View Full Version : Suboj serialov
Uskutocni sa velky suboj serialov tak podporte aj vy tan vas naj. Sutaz zacina dnes o 20:00 kvalifikaciou.
Straci kliknut na: http://www.souboj-serialu.cz/
Tak suboj sa odklada Hackeri sa o to postarali
Inak a aj mna by zaujimalo ktory serial je vas naj. Piste potom o tom pokecame.
Inak este som zabudol medzi moje naj patri Dr. House, Prison Break aj Heroes ale na 1. mieste su Simpsonovci.
Dr. House to je dobry tipek :ay: Simpsonovci heh kto ich nema rad ;) a super je aj Southpark :)
Southpark akosi nemusim... je to dobre ale ... nieco tomu chyba teda aspon z mojej strany
heh a co povies na take typicke seriali ako Alf, Šou Billa Cosbyho, Krok za krokom ... ???
No vsetky su fajn a mam ich rad ale z tohto zanru su u mna cislom jdena Priatelia(Friends) a dvojkou je Frasier a potom tie co si menovala
A nemam rad CSI kriminalky ani jednu (Las Vegas, Miami, San Francisco a este jedna tusim je) vobec sa mi to nepaci radsej si pozriem NCIS alebo Vrazedne cisla (ktore o chvilku zacinaju na jojke :) )
jj Priatelov som uplne zabudla :) Skoda ze tie vsetky seriali stale opakuju na tv a kazdu cast som videla asi 3 krat uz ma asi nic neprekvapi okrem Simpsonovcov:ay: jj je este CSI New York vsetky CSI pozera u nas mama to je celkom good lebo mozem sediet za pc :D Frasiera ja zase nemusim :D
Simpsni su super. Jeden serial sa mi velmi pacil volalo sa to Trapasy mojej sestry (Hope & Faith) chodilo to na markize cez prazdniny ak by niekto vedel o tomto sitkome a mal ho v PC, na DVD prosim napiste. Napiste aj keby ste nasli nejake linky na nete ja si to stiahnem(rapidshare, megaupload file factory, stahuj a pod.......), ale iba SK alebo CZ dubing
ak ma niekto zaujem o serial Simpsonovci tak ho mam doma, ma asi 33GB, asi 13 serie...
ja mam doma 16 a polovicu 17
neviem ci niekto videl ako sa skoncil prison break...ale bolo to dost koko...
a este aby som nezabudol suboju uz zacali tak hlasujte
sledujete to sledujete???... aky je vas oblubeny serial?
prison break valcuje uz sa tesim na 4 serku
no prison break je super serial :) hlavne super herec :bp: inac ja to nesledujem ako prebieha hlasovanie :o
aj ja a zatial je na tom prison mega dobre tak sa s toho tesim... zo skupny postupi urcite na 100%
jedina vec co ma serie je ten serial cerveny trpaslik....to je taka konina...
jedina vec co ma serie je ten serial cerveny trpaslik....to je taka konina...
lol to je co ani to nepoznam :rolleyes:
ja som to nepozeral kamos mi len ukazoval jednu cast a bolo to hrozne
ja som to nepozeral kamos mi len ukazoval jednu cast a bolo to hrozne
verim ti daktore seriali su pekne traposiny ;)
jaaaaj ale serial LOST bol tiez goood :) inac teraz aj Prison break ma ist 2 seria na Jojke
no ano ano bude chodit...uz sa tesim i ked som to uz videl cele, ale zo slovenskym dabingom to bude tiez zaujimave
njn ale mohli to dat kus skorej aspon o 21:00 a nie o 22:00 a to 2 casti za sebou sak to clovek zaspi pri tom :mad: a este tie reklamy ...:aq:
tie 2 casti za sebou to je riadna somarina, dufam ze to prehodnotia a zmenia to.
tie 2 casti za sebou to je riadna somarina, dufam ze to prehodnotia a zmenia to.
jj mohli by lebo ja som vcera nedopozerala ani tu prvu a uz som zatvarala oci :aq: heheh a to sa mi este ucit trebalo :D
coze vcera to slo?....som nepozeral sakra
coze vcera to slo?....som nepozeral sakra
jj chodi to v stvrtky zacina to asi o 22:00 :( co som ja kus pozerala ta davali iba jak usli z väzenia a utekali a utekali ... a jak policajti im prisli na to kde pojdu ...
