae:
mám otázku... čo je to ban, hm??? neviem čo to je... :( hm :aq:
BAN je yakayanie vstupu na server, je trvale , pokial ho admin nezrusi :ay:
aha, no už chápem, ďakujem RastiCu... a takže tom ho dáva ten, kto vytvára server, či jakk???? :ay:
no na tako servere aky mame my nwm ci vobec BAN je mozne udelit, nerobil som to :D to je otazka aj na mata skorca, ovsem BAN mozes dostat aj v podobe ze budes mat bloknute iba iste porty na internet , napr nebude ti ist pripojenie na COD cez net :) ale bude ti ist prehliadanie stranok, no trocha jednoducho vysvetlene ale az tak do toho nevidim :D ,to vsetko moze admin siete :D
Marianko
01-04-2008, 17:46
BAN je jednoducho ZÁKAZ !!!! zabanovat ti moze Punk Buster kluc,pokial pouzívas cheaty alebo robis nieco nedovolene (v CoD). a zabanovat sa da aj cez HLSW,len si musis zapnut admin mod :) a musis mat heslo a pod...
BAN je podla mna: skratka je to docasne vylucenie z hry z niejakeho dovodu alebo z porusenia pravidiel...
BAN sa nevztahuje len na hry. precitajte tu a nevedme tu polemiku zbytocnu
http://en.wikipedia.org/wiki/Ban_%28law%29
no tam se toho nacitam..... sicko po anglicky:ay:
no tam se toho nacitam..... sicko po anglicky:ay:
Tu mas nieco po slovensky :ay:
http://sk.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:Blokovanie
,ale je toho vela tak asi ani toto neprecitas ale tak daco dufam ze ano :)
pana no ja viem ze tam je to po anglicky ale treba sa s tym zmierit ze anglictina je potrebna a pri PC zvlast.
inac nezabudnite Sobotu , 5.4 , 17.00 bude bavka :) odhadujem pocet hracov na 10+
ha ved moj ucitel anglictiny nevie ani tolko jak ja, ta jak by som vedel :D
potom dajte ip zahram aj ja :bo:
no ta to dobry ucitel, staci mat dobry prekladac na PC :D este ze ja som si donesol zo skoly lexikon perfektny , a potom sa da ucit docela zasoba doma ked sedis za pc a natrafis na neco co nevies len si prelozis a hned sa lepsie zapametava.
ohladom servera budem este informovat stvrtok kazdemu spravou cez ICQ, piatok znova aby ste nezabudli a sobotu poslem rovno aj cislo. dufam ze mato spravi dobry server a ze nebude tam nejaka blba mapa , dame neco rozumne. na zaciatok som chcel dat Lenin Square, uvidim mozno dam neco klasicke, sak s matom sa dohodnem :) napokon on robi server
OK super i ja sa tesim na bavku :bp: ale treba pokontrolovat si mapy nwm podla mna by bolo dobre keby skorec sfotil priecinok/cod/UO a v nom mapy aby sme si skontrolovali lebo niektori nemaju asi mapy co vyzaduje SlovakPrivateServer :D
uz som o tom s nim pisal, ovsem treba si pomenit kontakty, este stale nemam par ludi v ICQ teda neje ako im poslat cislo na server :(
lubistanom posle mato, koskovciam ja, mato totiz nema vsetkych nasich ludi + import z humenneho.
uz som o tom s nim pisal, ovsem treba si pomenit kontakty, este stale nemam par ludi v ICQ teda neje ako im poslat cislo na server :(
lubistanom posle mato, koskovciam ja, mato totiz nema vsetkych nasich ludi + import z humenneho.
Ja mozem tiez poslat IP Koskovcanom mam vsetkych a aj mobil na nich :ay: RastiC ma tiez vsetky kontakty ICQ, sak som ti davala !
no turnaj to nebol ale taka rezanice bude asi len sobotu :D
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/87a5122056.jpg
tu este obrazok s najvecsej tankovej bitky :D
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/8b30f8186e.jpg
+ guzove vycinanie :D
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/0c4f5abac8.jpg
hm, inak dobry napad hadzat sem obrazky z turnajov, len by som preto spravila okrem inú tému... :) xaxa :aq: Tak pofotit nejaké zaujímavé akcie, aspon by sme mali naco "spomínať" :-) heh
no malo kedy je cas spravit obrazok , to by som musel obcas len v spectatore lietat aby som robil screeny.
a dalsu temu ked bude mat COD :D tak to uz asi bude blezinec ved cod tu ma tolko tem...
