PDA

View Full Version : help s icq 5.1

Peter170
03-02-2008, 15:28
Som normalne online na icq a hocikedy ma z neho odpoji. Nieje to v rovnakych casovych intervaloch..proste kedy sa mu zachce tak ma odpoji. Uz ma to dost serie:(
Prosim o pomoc :D

RastiC
03-02-2008, 17:22
ake mas pripojenie na internet ? isto to nebude internetom ?

mshk
03-02-2008, 17:34
aj ja si myslim teda takmer som si 100% isty, ze chyba je v internete urcite nie je v icq

skorec1
04-02-2008, 03:32
hehe, pocuj, vies ako to skusis ci mas vypadok linky? daj START a spustit a tam napis prikaz ping www.dsl.sk -t ak ti to neprerusi a ICQ odpoji tak chbu by som hladal v nastaveniach siete... ty mas DHCP modemom pridelovanu IP? skus mi napisat co to to vlastne DHCP prideli... inak ja nepocitujem ziaden vypadok ICQ, jedine ak nastavujem siet:D

Mato
17-02-2008, 09:35
ja nemam tiez vobec problem s ICQ, iba ak mi padne na minutu cely net... inac ne...ale poznam paru ludi, ktorych odpaja tiez len tak z nicoho nic... mne osobne to ide....

Marianko
23-02-2008, 16:41
ja pouzivam QIP:ae: ale mna odpoji len pri zmene statusu (nemyslim ked dam N/A alebo Nerušit) ale pri zmene kamosovej ikony,kto ma QIP pozna to.niekedy mi napise ze bolo prekrocene obmedzenie rychlosti...ale QIP vrelo odporucam,je to omnoho lepsie nez obycajne ICQ:ay: keby niekto chcel : http://qipim.com/en/ alebo rovno moznost stiahnutia http://qipim.com/en/pages/download_qip_en/

Caty
23-02-2008, 16:43
ja pouzivam QIP:ae: ale mna odpoji len pri zmene statusu (nemyslim ked dam N/A alebo Nerušit) ale pri zmene kamosovej ikony,kto ma QIP pozna to.niekedy mi napise ze bolo prekrocene obmedzenie rychlosti...ale QIP vrelo odporucam,je to omnoho lepsie nez obycajne ICQ:ay:

ja som citala, ze QIP je nelegalne :mad:

mshk
24-02-2008, 13:56
ake nelagalne? ved to je ruske icq teda qip bolo ovela skor ako icq!

Marianko
24-02-2008, 15:30
ee QIP neni nelegalny :) je to praveze free :) mne ho odporucil kamos a som spokojny,hoci ma niekedy nas.... to,ze ma odpoji ale inac je to brutal program s mnozstvom moznosti.nie ako obycajne ICQ :ay:

Caty
24-02-2008, 16:57
heh no ja nwm ja som dakde citala ze je nelegalny heh ale to je jedno ja som spokojna s ICQ :ay: netreba mi milion somariniek na 1 salenom programe :D podporujem jednoduchost :)

mshk
25-02-2008, 00:18
podla mna je lepsie mat vsetko v jednom...

skorec1
25-02-2008, 18:11
inak skype je dobry preto lebo sam dokaze komunikovat aj bez serveru, vyhodou je aj to ze môzete prostrednictvom neho komunikovat vramci siete aj bez internetu...
dokonca to je vyhodou aj posielania suborov prostrednictovm lokalnej siete...

RastiC
25-02-2008, 20:29
aaa na SKype som toho pocul aj dost zleho, jednak kazdy uzivatel funguje ako premostenie pre dalsich uzivatelov.
a dokonca je cez neho mozne naburat pc , no nwm co je na tom pravdy. len viem ze ho nepouzivam odvtedy co mi PC zmrzol ked som spusal jednu hru :D

Peter170
03-03-2008, 11:01
THX za odpovede, nainstaloval som si 6 a uz to nerobi.
to skorec: vypadok linky nemam, a tim ostatnym veciam co si pisal...tak do toho sa ja nerozumiem:D