View Full Version : call of duty 4
ja ju uz mam, piatok ju donesiem domov!:):ae:
heh frajer, to odkial mas?
povedz rovno ze sa odohrava v sucastnosti teda mi veterani z II sv valky si na svoje neprideme :D a taktiez nemam pozadovanu masinu na to ale naco sak mne cod4 netaha :D
no na intraku v KE najdem co len nechem:) uz sa neviem dockat dna kedy bude nove NFS
este som ju neskusal, az na vikend ked dojdem domov...
rasto napis mi na ICQ kde budes na nete, chcem stebou porozpravat ohladom grafiky...
v pohodicke hra a ani mi dlho netrvalo ju prejst, uz sa tesim na 5-tku a a
Peter170
03-02-2008, 15:42
Za 8 hod. prejdena:D Na regular
Za 8 hod. prejdena:D Na regular
MANIK ! heh pripomeniem ti to ked mi zasa povies ze ja som zavisla :mad:
hehe, ja to ani nehral!:) moderne ma nebavia...
hehe, ja to ani nehral!:) moderne ma nebavia...
jj mna tiez, este do Vietnamu to zvladam , potom su uz tie seljake lasery a hry sa mi nepacia
mne je to zase jedno hlavne aby to malo aku taku uroven. A Call of duty ju ma, podla mna je jedno ci je to stvorka alebo trojka, no su ludia napr. skorec ktorim sa vazne pacia iba take zo stareho prostredia. :)
Peter170
08-02-2008, 16:38
Kto hraje po nete??? Tak navstivte tento server:
Server Name: GameStation.sk Zita WAR GameTracker
Server IP: 213.81.152.205:28934 :ay:
hmm, tak ja si niekedy najdem cas a by som si to aj zahral:) na skusku...
ale ja najradsej historiu:) bemam rad moderne...
jj ked chces moderne skus ist na http://www.mil.sk/ , je to prave orechove, zazijes vsetko :D ale taku WW II uz nezazijes druhy raz (ani by som nechcel :D )
dobra hudba je k tej hre. nema to uz tu staru atmosferu, no je dobre ze ta hra prisla s niecim novym. ved tema 2svetovej je vycerpana
Peter170
03-03-2008, 10:57
Bracho cital niekde na nete ze vraj bude COD 5 a 6 uz sa tesim:bp:
dobra hudba je k tej hre. nema to uz tu staru atmosferu, no je dobre ze ta hra prisla s niecim novym. ved tema 2svetovej je vycerpana
ale kdeze ani len 1/10 z WW II nepoznas , najme tie najpekernejsie operacie :) napr oslobodenie musoliniho , sice to by museli dat hru zo strany nemcov co by asi vyvolalo diskusiu , ale tak ci onak vo vojne su obe strany zle :(
Peter170
16-03-2008, 13:59
To tu fakt nikto nehra COD 4 po nete??? Ja som jediny z Koškoviec:D...zase ze by kamos nepovedal tak aj user pod menom steeve niekedy zahra;)...ale nehral to uz cca hodny mesiac... ne tak???
To tu fakt nikto nehra COD 4 po nete??? Ja som jediny z Koškoviec:D...zase ze by kamos nepovedal tak aj user pod menom steeve niekedy zahra;)...ale nehral to uz cca hodny mesiac... ne tak???
Jooj ty zavisli clovek furt len CoD 4 omielas :D Ja by som mozno tiez hrala CoD UO na nete ale ty si mi furt neposlal IP :mad:
Peter170
16-03-2008, 15:34
Jooj ty zavisli clovek furt len CoD 4 omielas :D Ja by som mozno tiez hrala CoD UO na nete ale ty si mi furt neposlal IP :mad:
tota prava sa ozvala...travian jak salena v skole omiela...alebo dakedy wow a taaa ip na teba caka --- ICQ
Peter travian hras aj ty tak ho do huby neber :ar:
Peter170
16-03-2008, 18:46
Peter travian hras aj ty tak ho do huby neber :ar:
Mylis sa...ja som travian hral!!! Aj to asi tyzden a pol:)
Mylis sa...ja som travian hral!!! Aj to asi tyzden a pol:)
no ok, ale hral si !!!
Peter170
16-03-2008, 19:01
no ok, ale hral si !!!
Ale nikto o nom nemlel tolko ako ty:ae: priznaj si
jéooooooooooj no ja som ho hral pol roka a potom.... -...nic...prtestaolo ma to v jednej chvili bavit...ale som zas na bitefight....:):)
travian mal vela medzier v hratelnosti. skuste http://www.ikariam.org/ to je cosi lepsie i ked vyzdauje znalost angliny alebo aspon snahu o jej uzivanie pri hrani :)
heh takze anglina....takze potom asi nic z toho nebude..:):o:o
ne do pohody , ved na pc si rychlo vsetko prelozis , nepouzivas nejaky dobry slovnik v e-podobe ? , velka pomoc
ne do pohody , ved na pc si rychlo vsetko prelozis , nepouzivas nejaky dobry slovnik v e-podobe ? , velka pomoc
neviem ci by sa mi chcelo furt klikat do slovnika
myslim si, ze tam tu viac menej zakladne pojmy a ak aj nie tak su tam vzdy aj obrazky :ay:
ALE tooto je tema o CoD 4 takze treba urobit asi temu Online hry a tam o nich kecat :)
znalost , zdokonalovanie anglictiny je dobra vec a investiciia, myslim ze po case by ta to aj bavilo ako mna.
znalost , zdokonalovanie anglictiny je dobra vec a investiciia, myslim ze po case by ta to aj bavilo ako mna.
to ako si myslel s tou investiciou???....akoze si mam kupit tu hru??ci co
ako ze anglictina je invseticia :) oplati sa v nej zlepsovat. a hra je free
ak vieš angličtinu, tak že vieš základy, tak tedsa nemáš problém sa zorientovať v hre... jasná vecccc
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.