View Full Version : Age Of Empire III + War The Chiefs
Age Of Empire III + War The Chiefs
hraje tuto hru niekto?
stavim sa s niekym ze do 10minut ho vypraskam!:bp:
s takymi hrami daj pokoj, nikdy by som to nehral !!!
asi sa nenajde nikto kto tu hru hraje :D
no, ja to hrajem aj po internete a som nadporucik, aj sused to hraje a on je kapitan, potom to semtam hraju dvaja stevovia, marcel a marek:o unas to bolo dost popularne...
jj dobra bafka ale neuznavam strategiu kde za 10 min prides hoc aj s rolnikami vysekas co sa da :) ide predsa o poriadne strategicke zapolenie medzi stranami ked sa stretne poriadna groupa alebo kde sa musi prelomit zakopany nepriatel a za 10 min. toho fakt vela asi nenastava sa :) ale myslim ze u koskovciach neje i tak nikto kto by ta vysekal kedze to nikto aktivne nehra , ja som kedysi hraval AoE II ale to rekreacne a nejak nikto nechcel uz hrat po par neuspechoch :-/
dobra hra pokial si mozem len tak budovat mesto , ziskavat nove techonologie a susedov mam v dobe temna..... :-)
no hranie po lanke je ako hranie po LANke je hranie ako v pieskovisku:rolleyes:
NO RATED druh hrania - stanoveny cas sa nehra, buduje sa len Ekonomika a potom sa hraje akoze vase zakopy, ale taketo hranie je onicom...
profici hraju len RATED, inak ja som taky akoze priemer, ale dost hobry nato aby som zmakol aj troch amaterov!:bp:
a hraje sa celu dobu od zaciatku, ked su dobri hraci tak sa to predlzi aj na 20-30minut. niekedy by som si to zahral aj po sieti, ja s kolegom proti 10ludom na LAN:aq:
no ono zalezi co je pre teba strategia :) vziat vsetko co mas a nakopat hned na zaciatku ekonomiku nepriatela smerom k hrobu alebo rozvynutie taktickych moznosti, kde znicit hraca bude vyzadovat um a lest nie len rychlost ovladania hry, spravne invsticcie na zaciatku :) 20 min v strategii pfffa tak to je u proffikov jasna vec ale ja mam proffikov tazko u ... ide o zabavu ! je to iba hra na to nikdy nezabuduaj :) a sam som rozpraval s jednym nemenovanym Lubistanom o tej hre a suhlasil a nepacilo sa mu velmi hrat v style blesk :) ale kolko ludi tolko chuti , vela stastia pri hladani hracov
:aq: Náhodou Age of Empires III. je najlepšia strategia aku som doposial hral! Ale Maťo take 8 - 15 minutove hranie je oničom ! Keby som sa dostal do 4 doby tak už by so mnou mal problemy tomu ver ! Z braškom som hral čo on v 4 : 25 mal II dobu 7 :53 mal III dobu. No nechal ma dojsť do IV doby ale potom banoval:ae:No nakoniec sa to pretiahlo na 2 Hodiny tvrdeho boja padlo više 1500 vojakov dokopy na oboch stranach:aq: Tvrdy boj no aj tak som prehral :)
ani v 4 dobe by si si neprdol...:ae:
cst :) po nedavnej udalosti som skalmany ked nejde vyhrat tak sa podvaza no no no !!! suhlasim s Stevom najkrajsie je ked su obete velke a stretavaju sa masy a su to takticek vitaztva nie casove .)
ale no! tak hraju iba deti!:ae: najväcsi provici bojuju uz v 2 dobe, a je len natom najlepsom ako to uhra, moze sa to predlzit aj na hodinu...:ay:
cst :) po nedavnej udalosti som skalmany ked nejde vyhrat tak sa podvaza no no no !!! suhlasim s Stevom najkrajsie je ked su obete velke a stretavaju sa masy a su to takticek vitaztva nie casove .)
RastiC si moj človek ! Pre mňa je najlepšie keď proti sebe idu aspon dve jednotky po 50 mužoch vtedy je najlepši MASAKER ! A teketo ,že niekto je v II dobe a zautoči na toho čo je v prvej a ten sa ma akože s čim braniť?:confused: Rastic musiem si dať nekedy duel! Chcem vidieť krv množštvo krvy jasne?!! Nečudo ze stale hrajem proti Napoleonovy veď sme sa narodili približne v ten isti deň len v iný rok(detail). A on ma stále najviac jednotiek ale aj najväčšie straty no čo už! Ave SATAN:aq:
ale no cecka!:bp:
s cim sa ma branit? asi stym scim nepriatel utoci...:rolleyes: proste ak si sikovnejsi tak vyhrajes...
ale no! tak hraju iba deti!:ae: najväcsi provici bojuju uz v 2 dobe, a je len natom najlepsom ako to uhra, moze sa to predlzit aj na hodinu...:ay:
tak ty by si mal trocha premysliet ci my hrame ako decka alebo dakto v zaujme vitaztva uz ani nehra len resetne PC a zapocita si win :aq: toto co uz robis neje hranie ide ti len o vitaztvo , zakladny princip si potlacil a tne je zabavit sa :mad:
ale no, az tak neprehanaj!:D hram podctivo!
