View Full Version : stredne skoly
nuz kec sme tu niektorí deviataci a niektorí ani nevedia kam maju ist...tak prosim poradte..napr.aj mne....pls pls...pekne...:ay::ay:
SPS CHaP
vyhody
- dvere na skole sa otvaraju sami (fotobunka) teda nebudes sa pri odchode zo skoly namahat
- fajcit sa moze aj pred vchodom do skoly len ta nesmu capnut
- neje to uzavrety komplex teda mozes zdrhnut
- skola je priemerne narocna
- na chodbe su 4 internetove terminaly , s pristupm na NET :D a su urcene pre studentov a mozes tam na ne chodit a nic sa ti nestane ! teda bezna prax, student sa opyta na WC a capnem ho na NETe ! (travian_isti, biterfight_isti a ine biedne stvorenia)
- dobre satne na chlastanie
nevyhody
- je to predsa len skola
- kto nema rad vyhlad z okna na gymnazium asi zle pochodi !
- prisny zastupca !
- buffet je dost nanic , nikdy nevies ci je OPEN :D
celkovo 80% zo 100 %
SPS CHaP
vyhody
- dvere na skole sa otvaraju sami (fotobunka) teda nebudes sa pri odchode zo skoly namahat
- fajcit sa moze aj pred vchodom do skoly len ta nesmu capnut
- neje to uzavrety komplex teda mozes zdrhnut
- skola je priemerne narocna
- na chodbe su 4 internetove terminaly , s pristupm na NET :D a su urcene pre studentov a mozes tam na ne chodit a nic sa ti nestane ! teda bezna prax, student sa opyta na WC a capnem ho na NETe ! (travian_isti, biterfight_isti a ine biedne stvorenia)
- dobre satne na chlastanie
nevyhody
- je to predsa len skola
- kto nema rad vyhlad z okna na gymnazium asi zle pochodi !
- prisny zastupca !
- buffet je dost nanic , nikdy nevies ci je OPEN :D
celkovo 80% zo 100 %
to je myslim ze oproti statnemu gymku....dobre hovorim???uz som tam bol na sutazi minuly rok
jj moj nazor , statne gymko je jedina skola ktora si udrzala aku taku uroven , ostatne skoly pod naporom nizkeho stavu studenotov museli zvolnit podmienky na prijatie a zvolnili aj vo vyucbovom procese . proste des a hruza :D este ze to mam za sebou
jj moj nazor , statne gymko je jedina skola ktora si udrzala aku taku uroven , ostatne skoly pod naporom nizkeho stavu studenotov museli zvolnit podmienky na prijatie a zvolnili aj vo vyucbovom procese . proste des a hruza :D este ze to mam za sebou
no mna to este len caka...a inac mam tam aj prihlasku
Ja si davam OA a TISku ale OA to isti teda urcite monitor mam napisany dobre takze nejako sa netrapim. Stevko a pocuj sak ty uz mas dane ze de do skoly. Ake si si dal ?
ta TIS-ka je najlepsia :-)
Ja si davam OA a TISku ale OA to isti teda urcite monitor mam napisany dobre takze nejako sa netrapim. Stevko a pocuj sak ty uz mas dane ze de do skoly. Ake si si dal ?