no a čo, šak aspoň je FUN... :) šak mi sme včera robili preteky. :D hehe Hrali sme kolo kursk, a bolo nás tam málo, a namiesto toho, aby sme bojovali, tak sme sa pretekali na gazíkoch, no really funny, :( len škoda, že som to nefotila. :D heh :aq: :ae: :ay: :rolleyes:
no na take hranie mame u nas mapu Boxed_field , tam to je besneeeee, kazdy team nasadne do gaz67 a hlada dalsie nepriatelsky teamovy gaz :D ked sa stretnu vyzera to kruto :ar: . koskovcani vedia , no ne kazdemu sa paci ale je ich dost ked si zahraju TDM.
a ta škorec totu mapu nemá, či čo? žeby ju hodil... :( hm
asi sa mu nepacila , jasne to neje mapa na klasicky TDM,DM skor to je mapa ked je menej hracov a caka sa tak ideal sa rozbit :D
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/3b4e786c96.jpg
no bolo nas najviac 14 ludi, a 60 je nas nasieti + koskovcai, je to dost malo...
tiez som toho nazoru. Par ludi nemohlo prist, a dalsi zopar neprislo lebo bolo namrzenych z vypadku.
ja registrujem u nas 10-12 hracov (dovoz zaratany) , ovsem nacasovat aby dosli, obcas aj povinosti nejake ludia maju, no ved vies jak to.
do kelu, ale včera fajná pasanica bola. :-) Len škoda, že ma to vyhadzovalo zo serveru pre nejaký blbý výpadok Internetu :( hm Viď moje body. :( fnuQ
co body ale horsie je ked to nebola 100% sranda a zabava o tom to ma byt , body nechajme blaznom :D
bláznom? no tak koho máš namysli konkretneho? :) xaxa
nwm koho myslel RastiC, ale ja body nechavam hracom, ktorí maju velmi huste reči (napr. haha amateri, v cod 2 by som vas sam vytrieskal ...)
hm, no tak ja poznam zopar takych lubiscanov, co taky su... a s prehrou sa nevedia vysporiadat... :aq:
co uz, inac aky vzor mate pre styl hrania ? lebo asi vecsina vidi vzor vo V. Zajcevovi preto sa tak rozmaha obluba v puskach :D druha skupina su privrzenci RAMBA :D
Vzor nemam z takych hrdinoch :D Ale tak medzi mojich oblubenych patri Rocky Balboa :D haha RastiC tisko neze tu daco na mna bonznes :D
joj ved to podla kola si myslim. Teda čo sa týka "skutočného" V. Zajceva - škorca, tak on takmer stále s puškou. Teda ak sa hraje kolo pavlov trebars, tak mna by sme tam so sapikom nenašli NIKDY... Ale predsa po takom carentane s puškou behat nebudem, vtedy to isti thomson jednoznačne :) xaxa :ar: proste ono to záleží od kola... :)
V. Zajcev pravi asi mato neje, v lubisi mate takych klonov vela. a najlepsi sniper pocas WW II nebol Zajcev. bol len najznamejsi :) najviac propagovany a ani nebol taky dobry ako ho vykreslili, sniper s najviac zasahmi bol Simo Häyhä (fin,542 zasahov).
Inac premyslam ze zrealizovat turnaj v cod bude velmi tazke najme koli cheatingu, ale aj na to najdeme liek.