ak nie tak pozeraj bude to dost zaujimave.....panama
tak ta bude celkom dobre....ved uvidis....
skoncili sa prve suboje... sakra a je neviem, vysledky lebo ich tam este nemaju...aaaaaaaaaaa
heheh ty to ale prezivas :D
no ani veli nie, ale troska ano
a uz su vysledky z predosleho?
ano su....celkom zaujimavo tam skoncil jeden suboj o 7 hlasov vyhral Smallville nad NCIS humac:o
haluz je ta ze red dwarf vcera este vyhraval na heroes....dnes nastastie uz heroes vyhravaju
inak aj tak tak chyba serial ktori sami teraz strasne paci a je to weeds(tráva). Videli ste to niekto?
ja som nevidela nejak nemam cas na seriali a filmy :) ale na sipm. a southpark si vzdy najdem :) inac neoblubujem pozerat filmy na PC :p
najlepší seriál, KROK ZA KROKOM... na Codyho nemá nikto... čistá porucha toto!!!! :bp:
ja som nevidela nejak nemam cas na seriali a filmy :) ale na sipm. a southpark si vzdy najdem :) inac neoblubujem pozerat filmy na PC :p
nevieš čo ropzrávaš, na PC je pozeranie najlepšie, a hlavne ak máš nejaký film anglický s titulkami, šuper to je... :ay:
čeče Cody je dobry :D heh ale ani my mame pc v bratovej izbe. Takže keby som chcela pozerat film tak musim sediet bud na zemi alebo na stolicke :o heheh ale ja si chcem i lahnut abo len tak sediet na posteli ale to by ma bracho odskalpoval potom :o
a to v izbe nemáte posteľ? mi dve -moja a aj bratova :D haha
jj ja mam v izbe 2 + postielka pre sestrine deti :p ale v bratovej izbe je len jedna postel aj to len JEHO :o
ta ja mám izbu v ktorej je comp so svojím bračekom, ktorý je teď v anglicku, takže to mám uvoľenné teďka... a šak ja i tak v kresle sedím, nohy nejaké skrčené a ide sa... :ae:
ehm ta tebe sa zije mas volnu izbu nikto ti v nej neoxiduje :) zlaty zivot :) heheh, ale bracho nema v izbe kreslo :(
ta on jak sedí pri pc? na hlave??? :D haha neber vážne... Kurnik, ani neveríš, čo by som ja teď dala zato, kebyže mám doma čo i len jendého brata, čoby do mňa dakto kopol a zabrdol, jak sa patrí... Ale nič, jeden ženatý a dvaja sú v UK. keď som bola v tvojich rokoch, ta som sa normal tešila, jak mi bude hej, ale tak zmenilo sa to... šak i ty nato prídeš časom... URČITE!!! :rolleyes:
no tak akoze sestru nemam doma to som happy skoda ze tu chodi kazdy den poamyl na prazdniny s detmi dalsi bracho an kamione taze tiez nc a ostava uz len Rastic ale ten checm aby ostal, chybali by mi jeho komentare :D
joj ta moj najmladší brat, teda on je odomna starší ale tak najmladší z tých troch, panebože, ja s ním mám najviac spomienok a veľa som s ním zažila, pretože tamtí dvaja sú už iná klasa a keď oni boli v mojich rokoch, ta ja som bola ešte "dzecko"... No a ten najmladší, on aj tak doma, šalenoty sme robili, a halušky jak sa súrodencov patrí, a on, hoc si aj neuvedomuje, napriek všetkým hlúpostiamm zlým, čo sme si navzájom porobili, ho mám stršne rada a veľmi chýba...
jj to poznam ja mam tiez najradsej najmladsieho :) ale zati mi nechyba sak je doma :)
ta ty ši truľko teda... :D
viete o tom ze toto je o suboji serialov.
moje no.1 su Simpsons , south park tiez ale ten je uz trocha ine kafe :)
jednu časť zo SouthParku ja nidky nezabudnem... jak tí malý chlapci dostali "kramy" a normálne začali vložky nosiť a zberali informácie o tamponoch, no mňa malo položiť... :D ahha
jednu časť zo SouthParku ja nidky nezabudnem... jak tí malý chlapci dostali "kramy" a normálne začali vložky nosiť a zberali informácie o tamponoch, no mňa malo položiť... :D ahha
jaj to som videl :D oni nemali kramy ale neco ine boli uplne duti , to len americke deti su asi take stupidne :rolleyes:
nemali, ale ta si mysleli že mali... dačo zo zadku im "vytekalo" a si mysleli, že majú kramy... :D No ja som sa s bratom šúľala :D ahha
heheh oni boli chori ci co ... :D heheh a potom sa jeden z nich pytal Jezisa ze preco on nema kramy :D heheh je to jedna z tych lepsich casti :)
myslim si ze suth park je uz strasne fetacke teda aspon na mna....