ja mam statne a obchodnu...vies Tiska..tam ma bars netaha...nechcem sa chvalit , ale mam celkom dobru logiku a tak by som to chcel v buducnosti vyuzit...ale neviem sa rozhodnut medzi statnym a obchodnou....:confused::confused::confused:
ja mam statne a obchodnu...vies Tiska..tam ma bars netaha...nechcem sa chvalit , ale mam celkom dobru logiku a tak by som to chcel v buducnosti vyuzit...ale neviem sa rozhodnut medzi statnym a obchodnou....:confused::confused::confused:
no tak nwm gym tam sa budes musiet ucit viac menej vsetko a na OA trosku menej :ay: ale o tom by vedela asi Anicka povedat :ay:
no tak nwm gym tam sa budes musiet ucit viac menej vsetko a na OA trosku menej :ay: ale o tom by vedela asi Anicka povedat :ay:
aka anicka???.....inac obchodna je skor zamerana na matiku ako gymko...takze moj status je momentalne asi takyto: gymko-O.A 45%-55%
aka anicka???.....inac obchodna je skor zamerana na matiku ako gymko...takze moj status je momentalne asi takyto: gymko-O.A 45%-55%
NOMAD ona chodi na OA je druhacka:ay: hehe takze uchalak uz viem kto mi bude robit :D no hehe tak kde chces sit ty stevko Gym nebo OA ?
NOMAD ona chodi na OA je druhacka:ay: hehe takze uchalak uz viem kto mi bude robit :D no hehe tak kde chces sit ty stevko Gym nebo OA ?
sak prave som vytvoril tuto temu...aby mo pomohli pri rozhodovani...ale asi pojdem na to OA...a mozno ze aj budeme v triede..:):ay:
OA je o nicom ak chces ist na vysku...ma OA ja slaba matika prides na vysku (predpokladam ze na nejakku ekonomicku) a mas minimalnu sancu prejst cez matiku
noo ta sa pýtaj... myslela mňa...
jj priprava na vysoke skoly co sa tyka matematiky je slaba. este gymko neco ponuka ale aj tak je matika kruta :D
JJ to nam vravia aj ucitelia ze matika co je napr. na OA tak na vysku nestaci ze poniektori si beru doucovatelou :p
presne tak nestaci...u nas skoro vsetci co nas opustili boli z OA.. nemali sancu
chodím na OA, ale tak každý vraví že OA je celá o matike, budiš... Máme tuna matiky habadej: matika, účtovníctcvo, hospodárske výpočty a štatistika a tieto dristy, tam počítame, "kreslime" hocikajé grafy... Ale, ale máme tuna takých porfákov, teda ak ich je možné nazvať profákmi, ktorý dávajú príliš veľkú váhu tej matike, ale aby to vysvetlili zrozumieteľne, aby viacmenej pochopili študenta, nátlak ktorý je na neho kladený, tak to má u nich 0 bodov. A pak to vizerá jak to vizerá. Priemery ostatných predmetov a pohybujú asik od 1,5 - 2,3, a len matika to vše kazí, na matiku je priemer celej školy niečo okolo 3,7. Ja som rada že mám 2 a 3, aj to s otrhanými uchami, ale kebyže sa ma dačo opýtate dáke dristy, tak Vám ani nič nepoviem, bo ja sama sa do toho nerozumiem... asik tak nejako... Ale tak, veď nie každá škola je o matike, ešte že takk... :rolleyes: ;) :rolleyes:
Marianko
17-03-2008, 20:37
elektrotechnika na ZSS to isti :ay: kto nevyskusal nevie o com to je :)
:D haha :D Som rada, že nemám túú čest... :D ahha
Marianko
17-03-2008, 20:45
jj :) ale nechapem preco musi byt sprava dlhsia nez 10 znakov....
noo ta sa pýtaj... myslela mňa...
aha sorry...no ako je tam??
JJ to nam vravia aj ucitelia ze matika co je napr. na OA tak na vysku nestaci ze poniektori si beru doucovatelou :p
no at yako???udes tam???abo si bereme doucovatelov???
