PDA

View Full Version : poruchy s netom

NOMAD
11-03-2008, 18:34
neviem či aj vám, ale... rýchlosť môjho pripojenia je 354.6 KB/sec , ale stránky mi tak pomaly nabehujú žee... až to bolí... používam Internet Explorer, Operu, Mozilla Fire Fox... žeby to bolo aj v prehliadavačoch? ak hej, tak poraďte nejaký iný... alebo dajte nejakú radu aby sa mi to už nerobilo... THANx :-)

David0
15-03-2008, 12:56
neviem co je s tym netom ale uz ma to zlosti,urobte konecne nieco stym

Mato
15-03-2008, 13:27
haha...tu je vas SUPER RYCHLY 1,5Mbit/s net.... gratulujem spravca siete .... spokojny zakaznici su nadovsetko...

RastiC
15-03-2008, 13:43
mato ty si expert :D sak aj u nas boli kedysi problemi :D najnovsie sa aj mne stazovali a to ja nemam z netom nic , len cezomna ide set na dolnu stranu :D

Mato
15-03-2008, 13:45
pada vam net Rasto ??? hm, urcte menej jak mne... ale co tam...zatim to ide..spokojny som...

skorec1
15-03-2008, 17:05
uz je to vyriesene, problem bol vtom ze sa daval zvysovat upload na jednej linke a tym na T-come menili aj heslo a otom sme nevedeli takze jedna linka vypadla... a tym ze to bolo vypadnute a nastavene pre uzivatelov na 2 brany do internetu tak raz rozhadzovalo do tej co islo a dotej co neslo, ale uz je to vyriesene...
este dneska som sa pokusal efektivne vyuzit 2xDSL linku naraz aby pri zatazeni jedej sa vyuzivala druha, ale neveim to nastavit stale je problem stym ze to stale rozhadzuje pakety do ktorej kolvek brany... jedine efektivne riesenie by bolo kupit zariadenie za 8 alebo 15tisic, potom by to uz fungovalo podla mojich predstav a bola by tak vysia rychlost, ale aj to neje iste, takze vyhodit za nieco take 15 s neistotou tak to nie...
momentalne som rozdelil linky na 2 skupiny a nastavil rychlost 1Mbit/s a popolnoci 4Mbit/s a to uz dlho nebudem menit aby som vas nahodou neobmedzoval...

NOMAD
15-03-2008, 21:23
hur-r-r-r-á, konečne sme za vodou... som rada, že je to už vyriešené... :) xaxa Už som si začala myslieť, že asik budem musiet preinštalovať windows... :-(