View Full Version : Šicke Koškovčani tu!!!
Peter170
09-03-2008, 16:42
Spravime si tu "hlasovanie"...
Ste za to aby sa v Koškovciach odvolala starostka?
Hlasovat mozu iba obcania Koškoviec!
Vek nemusi byt 18 rokof :D
nemam 18 takze sa k tomu nevyjadrujem ani :)
mal si dac podla vahovej kategorie, bo vela nas tu neje co mame 18 roky, ja tyz iste nimam.....:bp:
Peter170
09-03-2008, 16:52
nemusis mat 18 rokov :D ...zahlasuj
Peter170
09-03-2008, 17:00
ta lubiscana nemozu?....
Nie nemozu...vas sa to netika:ae:
ta ja uz zahlasoval..... :bo: naj ju z tamadz uz vyruca.. aj tak tam nic nerobi nalpa jedna... :bp:
Spravime si tu "hlasovanie"...
Ste za to aby sa v Koškovciach odvolala starostka?
Hlasovat mozu iba obcania Koškoviec!
Vek nemusi byt 18 rokof :D
hm, takéto veci možete preberať takto na fóre, a ešte aj odvolanie starostky, hm? jaksi sa mi to nepozdáva pánii... :rolleyes:
ale co to sa prebera vsade !!! :D problem je asi v tom ze tu chodzi cca 8 koskovcanov :)
no presne tak je to problem...
Peter170
09-03-2008, 17:22
hm, takéto veci možete preberať takto na fóre, a ešte aj odvolanie starostky, hm? jaksi sa mi to nepozdáva pánii... :rolleyes:
Co pravda to ne hrich :D ne Morhoun :)
ale ludia ti co neste z Koskovec ta sa mozete vyjadrit aspon ked mate nieco k nasej pani starostke
neviem, ale tak také veci preberať na fóre... neviem, či je to fér voči ostatným, ktorý nemajú net a tak... ako nehovorím, že to má nejakú veľkú váhu a treba tomu prikladať veľký význam, ale predsa... si myslím tedaa... :confused:
Ja som za to ze to tu kludne mozete rozoberat... preco aj nie? A je dobre si o takych veciach popisat. Co vlastne mate proti starostke?
Ani mi aj keby sme neznam kde hovorili tak co sak nemame 18 tak mas to jendo :)
Peter170
09-03-2008, 17:31
neviem, ale tak také veci preberať na fóre... neviem, či je to fér voči ostatným, ktorý nemajú net a tak... ako nehovorím, že to má nejakú veľkú váhu a treba tomu prikladať veľký význam, ale predsa... si myslím tedaa... :confused:
Ta to len ze by sme vedeli aka je predstava koskovskych navstevnikov fora, ktorych tu je nespocetne mnozstvo:D...ved to sa prebera v celej dedine:)
co vlastne spravila vasa starostka ze ju chcete odvolat?
Peter170
09-03-2008, 17:33
co vlastne spravila vasa starostka ze ju chcete odvolat?
praveze nic :D
edit// ha ha skorej Caty :ae:
čo, zanedbáva dedinu, hrabe peniaze, a furth sa sťažuje, hm? hm? :confused:
ale tu je diskusia deti o teme ktora patri dospelim !!! deti to co doma pocuju tak tu napisu !
mohli ste tam daj aj moznost, zdrzany hlasovania...
ale tu je diskusia deti o teme ktora patri dospelim !!! deti to co doma pocuju tak tu napisu !
myslel si tým mňa??? :aq: :(:confused:
a dospeli sa bavia len oteme hry na pc .....ktora patri "detom" :bp:
aj ked maju uz dost rokov na to aby to pustili z hlavy....
a k tej starostke... no povec co ona pre obec uz spravila? sak nic nerobi ....:aq:
neviem sice co mala v predvolebnej kampani ze co bude robit ked ju zvolia ale ked tak vidim tak asi nic......
