View Full Version : Monitor 2008
na kelo ste napisali monitor,???kedze je nas tu malo deviatakov...mozu sa pripojit aj ty co pisali monitor davnejsie...ked sa vobec pamätaju na kolko napisali..:ay::ay::ay:
ja som napisal na 95% z matiky a 85% zo sj:ay::ay:a som s tym spokojny
nemusis se s tym chvastac :D :D :D
ne ne len srandujem..
nemusis se s tym chvastac :D :D :D
ne ne len srandujem..
jou ta ked som uz tu temu spravil taki som uz aj rovno napisal ze kelo...znam ze si bul....lepsi....:ae::ae::ay::ay:...ale vita este lepsia...a vobec culsi kelo vona napisala???
za mojich čias. :D haha SJ - 96,7 a MAT - 73,3 :rolleyes:
ja spokojná :) hihiK
za mojich čias. :D haha SJ - 96,7 a MAT - 73,3 :rolleyes:
ja spokojná :) hihiK
no vy ste vtedy mali jedna otazka 3 aj daco %...lenze my dnes..::1 otazka .. 5%...salene...a este aj kelo vela casu.....:aq::aq::aq:
vita mala 100% matika a 80% slovina.
nestaci ked napisem kolko mam IQ ? bo ja som monitor nerobil :D
vita mala 100% matika a 80% slovina.
nestaci ked napisem kolko mam IQ ? bo ja som monitor nerobil :D
v pohode...mozes aj IQ...ale viem ze vita mala 100% a 80%...ona sama tomu neverila;););)
NJN blbcom stastie praje :D hahah inac ja som Vita ta pekna mudra mila osoba :D RastiC ty mas IQ 26 :ay: ale ta kolko mam ja ta to neznam asi menej ako ty :D
vita aspon raz si mohla neco rozumne napisat . este raz na foro napises kravinu a zaheslujem doma ACC !
jaj a k tomu IQ, uz len to ze som dokazal vyplnit test potvrduje ze mam IQ minimum 75 , a tam sa zohladnuje aj cas a podobne veci. !!! teda nebudem tu prezenotvat take veci lebo vidno ze par ludi este neprispieva diskusii ale skor sa snazi zvysovat cislo prispevkov :confused:
no vy ste vtedy mali jedna otazka 3 aj daco %...lenze my dnes..::1 otazka .. 5%...salene...a este aj kelo vela casu.....:aq::aq::aq:
no tak my sme mali 90 minút na jedno a 90 minút aj na druhé... Ako dalo sa to, matika bola ťažšia, pretože tam sa objavili otázky z učiva, ktoré sa bralo až po polroku, myslím že tieto valce a ihlany, už neviem presne, ale tak dačo z toho, a slovenčina bola ľahká... :)
vita aspon raz si mohla neco rozumne napisat . este raz na foro napises kravinu a zaheslujem doma ACC !
jaj a k tomu IQ, uz len to ze som dokazal vyplnit test potvrduje ze mam IQ minimum 75 , a tam sa zohladnuje aj cas a podobne veci. !!! teda nebudem tu prezenotvat take veci lebo vidno ze par ludi este neprispieva diskusii ale skor sa snazi zvysovat cislo prispevkov :confused:
joj, Rastic, ta nehreš ju toľko... :ae:
ja som napisal na 95% z matiky a 85% zo sj:ay::ay:a som s tym spokojny
ked si taky dobry z matiky môzes ma doucitz analyzi?
potrebujem urcovat definicny obor funkcii, priebeh a dotycnicu, vies poradit?:D
a ked skoncime mozes aj potom z diskretnej matematiky:D
z algebri netreba, ked tak potom na jesen z numeriky:ay:
hm, jak vidím mať, tiež máš také "rezervy" z matiky jak i ja... :rolleyes:
ked si taky dobry z matiky môzes ma doucitz analyzi?