:rolleyes:ach RastiC-u, no tak vela stastia, ale tak cez vikend pokracujeme... Len ma obcas sere, ze neje server spusteny kedykolvek :( ze musime "cakat" na vikend. Ono to mozno teraz znelo jakeby to pisal nejaky zavislak, nie, ale tak ono vela ludi to rado hraje, no takk.... :-( hm :rolleyes: :aq: :confused: :(
je to tym ze mato cez tyzden neje doma, teda a nechat bezat server nonstop , vyzaduje jeden pc original na taky ucel. a to myslim ze je dost vela :D
no a ak sa bude hrat len cez vikend myslim ze sa na to budu ludia viac tesit ako ked by sa hralo nonstop :D
uff, no tak to si teraz vystihol, máš pravdu... ale tak cez týžden by ich aj tak až tak vela nehralo ako cez víkend, hm... JEDNOZNAČNE :)
Co se bojice zaraz tu vykend a hhusime se zas:D
:rolleyes:ach RastiC-u, no tak vela stastia, ale tak cez vikend pokracujeme... Len ma obcas sere, ze neje server spusteny kedykolvek :( ze musime "cakat" na vikend. Ono to mozno teraz znelo jakeby to pisal nejaky zavislak, nie, ale tak ono vela ludi to rado hraje, no takk.... :-( hm :rolleyes: :aq: :confused: :(
V Koskovciach mame kazdy den server :) Nie vzdy je nas tam "milion" ale hrame :) Tak ak by ste sa mohli i vy ponapajat tak by bolo super :)
"milion" :D :D:D hehe Kolko, styrja? Sak to neni hra, ale nudaaa :-( hm. Síce, ked Vy máte fajn mapy, tak niet problému... :) xaxa :D
"milion" :D :D:D hehe Kolko, styrja? Sak to neni hra, ale nudaaa :-( hm. Síce, ked Vy máte fajn mapy, tak niet problému... :) xaxa :D
4 je najmenej ale tak vieme sa nazbierat i 8 :D a vies my mame vzdy srandu aj na 2 :D
fuh, chcela by som niekedy niečo také zažit, a to fakt... :D hehe :ay::rolleyes:
fuh, chcela by som niekedy niečo také zažit, a to fakt... :D hehe :ay::rolleyes:
no tak to by trebalo najprv vyriesit problem preco vas nejde napojit na nas server ale k tomu je ina tema :)
koskovske servery su mensie, hraju sa male mapy alebo mapy specializovane na urcity druh hrania, napr jazda vo vozidlach v TDM mode , kde sa teamy hlusia proti sebe. alebo mapa kde sa neda dostat k nepriatelskemu teamu a je mozne ho eliminovat len pomocou strelby s pusiek/sniperok. Potom tu je jedna mapa kde dvaja hraci nahraju za 30 minut viac ako 100 bodov, teda ja som raz mal 30 a killer had 70 :D tzv extra mala mapa :D
u ans sa hraje stale dookola to iste. :( hm A uz ma to prestava bavit, a nie len to... :-( hm
myslim ze teraz si to prehnala, posledne inovacie smeruju spravnym smerom, apson myslim tych par novych map. je tam sice silny monopol na vyber map lebo to riadi mato ale co mozeme robit ? mame ho zato zabit ?
nie len by trebalo obmedzit tie stare mapy, a daz do uzivania tie nove ktore su... :) comprende mi amogos??? :) xaxa :ar: :rolleyes:
myslim ze teraz si to prehnala, posledne inovacie smeruju spravnym smerom, apson myslim tych par novych map. je tam sice silny monopol na vyber map lebo to riadi mato ale co mozeme robit ? mame ho zato zabit ?
Ano sejmne te ho:bp:
Ano sejmne te ho:bp:
hm, guzo, skvelý nápad... prečo stále musí menit a vyberat SKOREC, hm? šak on tam príde zahrat jednu hru, a pak uteka zasa preč... :-( šak hrajme len tie kola, ktore my chceme, ktoré ás bavia a ktoré niesú staré... :D XAXAXA:bp::rolleyes:
aaa hrozne chudak mato, sak nevybral zle mapy mozno trocha viac slobody by vam bodlo ale to by obnasalo asi viac problemov
hm, no čo take mas namysli, hm??? nechápem túú slobodu, jak si to myslel, hm??? :) xaxa
nic nic, ze prilis vela slobody skodi, postupne by bolo toho vela a kazdy by tahal za iny koniec, je lepsie ak je to proste vsetko tak prisnejsie brane a nemusime sa hadat o mapach lebo proste neje sanca :D mato vam urci a vy musiet len hrat.
no inac kto ma vykonny PC a zaroven ma COD ? potreboval by som nekoho kto by nam zosnimal videjko z sobotnajsej bavky, potom by ho len v nejakom programe dostatocne stlacil a supli by sme ho na youtube napr :D
teda movie zo serveru :)
hmm, inak fakt dobrý napád to je, nejaké to video, a aj nejaké screan-shoty spraviť... :) xaxa :ay: :rolleyes:
Marianko
15-04-2008, 11:50
hmm kto ma sony vegas a vie natacat demicka nech urobi nejake to frag movie :) ja som skusal urobit nieco z mojich fragov co som hral na cod2,ale nemal som na to vela casu mno...cize slabota,ale podla mna by sa frag movie nemali robit z takych rezanic ako boli teraz. poriadne shoty su na ZÁPASOCH !!!!! ine frag movie nech sa ani nepocita !!! :D !!!!!!!!!!!! MENSIE INFORMACIE : nahravanie dema sa zacne prikazom do konzoly : /record [medzera] nazovdema(ak nechcete nazov dema nemusite pisat ale budete to mat prehladnejsie,ked si napr ako nazov dema date datum :) ) , pre ukoncenie nahravania napiste do konzoly : /stoprecord alebo vypnite hru :) to co ste nahrali najdete v zlozke : uo/demos alebo Main/demos podla toho aku hru hrate(ci CoD UO,CoD,CoD2). ked chcete potom demicko spustit v hre napiste prikaz : /demo[medzera]nazovdema. zapnite si fraps,zvolte si optimalne nastavenia a nahravajte.vsetko potom nahodte do Vegasu, pridajte tam nejake tie efekty,hudbu a je to :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GL
pre slabsich hracov je vystiznejsie toto: Tu budeme pisat kedy a na akom servery vam nakopeme prdel :-)heh
Najprv ju nakopeme tebe:bp:
ehm Guzo toten prispevok si z kadik vyhrabal :D
Toper sakra sak ty uz nehras CoD furt len WoWko :( Nechces urobit velky navrat s Jozuchom na CoD ? :D
nedelu sa zacne hrat Call Of duty, ak bude mat niekto zaujem nech si uz pripravuje hru! v priebehu tyzdna si môzete vysusat pripojenie na nas server!
