View Full Version : Predam Notebook za 3000sk!!!
Predam Notebook za 3000sk!!!
Pentium 2 366MHz, 192MB RAM, 4MB Graficka karta, 10GB HDD, 1x port na USB, 1x LPT, 1x vega vystup. 13" LCD farebny, velmi kvalitny obraz! Redukcia na mys a klavesnicu, ktomu klavesnica a myska, 100Mbit sietova karta do PCMCIA portu
mam nanom nainstalovany windows XP, windows 98 a office 2003
nevyhody, nepotiahle plynule video, a bateria ktora nedrzi, musi byt stale napajany.
znizujem cenu na 2500sk!!!:ae:
no neviem neviem ci niekto kupi...
hod sem nejake foto... mozno dakto kupi :bo:
no treba si uvedomit ze ludia ktory maju zaujem kupit notebook ho kupuju lebo im ho nutne treba pri cestovani a treba im vykon , kvalitu - spolahlivost, a tento kus co tu prezentujes je asi veteran z 30 rocnej vojny . no mne by bodol normalny PC dalsi ale s lepsim vykonom ako ma ten notak len aby potahol par starych klasik a siel na nom net :D (sestra by uz neoxidovala v mojej izbe)
a ten notak nema asi dlhu buducnost, zivotnost HDD (nielen) je casovo obmedzena :D
Rastik ked mi kupis taky pc o akom hovoris + net tak by si ma nevidel nielen v izbe ale ani dole, vlastne asi uz nikde max pri jedeni :) heheh ale nie zartujem :D ale to by boli bavky taky Generals by som si zahrala zase :)
heh tebe by som ho nekupil :D ale uz len pre potesenie pri hrani na sieti by som ta zan pustil.
jaj a k tomu notebooku , to je stary notak odkial sa vzal ? ked bol novy musel stat nehorazne peniaze ! minimalne 70 00 skk :) no ale to uz ubehlo rokov
no treba si uvedomit ze ludia ktory maju zaujem kupit notebook ho kupuju lebo im ho nutne treba pri cestovani a treba im vykon , kvalitu - spolahlivost, a tento kus co tu prezentujes je asi veteran z 30 rocnej vojny . no mne by bodol normalny PC dalsi ale s lepsim vykonom ako ma ten notak len aby potahol par starych klasik a siel na nom net :D (sestra by uz neoxidovala v mojej izbe)
a ten notak nema asi dlhu buducnost, zivotnost HDD (nielen) je casovo obmedzena :D
no, ked môzem povedat je asi tak natom vykonovo ako tvoja sumka duron, take 700ky sa môzu oproti tomu notebooku schovat, rychlejsie mi nastartuje XPcko... kvalita LCD sa moze porovnavat s novsimi, a na internet take to PC uplne saci za taku to cenu a nie mat nejaku sumku co ti zabere 4x viac miesta ako tvoj!:D
dohodnime sa je to sunka....displej musi byt dost na pi... Predpokladam ze notebook ma tak 6 rockov min....ten displej bude strasny....:bo:
inak nemam rad ked si niekto uraza kompi... Tak a teraz to napisem ja ak je toto skorec tvoj komp co mas napisane pod tou ciarkou ako poznamku...tak potom mam lepsi komp a ten tvoj mozem volat SUNKA :bo:
no, ked môzem povedat je asi tak natom vykonovo ako tvoja sumka duron, take 700ky sa môzu oproti tomu notebooku schovat, rychlejsie mi nastartuje XPcko... kvalita LCD sa moze porovnavat s novsimi, a na internet take to PC uplne saci za taku to cenu a nie mat nejaku sumku co ti zabere 4x viac miesta ako tvoj!:D
dobre mato vies ze su to len keci :) moj PC plynule prehrava filmy, a ide na nom tona hier , za zmienku stoji povedat ze na nom slo aj GTA SAN ANDREAS , co myslim ze ten notak nerozbehal by. ako nepotrebujem plytvat peniazmi na PC ak ho graficky nevytazim, a na procesy staci. ten notak ma P II ? duron k6 je asi ako generacia P III . chapem ze ta irituje ked tu pomluvame to co chces predat ale naliali sme cisteho vina - ten notak nema dlhu zivotnost, ak mu odide HDD je v tahu !
keby soim tam nainstaloval ubuntu tak to potiahne aj filmy a internet, a za 2500 to uplne staci, a viez ze to nekupujes len tak od hoci koho, a mne sa este nestalo aby som niekomu nieco predal a poluzival to len prau mesiacov...
notebook znizujem na 2000sk a ktomu ho mozem pripojit na internet za 2000sk, usetri este 500sk!:)
notebook predany! zatial len na vyskusanie...
inak notebook plynule potiahne aj filmy ale na linuxe...
no teda VGA nebola spatna ale windows zral asi vela vykonu :) a LINUX je spickovy OS , ideal pre ludi co chcu len pracovat za PC
jeden vysokoskolak na intraku si poneho dnes pride, cez vikend sa nato pozrie a...
pekne pekne aj to je dokaz ze sa da vsetko predat
nakoniec som notebook nepredal lebo je nefunkcna CDrom
este raz aktualizovane info
Predam Notebook za 2000sk!!!
Pentium 2 366MHz, 192MB RAM, 4MB Graficka karta, 10GB HDD, 1x port na USB, 1x LPT, 1x vega vystup. 14" LCD farebny, velmi kvalitny obraz! Redukcia na mys a klavesnicu, ktomu klavesnica a myska, 100Mbit sietova karta do PCMCIA portu
mam nanom nainstalovany windows XP, windows 98 a office 2003
popripade nainstalujem iny system...
vyhody, prehra vpohode video a dobre sa da internetovat(mal som procesor na 98MHz preto to sekalo:)
nevyhody, neje urcene na prenos lebo je tam bateria ktora nedrzi, musi byt stale napajany.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.