potrebujem urcovat definicny obor funkcii, priebeh a dotycnicu, vies poradit?:D
a ked skoncime mozes aj potom z diskretnej matematiky:D
z algebri netreba, ked tak potom na jesen z numeriky:ay:
no pripojim sa k matovi, a chcel by som doucovanie z Diferencialnych rovnic. :)
ježííš... jak vidím, moje problémy oproti všim sú uplne banality... :-(
joj zlata moja, presne si to vystihla, streda skola je jeden velky cirkus kde sa deti hraju a nic nerobia. skoda ze to uz mam za sebou. este raz by som chcel povystrajat na hodine , teraz mozem na hodine (prednaske) len tak sediet , alebo si odist kedy chcem, telefonovat , pozerta do blba ale nemozem trepat somariny ako na strednej , ziadne haluze sa nedaju :(
joj prestaň s tými haluzami... ja som haluzila v piatok, a dopadlo to jak to dopadlo... teď sa ani profesorke do očí nemože pozrieť... :(
hehe, akej profesorke? :D pochybujem ze na nejakej strednej by ucil profesor alebo profesorka:D
no inak to je riadna koko... ze sme im museli hovorit profesori
tu ked teraz poviem niekomu na vyske profesor a nie je profesor iba docent tak sa moze urazit.
co ale my mame aj takych co nesu ani to , ale len inzinieri, cisto ludia co vyucuju take odborne predmety z oboru.
šak i aj som "proti", šak profesorom sa hovorí len tým, ktorý majú pred menom "titul" prof., no nie??? Ja som svojej profesorke povedala že je horšia jak moja stará baba, a tá profka má asik 26r, a je celkom fajn... Ale ja som jej to povedala len tak že zo srandy, a ona to vzala osobne... :-( hm
Kde si robil IQ test ??? lebo ja som robia asi 5 na nete a vsetky na konci posli sms ... :mad:
šak i aj som "proti", šak profesorom sa hovorí len tým, ktorý majú pred menom "titul" prof., no nie??? Ja som svojej profesorke povedala že je horšia jak moja stará baba, a tá profka má asik 26r, a je celkom fajn... Ale ja som jej to povedala len tak že zo srandy, a ona to vzala osobne... :-( hm
ako by si za citila ak by som ti povedal neco take tupe ako si ty povedala svoje ucitelke :D musis to brat tak, treba dodrziavat iste pravidla a nebyt drzi :ay:
Peter170
16-03-2008, 13:47
Tak slovina bola 85%:ay:, ale matiku som odfajcil na 65%:( s matikou niesom spokojny...
Ani ja by som sa sla uz ospravedlnit asi na tvojom mieste ak ju mas rada a lutujes to co si jej povedala. Aspon ja som uz tak za ucitelmi bola asi 3-krat :D
Tak slovina bola 85%:ay:, ale matiku som odfajcil na 65%:( s matikou niesom spokojny...
Peter sak matika bola lahka a ty nie si hlupy ze by si ju neznal, no ale bolo malo casu to je pravda, ale boli tam primitivne priklady co si stvaral :o
Peter170
16-03-2008, 15:41
Peter sak matika bola lahka a ty nie si hlupy ze by si ju neznal, no ale bolo malo casu to je pravda, ale boli tam primitivne priklady co si stvaral :o
Co ja znam co som porobil??? Asi to ze nic :D
Ani ja by som sa sla uz ospravedlnit asi na tvojom mieste ak ju mas rada a lutujes to co si jej povedala. Aspon ja som uz tak za ucitelmi bola asi 3-krat :D
joooooouuuuuuuuuuu ....ja som tak slusne vychovany ze mne ked prisla ucitelka na tahak(pre tych ktory vedia o com hovorim, bolo to v 4.roc.)...tak som sa musel st na druhy den ospravedlnit.....ani nie tak z vlastnej vole ako z donutenia...:aq::aq::aq:.
a bolo toho fajne vela krat
Stevo njn ja som tiez isla len z donutenia bud ma triedna alebo mama k tomu dokopali a ja som nikdy sa nesla ospravedlnit za tahak ale za to ze som drza :(
Stevo njn ja som tiez isla len z donutenia bud ma triedna alebo mama k tomu dokopali a ja som nikdy sa nesla ospravedlnit za tahak ale za to ze som drza :(
sak ja co vtedy co som naral Gavalcinovu , co kazala ze nepride a ja som povedal ze chvalabohu...vies keby mi tam mama nerobila akoze v skole...tak by ma to vobec nesralo a ani ju.....aj ona povedala ...