nedelu sa zacne hrat Call Of duty, ak bude mat niekto zaujem nech si uz pripravuje hru! v priebehu tyzdna si môzete vysusat pripojenie na nas server!
Skorec už je nedeľa davaj
je spraveny server na call of duty UO + key:74B3-JN4N-4WT4-WRHN-64BF
Server pre lokalnu siet pre tych ktory su na sieti firmy SatLan
192.168.0.1:28960 SlovaPrivateServerLubisa
Server pre ostatnych uzivatelov ty ktory niesu na sieti firmy SatLan
91.127.252.9:28960 SlovaPrivateServerLubisa
Hra na stiahnutie + HLSW
ftp://mato:mato@192.168.0.102/Call of Duty.part1.exe
ftp://mato:mato@192.168.0.102/Call of Duty.part2.rar
ftp://mato:mato@192.168.0.102/Call of Duty.part3.rar
ftp://mato:mato@192.168.0.102/Call of Duty.part4.rar
dna 23.7.2008 o 13:45 je spraveny server na call of duty UO + key:74B3-JN4N-4WT4-WRHN-64BF
78.99.133.219:28960 SlovaPrivateServerLubisa
Hra na stiahnutie + HLSW
SK MATO HE
23-07-2008, 14:02
poterbujem stiahnut ta co ked som vymazal abo sme uz nehrali sakra
dna 24.7.2008 o 14:00
78.99.133.219:28960 SlovaPrivateServerLubisa
Hra na stiahnutie + HLSW
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/2b79ce4875.jpg
hranie z 24.7.2008
hranie z 24.7.2008[/QUOTE]
skorec maš ty šcesce že som dneška nehral :D:D:D
co ste nespravili sceernshot vtedy, ked som hrala JA a som Vas vytriskala jak muchy biolitom!?!?! ja som mala okolo 40 a vy okolo 15 :D no fuj chlopi, ze sa nehanbite, holka nad Vami zvýťazí. A tie body, kt. ste mali, väčšina bola body zo súbojov medzi Vami :D
Marianko
25-07-2008, 13:57
nechvastaj sa :D ja som CoD nehral a co som sa raz pripojil na 5 minut tak... :D len ja nemam cas na hranie....vobec...ale keby som mohol tak hram furt...:o
dna 25.7.2008 o 14:40
Server pre lokalnu siet 192.168.0.1:28960
Server pre ostatnych uzivatelov 78.99.133.219:28960 Hra na stiahnutie + HLSW
hru si môze stiahnut tu! (len pre tych co su na lokalnej sieti!)
viac na
http://www.forumobci.valal.sk/showthread.php?t=13&page=17
oj do pana, hlupe ludze, furth nadavate ze chcete mat spraveny server, a ked je server, no tak nikto sa s nikym nedohodneme ze hrajeme...
joj ludia, to sa ani dohodnut nevieme? :confused: :aq: :(
Marianko
25-07-2008, 20:07
ja som dnes hral :ae::D
dna 10.8.2008 o 12:45
78.99.214.98:28960 SlovaPrivateServerLubisa
Hra na stiahnutie + HLSW
ta kedy zahrajeme call of duty UO
kedz nebudzeš otravny a budze menej roboty :aq:
teraz je leto slaba aktivita... ked pride jesen tak bo bude rezanica...
zahrame keď ti mama nebude už do školy davať plienku :ae:
ale ta fakt, už by sme mohli... veď sme dávno nehrali... ale ta to tak, keď sa nevieme dohodúť :( hm:aq:
rad by som poprosil uzivatelov siete SatLan aby si zaobstarali hru call fo duty UO, je ju mozne stiahut aj na FTP, viz. vysie prispevky je tam odkaz!!!