heheh trosku ale je to super sak si vezmi len tie postavi ake su ... :ay:
heheh oni boli chori ci co ... :D heheh a potom sa jeden z nich pytal Jezisa ze preco on nema kramy :D heheh je to jedna z tych lepsich casti :)
alebo jedná taká časť, si spomínali keď boli deti na silvestra, a tak si hádzali petardy a ten segiň "keny" nehodil petardu a mu to v ruke vybuchlo a dig všetci - zabili Kenyho, tíí parchanti - ci pána, ta to haluz z toho :D
njn to je v kazdej casti : Krucinal zabili Kenyho. Ti prachanti ... :bp:
hej, také dačo, ale tak stálo to zato, jakým sposobom to povedali :) xaxa
presne tak je top v kazdej casti..ale su casti ked to tam nie je
Bola haluz ked tak Keny nebol asi 1seriu mozno aj viac a potom sa objavil :o
Ako ja som to nejako nesledovala, bo to zvečša v noci puštali a ja zvečša vtedy ovečky počítala, alebo som bola dakde vonku... :-(
to vsetko sa da dohnat sa to da skoro zo vsadial stiahnut
ja neviem, ja skor Step by Step :D ahha "krok za krokom"
tie roky 70-siate to je coool
Neviem či to je zo 70rokov, myslím že e-e... skor 90 myslím... ach, tie roky 90, vtedy som prišla na svet :D ahha :bp:
revolucia a tak tak to by ma moc nebavilo :bp:
jaká revolucia??? čo máš namysli? :confused:
nic konkretne iba revoluciu
myslíš komunistov, rozdelenie ČSR, a uznanú samostatnú Slovenskú republiku a demokraciu v nej? :rolleyes:
viac menej ano...to su len take lecky...v nasej historii
lecky??? hm?? :confused: Ako si to myslel?
vsetko su lecky....zo syrom :bp:
aha, "ľečky" :D haha :bo:
http://www.souboj-serialu.cz/ pre tych co uz zabudli tu sa da hlasovat
a za co ? hod tu pls este raz tu stranku :)
heheh ta akurat ked ja pisem ty ju hodis :D pekne si nacasovany :) inac mozem tam i daco vyhrat ked budem hlasovat ? idem sa tam teraz kuknut :)
škoda že sa neda hlasovať aj za telenovely... :rolleyes: :bo:
hahahah to nemyslis vazne dufam :o ja nemusim moct tie dristy, ale tam kde hraje Natalia Oreiro su celkom good ona je super :ay: ale ked daco pozeram tak to je tak ze vidim kazdu 5 cast :D
ta mňa by sa dalo prirovnať k telenovelovým maniačkam. :D haha Ako nie doslova, ale tak v užšom slova zmysle... :D heh
heheh tak sak kazda telenovela je na to iset kopyto .. maju sa zosobasit ta dakto dakoho unesie ... furt tam klamu ze to je jeho dieta a pritom ineho ... :bo:
no moja, by si sa čudovala, ale nieje každá jedna telenovela o tom istom... ako vačšina aj hej, ale tak sú aj také "normálne" :) len to treba sledovať... :rolleyes:
no tak s tim sledovanim by to bol problem hlavnym majitelov ovladacky od TV je daddy :o
:D haha Treba mať tri televízory jak mi :D ahha :bp:
haha my mame 1 je stale obsadeny ocom, 2 je v obyvacke obraz je trosku spatny ale ide ale je tam i dost zima a 3 tak ten je na povale :D
no ja by som siel na ten co je na povale :D
njn keby siel :D haha je cierno-bieli :D pamätam si ze sme dakedy pozerali aj ale to bylo davno :D
jaj ja si uz nepamatam ze by sme mali cierno biely....
heheh njn my sme uz mali aj farebny ale ta to bola sranda pozerat tamty :D
inak som rad ze to nepamatam...