ja neviem kam to speje ale myslim ze ZAKLADNA SKOLA by mala byt isty zaklad, a na nom by sa malo stavat, ale podvadzat uz tam !!! to nie ja som to nezazil my sme boli mozno prisnejsie skoleni ! co z vas bude na strednej tam to bude asi vyzerat hrozne :aq:
ja neviem kam to speje ale myslim ze ZAKLADNA SKOLA by mala byt isty zaklad, a na nom by sa malo stavat, ale podvadzat uz tam !!! to nie ja som to nezazil my sme boli mozno prisnejsie skoleni ! co z vas bude na strednej tam to bude asi vyzerat hrozne :aq:
joooouuuuuuuuuu co som v 4.roc. popatrel do slovnicka...a ani sm nestihol...ale co uz...sem tam sa hodi....vies v necakanej situaaacii..;);)
nie nemyslel som presne teba ale globalne. proste celkovy stav ma upadkovu tendenciu a najme na zakladnych skolach to pokladam za najhorise lebo tie su dolezite
nie nemyslel som presne teba ale globalne. proste celkovy stav ma upadkovu tendenciu a najme na zakladnych skolach to pokladam za najhorise lebo tie su dolezite
aha....sak zato....:):):)
Peter170
16-03-2008, 20:33
CHLOPE to si nevidel deviatacky chlapcensky dejak...tam ucitelka prichadza o nervy...to je HARD CORE :D
Peter vy ste salenaci potom my trpime aj za vas !!! Kulhova je dobra nechapem preco ju tak seriete !!! a myslim ze celkovo mame dobrych ucitelov na skole jasne ze cest vynimkam ktore radsej nemenujem :mad:
Peter170
16-03-2008, 20:49
Peter vy ste salenaci potom my trpime aj za vas !!! Kulhova je dobra nechapem preco ju tak seriete !!! a myslim ze celkovo mame dobrych ucitelov na skole jasne ze cest vynimkam ktore radsej nemenujem :mad:
co boli to preboli ...la la la :D:D:D:bo:
to sa vam vrati :D
inac kulhova dobra ucitelka a s jej muzom som na jednej svadbe pil :bp:
to sa vam vrati :D
inac kulhova dobra ucitelka a s jej muzom som na jednej svadbe pil :bp:
heheh no to i ja si pamätam ako sme s nimi boli na svadbe :D heheh ale tak ja som s nimi este nekseftovala ako ty :D
CHLOPE to si nevidel deviatacky chlapcensky dejak...tam ucitelka prichadza o nervy...to je HARD CORE :D
no presne ...podotykam....sak sa pridte dakedy popatred.....zrobime den otvorenych dverí....:D:Dvies aka by bola sranda...ucitelka sa pri nas dostane aj na andrejkin
joj vito...myslis ze my sme takí salení , zeby sme z nicoho nic len tak zacali vystrajat ze nas to bavi????niekedy aj ona je spoluucastnik..,,,ze peto...
no ja som videla vas dejak !!! jj ona tiez niekedy prilozi ruku k dielu ale i tak by ste ju tak strat nemali !
no ja som videla vas dejak !!! jj ona tiez niekedy prilozi ruku k dielu ale i tak by ste ju tak strat nemali !
my proti nej nic nemame...ale niekedy sa debilne sprava aj ona...a tak jej to vraciame...sak vies aka je ona drza...:aq::aq::aq:
Peter170
17-03-2008, 19:19
joj vito...myslis ze my sme takí salení , zeby sme z nicoho nic len tak zacali vystrajat ze nas to bavi????niekedy aj ona je spoluucastnik..,,,ze peto...
