View Full Version : Super Nápad
Poculi ste uz o tomto projekte radia jemne melódie?
http://mojeradio.sk/ - odporucam ak mate rad jedne konkretny styl
Marianko
30-03-2008, 10:52
je to celkom fajn napad.ale mna to nezaujima.hraju tam komercne sracky.az na par vynimiek....este ze hraju RHCP....Nirvana???hmm ze si spomenuli...
no, ale niekomu to moze vyhovovat...ja to hodnotim ako zaujimave i ked jeden typ hudby moze zacat cloveka nudit, ale budis....je to super
Marianko
30-03-2008, 11:07
ja som nepovedal ze sa mi to nepaci.je to fajn a hraju aj skupiny,ktore sa mi pacia na Modern Rock a aj Classic je fajn.Smooth Jazz sa tiez da.ale ked tam hodia nejaky punk.och :D ale suhlasim s tebou je to dobry napad :ay:
iank uvazuju o tom ze tam pridaju este jedno radio kde bude iba SK a CZ hudba co vy na to?
Marianko
30-03-2008, 11:29
nech daju,aspon si kazdy pride na svoje.
presne tak suhlasim...a hodila by sa tam este najaka alternativa...poriadna..:ar:
Marianko
30-03-2008, 11:43
presneeee tak.radio,ktore by hralo Radiohead,Alien Ant Farm,Sonic Youth,Chiki Liki Tu-A...proste nieco poriadne:)
Inak toto je celkom fajn pozna to niekto? Pocta Jarovi Filipovi - Jarove pesničky
tu som vam to uplo je to super odporucam
http://www.forumobci.valal.sk/showthread.php?p=3656#post3656
Marianko
30-03-2008, 12:11
na Modern Rock-u kazda 3,4 songa RHCP :ar:
Inak toto je celkom fajn pozna to niekto? Pocta Jarovi Filipovi - Jarove pesničky
JJ to znam raz bolo v radiu Fun s Poctou Jara Filipa vikend a tak tam to pustali trocha :ay: No a k tomu projektu neni to zly napad ale mne sa nejako to nepaci ked som na pc pustim si co chcem a nemusim si pri tom zapinat hento :o
no to ano, ale ked sa ti nechce do play listu hadzat veci alebo to nejako prepinat tak si das svoj styl a mas...ako som uz vravel celkom spoko to je
no to ano, ale ked sa ti nechce do play listu hadzat veci alebo to nejako prepinat tak si das svoj styl a mas...ako som uz vravel celkom spoko to je
no ja mam svoje mp3 v jednom priecinku a mi je jedno ktora sa pusti vypocujem si ju taze staci mi hodit moj pricinok do play listu a ide to :) a to je problem asi ze ja styl hudby aky sa mi lubi nemam, proste pocuvam pesnicky ktore sa mi pacia a konec :)
no ja si zase rad vypocujam aj nieco nove...ved treba stale nieco objavovat:D
Marianko
01-04-2008, 17:44
mshk si moj clovek.ja taham novu hudbu kazdy druhy den :D treba skusat a najdes presne co hladas,ja som uz nasiel,to co lahodi mojim usiam :)
presne tak ved vzdy treb a hladat nieco nove
Marianko
01-04-2008, 18:16
pocuj co vlastne cuvas?
no...ja som este ani nepocul o tom , co je v radiu ...takze ani neviem o co vlastne ide...
pocuvam v podstate vsetko no v poslednom case dost alternetivnej hudby ale inak jednotkou je rock... z sk sa mi velmi paci Lavagance
ale nepohrdnem ani Palom Haberom :ae:
Marianko
02-04-2008, 16:54
jaj hmm.pekne pekne.ja velmi slovensku hudbu nemusim okrem Horkyze Slize, Chiki Liki Tu-A a pod.:)
tak tych mozem aj ja Ta toto ne je mozne ta tomu neverim, ked sa mne toto stalo ta sa asi zastrelim...
Marianko
02-04-2008, 20:01
poznas od nich songu Mam 25 ? inac Chiki Liki Tu-A chodia po Europskych festivaloch...som o tom nevedel,len som sa o tom docital pocuj nebol si na ich koncerte v septembri 2007 ? myslim ze to bolo 29 ked som mal birmovku.bolo to v offroade :ar: akustika na koncerty na rit :)
Jasne ze poznam to je Kysak CD2 :D Nie nebol som to som uz bol tu v Ziline.
Marianko
02-04-2008, 21:00
koncert fajn.publikum slabsie,akustika otrasna :D co ti poviem :) ale bol som rad ze som s nimi bol.mam aj podpisy :D
humac ale teraz ich akosi po slovensku nevidim koncertovat
Marianko
03-04-2008, 16:17
jj..ale maju mat koncerty kukni www.chikiliki.sk . ale isiel by som na nich zas.a mohli by vydat novy album :)
Marianko
03-04-2008, 16:19
pocuj nesi registrovany na last.fm ? kukni si soengu http://www.chikiliki.sk/index.php?id=video/cijeho :) ten text :D
coze celkom dobra haluska...
Marianko
04-04-2008, 18:17
nepoznas www.last.fm ? stiahnes si plugin,registrujes sa a ono ti to pocita songy a pod...to je nadlho
vysvetli mi to prosim ta ako to je? a naco to je?