heheh to je nahodou super fakt krasne :ay: treba zazit ked nebol PC a boli cieno-biele TV :)
no to by neboli serialy to by som neprezil
heheh no mshk ty si zavisli na TV,PC,serialoch :D
:D ahha Mi máme jeden v obývačke, tak ten je zvečša obsadený rodičmi... potom dalkší je v brachovej "mojej prechodnej" izbe, je fajn, a este jedej máme v dalsej obyvacke, ale ten nieje na dialkove ovladanie, skoda :D haha A ešte si pametám, pri "jarnom upratovaní", ked sme s bratom upratovali pôjd, tak sme tam našli 3 televízory, boli veľmi veľké, myslím že to boli dedové ešte, jeden bol značky TESLA a tamte dva boli ruské RUBÍNY... ale tak také veľké boli, jak sú teraz plazmy... technika ďaleko nepokročila jak vidím... :D haha
a ta šak.. v máloktorej domácnosti dnes nieje tv... teda chcem tým povedat, že telku dnes ma takmer každá rodina... :rolleyes:
njn a k tomu mnohe maju telku zapnutu min 5 hodin denne teda aspon myslim :) Televizor patri jednoducho do domacnosti ;)
ano a kolko hodin denne bezi u vas?
no tak teraz ked je otec doma stale :D tak od 7 rana do 22 ked neprideme oca zobudit spred televizora :D hehe ale jasne ze su medzi tim i prestavky :D nie v kuse takze prestavky dokopy mozno i - 3 hodiny
ja ani minutku....ja som pri pc :-)
heheh njn tak vies u ans je to tak oco za TV a ja s Rastom na PC :D
no tak ja na intraku to mam trocha lepsie TV sam, PC sam; :)
no ale povedz aj nevyhodi intraku :) tie su niekdey take hrozne ze bezny clovek by zamrzol pri myslienke na ne. no mozno mas jeden z lepsich intakov
hm, a šak sú aj lešpie veci jak pc a televízor... !!! :aq: :ay: :bo:
ano Ani suhlasim s tebou :) len vies ked niesom vonku tak doma je nuda ak nemam PC, TV a Mp3 a knihy sa mi citat nejako nechce :( takze jedina moznost je ist vonku ale ta znas ze nepojdme o 2 poobede vonku jak blb :D
tu na intraku je vsetko super...vazne jedina vec co by mohla vadit je ze su spolocne sprchy(daju sa zamknut) No su tu aj take baby ktore sa nezamknu :bp:
hm a uroven tych sprach ? a nocny klud ? cistota a hygiena ?
sprchy su na urovni prave menili plastove okna takze uz je to uplne super... Nocny klud je spoko...i ked obcas je vonku trocha ruch. Hygiena super... oporucam zilinu
jaj este som zabudol v Ziline su 2-je intraky Velky Diel a POtom ten nas Hliny...nas je tu asi 2400 a ich je viac
hmmm no krasny intrak :D aspon raz dakto daco dobre povie na intraky :ay:
ano Ani suhlasim s tebou :) len vies ked niesom vonku tak doma je nuda ak nemam PC, TV a Mp3 a knihy sa mi citat nejako nechce :( takze jedina moznost je ist vonku ale ta znas ze nepojdme o 2 poobede vonku jak blb :D
hm, a ja nemám ani mp3 a žijem... joj, šak čas sa dá viužiť aj nejak inak... :ay:
hm, a ja nemám ani mp3 a žijem... joj, šak čas sa dá viužiť aj nejak inak... :ay:
jaaaj a ja bez mp3 vo vlaku alebo buse som strateni :D kto ma videl cestovat domov vie preco :p no ale zase cestujem vecsinou sam teda nudaaaa keby ne mp3 a hudby tak asi umriem od nudy. :ar:
hm, ja som mala mp3 na telefone, ale tak telefon mi ukradli v škole :-( Takže mám i po telefone, a aj po mp3 :-( Ale tak rozmýšľala som, že by som kúila nejakú mp3, no treba najprv dáke financie... :confused:
hm poradim ti nekupuj mp3 , radsej novy mobil s mp3 a zabijes 2 muchy jednou ranou :) ja mam aj mobil s mp3 ale neobtazujem sa s mobilom.
2 v jednom je super tak to mam aj ja uz sa tesim budem mat new mobil
hm, noo.. ono by to chcelo fajného sponzora... pri povahe mojho otca to nieje možné.. :-( hm
no to hej...dobre by bolo najst si pracu...len vieme ako to na vychode chodi. toto je posledny prispevok od veci.