mas jasne sousede :D
ako by si za citila ak by som ti povedal neco take tupe ako si ty povedala svoje ucitelke :D musis to brat tak, treba dodrziavat iste pravidla a nebyt drzi :ay:
jj, ja viem... cítim sa dosť blbo kvoli tomu celý víkend, a zajtra mám s nou hodinu, a aj v stredu :( No mňa urve, neviem jak mám chovat teď.. :-( hm
ta ja som bola za nou, som si ju zavolala na chodbu, ze by som s nou potrebovala nutne hovorit, vyšla von, videla mna, a zaliezla nazad do zborovni.. no diky noo :-( hm
joooooouuuuuuuuuuu ....ja som tak slusne vychovany ze mne ked prisla ucitelka na tahak(pre tych ktory vedia o com hovorim, bolo to v 4.roc.)...tak som sa musel st na druhy den ospravedlnit.....ani nie tak z vlastnej vole ako z donutenia...:aq::aq::aq:.
a bolo toho fajne vela krat
ježííš mária. za také blbosti že taháky sa ospravedlnovat.. ts.. :D haha :D xaxaxa
Kulhova? nebodaj to je len zhoda mien.... odkiaľ je?? :D ahha
Peter170
17-03-2008, 19:57
Kulhova? nebodaj to je len zhoda mien.... odkiaľ je?? :D ahha
jj asi len zhoda:ae: inac je z HE
hm, no tak to teda my máme "korene" v Brestove... ale ten pri Humennom... :rolleyes:
jj, ja viem... cítim sa dosť blbo kvoli tomu celý víkend, a zajtra mám s nou hodinu, a aj v stredu :( No mňa urve, neviem jak mám chovat teď.. :-( hm
vies co...cez prestavku naber odvahu a chod za nou.......ja som takto sptavil uz 4-5 krat a zabralo to...furt..to ti garantujem...aj ked to bola skoro ta ista ucka ale stlo to zato...:):ay::ay:
joj ta keby ty si znal, jaký ja som zbabelec... :-( hm :(
joj ta keby ty si znal, jaký ja som zbabelec... :-( hm :(
vies nechcem tu rozoberat moj zivot ...kamarati asi vedia o com rozpravam.....ale mna zivot uz dokazal naucit byt odvazny...a som na to hrdy...postavit sa zoci voci osudu...ale ta moja cesta nieje len rovna ako sa zda...hned teraz v tejto chvili stoji dalsi balvan ktory sa moze zrutit. ..a zase budem musiet sa vzschopit a ist dalej...zabojovat...
hm, no tak ja som to pochopila, čo si napísal... ale tak i tak neviem jak mám zajtra chovať, či ospraveldnit sa jej pred celou triedou, či len tak osobne v "súkromí", ach, to je teď jedno... nerozoberajme problémy... oks? THANx :confused::rolleyes::(
hm, no tak ja som to pochopila, čo si napísal... ale tak i tak neviem jak mám zajtra chovať, či ospraveldnit sa jej pred celou triedou, či len tak osobne v "súkromí", ach, to je teď jedno... nerozoberajme problémy... oks? THANx :confused::rolleyes::(
este posledna reakcia na tuto temu...radsej v sukromi...ucotelka to lepsie porozumie....to viem z vlastnej skusenosti...oki???nemas zac
ach akurat som mala s nou hodinu, no horor :-( este horsie jak bolo v piatok :-( hm :(
ach akurat som mala s nou hodinu, no horor :-( este horsie jak bolo v piatok :-( hm :(
to akoze myslis tym , ze ju nijako nezaujimas a ze ta vnima ako vzduch???hmmm. tak to nieje dobre...ale ignorovat by ta zas az tak nemala...:rolleyes::rolleyes:
haha aspon ked ta ignoruje tak ta navyvola :D ale nie vazne dobiedzaj za nou lebo takto to mas dost blbe :o
ta to s nou sa neda... som ju dnes strewtla cestou dole po schodoch, narokom pozrela na bok, a ešte som jej aj pozdravila že Dovidenia, a ona nič.. no diky noo :-( hmky :aq:
