View Full Version : Precčo sa nemozem pripojit na Koškovsky server Call off Duty
No to je otazka na skorca.
no kedze sa ma to priamo tyka, napisem aby bolo jasne ze u mna chyba neje. Na server bezne fachci ktokolvek z nettu. Dnes bolo na nom 5 ludi (vsetci z nettu , mimo siete "mojej :D") ,v case ked sa guzo a aj nomad pokusali napojit. U nomada som zistoval ci vie ako sa napojit na server mimo siete a vie, teda chyba moze byt u daneho PC.
ja dodám len jedno, fňuQ :( :confused: :(:(:( :mad:
hm, ja to tipujem na obmedzenie netu spravcom siete...podla mna...spytaj sa najskôr škorca...
Marianko
26-03-2008, 17:51
had to si zavalil.ja nwm cim to je ale netom myslim ze nie...skusim pohaldat na nete ako to riesili ti, ktori s tym mali problem
ne moztu to byt porty, iste porty nemusis mat otvorene a si v haji, ja som tak s toperom experimenotval aby mi slo wow bez netu len na istych portoch. pokial je server dobry a to je tak ak neje mozne sa napojit tak to su uz len bud chyby v nete alebo PC toho kto sa chce napojit
no veď preto cem v piatok preinštalovať windows, možno v tom je chyba. :( hm
windows stym asi nic nema
Počkajme za skorcom mozno daco vyduma
chyba neje umna, ja nic neblokujem, ake porty smerujes? tusim je tam 5 UDP a jeden TCP
mato kurnajs neser ma chyba neje ani u mna ved na mna sa napaja kazdy z netu. vymenujem hraco a aj ich bydliska
NOID - Humenne
PIPO - Humenne
MONCICAK - Piestany
Peter - Koskovce (neje so mnou na sieti)
MAJO - Koskovce (neje so mnou na sieti)
KIllerHad - Kosovce (neje so mnou na sieti)
Moorhun - Koskovce (neje so mnou na sieti)
DODO - Koskovce (neje so mnou na sieti)
kazdy z Koskovcanov je na inej sieti teda ma aj ine pripojenie na internet,
teda chyba neje u mna isto. A o nejakej chybe je tu zbytocne rozpravat, otazka by mala zniet ide GUZOvi napojit sa na ine servery ktore su na internete ? ak ano tak ma vsatko v poriadku (PC aj SIET a napojenie na NET) , chyba uz moze byt len v tom ze server neje nejak na profesionalnej urovni. premyslal som nad routerom jak je nastaveny a ze vasa siet ma ine riesenie ta mozno neco nechce dobre ist , proste neco ako nekompatibilita, netreba sa tym zbytocne trapit, hlavne ze ide SLOVAK PRIVATE SERVER :) nezabudnite sobotu zase ... / ked mato urobi :D /
smerujes tieto porty?
TCP - 28960
UDP - 28960
UDP - 20500
UDP - 20510
UDP - 20600
UDP - 20610
no to je tak nastavene ako si mi vtedy pisal , nedam ruku do ohna ze to pripoji kazdy PC, to proste neje profi server :D
tu je obrazok
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/1b33f43e52.png
šak mi sme už s RastiC-om skúšali tak, že spravím JA server, a žeby sa oni napojili na mňa... No im ukazuje moj server tak, ako aj mne ukazuje ich server. :( hm :aq:
ale tvoj pripad je iny, totiz ty nemas presmerovany pc :) co ja mam. zobrazuje to rovnako ale chyba je inde
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.