chodím na OA, ale tak každý vraví že OA je celá o matike, budiš... Máme tuna matiky habadej: matika, účtovníctcvo, hospodárske výpočty a štatistika a tieto dristy, tam počítame, "kreslime" hocikajé grafy... Ale, ale máme tuna takých porfákov, teda ak ich je možné nazvať profákmi, ktorý dávajú príliš veľkú váhu tej matike, ale aby to vysvetlili zrozumieteľne, aby viacmenej pochopili študenta, nátlak ktorý je na neho kladený, tak to má u nich 0 bodov. A pak to vizerá jak to vizerá. Priemery ostatných predmetov a pohybujú asik od 1,5 - 2,3, a len matika to vše kazí, na matiku je priemer celej školy niečo okolo 3,7. Ja som rada že mám 2 a 3, aj to s otrhanými uchami, ale kebyže sa ma dačo opýtate dáke dristy, tak Vám ani nič nepoviem, bo ja sama sa do toho nerozumiem... asik tak nejako... Ale tak, veď nie každá škola je o matike, ešte že takk... :rolleyes: ;) :rolleyes:
no neviem...po tejto reakcii sa asi moj nazor trochu zmenil ale zasa spresnil...no neviem ako dalej:confused::confused:
mozno ze je to tak, ale ta matika co mate vy je uplne o nicom...nemas s nou na vyske sancu a ak ano tak budes musiet neskutocne makat... a doucovat sa
mozno ze je to tak, ale ta matika co mate vy je uplne o nicom...nemas s nou na vyske sancu a ak ano tak budes musiet neskutocne makat... a doucovat sa
moja sesternica vystudovala na O.A. a teraz je na vyske...ty vada sak ona uz asoi aj maturovala ...a mna to ani nenapadlo...no to nic ale podstatne je ze vobec nenadavala na O.A....aspon nie predomnou...podla mna jej to asi postacilo
ako ja proti škole nič, "renovuje" sa v poslednom čase, len občas mám výhrady voči profesorom... hm... :(
ako ja proti škole nič, "renovuje" sa v poslednom čase, len občas mám výhrady voči profesorom... hm... :(
aha tak to je normalne...nie kazdy Ti padne do oka...:):D:D
ja viem.. let it be, please... :ay:
ja viem.. let it be, please... :ay:
to spieval raz na OTO-vi 2007 na stv...jou a dobre to spieval...a inac krasna pesnicka...:ar::ar:
tento rok to spieval...na otovi
jaka pesnička???? hm? čo mate namysli? :rolleyes::confused: :rolleyes:
jaj problem je v tom ze na OA sa asi vyucuje len matika "kupeckych poctov :D" kdezto na vyske sa hned zacina derivaciami a podobnymi lahodkami. a to sa ako tak nazrie do toho len na gymplu :)
presne tak to je!....ty chodis niekam na skolu?
jaj problem je v tom ze na OA sa asi vyucuje len matika "kupeckych poctov :D" kdezto na vyske sa hned zacina derivaciami a podobnymi lahodkami. a to sa ako tak nazrie do toho len na gymplu :)
takze ty by si asi odporucal ist radsek na gympl???:confused::confused:
No takze OA skoncis mas aspon aku taku skolu a mozes ist aj na vysku.
Gymko skoncis je ti nanic musis ist na vysku. Aj to nie je iste ci tu vysku skoncis . Takze ja si vyberam Stevko radsej OA lebo ja nie som si ista ci skoncim vysku :D
no z OA je rovnake NIC ako z inych skol :D dnes pokial nevystudujes neaky odbor nevies robit nic , stredne skoly su totalne nanic tak ako teraz funguju !
No takze OA skoncis mas aspon aku taku skolu a mozes ist aj na vysku.
Gymko skoncis je ti nanic musis ist na vysku. Aj to nie je iste ci tu vysku skoncis . Takze ja si vyberam Stevko radsej OA lebo ja nie som si ista ci skoncim vysku :D
a ze na nic???sak z gymka prave ze je lespie ist na vysku ako z O.A.....no tak ja vazne neviem...sje tu spusta nazorov na tieto skoly...kazda je v niecom inom dobra..ziadna nieje dokonala....
jj gymko je najlepsia volba ked chces ist na vysku.
jj gymko je najlepsia volba ked chces ist na vysku.