ta to s nou sa neda... som ju dnes strewtla cestou dole po schodoch, narokom pozrela na bok, a ešte som jej aj pozdravila že Dovidenia, a ona nič.. no diky noo :-( hmky :aq:
jej.tak to je dost drze od nej...mala by to uz pochopit ze ti je to luto...ved clovek je omylny...ale ona je asi dement..a nechape...:(:(
:D haha :D Najlepšie je, že štvrtok po prázdninách je rodičovské, šuper.. a ona je moja "náhradná" - druhá triedna :D:D:D:D:D ahha :D :bp:
:D haha :D Najlepšie je, že štvrtok po prázdninách je rodičovské, šuper.. a ona je moja "náhradná" - druhá triedna :D:D:D:D:D ahha :D :bp:
jej ta super.....ja mam len jednu ...aj to mi staci....:aq::aq:
no tak vieš, u nás je to tak, že máš triedneho/triednu, a pak máš ešte nádhradného triedneho/triednu. V prípade že tvoj triedny nebude sposobilý na nejaký "úkon" tak ho ten zastúpy... Napríkjlad náš triedny na vyšvečko bol strašne chorý a preto vysvečenia rozdávala tá profka noo... :ae:
no tak vieš, u nás je to tak, že máš triedneho/triednu, a pak máš ešte nádhradného triedneho/triednu. V prípade že tvoj triedny nebude sposobilý na nejaký "úkon" tak ho ten zastúpy... Napríkjlad náš triedny na vyšvečko bol strašne chorý a preto vysvečenia rozdávala tá profka noo... :ae:
my si taký biznis nemozme dovolit...:D:D:D
no tak na strednej budete mať... :ay:
no tak na strednej budete mať... :ay:
ty vole ....sa normalne tesim:D:D:D
prečo sa tešíš? šak je to úplne normálne... :) xaxa
Peter170
24-03-2008, 17:26
uz je dost dlhy cas po monitore, pochybujem ze sem este niekto napise na kolko % ho napisal...uz by sa to tu mohlo zamknut...samy spam tu len je...;) moj skromny nazor..
uz je dost dlhy cas po monitore, pochybujem ze sem este niekto napise na kolko % ho napisal...uz by sa to tu mohlo zamknut...samy spam tu len je...;) moj skromny nazor..
znas co, neotravuj s tymy spamami...:aq::aq::aq:
toto spam nieje....je to proste diskusia...musi to tu zit a nie len raz za tyžden dakto sem napise....no...
pokal sa v teme nadalej diskutuje o danom probleme neje dovod uzamykat. a toto je divoke forum , NO RULES :D teda myslim ze obcas sa tu dost popusta od tem ...
ludia este namaju gramotnost ohladom for. a jednak neje tu vela prispievatelov.
kto odbočuje od tém??? :D haha :aq: :ae: :ay: :rolleyes:
no vysvetlil som len ohladom prispievania, odbocenie od temy to je ale je to technicke odbocenie, ohladom teba to je cisty spam ! napisat prispevok ze nekto pise mimo temy, ja mam charakter a pisem neco k teme a este aj napisem ze sa drzme tem :)
ej tak teda k teme.. no aj mna tento rok podctilo pisanie slavneho monitoru :D:D:D pointa mojho prispevku- prisli uplne neocakavane vysledky :D
ej tak teda k teme.. no aj mna tento rok podctilo pisanie slavneho monitoru :D:D:D pointa mojho prispevku- prisli uplne neocakavane vysledky :D
aj ja si myslim ze to bolo neocakavane taketo vysledky :) kolko si ty mala vlastne ?
hmm no ale som rada ze to tak dopadlo :D SJ 100 a M 90
koľko koľko? no jak vidím, tak Vy ste mali fakt ľahký monitor, a toľké diskusie sa v našej škole viedli, že to bolo ťažké atď... hmmm :mad:
Lahky bol slovina boal kus blba a na matiku bolo malo casu kuscok ale inac lahky :D
joj a vy ešte nadávate na školu... :D haha :aq: :rolleyes:
heh monitor sa dal... ale casu malo malinko z M bolo... teda tie prve casti boli lahke , no tie druhe to total debility..
