View Full Version : pravdilá... "by som povedala" :)
neviem, rozmýšľala som, či túto tému vôbec vytvoriť alebo nie, ale tak nakoniec som došla k tomu, že to bude možno dobre....
Takže, pri včerajšiej hre som si všimla, že vy Koškovčania nejako čudné to hráte. Po skončení kola meníte strany, samozrejme tí istý hráči zasa spolu hrajú. Máte nato nejaké pravidlá kto ku komu ide či ako?
Ako u Nás, teda apsoň podľa mňa noo, je to tak, že každý sa pridá tam kde chce no a po skončení kola sa strany nemenia, neviem, vždy niekto dá zmeniť mapu a každý si zasa pojde ku komu a čomu chce, berie hoc jakú zbraň...
Ako neviem, ak máte nejaké iné pravidlá, tak sem ich možte napísať...
Inak páčilo sa mi to, jak ste hrali tak, že pokope a tak, bolo to fajn... dúfam, že zas niekedy takto zahráme... :-D xaxa
:ay:
Marianko
30-03-2008, 13:24
my nemáme pravidlá :) len ked niekto hra za amikov a sa mu nedar,si mysli ze za nemcov s mp-ckom da viac...nwm ako iny ale mne je jedno kde som a väcsinou sa orientujem podla toho,kde chyba nejaky hrac,tak tam sa pridam :) ale niekedy si vymenim stranu,to mam z SD.najprv som nemec,potom amik alebo brit(podla toho aka mapa). myslim ze tato veta hovori za vsetko : kazdy si vybera idividualne :rolleyes:
My nemame pravidla, ale tak niektori chcu menit strany po kole napr. Mato a Kvoka asi, hoci ja som za to, ze nie :)
pravidla nesu , jedno jedine pravidlo :
NEPODVAZDA SA
netaha sa aby nebol ping,
neprovokuje sa
nevychadzuje sa ak je nekto lepsi
teda hlavne aby nikto nepodvadzal a je to ok.
vzdy sa snazime hrat vyrovnane
hm, no tak to podstate aj mi, síce s tým "pocitom že ten je silnejší, tak ho vyhodím", má pár ľudí problém a nedokáže to prehltnúť... Inak vše je tak, jako u Vás teda... :) Po každom kole sa mení kolo na základe toho hlasovania, vždy sa snažíme, teda aspoň JA, pridať k tým slabším, aby to bolo vyrovnané... :ay:
no nwm kolo neje stale nutne menit, pokial neje velmi obohrane (carentan) alebo pokial neje privelke, neje fadne ...
nove kola sa dobre hraju aj 3-4 krat po sebe :)
ved kto nechce menit strany nemusi :D
to je len tak uz zo zvyku by som povedal...
a napr. taky hrac ako dneska hral pod menom ze:" Ahoj)" tak to uz bolo dost viditelne podla kill kamery, ze podvadza a takych ja nemam rad.. :aq:
a ten zmetok ešte hovoril, že ten druhy Adolf bol cheater, no ma to nasralo, az sme ho kickli preč... joj :-( trebalo by k tomu nejakú ochranu nevpustiť takých ľudí... :-( hm :aq:
no to hej, ale aku ochranu? ja nic nepoznam... vy hej? :bo:
no tak to bol asik hlod z mojej strany... :-(
ochrana je vola sa to PUNK BUSTER , a automatickz nepusta cheterov do hry. ovsem su s tym male problemy zatial to nwme rozbehat, ale aj to bude.
hm, no a pusti osobu, ktory nema aktivovane cheaty, a po pripojeni si ich aktivuje, tak čo, vyhodí ho to či ako??? :rolleyes:
odpoji ho tusim, proste je to osetrene, trebalo by skusit spravit taky server, ovsem ja si pametam ze nam to nechcelo ist lebo tam nepustilo nikoho :D
Marianko
01-04-2008, 18:01
aj Punk Buster ma svoje muchy a on vas foti pocas hry...ked ma niekto wallhack a punk buster ho odfoti,tak foto posle na anlyzu a potom zabanuje key :) avsak ked ma niekto rovnaky key ako ten cheater,musi si ho zmenit.takto prisla o svoje kluce kopa hracov : http://www.punksbusted.com/cgi-bin/membership/publicbans.cgi/COD_pbbans.html?key=3&remove=0&html=1
v zatvorke na konci kazdeho riadku je dôvod preco dostali BAN.a zoberte si, ze tam ludia investovali peniaze do svojich orig. klucov.... pouzili cheat a uz si nezahrali :)
no tusim preto nikomu nejde COD na nete lebo malo kto ma originalku, a ona uz kelsla dost dole :)
Marianko
02-04-2008, 16:59
jj ved to :)
joj, aj som od nedele nehrala COD UO...
zato u nas hraju kazdy den :D a najnovsie je hit kde sa jazdi na Gaz 67 :)
http://digilander.libero.it/cuoccimix/GAZ67fr.jpg
hm, no vizerá zaujímavo ten džípik... keľo pojde? :D hah :ae:
tu mapu niekedy potom oskusame :)
ok potom spravime zoznam kto chatoval :D a budu sa hanbit ani BAN nebude nutne davat :D
joj jalen dúfam, že nám to pojde, možme tento víkend, hoc aj zajtra... Už som videla dnes suseda ísť domov, takže už je doma, len ho donutit spravit server... :) xaxa :ay:
jj este musime potriedit mapy a huraaa ... :)
a uz sa drzme temy :D
no jak hovorím, ja mám tie mapy čo aj škorec a ešte aj ten balík, čo si sem hodil... nič viac a nič menej... :) :rolleyes:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.