Marianko
04-04-2008, 19:35
je to program,ktory ti "pocita" songy ktore pocuvas cez winamp alebo cez windows media player a tie ti zapisuje.to je tazko vysvetlit. :) ja len ci to nepoznas
nie niepozam to....je to dost zaujimave chcem to co vsetko musim spravit?
Marianko
04-04-2008, 19:50
chod na tu stranku a zaregistruj sa. potom tam uvidis.si stiahnes plugin a nainstalujes. nastav si na aky program ho pouzijes, v ktorom pocuvas pesnicky a daj nainstalovat. ked to budes mat zapni si winamp,alebo ten program,v ktorom pocuvas pesnicky. potom sa ti automaticky zapne aj last.fm. vyhodi ti okno a tam napises svoje meno a heslo,to ,ktore si zadal pri registracii a daj si pamätat aby ti to furt nehadzalo pri kazdom zapnuti winampu a potom uz len cuvaj a kukaj kolko mas toho napocuvaneho :)
Marianko
04-04-2008, 19:58
program si stiahni odtial http://www.last.fm/download/
super idem skusit napisem ako to dopadlo...len este idem s kamoskami na pivo.
Marianko
04-04-2008, 21:00
keby bol problem daj vediet :)
ta malo by to ist..ta ide je to super
Marianko
05-04-2008, 15:36
aky mas nick na last.fm?
Marianko
06-04-2008, 16:54
oki.vidim :) prajem prijemne pocuvanie :)
dakujem dakujem...je to super program...
marianko pripad ami to ako keby sa mi to zaseklo
Asi to robi iba raz za tyzden vsak?
Marianko
10-04-2008, 19:33
no pocuj songy ktore pocuvas ti ukazuje v recent tracks.a nalavo pod fotkou mas celkovy pocet pesniciek. a robi ti aj tyzdenne statistiky,co a kolko si pocuval. a potom nizsie mas kapely a kolko songov od nich si pocuval a najspodnejsie mas songy,ktore si najviac pocuval (napr. System Of A Down - Aerials si pocuval 4 krat a pod.)
jasne uz som to pochopil je to super
ako si si spravil to manu na lavo? ako to je? vies co myslim?
Marianko
15-04-2008, 12:05
tak prihlas sa na last.fm,potom klikni na mna a klikni na ten obrazok co chces.hodi ta na inu stranku tam napises svoj nick a ono ti nageneruje obrazok,ktory odpoveda tvojmu poctu songov. pod nim ti vypise URL ,tu celu skopiruj.vrat sa do svojho profilu a do About Me: si tu URL nakopiruj. a mas to. ked budes chciet nieco viac daj si jeden,dva riadky volne a kopiruj si dalsie vecicky.a daj si aj nejake to foto.bez toho je to take suche tam :rolleyes:
spoko spoko ide mi to daju sa tam dat aj nejake ine vecicky?
Marianko
16-04-2008, 10:48
jasne ze hej,len si to musis najst.vola sa to last.fm badges. vsade mas taku url-ku :) ludia co su na last.fm maju kopu inych veci,len ich treba najst:o
niektori tam maju celkom dobre haluze....
Marianko
19-04-2008, 15:58
nj maju.ani ja nwm skade ich hrabu :o ale mne to netreba. pocuvam co sa mi paci,sem tam kuknem kolko toho mam. tych bagdov mam len par,ale aj to sa mi zda vela.musim nieco zmazat :rolleyes: inac teraz last.fm padlo na par dni,lebo prerabaju servre ci co...ale songy ti bude pocitat :)
aha aj tak som nebol na intraku tak mi asi nic nehralo :-)
Marianko
21-04-2008, 18:48
maly tip : ak sa chces kuknut kolko mas songov staci kliknut na tu ikonku Last.fm pravym tlacidlom v tray a daj My Last.fm page. hodi ta to na tvoj nick a ani sa nemusis za kazdym prihlasovat :)
akoto ze nam neukazuje kolko pesniciek sme pocuvali?
Marianko
29-04-2008, 16:36
prepac za moju neskoru reakciu,ale prerabali servery ci co...ale ide to uz.samozrejme to niekedy blbne,ved tam maju miliony uzivatelov...ale po urcitom case sa to refreshne zas:)
hej...je to cool....konecne normalne radio..:ar::ar::ar:
kto tu este pouziva http://www.last.fm/ ?
Marianko
25-07-2008, 14:18
nechaj taaaak asi nikto...nevedia co je dobre :D no ne dobre...podla mna to je zaujimave :) fajn vecicka :) ja som o tom povedal par ludom a dali si to a paci sa im to :) heh pokoril som hranicu 23 tis songov...a to tam som 9 mesiacov...ale aj tak asi nic moc :(
dost ja mam okolo 7 tisic.... :confused:
Marianko
25-07-2008, 22:12
to je dost..si tam 3 mesiace asi...nie? ;)
Marianko
30-07-2008, 14:10
ale jedna holka tam ma 780 tis songov... :D je tam asi 5 rokov....:bo:
Marianko
31-07-2008, 20:54
pokorena hranica 25 tis songov :D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.