View Full Version : Tak to uz je vazne...
ty vole...v dedacove ma dakto net ???
Marianko
24-02-2008, 15:39
no a?ved uz male deti tam zarabaju na google reklame :ae:
sakra ja ze u dedacove su radi ze maju elektricky prud a ne internet...
no, ja som zase pocul ze cez dedacov pôjde dialnica a zrovnaju ju so zemou:D
ehm a to akoze vazne planujete ich pridat do fora obci :confused:
dobre dobre nech sa k nam pridaju
joj podcenujete dedacov , inac kolko uzivatelov tam je ?
joj podcenujete dedacov , inac kolko uzivatelov tam je ?
Momentálne 6ti ale okolo 12 ľudí ma tam záujem.:ar:
dobre dobre nech sa k nam pridaju
heh pre mna za mna nech sa pridaju ale nech hraju CoD, lebo malo hracov je :(
haluz, že už aj dedačov a aj velopolie... len tak ďalej... :) veľa úspešných pripojení, tak ako ja... :D hihiK :bo:
v dedacove este momentalne riesim APcko pre tych ktory "nevidia" nanho tak ze aj na obecny urad dam dalsie APcko v mode WDS takze bo bude ako APcko aj WDS zaroven:D
Momentálne 6ti ale okolo 12 ľudí ma tam záujem.:ar:
hm tak to je uz riadna zakladna , to tam je dost ludi s pc. inac aj dedacovska siet je rovnako napojena na lubisu a hankovce ? myslim ako siet aj na ine ucely ako internet
aho, na siet, inak by tam nebol internet...
ne myslel som ci aj uzivatelia mozu uzivat vymozenosti Lokalnej siete, nar medzi svojimi PC komunikacia no download by to asi zahltil
no podla mna neje tolko vela ludi v dedine aby to zahltilo siet, este planujem v hankvciach nove APcko a pouzijem tam kvalitnejsie spoj , lubisa - hankovce, zaisti to stabilitu a kvalitu aj nad ramec internetu...
tak aspon jeden clen dedacovskej frakcie by sa mohol ozvat.
no oni este pravdepodobne o tomto fore nevedia, planujem to spropagovat tak ze sa kazdemu zobrazi 1x denne reklama na... aj aj na forum...
hm neje to nahodou SPAM :D ?
radsej im posli na email info , po napojeni jednorazove
neje to spam, proste chcem mat reklamu:D
tato reklama je spam, mna by jebl..
zeby ste se neposrali co ohovaraju dedacov:aq::aq::aq::aq::aq::aq::aq::aq:
tak aspon jeden clen dedacovskej frakcie by sa mohol ozvat.
co tu na dedacove srandujete?
vramci srandy, dedacov sa uz moze zaradit do velkodediny kedze uz ma aj internet:D
heheh njn skorec pravdu mas :) vitam novych clenov fora z obci Dedacov. heheh ale uz by mohlo prist i Velopolie :)
To neni DEDACOV ale Petrzalka-Petržka:D
lebo sme za mostom,a nase ulice su preplnene,a vsetko co sa v poslednom case stavalo tak to bolo unás.......:aq::aq::aq:
heheh tak povim skorej ne ;) a ja potom jak blba sa cudujem ze co Guzo petrzalku vo valal pokec spominal ;)
no ulice preplnene :) hah jasne ved ich je len par,
to je fuc dedacov pekne miesto, len jedna vec tam chyba poriadne Kulturne stredisko pre chlapov (Krcma)
Aspon tam niestu alkoholici §!!! ale slusny chlapnci
hahah narazas na nieco ??? u nas su tiez slusni chlapci teda aspon, ti s ktorimi sa bavim :D
Aspon tam niestu alkoholici §!!! ale slusny chlapnci
a kto tvrdi ze tam su ? :bo:
komu si povedalchmulo? dedacovcanovi
co vam hrabe ? nwm preco sa na somarinach hadate
nie.ostatným čo si robia srandu z dedačova
DObre prestanme stym,uz to začina byť trapné začnime niejaku inú tému....
teraz si treba utahovat z dalsej dedini ktora prisla posledná,alebo ktora tu ešte ani nieje....
Peter170
16-03-2008, 20:36
Inac...VELCOME tu na fore:ay:
neviem ako to myslis welcome ale dobre no..................
radsej si popripravujte hry a na velku noc zahrame!!!