hejze aj ja si myslim ...už len počkam na hlasovanie že ako dopadne..a aj to hlasovanie budem brať kus do uvahy...
hejze aj ja si myslim ...už len počkam na hlasovanie že ako dopadne..a aj to hlasovanie budem brať kus do uvahy...
haha no hlasovalo zatim 3 ludia :D tak to si tu musis nejako privolat ludi :D
hm, jak to že OA nemá odbor... má odbor!!! :aq: :rolleyes: :confused:
boze nachapem kto dal hlas OA ved to je o nicom
hm, jak to že OA nemá odbor... má odbor!!! :aq: :rolleyes: :confused:
nechapeme sa, myslel som skor remeslo neco co pracujes viac rukami nejaka cinost. napr stolar atd.
no konkretny odbor nema..
nooo.. neurážajte školu, ktoru navštevujem... :-( hm :aq: :(
ja hovorim pravdu neurazam
neboj na OA by som siel aj ja vraj tam chodia pekne zenske :D
eh.. fuuuuj !!!! :aq: :confused: :(
no ale na gymku su tiez slusne...a podla mna aj lepsie
no ale na gymku su tiez slusne...a podla mna aj lepsie
to si pis :bp: tam ked rano ides popri skole tak sa to tam tak len hemzi a o druhej ked maju konec vyucovania ani nevravim
No presne tak...joj skoda skode ze som tam nesiel...:D
No presne tak...joj skoda skode ze som tam nesiel...:D
vy ste lolci, ale inac nic proti sak uz mate dost rokov ne ? Rastic no len hladaj ... :D
Inac MSHK ja som dala hlas OA mas daco proti ? na gymko som blba a na OA trosku menej tak viac mi vyhovuje OA :ay: Ale Stevko ty chod na GYM :bp:
:D haha CHlopi, nechajte "mladých" nech sa rozhodnúúú :D ahha :rolleyes:
:D haha CHlopi, nechajte "mladých" nech sa rozhodnúúú :D ahha :rolleyes:
hej ale vsak neviem kde chcem ist,,preto som vytvoril aj tu anketu....pls pomozte mi...dakujem...
vy ste lolci, ale inac nic proti sak uz mate dost rokov ne ? Rastic no len hladaj ... :D
Inac MSHK ja som dala hlas OA mas daco proti ? na gymko som blba a na OA trosku menej tak viac mi vyhovuje OA :ay: Ale Stevko ty chod na GYM :bp:
nuz neviem...vies ake je to tazke rozhodnutie...to nieje ako hra ze si ulozis zivot na mieste a ked sa vyberies zlym smerom, nebudes uz moct ist od posledneho saveu.....no skoda...je to fakt tazke a dost dolezite----:confused::confused::confused:
:D haha :D No tak to máš Ty ťažké... Chceš ísť na výšku nie??? Určite hej, a je jedno z jakej školy pojdeš či z gymka, alebo z OA, pretože dnes berú na výšku z hoc jakej strednej školy, a aj z "harvardu" - stavebne, i z "oxfordu" - služby, ale ak pojdeš z OA, tak máš jaký taký ten obdor, a z gymka nemáš takmer nič, pretože tam to máš všeobecné... jednoznačne... no neviem, rozhnodnúť sa musíš sám... :rolleyes:
:D haha :D No tak to máš Ty ťažké... Chceš ísť na výšku nie??? Určite hej, a je jedno z jakej školy pojdeš či z gymka, alebo z OA, pretože dnes berú na výšku z hoc jakej strednej školy, a aj z "harvardu" - stavebne, i z "oxfordu" - služby, ale ak pojdeš z OA, tak máš jaký taký ten obdor, a z gymka nemáš takmer nič, pretože tam to máš všeobecné... jednoznačne... no neviem, rozhnodnúť sa musíš sám... :rolleyes:
hej z gymka nemam vseobecne......tam len prve 2 roky a potom si vyberas smer akym chces ist....chapes????
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.