View Full Version : Porovnavacia tabulka.
Porovnanie muzov a zien podla veku a roznych kategorii.
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/f008de5428.jpg
joj, to je blbosť!!! :D:D:D :ae: :rolleyes:
aka blbos ja to sranda a tak to reba chapat.
no nwm povedz mi oblubenejsi sport a drogu u zien !!! nepoznam nic ine co by mali radsej ako nakupovanie. :D
Ja sa priklanam k Anicke, je to blbost hoci je to trochu sranda, ale inac nic moc s timi zenami to kus prehnali !!! Nie kazda baba je totalne blba ...
ukaz mi KDE t vej tabulke pise ze su zeny blbe.
a nech mi tuz nejaka zeny vyvrati ze nema zaujem o nakupovanie a nepoklada to za naj naj co moze byt.
Uz Eva spravila prvy a osudny nakup ked vymenila uhryznutie z jablka za raj, to maju zeny proste uz zakodovane.
ukaz mi KDE t vej tabulke pise ze su zeny blbe.
a nech mi tuz nejaka zeny vyvrati ze nema zaujem o nakupovanie a nepoklada to za naj naj co moze byt.
Uz Eva spravila prvy a osudny nakup ked vymenila uhryznutie z jablka za raj, to maju zeny proste uz zakodovane.
njn nakupovanie je celkom v poho, ale nakupovanie v HE ani ee a urcite su lepsie veci ako nakupovanie !!!
keď Váas to poteší, ja nakupovanie v láske nemám, jednoznačne... :ay:
aaa dajte tejto osobe kopec penazi a jedneho sasa co bude musiet pocuvat ci jej to pristane a garantujem vam ze ta droga zvana nakupovanie ju nepusti :bp::bp::bp:
myslel si tým mňa??? NO ĎAKUJEM! :( hm :aq:
neber to osobne keby som mal vela love tiez asi nebudem iny .... ved myslim ze kazdy by chvilu nevedel co robit
máš jasné, jak moju brat terat, truľko! :( hm :confused: :(
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.