View Full Version : Zhanam KRIMPOVACIE KLIEŠTE
zdravim, kupim krimpovacie kliešte čisto na RJ 45, do 250 Sk... SURNE !
ked potrebujes surne zajdi za brachom on ti pozicia, len neze stym budes stikat drôt o priemere 1.2mm ako to bolo ked som raz pozical...
ne ne cosi.... ja som ich mal v ruke uz vela raz.... len neviem splasit tvojho brata momentalne....
sakra nema nikto na predaj KRIPOVACIE KLIESTE ??? zozente mi ich daktoo...do 300 sk...stacia mi obycajne na RJ45...DIK
nove kupis asi za 450, najlacnejsie SMEJDY...
sakra nema nikto na predaj KRIPOVACIE KLIESTE ??? zozente mi ich daktoo...do 300 sk...stacia mi obycajne na RJ45...DIK
za 150 ti predam moje:) lebo chcem kupit nove
nooo, ok beriem to ! ale služia dobre ne ???
Zubarske kliešte nechceš mam dvoje doma :D
nee, minule som jedne kupil, tha som si omylom 2 zuby vytrhol...ta uz nechcem take naradie...dik GUZO
zmrde , staci ist dva chyze dalej a ja ti zicam ak treba.
hej wiem toper....s tvojimi kliešťami som uz nastikal koncovkoch...ale vlastne by sa zisli tiez...lebo vzdy od teba zicavat ta neviem...dakde az na nervy ti to ide...
ja si myslim ze 150sk dat za klieste je barz dobra cena, len mi dojdu nove tak hned ti predam, ja uz chcem aj na telefone koncovky...
oki, dobre za 150 sk berem...mne stačia na RJ-45, ty uz chces hned aj RJ-11 asi co ? Mne tie telefonne netreba ale take sa mi pridaju dakedy...potom napis kedy ti dojdi nove...ok?
jake nervy . sak nato som klieste kupoval aby sa snimi daco robilo
jj take klieste dobra vec ked su aj doma ale zase koli 12 koncovkam do roka co treba "normalnemu" cloveku sa neoplati kupovat najme ked sa moze prejst dole za kolaj ...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.