joj a vy ešte nadávate na školu... :D haha :aq: :rolleyes:
heh Kto nadava na skolu? Ja svoju skolu v Koskovciach milujem, milujem svojich spoluziakoch a nechce sa mi z tadik ani prec ist :( heh hoci niekedy ano :D
také pocity mal každý, by som povedala... :) xaxa :ae:
také pocity mal každý, by som povedala... :) xaxa :ae:
no nwm lebo niektori moji spoluziaci sa nevedia dockat kedy vypadnu :o
no nwm lebo niektori moji spoluziaci sa nevedia dockat kedy vypadnu :o
njn.... ved ja mam maximalny dovod tesit sa prec... ale isto mi bude smutnoooo za nasou super triedou :(
joj šak aj mi tiež tak, pred dvoma rokmi, ale jak došlo na jún, posledný mesiac, tak sme sa všemožne snažili zostávať v škole... sme robili gebuziny, len aby sme tam boli čo najdhlšie, sme rozbili okno, dvere z pánt vylamali, tabuľu veľmi poškriabali, popísali po stene, ale tak to je len tak zhruba... :D haha :bp: :rolleyes:
joj šak aj mi tiež tak, pred dvoma rokmi, ale jak došlo na jún, posledný mesiac, tak sme sa všemožne snažili zostávať v škole... sme robili gebuziny, len aby sme tam boli čo najdhlšie, sme rozbili okno, dvere z pánt vylamali, tabuľu veľmi poškriabali, popísali po stene, ale tak to je len tak zhruba... :D haha :bp: :rolleyes:
ehm tak to mi uz nieco i teraz pripomina :D ale ja som v tom nevinne :D To vsetko Peter :aq:
Peter170
28-03-2008, 08:55
ehm tak to mi uz nieco i teraz pripomina :D ale ja som v tom nevinne :D To vsetko Peter :aq:
Neurobila si nahodov preklep? v slove nevinne...som si 100% isty ze si chcela napisat vinne:ae:
Neurobila si nahodov preklep? v slove nevinne...som si 100% isty ze si chcela napisat vinne:ae:
ja nemozem za to ze to spadlo samo s tebou :D
Peter170
28-03-2008, 09:29
ja nemozem za to ze to spadlo samo s tebou :D
Inac keby ste neznali to sicko ona na vine :) kadzi chodzi šicko pada...lepsie povedane kadzi šida šicko pada :D
Inac keby ste neznali to sicko ona na vine :) kadzi chodzi šicko pada...lepsie povedane kadzi šida šicko pada :D
no dovol pri mne spadla iba lavica a nic vecej !
No takze... asi tu musim vyniest rozsudok kto je vinny...
Peter170
28-03-2008, 10:27
No takze... asi tu musim vyniest rozsudok kto je vinny...
Pozor prisol SUDCA "EJMY" !!!
Pozor prisol SUDCA "EJMY" !!!
Vsetci stante :D hahah Tonka nechce tvoj daddy opravit lavicu ? :D
Vsetci stante :D hahah Tonka nechce tvoj daddy opravit lavicu ? :D
Dakujem dakujem... mili obvinení, rada si vypocujem vas nazor na vec.. ako sa to vlastne stalo...
PS: Vita to si vybavte sami/y... lebo este tam zapletiete mna a to mi netreba :bp:
Dakujem dakujem... mili obvinení, rada si vypocujem vas nazor na vec.. ako sa to vlastne stalo...
PS: Vita to si vybavte sami/y... lebo este tam zapletiete mna a to mi netreba :bp:
ta sak Peter viac menej sedel na lavica a ja som si tiez isla sadnuta sedim 2 sekundy a spadlo s nami :D To je nekvalitna lavica srubky sa uvolnili !!! A potom ked som spätne srubovala tak to uz nedrzalo lebo to uz je tak prevrtane ze sa tam uz to neudrzi !!!
