View Full Version : pripravujem turnaj na velku noc, ake hry chete hrat?
pripravujem turnaj na velku noc, ake hry chete hrat?
dajte nejake navrhy!
Peter170
16-03-2008, 21:04
Kedze mam nainstalovane vsetky casti COD...tak z COD mne to je jedno:D Ale tak ze by nas tam bolo kopu:)
ja by som hral len cod2 a cod1,cod uo nemam takze tasko,ale ak budete hrat nico co mam budem tasky protivnik........
toto napis do prehliadaca
\\192.168.0.20\Games\Call of Duty 1ka\
to je call of duty UO + mapy
:ay: CALL OF DUTY UNITED OFFENSIVE :ay:
ja yb som rada zahrala i nieco ine ako CoD UO napr AoE alebo aj UT ale som aj za CoD UO, ale asi by bol problem lebo nwm kolky maju nainstalovane UT a AeO ja to nemam tiez :o
mne to je fuk necham nech sa ralizuje Caty, ja budem asi hrat hadzanu :D uz som pozval kamosa nehc pride oliat sestru ze potom sa nalejeme mi :D
mne to je fuk necham nech sa ralizuje Caty, ja budem asi hrat hadzanu :D uz som pozval kamosa nehc pride oliat sestru ze potom sa nalejeme mi :D
haha ty nepozyvaj na moj urok :D ved ja mozno nebudme doma :D a ked uz tak tak ja nalievam potom :ay:
ja i tak tiež už mám výhovorku, takže tohoto roku ja velkonočný pondelok nemam :D ahha
Marianko
17-03-2008, 19:31
hrajme CoD2 alebo UO ale som viac za CoD2 no....len aby sa nieco hralo,to je hlavne :)
toto toto, len aby sa dačo hralo... ono silné slová a slabé skutky vo viacerých prípadoch.. :-( hm :(
Marianko
17-03-2008, 20:33
presne presne :(
ja i tak tiež už mám výhovorku, takže tohoto roku ja velkonočný pondelok nemam :D ahha
hehe, tusim ze niekde by som mal mat v PC jak ta fajne pooblievali:D
ježíííš!! prestan!!! opovaz sa to sem hodit!!!! hmm :-( sa pohnevam na Teba susedu :-( hm
no ta daj to sem bude haluz
hehe, tusim ze niekde by som mal mat v PC jak ta fajne pooblievali:D
no mato take sa nerobi :D
kto si pameta ako tu bola (na chate) fotka Caty s vlasmi 100 000 voltov :D
haha ty nepozyvaj na moj urok :D ved ja mozno nebudme doma :D a ked uz tak tak ja nalievam potom :ay:
len pekne sed doma...a bude dobre...ale ak tam nebudes ..:aq::aq::aq:MY SI TA NAJDEME:aq::aq::aq:
INAC MAM cod 1,2,4,uo....TAKZE NIECO Z TOHO...ALE DOBRE JE Cod UO...takze asi toto...ale ak chcete mozme aj COD 2 len s puškami...nie peter???to by bolo dobre...:):):bp::bp:
INAC MAM cod 1,2,4,uo....TAKZE NIECO Z TOHO...ALE DOBRE JE Cod UO...takze asi toto...ale ak chcete mozme aj COD 2 len s puškami...nie peter???to by bolo dobre...:):):bp::bp:
Nie nenajdete si ma :D JJ Skorec radsej to tu nehod, lebo je to pekny trapas. Anicka by sa citila asi kus debilne...
Nie to je blbost hrat len s puskami!
haha :D More, vy sa ale viživujete na tom nie??? Šak keĎ škorec sme dačo hodí, tak i ja dačo hodím, a too "dačo" má tiež hodnotu!!!! :aq:
Peter170
18-03-2008, 17:38
Radsej nieco normalne...s puskami som nehral ani nepamätam...uz to nieje co byvalo... 5 hod. stravenych na Nag Rifle:)
najlepsie je vytvorit zoznam ludi ktory budu isto hrat (a zaroven maju hru uz v pc funckcnu ktora sa uspesne aspon raz v historii napojila na server) , podla poctu ludi sa da urcit mapa na ktorej sa zacne , aj mod, ideal je TDM , mozno CTF ale to nema kazdy rad. mapa podla poctu a urcite by som neobmedzoval na jeden tip zbrane ! ved sa chcete zabavit !
suhlasim s Rastom, ale ked uz sme pri tych istich hracoch tak kedy by aml byt fakt ten turnaj zeby som znala :) ale inac ja som viac menej isti hrac :)
so mnou tiež počítajte... :) hihiK :ae: :ay:
Nie nenajdete si ma :D JJ Skorec radsej to tu nehod, lebo je to pekny trapas. Anicka by sa citila asi kus debilne...
Nie to je blbost hrat len s puskami!
vita nevies o com hovoris....:aq::aq::aq:
suhlasim s Rastom, ale ked uz sme pri tych istich hracoch tak kedy by aml byt fakt ten turnaj zeby som znala :) ale inac ja som viac menej isti hrac :)
ja tiez som isty hrac ... len potrebujem vediet datum....a cas...diki:bp::bp:
amateri...ice domu... a ne na CoD server...
amateri...ice domu... a ne na CoD server...
jou...no...pozor nan ho...radsej id spac....:D:D:Dteraz , ked si vyhral na cod UO niekolko krat ta sy myslis ze si king??ci co???...poj na NagRifle na COD 2...tam sa uvidi...ze peter:???:D:D:D:ae::ae:
ok, väcsina je za cod UO, este dohodnite cas a den, ja vytvorim server a poslem kazdemu spravu aby bol pripraveny!:) ozeme zahrat aj koskovce VS lubisa:D
NO TAKŽE KEDY TO BUDE? NECH SI SPRAVÍM ČAS... :) hihiK :rolleyes:
vita nevies o com hovoris....:aq::aq::aq:
Stevo nevie kazdy s puskami :aq: a teraz sa nebudeme predsa jak debili s nimi ucit poriadne hrat !!! myslim si ze nagrifle server je pre tych co chcu hrat s puskami, ale dufam ze taky sa nezrobi, lebo ja by som sa na to urcite vybodla !!! Niekomu to ide lepsie so sapikmi :aq: tak ma tu nestvi s Nag Rifle serverom :aq::aq::aq:
mne to je jedno, len aby sme dali fajného grupaka a bolo by fajn :) xaxa :ay:
tu som upol jednu strasne malu mapu mp_scrap_scuffle (na 4hracoch to je uz neznesitelne ale dobre sa trenuje na nej reflex a podobne)
LINK:
http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=1420b3e0a8cbc1ab991d73a7cff8d fd6
stiahnite si ked nas bude malo mozeme si vzdy precvicit reflexy :)
obrazok mapy :
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/0e43d5ded2.jpg
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.