View Full Version : užívatelia
To už fakt Nás tu je 85? A toľko veľa príspevkov je tuna daných? No tak to fakt klobúk dole... Mám otázku, jak dlho toto fórum je v prevádzke? :bo:
To už fakt Nás tu je 85? A toľko veľa príspevkov je tuna daných? No tak to fakt klobúk dole... Mám otázku, jak dlho toto fórum je v prevádzke? :bo:
asi 1.07.2007 bolo forum založele:)
heheh no super forum ale mnohi uzivatelia nemaju ani 1 prispevok :o
a mnohi uzivatelia maju prispevok ktory je BEZHODNOTNI , forum ma slabe pravidla o prispievani ! napr ze po sebe sa nesmu posielat 2 prispevky, alebo ze sa treba drzat temy , toto tu nefunguje :(
a mnohi uzivatelia maju prispevok ktory je BEZHODNOTNI , forum ma slabe pravidla o prispievani ! napr ze po sebe sa nesmu posielat 2 prispevky, alebo ze sa treba drzat temy , toto tu nefunguje :(
máš niečo proti???? :bp: :aq: :bp:
pocet uzivatelov nieje dolezity. tu treba brat do uvahy iba tych co su aktivny ako "ja" atd...:ae: - i ked som mal dlhu prestavku
vravíš "aktívny"? :D ahha Pozri sa dole v tej tabuľke 5 naj užívateľov... :D haha :bo:
no hej a potom si precitaj ich (caty+nomad) hlboke uvahy a zistis ze kde to zacinalo ako tema tam to doviedli mimo temu :D
heheh no ta sa mame zabit ked sme dobre ??? :bp:
no hej a potom si precitaj ich (caty+nomad) hlboke uvahy a zistis ze kde to zacinalo ako tema tam to doviedli mimo temu :D
proste sme šikovné... Mi nehovor, že Tebe sa nikdy nestalo, teda to sa Ti stále stáva, keď vedieš s niekým nejaký dialóg tak meníte tému jednu za druhou, inak by sa Váš dialóg musel skončiť... a nás dialóg nie a nie skončiť... našťastie. :) xaxa
jj my ani nevymyslame dalsie dialogy, ono to ide samo :ay:
veď v podstate ja som to i chcela napísať, ale tak aby to pochopili aj ostatný užívatelia na tomto fóre... :) heh:ay:
heheh chces mi povedat ze som to napisala nechapatelne ??? :D
nie, vieš... ono, chlapom trvá dlhšie, kým pochopia jednu vec no... tak preto som sa to snažila napísať jednoduchšie. :) hihiK
aha heheh dnes sme sa do opacneho pohlavia nejak pustili :bp:
lol ta vsade na nich nadavame :D
yeah, it is true...
* chcem sa opýtať, je dovolené pridávať príspevky v hociakom jazyku?!?!? :D hehe
nwm ale podla mna je to i dobre ekd sa davaju sak clovek sa i daco nauci hoci väcsinou to uz vie :)
asi sa začnem predvádzaš angličtinou alebo španinou... :D haha :ay:
njn anglinu vie viacej ludi ale pisat po spanielsky tak to radsej davaj takoj preklad :) ja sa chcem tiez ucit span.
ja sa ted učím... :) xaxa sranda to je... ale občas nudné :-(
hlavne,ze je vikend a ja mam 2 dni volna... :ay: je cas prevetrat penazenku :bp::bp:
oj, ide sa do Hankoviec a bez DEBATY!!! :ae: :rolleyes:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.