OK v poho ja to nejako poriesim a ak nie tak to bude do konca roka :ar:
Peter170
28-03-2008, 11:18
Takze ja som zastupca sudcu EJMY !!!:D Po vyjadreni Caty, Rozsudok znie: Po dlhom uvazovani sme dospeli k zaveru ze obvinenie padlo na dodavatela lavic do nemenovanej skoly. Hrozi mu tres odnatia slobody na 10 - 15 rokov... Pojednavanie sa odrocuje do doby prichodu sudcu EJMY ktory to musi schvalit :D
Prisla sudkyna.. prosim vstante
po dlhom uvazovani sme dospeli k zaveru. Nasi obvineni: Peter a Caty su v TOMTO pripade nevinni. Odsudili sme dodavatela lavic do nasej "krasnej skvelej super" skoly. Zial odsudeni unika. Kto ho chyti sem s nim :aq:
Sudkyna odchadza.. prosim vstante :D
po dlhom uvazovani sme dospeli k zaveru. Nasi obvineni: Peter a Caty su v TOMTO pripade nevinni. Odsudili sme dodavatela lavic do nasej "krasnej skvelej super" skoly. Zial odsudeni unika. Kto ho chyti sem s nim :aq:
suhlasim takto to povedz i ked ucitelia zistia, ze sme ju polamali :ay:
suhlasim takto to povedz i ked ucitelia zistia, ze sme ju polamali :ay:
ale no ja sa budem snazit byt ticho... ved nemusim byt vsade zapletena...
vsak mam zastupcu tak nech to vyriesi on:ae:
vela stastia a spravnych slov k happy end-u :D:D:D
Áno a odmena za jehjo hlavu je 25 000 SK...oki??tak sa snazte:aq::aq::aq:
ale no ja sa budem snazit byt ticho... ved nemusim byt vsade zapletena...
vsak mam zastupcu tak nech to vyriesi on:ae:
vela stastia a spravnych slov k happy end-u :D:D:D
tona sak ked mas daddyho za skolnika...nemohla by si byt aj ty predseda triedy???:ay::ay::ay::bp::bp:to je napad pre nasu triiedu...com by musel byt ppredseda furt lem jeden...dokonca keby sme mali este jedneho predsedu..a este aj sudcu EJMY tak to by bolo cool....:ar::bp:
tona sak ked mas daddyho za skolnika...nemohla by si byt aj ty predseda triedy???:ay::ay::ay::bp::bp:to je napad pre nasu triiedu...com by musel byt ppredseda furt lem jeden...dokonca keby sme mali este jedneho predsedu..a este aj sudcu EJMY tak to by bolo cool....:ar::bp:
ale tak povedz rovno ze ma chces za riaditelku nee.... sak sa nehanbi to rovno povedat.. ja som chapavy cloviecik :D aj chemiu ta budem ucit ked chces... a budu samee :ay:
ale tak povedz rovno ze ma chces za riaditelku nee.... sak sa nehanbi to rovno povedat.. ja som chapavy cloviecik :D aj chemiu ta budem ucit ked chces... a budu samee :ay:
haha Tonca keby ty si boal riaditelka skoly ta utekam, aj z Koskovec by som sa odstahovala :rolleyes:
haha Tonca keby ty si boal riaditelka skoly ta utekam, aj z Koskovec by som sa odstahovala :rolleyes:
Tak to si zapamatam.. som ti chcela tymto pomoct.. no ale ako ces... :aq:
Tak to si zapamatam.. som ti chcela tymto pomoct.. no ale ako ces... :aq:
s cim si mi chcela TY pomoct :confused:
s cim si mi chcela TY pomoct :confused:
no so vsetkym ved riaditelia maju vsade znamosti...:ae:
ale ked neces.. :bp:
no so vsetkym ved riaditelia maju vsade znamosti...:ae:
ale ked neces.. :bp:
hahah no uz vidim ako by si mi pomohla so vsetkym :D Mam take probelmy ze ich nevyriesi ani terajsi Feri nie uz ty :D
hahah no uz vidim ako by si mi pomohla so vsetkym :D Mam take probelmy ze ich nevyriesi ani terajsi Feri nie uz ty :D
heh ved lavicu som vyriesila.. :D:D a do tvojich sukromnych problemikov sa pliest radsej nemienim.. ci chces povedat ze este ine su?? :mad::D