momentalne je nieco okolo 100uzivatelov na sieti tak dufam ze sa nazbiera aspon 30 luidi, povedzte to kazdemu! prvy skolsky den zaciname!!! cca 18:00:ay:
oj do ďabla, a ja o piatej odchadzám... ale ta bolo by dobre i zajtra... :) heh :bp:
skorec presuň to na 19:00 hod pls:ay:
dna 16.9.2008 o 17:00
Server pre lokalnu siet 192.168.0.1:28960
Server pre ostatnych uzivatelov 78.99.133.219:28960 Hra na stiahnutie + HLSW
hru si môze stiahnut tu! (len pre tych co su na lokalnej sieti!)
ftp://mato:mato@192.168.0.102/Call_of_Duty.part1.exe
ftp://mato:mato@192.168.0.102/Call_of_Duty.part2.rar
ftp://mato:mato@192.168.0.102/Call_of_Duty.part3.rar
ftp://mato:mato@192.168.0.102/Call_of_Duty.part4.rar
viac na
http://www.forumobci.valal.sk/showthread.php?t=13&page=17
podarilo sa mi rozbehat server na Call of Duty United Offensive pod operacnym systemom unix a je momentalne na IP 147.232.180.76:28960 na mojom notase v priebehu vikendu bude server spusteny s FTP serverom, bude tobezat 24h a kazdy den... takze je sa naco tesit, zaspominame si na stare casi
mozno druha hra bude CoD 2, ale to len mozno, jednotka sa mi paci viac...
no a counterstike sa mi nepaci vôbec tak onej ani nepremyslam:D
momentalne je tam nastavenenych asi 10 rotujucich map Team Deathmatch po 20minut a skore 200b
je zapnuty aj punbuster pre cheaterov, podotykam ze ked neikto bude podvadzat dostane ban na server duty a FTP !!! tak si 2x rozmyslite ci ma chcete nahnevat!!!
ocakavam nejake navrhy, pripadne ake nove mapy pridam na server.
bude mozne sa pripojit na server aj mimo siete na vyber budu 4 IP adresi tie zverejnim po spusteni servera
dalej hladam jedneho ckoveka ktory bude chciet spravovat server cez jeden programik
Mato ze sa tebe ne paci counter strike ALE NAM ANO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!:aq::aq::aq::aq::aq::aq:
skorec mas pravdu Counter Strike je stara sračka zbytocne robit nan server...
uvidite jak sa rozbehne v dedine CoD UO, ak bude hrat 20ludi tak sa budu chciet pripojit dalsi ak sa otom dopocuju! na sieti je 100ludi, ztoho 50 by malo hrat urcite ked nie viac... server bude bezat 24h vkuse, no môzme si dohodnut herny cas... kazdopadne nebude problem sa pripojit aj zvonku, prezaciatok bude server na 4ch IPckach, na jedej IP cca 2ja hraci
hoci je mozno sara sracka ale vies kolko ludi by ju zahralo
no sôr by odradilo ked pri hre podvadzas a pouzivas chceaty...:aq:
Ja nepodvadzam :) :) :) ja hrajem poctivo !!!!
ja toto neznasam... ked hrajem po nete a dajaky kktko pouziva cheaty. po prve si ani "nevrznem" a po druhe, je to idiot s ktorym sa neda dohodnut... a do frasa, o com to je taka hra kde sa pouzivaju cheaty.. ved to ani neni spravodlive voci ostatnym, ktory hraju poctivo... este dobre, ze na nasich serveroch sa cheaty nepouzivaju..
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/6e9099c7de.jpg
no tak toto už hej. Ojky, len škoda že moj "pán PC" to nepustí... :( do šľaka! :( :(
potrebovalo by ti to upgradovat!:D ale na call of duty UO ti to staci, mozno uz fakt zajtra sa rozbeha ten server, teda server je pripraveny len ho treba pôjst umiestit na jedno miesto:-)
no ja dufam, ze cez vianočne prazdniny sa bude mastit denne aspon 2h... Lubisa, Hankovce, Koskovce, mozno Velopolie (i ked pochybujem), ale ta uz by trebalo... len dat kazdemu vediet, spravit server a bolo by dobre... :) xa :rolleyes:
keď pomyslim na tie casy, ked NOMAD bol medzi prvymi...... :rolleyes:
no tak je 100ludi na sieti, ktomu do vianoc chceme zinternetizovat radvan a ladickovce...