Prosim vas piste tu iba o serialoch
pozna niekto serial Futurama ? nieco ako Simpsons, od tvorcov Simpsons. chcel by som to len sa obavam ze to neje v dabingu :(
jasne ze to poznem na serialy som odbornik a mozem ti na 100% povedat ze to v dubingu nie je. Dalej ti mozem povedat ze po niekolkych rokoch sa bude robit dalsie seria.
joj noo.. :-( takže teď mám byť narušovač tém či čo? :-(
:p hah no keby si tu neplacla zase ten prispevok tak by bolo fajn,
inac MSHK ty si pozeral Futuramu ? mne sa nechce pozerat lebo nerad pozeram zabavne filmy/seriali ked maju titulky to neje ono. i ked niekde je original jazyk dolezity napr BORAT :D
pozeral som to ale vies ze lepsie je ked to je s dubingom nebolo to ono ale je to riadna haluz
ježííš.. BORAT, tak to je haluuz film :) ja to mám doma, v češtine, ale tak ono je to pomiešané s tým ich jazykom, ale tak to je pecka film, fakt klobúk dole... čo sa tíka toho humoru... Inak, videla som už aj lepšie dačo :rolleyes:
BORAT je ten pripad kedy je lepsie vidiet to s titulkamy
hm, čo aj viem... ani nie... :ay:
hm no v originale nadherne komoli anglinu a dava jej svoj silny prizvuk. Videl som to aj cesky a zdalo sa mi to u trapne oproti originalu, zabavne to sice bolo ale ta podstata tam uz nebola.
hm, no rtak čo ja viem.. ja ked tak, takja najradšej pozerám filmy v angličtine s titulkami, ale ked je moznost dabingu, tak aj to pozriem :)))
tu anglinu tam skutocne pekne dosieral som sa ujeb.....
hlasujte hlasujete uz je stvrtfinale....
ehm to uz je podla mna jasne kto postupi je to tam tak podavane ze silny super a slaby mam taky pocit, takze Simpsni, Dr House, Lost a Prison Brak to su pravdepodobny jasny vitazi vo stvrtfinale :ay:
presne tak suhasim a ak sa nieco vaznejsie nestane tap prison to vyhra cele...no ved uvidime
sa kuknite ako to vypada :o http://www.souboj-serialu.cz/hlasovani.php
hlasovala som za prison break :) xaxa :ay:
ja som hlasovala za Simpsonovcov a za Dr. House :ay: heh som zvedava ako to dopadne je to dost vyrovnane :D
http://img.lapaj.net/files/dql59udfp1ted5su2r0a.jpg (http://img.lapaj.net/)
ta pekne, pekne hlasujte
tak a je koniec tu mate umiestnenia http://www.souboj-serialu.cz/pauza.php Vyhral skutocne najlepsi serial teda aspon ja si tak myslim :bp:
Ano vyhral Dr.House :D jj je to super serial ;) on nema chyby dedek jeden :D ale 2. a 3. miesto by som vymeneila ved predsa Prison je tu kratsie ako Simponici :) Prison urobil raz velky boom a nic viac o chvilu sa na to zapomenie ale Simpsonovci predsa tu budu vzdy :D
presne tak suhlasim. A pripajam Wallpaper
http://img.lapaj.net/files/s9hghrjdxou1u3oq0dbo_thumb.jpg (http://img.lapaj.net/viewer.php?file=s9hghrjdxou1u3oq0dbo.jpg)
Pozerate ludia teraz Dr. House co chodi ? heh neviete kto ostane z toho vyberu ?:D
a prečo tu nieje niečo o telenovelách? :-( achjááj. :( hm
ehm no telenovaly nepozeram ... nwmpreco, ale vsetky su o tom istom :D akurat ktore su celkoom good tak tam kde hra Natalia Oreiro ci jak jej meno :D heh nie su nudne ako niektore ... :D
more ak ta este nikdo nezbil, no tak teraz od toho nemas daleko!! :-D náááhodou, telenovely sú peknéééé :-) :ae:
ach jáááj :o :rolleyes:
tak to je moc...telenovely su pre slabomyslenych
:D ha, práve Ty to hovoríš??? :D ha
Len aby to nakoniec nezačalo baviť i Teba... :ae:
:rolleyes: :ay:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.