http://www.elorating.com/portal/portal/default/Players/AOE3PlayerPortletWindow?searchString=skorec_Sk&op=setOffset&action=2&offset=-10
uzavrime to tak istym ludom ide o zabavu dalsim zabavit s na porazke nepriatela
:)))
HECTOR_X
09-08-2007, 19:04
no hranie po lanke je ako hranie po LANke je hranie ako v pieskovisku NO RATED druh hrania - stanoveny cas sa nehra, buduje sa len Ekonomika a potom sa hraje akoze vase zakopy, ale taketo hranie je onicom...
profici hraju len RATED, inak ja som taky akoze priemer, ale dost hobry nato aby som zmakol aj troch amaterov!
a hraje sa celu dobu od zaciatku, ked su dobri hraci tak sa to predlzi aj na 20-30minut. niekedy by som si to zahral aj po sieti, ja s kolegom proti 10ludom na LAN
Tak ako tak čítam debatu o mojej najoblubenejšej hre. .To si musime priznat a to už trenujem viac ako 1,5 r. a inu hru ani nehravam.
Tato hra nie je o bezhlavom strielani typu call of dutty,(ktoru som kedysi hraval a myslim že celkom mi to šlo), no je o hlavne o rozmýšlaní a o schopnosti rýchlo ovladať hru čím hráči rozvýjajú svoje schopnosti a aj mysel. a je na ňom akú taktiku zvolia na prekonanie súpera alebo ak hraju v teame tak druhého tymu.Hrava sa 2 vs 2 3 vs 3 a to uz potom nezáleži na jednom hračovi ale na celom týme. a vtedy su tam tie veľke bitky o ktorých tu už niektorý písali.
AK NIEKTO CHCE POMOCT ZO ZAUčENÍM DO TEJTO HRY RAD MU POMôŽEM A PRE NAJLEŠÍCH JE TU MOŽNOSŤ AJ HRANIA PO INTERNETE NA OREGINALNEJ HRE AGE OF EMPIRES III. Samozrejme poskitnem aj samotnu hru.
Na zaver pozdrav s age of empires: gg- good game
HECTOR_X
09-08-2007, 19:23
jj dobra bafka ale neuznavam strategiu kde za 10 min prides hoc aj s rolnikami vysekas co sa da :) ide predsa o poriadne strategicke zapolenie medzi stranami ked sa stretne poriadna groupa alebo kde sa musi prelomit zakopany nepriatel a za 10 min. toho fakt vela asi nenastava sa :) ale myslim ze u koskovciach neje i tak nikto kto by ta vysekal kedze to nikto aktivne nehra , ja som kedysi hraval AoE II ale to rekreacne a nejak nikto nechcel uz hrat po par neuspechoch :-/
tak čo sa týka takých to typov hier v age III to možne je, volá sa to deathmatch kde ide hlavne o suboj na začiatku dostaneš suroviny a hneď si v max imperialnej dobe.ďalším typom je možnosť hrat no rush(bez utoku) napr . 10 20,30,či 40min bez toho abz ste na seba útočili. vybuduješ si Ekonomiku a po uplinutí času sa už iba trieskate a zaleži iba na tvojej šikovnosti ako to uhráš.:bp:, no pri hrani v teame 2v2 , či 3vs3 je o zabavu na dlhšie postarané :bo:
HECTOR_X
09-08-2007, 19:27
:aq: Náhodou Age of Empires III. je najlepšia strategia aku som doposial hral! Ale Maťo take 8 - 15 minutove hranie je oničom ! Keby som sa dostal do 4 doby tak už by so mnou mal problemy tomu ver ! Z braškom som hral čo on v 4 : 25 mal II dobu 7 :53 mal III dobu. No nechal ma dojsť do IV doby ale potom banovalNo nakoniec sa to pretiahlo na 2 Hodiny tvrdeho boja padlo više 1500 vojakov dokopy na oboch stranach:aq: Tvrdy boj no aj tak som prehral
Nejde o to v ktorej si dobe ale aku si si yzvolil taktiku . Môžeš byt v IV.dobe ak ja v III.dobe mam oveľa vetšiu vyváženú armadu a a za 2 min sa s tebou zľahne zem :D a ani doba Ti nepomôže no máš pravdu , že v IV dobe to už by škorec mal tvochu vetšie problemz ak bz si stale masíroval (vyrábal) army.