inak, ani si nevies predstavit ako vomne vrelo ked si ma sejmla ty alebo lena!:D
oj mato, a ty si zasa nevies predstavit, jak sa vo mne šerco poradovalo, keď si schopili odomňa, alebo keď si schopil s pažou.... :rolleyes:
ale na toto nikdy nezabudem, jak ste ešte boli na sieti 4-5 a ste hrali Unreal Tournament.. Mali ste pozapajane mikrofony vsetci a ja som bola u Lenky (ona hrala) a ja tam začala spievať, a jak to každému na nervy išlo... Pametám, že Robertko si normálne odpojil PicoPhone :D :ay: :bp:
hej hej, pamätam a velmi dobre!:D inak neviem ci by zase netrebalo rozbehat Picophone, ale uz asi by sa nedalo...
hehe, fakt vtipne, ja jak cehal kacora tak Nomad estre ani nasvece nebul a ty este ani bicyklovac nmeznal!:D
no tak jedine co je nove ohladom serveru je to ze som dodzubal linux system a potrebuej to preinstalovat alebo co ja viem, bracho sa az dneska nato pozrie, server uz mam pripraveny na svojom PC pod linuxom, len ho tam prekopirujem ak bude opravene PC
kedy planujes spustit ? Vianoce su blizko sak ,...
ino ako to bude s cheatermi ? alebo to bude divocina ?
server je uz plne funkcny, ale este musim vychytat nejake "muchy" ;)
punkbuster zapinanie
automaticke spustenie po restarte
a umiestenie serveru
skorec na muchy treba biolit :D
punkbuster spraveny, este chcem rozbehat teamspeak server, ponastavujem automaticke spusenia serveru potom sa ulozi server na miesto a moze to bezat...
no tak co... Kedy hrajeme alebo co... Ja som si uz obstarala Call of Duty UO od suseda a všetko je tak, jak ma byt, už mi len chýba pozvánka.
No tak kedy... Sa dakedy zgrupujme, nech Nás bude aspoň 30 alebo jakk a ideme hrať... čo tak dnes o šiestej... ? hm? :rolleyes:
ten server co skorec spustil je vynikajuci len keby este hrači še našli dajaky tak to bi bolo parada hehe jestli se nemylim :D
a uz je mozne pripojit sa s "vonka" ? ako myslim ludi co nesu na SATlan sieti,
:confused: bo vam poslem "Caty" naj tam spravi bordel :bp:
no zatial sa este neda, neje spravene smerovanie...
ta kedy hrame co tak neska o 16:00 Hmm,:confused:
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/17ac161c40.jpg
vcera sa to uz zacalo na ostro!!!!!!!
:D
IP adresa je 10.10.0.11
spustite hru potom klavesou pod ESC zvolite konzolu! tam musite mat prazdny riadok, takze zmazete bodkociarku a napisete tam connect 10.10.0.11 a stacite enter, hned vas pripoji
hranie sa zacne 26.12.2008 o 12:00h
momentalne je to len pre lokalnu siet, ale mozno zajtra rozbeham aj pripajanie zvonku a zverejnim IPcky
hmm, no akoze k tomu vcerajsku... ja som v tomto kole mal/a take hnustne pingi, ze mne takmer celu hru sekalo...
ale hlavna vec, ze ked sme dali pavlov, a NOMAD mal 42 bodov a ostatny pod 20 no tak sa hneď menilo kolo... akože... to čo má byť..?
a do pana... prečo hráme len tie staré kola? šak hrajme tie nové, kalsingrad atď... :) xa
:ay:
hmm, no akoze k tomu vcerajsku... ja som v tomto kole mal/a take hnustne pingi, ze mne takmer celu hru sekalo...
ale hlavna vec, ze ked sme dali pavlov, a NOMAD mal 42 bodov a ostatny pod 20 no tak sa hneď menilo kolo... akože... to čo má byť..?
a do pana... prečo hráme len tie staré kola? šak hrajme tie nové, kalsingrad atď... :) xa
:ay:
Joj ale ved ty si Anicka mala najlepsie skore co sa tyka rozdielu score a deaths tak bud rada ja napr si ani zahrat nemozem a chcela by som :mad:
a mna nikto nepochvali ja som mal tiez dobre skore :):)
oj no tak to mi dvaja s Hankx sme dobra dvojka, sme vcera hrali a podla mna, nam to islo... :-P hee
To len škorec maťko, coškaľ wsa mu neľubi, že toľko ho zabíjam! :D
No ta keď stále pod ranu pojde.... :-P :rolleyes:
hm, akoze... co tu citam prispevky škorcove, no ta sa vychvaľuje, že servery opravuje a že vylepšuje...