heh ved lavicu som vyriesila.. :D:D a do tvojich sukromnych problemikov sa pliest radsej nemienim.. ci chces povedat ze este ine su?? :mad::D
Ty si lavicu nevyriesila, kym sa nebude drzat na konstrukcii som v haji ... :( Njn do mojich sukromnych veci sa neplet :D
Ty si lavicu nevyriesila, kym sa nebude drzat na konstrukcii som v haji ... :( Njn do mojich sukromnych veci sa neplet :D
heh no drzi nedrzi dodavatel je navine.. to vyriesi moj zastupca :D a dost s tym tvojim "sukromcom" lebo este tu nechtiac nieco nevhodne napisem a az potom zacnu problemiky :D:D
heh no drzi nedrzi dodavatel je navine.. to vyriesi moj zastupca :D a dost s tym tvojim "sukromcom" lebo este tu nechtiac nieco nevhodne napisem a az potom zacnu problemiky :D:D
co ty vies o mojom sukromcu ? hmm nemozes vediet takmer nic ja si vsteko nechavam pre seba :D
co ty vies o mojom sukromcu ? hmm nemozes vediet takmer nic ja si vsteko nechavam pre seba :D
:D:D ty vtipaaalku
:D:D ty vtipaaalku
Tonca ja nevtipkujem hutorim pravdu :) Uz nezverejnujem svoje vnutro nikomu ludia su svine a vzdy budu podla mna :o
Tonca ja nevtipkujem hutorim pravdu :) Uz nezverejnujem svoje vnutro nikomu ludia su svine a vzdy budu podla mna :o
ako vidim ty sa chces bit??? :D:D
ako vidim ty sa chces byt??? :D:D
haha Tonca ako si ty mohla monitor z SJ napisat na 100 ? :D sak ty robis hrubky ja svina :) Heh no ja by som sa sla teraz s niekym bit aspon by som sa nenudila :) EHM Tonca to upravila mala tam TVRDE, takze ja neklamem ale ona !!! :D
haha Tonca ako si ty mohla monitor z SJ napisat na 100 ? :D sak ty robis hrubky ja svina :) Heh no ja by som sa sla teraz s niekym bit aspon by som sa nenudila :) EHM Tonca to upravila mala tam TVRDE, takez aj neklamem ale ona !!! :D
:D:D:D ty kks... to ma uz tak prsty svrbia do bitky, ze sa stala chyba.. :o
:D:D:D ty kks... to ma uz tak prsty svrbia do bitky, ze sa stala chyba.. :o
nerob sa...sak my vieme svoje..ze vita:???:ae::ae::ae:
:D:D nerobim sa :D:D a co teba som niekedy zbila??
:rolleyes: alebo co take vy viete??
jj vieme ze ne do bitky :D
jj vieme ze ne do bitky :D
ty kokos...nejaka si drzaaa :D:D budem sa snazit zabudnut na to co si tym myslela :(
ty kokos...nejaka si drzaaa :D:D budem sa snazit zabudnut na to co si tym myslela :(
haha Tonka nerob sa :D sak ja viem aha ty ši ... :D
haha Tonka nerob sa :D sak ja viem aha ty ši ... :D
hm??? :D uz ti prestavam rozumiet
poviete mi kde sa tu bavi o monitore2008 mam pocit ze s toho mate sukromny chat. ideal by bolo ak by sa to tu zamklo
:D heh :D No RastiC-u, nechaj ich... :D:D:D haha :ay: :bp: :bo: :ae: :rolleyes: xaxa
NJN uz nikde :D uz to nieje vobec aktualna tema ale sak uz to zamknite ak chcete
V pohodke to tu zamknite... najpr tu zo mna urobili sudkynu a teraz ma tu ani nwm z coho obvinuju..:confused:
V pohodke to tu zamknite... najpr tu zo mna urobili sudkynu a teraz ma tu ani nwm z coho obvinuju..:confused:
ze klames :aq:
Peter170
11-04-2008, 19:32
POZOR OMYL!!! Urobili sme z teba SUDCU!!!:D
ze klames :aq:
juj ty... tak podme naspat k teme... :bo:
POZOR OMYL!!! Urobili sme z teba SUDCU!!!:D
neni som si ista ci som to dobre pochopila ako si to myslel... ale dost s tym... :D:D:D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.