View Full Version : Kto pozná najlepšie Európske mesta
www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/482f33aded.pps
a ty najlepsi sem dajte svoje vysledky ratam iba tie ktore budu urobene print screenom a budem vidiet obrazok...no tak kto je naj?
http://img.lapaj.net/files/5xfj67rfl5ruumupo78r_thumb.jpg (http://img.lapaj.net/viewer.php?file=5xfj67rfl5ruumupo78r.jpg)
napriklad takto to mozte dat
a to je čo:confused::confused: neviem v com to mam otvorit
ehm mshk sak to je kruta pravda aka som blba :( skoro vsetko mimo :D
DIKY :) šak mi si možme navzájom poblahoželať, hejže... to isté i Tebe :) xaxa :ay:
mne to celkom islo....teraz som spravil 1500 spoko
Brusel je krasne mesto no Prahu v noci osvetlenu nemaaaa........:bo::bo::bo:
neviem preco vsetci ludioa su uplne ohureny z prahy
Nahodou moj daddy vravi ze to je horsie nez Zbudske Dlhe na kazdom kroku videl majitela so psom jak vsetko osikava ... :D proste nelubi sa mu Praha :D a ja zo svojho nazoru to posudit este nwm :D
1) Zbudske Dlhe - rommska cast , kde to vyzera ako v slume !
2) Praha je pekne mesto ako mnoho inych ale nevelebil by som ju do nebies ved napokon to by trebalo aby ludia boli aspon v 10 Europskych metropolach aby mohli povedat ze Its no.1
ale vies...kebsy si bo raz v tom meste...to vole krasa.....ale aj dialnice v Nemecku su pekne osvetlene....
ehm v Prahe som bol :) ale nie cez noc :)
Ehm nechvalte sa ze kde ste vsade boli. Ja som bola v Sarospataku a bolo tam tiez dobre :D haha, ale i PL mam obzrete na bicykli :ay:
No tak Praha je nadherne mesto v Europe sa jej skoro ziadne nevyrovna, az na to ze skoro. Skuste sa ist pozriet do Edinburgu a uvidite najkrajsie mesto v Europe.
uhh, Edinburg som ani nepocula az do teraz :D pozerala som obrazky na nete v skutku nadhera :ay:
ty keby si videl ake je to krasne...???
je vala peknych miest a ved len ked spomeniem Rim, Pariz...no pre mna je uplnou jednotkou Valletta... mozno to nebudete poznat, ale je to krasa...
je vala peknych miest a ved len ked spomeniem Rim, Pariz...no pre mna je uplnou jednotkou Valletta... mozno to nebudete poznat, ale je to krasa...
aaaaaaaaa....tam som sice ebol,ale stojím si za svojím...tam sú krásne osvetlené diaľnice----a keď sa na ne pozrieš z hora( z mosta) a v noci...prfekto..alebpo už len to námestie s tou sochou...neviem ako sa volá...podobné ako v Humennom ale lepsie...a krajsie
v Nemcku su vazne krasne dialniece :D al e na Vallettú nic nema:ay:
joj...ale sama rovina je tam...akoze pri diallnici..iked su plynile...ale co sa týka MIEST je Praha celkom dobra....no KOŠKOVCE- THE BEST METROPOLE OF THE WORLD...
Nie tak....ak to nieje pravda, tak nech sa ozve alebo nech mlčí naveky...(od teraz do 15 sekund po odoslani tejto spravy.....) :!: :!:
ta hej hej urcite mas pravdu
joj...ale sama rovina je tam...akoze pri diallnici..iked su plynile...ale co sa týka MIEST je Praha celkom dobra....no KOŠKOVCE- THE BEST METROPOLE OF THE WORLD...
Nie tak....ak to nieje pravda, tak nech sa ozve alebo nech mlčí naveky...(od teraz do 15 sekund po odoslani tejto spravy.....) :!: :!:
Ano Koskovce su super :ay: Ved kuknite na http://koskovce.myminicity.com :D
waw tam mete aj panelaky?:D
waw tam mete aj panelaky?:D
pche MSHK ze vahas :D jasne my tu mame vsetko :ae:
ta a nestanete sa mestom?
No v tej hre uz sme, narozdiel od Lubise :D a v reale by som nechcela aby sa Koskovce zmenilo na mesto :D
no to som rad budeme to mat blizsie do mesta teraz mame 10km Humenne, ale to uz obedlho nebude najblizsie mesto....najblizsie uz teda bude koskovce tusim 7km som rad :D
heh no to je pekna myslienka ze vas to minicity drzi ved to je kravina.
heh no to je pekna myslienka ze vas to minicity drzi ved to je kravina.
sakra Rasto mna to bavi a fest sak to je s tim 5 minut robota denne nic viac a mam z toho 100 minutovu radost denne :)
ja som nemyslel minicity ja som myslel real
jaj no ja som pozeral na Velopolie a Lubisu , ono su fakt blizko seba keby zacala mohutna vystavba na ornej pode tak ste zachvilu vlastne jedna obec :D
no a uz mame aj nazo Veľoľubiša
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.