ale najlepšie je to, keď sa zasekne server... čo je s tým? hm? :mad:
hm, akoze... co tu citam prispevky škorcove, no ta sa vychvaľuje, že servery opravuje a že vylepšuje...
ale najlepšie je to, keď sa zasekne server... čo je s tým? hm? :mad:
presne tak jak se zasekne nit to ani kto nahodzic a my zavislaci mame apstak :D:D:D
možno že to znie smiešno, pretože i mne je z toho smišno, ale ta kedz ja už ani vonku nepošla, prišla slina a call of duty nešlo... :( hm
no ta potom to tak vizerá... akože trebalo by s tým voľačo spraviť! :aq:
ale no len sa stazujete :D vezmite ze on ma toho vela a nikto mu ani nepomaha :D keby ste boli sikovny tak by ste si bavku spravili sami sak ste vsetci na jednej sieti !
ale no len sa stazujete :D vezmite ze on ma toho vela a nikto mu ani nepomaha :D keby ste boli sikovny tak by ste si bavku spravili sami sak ste vsetci na jednej sieti !
to še ci hutori ja spravym server v hankovciach ta z lubisi sa nan nepripoja a tak isto to je opacne ale sak my sa nestazujeme len ze kec sa zasekne server tak nejde nic
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/c949ca24ff.jpg
Lol na tej fotke som ja :D Predator :D :D
oj a NOMAD-a preco nefotite? oj musime nejake akty nafotit v hre, jak budeme hrat! :D
ale ta guzo ma pravdu... kebyže spravím server ja, jediny kto sa na neho napoji je stevo a dost... ani lubiscania nemaju sancu... a to iste v Hankovciach... hm.. Jediny KOMPATIBILNY tvorca serveru je ten od škovrana...
len taká škoda, že keď tote granaty, dimovnice a tažky metajú, no ta mne bežne zasekne hra na 10 sekúnd. A keď to naskočí, no tak NOMAD je už mŕtvy! :mad:
oj a NOMAD-a preco nefotite? oj musime nejake akty nafotit v hre, jak budeme hrat! :D
ale ta guzo ma pravdu... kebyže spravím server ja, jediny kto sa na neho napoji je stevo a dost... ani lubiscania nemaju sancu... a to iste v Hankovciach... hm.. Jediny KOMPATIBILNY tvorca serveru je ten od škovrana...
len taká škoda, že keď tote granaty, dimovnice a tažky metajú, no ta mne bežne zasekne hra na 10 sekúnd. A keď to naskočí, no tak NOMAD je už mŕtvy! :mad:
preco ti to zasekne ? mas zly PC alebo mas lagy ???
s tym serverom nwm ako to je ved ste na jednej sieti to nefunguje ako Local area network ?
neskusali ste spravit nejake videa napr cez fraps ?
preco sekne server to neviem, trebalo by upravit skript ktory je pre danny server, hlavne tie mapy asi nebudu v poriadku, no zial som sa nemal este casu stym hrat...
na server je dobre pouzit program Rcon, stym sa da ovladat server, je sice po nemecky ale... ak vam zamrzne kolo mozte to zmenit... ak ma niekto zaujem spravovat server dam mu Rcon heslo a moze spravovat...
problem so serverom je preto lebo neviem ako nastavit aby sa server spustil automaticky pre root, viem jedine pre usera a ako root sa neviem do systemu prihlasit na graficke prostredie...
ale bracho hovoril ze sa na to spustenie uz pozrie...
vsetko je cez linux a nieje to ziadna windowsacka klikacka...
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/5931599205.jpg
ja ci dam ze besneje! :D hehe
Aspoň sranda bola...
len keby sa stevo dakus uvedomil a nesmaral tote podrbane jebluka - granaty! :D:D:D ehe
:ae:
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/bdf824d35e.jpg
ja ci dam ze besneje! :D hehe
Aspoň sranda bola...
len keby sa stevo dakus uvedomil a nesmaral tote podrbane jebluka - granaty! :D:D:D ehe
:ae:
Anička ja bez granatov to jak ty bez zbrane :D
A budem hadzat tote jabluka a dakedy aj po tebe šmarim aj kendericu! :D :D
TALIBAN FOREVER:p
a čo server nejde? čo dneskaj sa nehraje? šak už aj guza ruka šverbi žeby si chcel udrieť...
kedy bude ten server opravený do pana... :( čom neje spustený furth??? :mad:
sak hrajte ne....bo us sa nudim,sak to taske server zrobit?...ked hej ta ja ho zrobim
ale chlope, na Teba sa nik nepripoji... hm... :( hm Mohli by sme v piatok! :) xaxa :bp:
blbost nomad, pripojite sa... cela siet je routovana... kto spravi server musi zrusit firewal...
