View Full Version : HLSW - hrajte hry online a jednoducho sa pripojte na server!!!
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/e9fd25c708.jpg
ok, takze prva moznost
1:Nastaveni
2:Nastaveni
3:HLSW Setings(HRY)
4:Vyberiete si hru aku chcete hrat Online!
5:Konfiguracia(a prohlizet)
6:Otevzit(vyberiete spustaci subor hry, ale nie ten single!)
IP/Port: pre tych co hraju po sieti tam vlozite IP 192.168.0.20:28960 (IP adresu kto vytvoril server!)
takze teraz som to ja!
a kto sa che pripojit z netu tak tam vlozi 213.160.184.182:28960
no a - 28960 je cislo portu na ktoro je server!
po vlozeni IP sa vam zobrazi v zozname server! potom nanho prave tlacitko a pripojit!
hra sa automaticky spusti a pripoji vas na server!(to preto lebo ste to nastavovali v krokoch 1 az 6 !
uz nainstalovane HLSW si mozete stiahnut na \\192.168.0.200\FREEACCESS\Programy\HLSW\
ale je to len pre siet!
ty co su z netu si mozu stiahnut z http://www.asylum-gameservers.com/downloads/hlsw_1_1_5_setup.exe
takže mám problém s tým čo vidíte... takže ak mi niekto pošle IP z Koškoviec na ich server, tak mi nabehne to, čo vidíte na obrázku (diky maťo), a nemožem sa ani pripojiť... vedel by mi niekto poradiť a pomocť s tým??? ĎAKUJEM :ay:
to mi fakt nik nepomože?? :-( hm
oni nemaju staticku IP adresu, takze stale ked niekto vytvori server ti tu IP adresu musim poslat znovu!
tu nejde o to...ide o to ze server jej neukaze ani ked je prave spraveny a IP jej poslem... jak keby ziadny server nebol...ale kazdemu to ide len jej ne..ta neviem...daco s firewalom ????
ked kazdemu ide pripojit na ten server zvonku a jej nie, tak ona ma cosi blbo, kukni ci to nemas blokovane firewalom...
šajze, ani toto mi nefunguje... :-( nedá sa mi s tým nič robiť... :-( hm :mad:
ked spravia server posli mi ho, a ja to skontrolujem ci je v poriadku...
ty budeš prvý, komu to pošlem... ale teď fakt nestíham kvoli škole... v pondelok sa ozvem... dúfam, že i druhý maťo z koškoviec bude online... :-) xaxa :rolleyes:
isiel som pdla navodu a naskocilo mi toto
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.