View Full Version : tahanie z rapidu! nemate plateny ucet a chete stiahnut rychlejsie?:)
tahanie z rapidu! nemate plateny ucet a chete stiahnut rychlejsie?:)
ked ma pre pekne poprosite tak vas môzem prepnut na inu linku kde je ina IP adresa:D
pekne pekne ale to je dost pracne radsej nech si objednaju premium
škoda že to plati len pre lubisu.... ked skorca pekne poprosite cez ICQ tak vam aj o take 2-3 hodiny s tym daco zrobi...:D , ne nee, skorec sikovny...stihne to aj za tu hodinku...
ale ved rapid nestoji vela, na mesiac to vide asi pausal za mobil alebo tolko co mladez prepije v krcme za jeden vikend ! to su male ciastky
no asi tak....alebo niektori aj za pol vecera
inak ja to mam na pol rocka....a som spokojny
sused taha nepretrzite org. DVD cka a lacnejsie ho vide ako v pozicovni:D kazdy mesiac ma predplateny rapidshare...
jj rapid sa oplati, a da sa ze aj dvaja si spolu predplatia a delia sa on. sice najhorsi su tipci co tahaju a ani nepozru film co stiahnu ! ale maju 100000000000000 filmov :D
ty co si nastahuju milion filmov a nepozeraju su teda riadny koko... suhlasim s RastiC
inak nehcem strasit ale niekde som cital ze by sa to malo obmedzit iba ana jednu ip. Dufam ze to nie je pravda
no ja co taham tak taham len potrebne veci
a este...ked sa mi nechce cakat...tak bud vipnem a zapnem späť router....
skusal som to uz aj cez programi neslo mi to lebo rapid nema IQ -20...:D:D
takze ale ak by niekto chcel a si veri ze mu to pojde tak tu ma linky na stiahnutie:
http://anonymizer.nntime.com/ - pozo toto nieje program ale da sa s tym pouzit na niejakych lasovacich sutaziach po nete...zmeni vam ip adresu za niejaku inu z amriky ci z kade
http://www.hide-ip-soft.com/
www.cproxy.cz
nainstaluj a spust, nastav a mas moznost pouzit nove 2ip adresy, popripade si zadaj do googla proxy list a tam ti to vypluje tiez plno proxy serverov ale skor by som pouzil cproxy....
toto velmi nepomaha mam to odskusane
toto velmi nepomaha mam to odskusane
akoze vsetky???
ak hej a nepomaha to tak bud len cakaj alebo si kup premium...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.