Nomad skorec ma pravdu vcera sme to vyskusali z davidom a funguje to jak spravis server treba len vypnut firewall aby ta bolo vydieť !
DNES O 16:00 sa hra Call of Duty na ip: 192.168.4.10:28960
a este pripominam ze ten kto je na wifi a ma ciernu "krabicku" (wifi router) tak ten server nemoze vytvarat lebo je ze NAT, musel by si spravit smerovanie, no zatial som este nezistil ci ta "krabicka" to dokaze
no ja tu o 16:00 budem, ale kedz nikto nic nebude, no ta...
inak, no mne ten server neukazuje, no co uz no... :mad:
hod si IP adresu do HLSW alebo sa rovno pripojis cez connect a IP adresa, lebo ked das vyhladat Server na lokalnej sieti tak ti to nenajde lebo mame routovanie siet a neje spravenz server, momentalne ma nenapada nazov...
jj HLSW je goood a nelen call of duty ale kopu hier cs atdd :bo::ay:
no co, nespravime si nejaky turnaj teraz cez prazdniny hm?
ale ta fakt, také dačo seriozne, kde bude masaker minimálne 10tich hráčov... hm? :rolleyes:
no co, nespravime si nejaky turnaj teraz cez prazdniny hm?
ale ta fakt, také dačo seriozne, kde bude masaker minimálne 10tich hráčov... hm? :rolleyes:
suhlasim z tebov už by trebalo kusčok flinty prevetrac :D
ta čo turnaje už definitívne skončili abo co ??? šak zahrajme het!
Akoze neznam ale ta uz by sme mohli daco aj zahrat sa patri :D
ked bude optika tak sa moze zacat...
ked bude optika tak sa moze zacat...
ne lem optika ale už by sme daco mohli začac bo až haňba že še tu nič poriadne nemasci dumam hry na sieti !!!!!!!:aq:
uz som tak davno nehral call uo ze som aj zabudol jak sa to hraje :D
:aq:
http://www.upload.valal.sk/savefile_php//uploads/acd22dd0a1.jpg
už mi idú hry... on ta čo, kedy dáme dajaký turnaj hm... ? :) mohli by sme...
prdelko, chcem ťa vypraskať... :) :D heh :ae:
joj ta čo, toto už je mrtve? turnaje už niesu? by sa patrilo niekedy k tomu sadnúť! :)) :D hhe
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/67e47be766.png
momentalne testovaci server na mojom notebooku, uz len nakopirovat a masti sa
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/afea64d056.jpg
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/118d209429.jpg
HESLO CEZ KONZOLU
zapneme konzolu pomocou klávesy ~ (pod klávesou ESC v lavom hornom rohu) a napseme dany prikaz
/password HESLO
potom mozeme pouzit klasicky prikaz pre pripojenie do hry
pre hracov mimo siete Satlan
/connect 213.108.120.6
pre hracov zo satlan siete
/connect 10.10.200.2:28960
HESLO priamo v hre sa zadava v hre takto
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/8e093c45dd.png
klikne sa na PASSWORD (zakruzkovane cervenou s cislicou 1 na obrazku)
zjavi sa okno (zakruzkovane cervenou s cislicou 2 na obrazku)
napise sa heslo , klikne na OK a potom staci kliknut JOIN GAME
*heslo ostane v pameti teda ho netreba zadavat stale,len v pripade ze by sa menilo
__________________________________________________ _________________________________________
HESLO v HLSW
to je tiez lahke, ak nezadate heslo hned vam to vyhodi okno kde od vas ziada heslo, to len zadate a date connect ... a ste hned v hre
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/97b8676d4d.png
alebo zadate heslo vopred do okna
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/df4c0393d5.png
:D jednoduche nie ?
za prve, vacsina sa pripaja cez konzolu connect a IP addresa, nikto to nemam vo favorites, takze ked sa pipojis cez konzolu tak ta hned odpoji, takze je to blbost podla mna navod
editoval som to
napises tieto 2 veci pred pripojenim a je to :)
pre ludi na sieti satlan
/password www.satlan.sk
/connect 10.10.200.2:28960
alebo pre tych mimo nej co sa napajaju z internetu
/password www.satlan.sk
/connect 213.108.120.6:28960
teraz to je uz dobre hadam :rolleyes: hoc co ine bude uz len vyhovorka
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.