hahaha RastiC akoze diki hej aj my mame na to svoj nazor !!! mozno daco urobil araz asi ples aj to som pocula ze zle zorganizovany !!! ale inac neviem o tom ze by daco urobila :mad:
Starosta obce je volený funkcionár miestnej samosprávy, od ktorého sa očakáva, že bude ochotný a profesionálne schopný pracovať v prospech rozvoja obce, ako aj potrieb a záujmov jej obyvateľov. Jeho pozícia je v porovnaní s obecným zastupiteľstvom právne i fakticky rozdielna. Obecné zastupiteľstvo predstavuje kolektívny orgán, kde prvok osobnej kontroly zo strany voličov nie je príliš zreteľný, pretože komunálni poslanci pracujú na princípe reprezentatívneho mandátu, teda nemožno im dávať príkazy, ani ich odvolať. Starosta obce reprezentuje individuálny post a je v tomto zmysle pod výraznejšou kontrolou obyvateľov obce, ktorí ho môžu z funkcie odvolať. :ae:
ale najprv k morhunovi, nwm kde si nabral ze hry su pre deti. Prve pocitace boli urcene pre vedeckych pracovnikov, a aj hry ktore vznikli si mohli uzit len ludia co mali neco k danej veci. a zabava neje len pre deti.
k tomuto referendu len tolko ze neje v obci ziaden vhodny kandidat , to je patova situaciua, zrazu tu niekto pride a povie ze on spasi celu obec. Ludia maju plnu hubu reci a skutek utek, nic sa nezmeni.
tiez som pocul vela staznosti na starostku s niektorymi suhlasim, ale rovnako viem ze po referende sa nic nezmeni , teda nech mi tu niekto povie ktory nasledovnik splni nieco z toho co slubi !
ja sa zdrzujem hlasovania pretoze nepoznam situaciu u nas doma. (no vpodstate i keby som bol doma tak nikdy neviem co sa deje)
Peter170
10-03-2008, 13:23
Neviem co ty si predstavujes pod pojmom deti...Do tej temy neprispel nikto kto ma menej nez 15 rokov(aj tvoju segru pocitam ako 15-rocnu)... Ved o 3 roky budem aj ja rozhodvat kto bude starostom! A doma o tom pocut??? Ved to sa rozprava po celej dedine... A tuto temu som vytvoril preto...lebo neviem jak u vas ale u nas uz boli tí co zbieraju podpisy...tak som so pomyslel ze vytvorim topic na tuto temu aj s hlasovanim...Ja som nikomu nekazal aby to tu rozpisoval...
Suhlasim s Petom ;) ma pravdu nikomu nic nerozkazuje je to dobrovolne a kecat o tom treba tyka sa nas to !!! tak co :)
Neviem co ty si predstavujes pod pojmom deti...Do tej temy neprispel nikto kto ma menej nez 15 rokov(aj tvoju segru pocitam ako 15-rocnu)... Ved o 3 roky budem aj ja rozhodvat kto bude starostom! A doma o tom pocut??? Ved to sa rozprava po celej dedine... A tuto temu som vytvoril preto...lebo neviem jak u vas ale u nas uz boli tí co zbieraju podpisy...tak som so pomyslel ze vytvorim topic na tuto temu aj s hlasovanim...Ja som nikomu nekazal aby to tu rozpisoval...
no hej co z toho ze ma 15 rokov ked myslienkami uplne inde, a casto povie/napise neco co je na skodu !!! myslim ze sa moze prezentovat aj ked ma 1 rok pokial vie aspon nieco o danom probleme.
ohladom starostky, neurobila vela ale neurobila ani nic zle.
no uz je tu o jedneho koskovcana vecej...:D:D:bo::bo:
ani neviem....nikto z nas tu nezna ze co ma na plane...mozno chce nieco aj urobit ale nema na to prostriedky...:-)nuz nikto nevie...
tak ahoj, inak neviete ako dopadlo referendum na zrusenie starostkine? som pocul ze to dneska...
hej ale asi v priebehu celeho dna , a uzavrie sa asi az vecer nwm presne. uvidime ale u nas bola ovela dolezitejsia vec :D SPOVED k Velkej Noci !
hej ale asi v priebehu celeho dna , a uzavrie sa asi az vecer nwm presne. uvidime ale u nas bola ovela dolezitejsia vec :D SPOVED k Velkej Noci !
ja som splnil ukon kajúcnosti v stredu na nabozenstve:aq: ==== :rolleyes:
no hej co z toho ze ma 15 rokov ked myslienkami uplne inde, a casto povie/napise neco co je na skodu !!! myslim ze sa moze prezentovat aj ked ma 1 rok pokial vie aspon nieco o danom probleme.
ohladom starostky, neurobila vela ale neurobila ani nic zle.
presne...neurobila nic zle....
presne...neurobila nic zle....
nuz nic sa nestalo jak patrim....to nemohli pockat pokym sa bude volit druhy starosta????zbytocne vrazene peniaze do toho referenda...:aq::aq:
ok uz je po referende , teda by sa tema mohla zamknut. uz tu neje o com :D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.