Peter170
16-03-2008, 20:55
Ja som v plnej zbroji ...vybava : Call of Duty 1 , Call of Duty United Offensive, Patch 1.51... poslusne hlasim ze som pripraveny na boj :D
JJ som tiez pripravena do boja len nwm ci s Mp44 proti amikom alebo s nohami proti vedram :o
hej, a moja jedina hra, ktoru mam v pcje call of duty united offensive... :-(
Peter170
17-03-2008, 19:25
hej, a moja jedina hra, ktoru mam v pcje call of duty united offensive... :-(
ze si to ty tak budeme hrat len COD UO ;)
:D haha... vdaka... respect. :)) hehe :ay:
Peter170
17-03-2008, 20:00
:D haha... vdaka... respect. :)) hehe :ay:
NMZ aj nabuduce :D
ale pohľadám tuna na našej sieti dáke hry a možme i dačo druhé hrať noooo... :) :aq:
nuz ja mam COD UO a COD 1 a COD 2 a COD4......no takze myslim ze som takz´tiez pripraveny....ale neviem ci sa budem moct cez Velku Noc zdrziavat na PC..neviem ci budem mat dostatok casu...viete..vsak vedra a voda...aj vita viem o com hovorim:D:D:D:ae::ae:
nuz ja mam COD UO a COD 1 a COD 2 a COD4......no takze myslim ze som takz´tiez pripraveny....ale neviem ci sa budem moct cez Velku Noc zdrziavat na PC..neviem ci budem mat dostatok casu...viete..vsak vedra a voda...aj vita viem o com hovorim:D:D:D:ae::ae:
Stevko ja sa uz teraz modlim aby snezilo ako dnes na pondelok a ak nie tak 50 percentna sanca je ze idem prec :bp:
kam sa ideš schovat, ha??? :D haha :ae: :rolleyes: :ay:
kam sa ideš schovat, ha??? :D haha :ae: :rolleyes: :ay:
Tak planujem do sestry ale to tiez neni vyhra je tam sovgor :( ale tam budme moct byt aspon dostatocne dost za pc :D heheh len sa tam asi budem nudit ale tak ked tam pojdem na pol dna a vratim sa ked uz bude po vsetkom tak to bude good :D
:D hhe No tak good lucka moja. :)) xaxaxa :ae:
Tak planujem do sestry ale to tiez neni vyhra je tam sovgor :( ale tam budme moct byt aspon dostatocne dost za pc :D heheh len sa tam asi budem nudit ale tak ked tam pojdem na pol dna a vratim sa ked uz bude po vsetkom tak to bude good :D
vita nwm ci lucia nejde do vranova a potom k nam , a myslim ze ti plan nevide :ae:
hmky, a šak to taká olievačka bude že o ničom, hlási chladno.. takže smola chlapci.. :D haha :rolleyes:
hmky, a šak to taká olievačka bude že o ničom, hlási chladno.. takže smola dievčata .. zapal pluc :D alebo minimalne podchladenie, byt vami zriedim si krv nemruznucou zmesou a natreim sa tukom aby som nestracal telesnu teplou :bp:
inac nwm ci tu je dakde zvyk aj sibat , je ? u nas ne (ale skoda kabel od switcha do PC paradne sviha s nim by to slo) :bo:
tu v nasich koncinach uz asi nie...voda je voda no tento rok asi o nicom
hmky, a šak to taká olievačka bude že o ničom, hlási chladno.. takže smola dievčata .. zapal pluc :D alebo minimalne podchladenie, byt vami zriedim si krv nemruznucou zmesou a natreim sa tukom aby som nestracal telesnu teplou :bp:
inac nwm ci tu je dakde zvyk aj sibat , je ? u nas ne (ale skoda kabel od switcha do PC paradne sviha s nim by to slo) :bo:
ježííš.. kabel??? ši normálny?? :( hm.. FUH... blééé :aq:
hej LAN kabel sa osvecil ked som vyhanal sestru z izby bo vecer jej sibalo :) teda hned ma napadlo aky super nastroj na velku noc to je :p
hej LAN kabel sa osvecil ked som vyhanal sestru z izby bo vecer jej sibalo :) teda hned ma napadlo aky super nastroj na velku noc to je :p
Rasto, Lucia bude doma a ak nie tak ja tam bud ehoci aj sama :D
Inac s tim kablom fajne boli :aq: Inac chlapci /aspon RastiC urcite/ teste sa na Utorok vtedy je to naopak s tim olievanim :bp:
:D ahha :D caty, máš prafdu X:D xaxaxa
Rasto, Lucia bude doma a ak nie tak ja tam bud ehoci aj sama :D
Inac s tim kablom fajne boli :aq: Inac chlapci /aspon RastiC urcite/ teste sa na Utorok vtedy je to naopak s tim olievanim :bp:
heh...ked budes v pondelok doma tak mozno porozmyslam nad tym utorkom...:ae::ae::ae:
tradicie treba zachovávať, ale ten kabel by som radšej vymenil za šibák (vieš týranie atď)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.