View Full Version : to kto?
ach Veľopolie... Nech sa prihlási ten, kto má vo Veľopí net od SATLAN-u ... :) xaxa
no, vo velepoli mame APcko ale zatial nanho su pripojeny len ty ktory nemaju vyhlad na KD, inak predpokladam ze v celej dedine popri laborci v lete bude mozne internetovat!:D
no ja zvedavá... to Call of Duty server nebude stáhať. :D aha verím tomu... :ay:
prepacte za blbu otazku...to tam u velopoli je kelo gatrov...jak som si vsimol ta ich tam jes dost...mozno by som tam aj siel brigadovat, ... keby som nebol alergik
Peter170
16-03-2008, 20:52
ehm...Only one question...je tu niekto aj z Velopolia regnuty???
vo velopoli este nemame ziadneho zakaznika, len odnas niektorych tam pripajame na APcko... inak kto ma odmas internet moze uplne poleom udoli internetovat, teda cheme to este do koskoviec potiahnut, bude moznosti internetovat aj prilaborci:)
Peter170
16-03-2008, 21:27
Tu uz vedsinou ma kazdy svoj net...takze nefiem nefiem. a zo siete by toho vela nebolo lebo aj tak by bola siet len na net:)
no z pociatku nebola na net... si tuna mal byt, ked sme sa prvykrat 12ti napojili... sranda :D xaxa
Tu uz vedsinou ma kazdy svoj net...takze nefiem nefiem. a zo siete by toho vela nebolo lebo aj tak by bola siet len na net:)
presne...väčšina ľudí tu už más voj vlastný net...a tak neviem...čo by bolo zo sieťe....ale za okus tos stojí:):)
ked sa do toho niekto nerozumie a neviem ju naco vyuzit tak mu je nanic...
:confused: vie niekto z Velopolia ze nieco take existuje hm? :confused:
myslis to ze tam mame internet? taka si hej, lebo par ludi si vyskusalo nas internet co bol mesiac zadarmo...
a az jedneho cloveka mame vo velepoli...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.