HECTOR_X
09-08-2007, 19:28
O podvádzani by tu vedelo hovoriť viacero ľudí však Škorec1 ?:aq::aq::aq:
HECTOR_X
09-08-2007, 19:34
RastiC si moj človek ! Pre mňa je najlepšie keď proti sebe idu aspon dve jednotky po 50 mužoch vtedy je najlepši MASAKER ! A teketo ,že niekto je v II dobe a zautoči na toho čo je v prvej a ten sa ma akože s čim braniť?:confused: Rastic musiem si dať nekedy duel! Chcem vidieť krv množštvo krvy jasne?!! Nečudo ze stale hrajem proti Napoleonovy veď sme sa narodili približne v ten isti deň len v iný rok(detail). A on ma stále najviac jednotiek ale aj najväčšie straty no čo už! Ave SATAN:aq:
tak 1. všetky civilizacie približne s rozpetím 10 s. su v II.dobe rovnako a lebo ten postup musi bzt čo najrychlejší a armady su vyrovnane , takže ak súper ma 50 vojakoch , či koňov. Ty bz si mal byť schopny vyrobiť približne rovnoaku armadu,alebo silnejšie EKO. Je to len na Tebe aku taktiku zvoliš.a braniť sa da r;yne napor. Skorec1 na mna I3iuel s viac ako 50 streletami a ja som nemal ani jedneho vojaka. Iba domobranu . no zvolil som taku taktiku za holandanou. a vyhral som :bo:.No nie vždy to vijde a veľa krat som aj prehral:mad:
Maš pravdu nie vždy to vijde. Ale aj tak si myslim ,že najlepšia hra kje ked proti sebe idu velke aramady a je poriadny masaker! Mne ide hlavne oto aby bola poriadna bytka a vela krvy! :aq:
HECTOR_X
09-08-2007, 20:09
Maš pravdu nie vždy to vijde. Ale aj tak si myslim ,že najlepšia hra kje ked proti sebe idu velke aramady a je poriadny masaker! Mne ide hlavne oto aby bola poriadna bytka a vela krvy! :aq:
Tak aby som na úvod mohol každému kto ma aspoň trochu zaujem o túto hru nech si pozeraju zaznamy ktore najdu na tejto stránke: je potrebné sa na nej zaregistrovať ja som stravul veľa hodin pozeraním záznamov ako hraju profíci.No kk tvojej dokonalosti Ti pomůže iba veľa a veľa hrania :bp:
Tu je Ta stránka:www.agesanctuary.com
inac hra este niekto starsi AoE II + datadisk ??? popripade clon v style Stars Wars / Stars wars Galagtic battleground / ???
HECTOR_X
10-08-2007, 15:51
inac hra este niekto starsi AoE II + datadisk ??? popripade clon v style Stars Wars / Stars wars Galagtic battleground / ???
No ja som to trochu hrával, no age III ma chytila oveľa viac. Ak ju nemaš tak sa ozvy na moje ICQ.
zohnat hru je najmenej ale AoE III je troska tazka kava na mojho deduska co je polozeny na stole vedla monitora :) graficky by zvladal ale procesy uz nestiha predsa dnesne grafiky maju taky procak v sebe ako moj PC :-)
HECTOR_X
10-08-2007, 18:02
zohnat hru je najmenej ale AoE III je troska tazka kava na mojho deduska co je polozeny na stole vedla monitora :) graficky by zvladal ale procesy uz nestiha predsa dnesne grafiky maju taky procak v sebe ako moj PC :-)
To je pravda že je tato hra naročnejšia ale nie až tak velmi.aku maš konfiguráciu ?
O podvádzani by tu vedelo hovoriť viacero ľudí však Škorec1 ?:aq::aq::aq:
jasne jasne, citujem Hectora "matu odpojij ich odpoj!":bp:
klidek nikto nepodvadza :) moja konfiguracia je duron 800 a to myslim staci :)
hmm, ako by si sa dohodol keby som ti vymenil 1200?:D keby si bol z lubisi urcite by som ta vedel ako preto vyuzit:)
lol onoo moja maticna asi uz nepojme vecsi cpu ako 1 ghz :) takze nejak som nikd yo upgrade cpu neuvazoval a najme ne terza ked nwm co sa mi robi s VGA resp pc :)
hod nazov dosky, urcite podporuje procak do 1200...
hmm, skusal si preinstalovat ovladace?
no ja neskusal som nic :) lebo nazov dosky prezradzuje svoje kvality :d matsonic tusim aj toper taky ma doma na starom pc a vie aky je to shit
no hej, ale 1200procesor tam vopchas... no co dohodneme sa nejak?:D
mato pana tak to riesis akoby o neco slo , len mi povedz co potrebujes mne o nejaky cpu nejde pomozem ale iba ko budem moct :D
ok ok, ale to uz je oftopic, inak uz viem prefektne presmerovat na server, teda ak sa bude hrat tak to bude narez, inak som zvedavy na tie ceny co dava hector do sutaze kto sa prihlasi do turnaja:D
HECTOR_X
10-09-2007, 22:06
ok ok, ale to uz je oftopic, inak uz viem prefektne presmerovat na server, teda ak sa bude hrat tak to bude narez, inak som zvedavy na tie ceny co dava hector do sutaze kto sa prihlasi do turnaja:D
tak nebud zvedavy lebo budes skoro starý !:bo: a ceny budu neboj sa . len zatial nie su hrači takže všetci zaujemci hlaste sa v topiku AGE III alebo tu na , či na mojeicq . :ay::ay:
cuj, janco gres uz ma hru??? on by to rad zahral alebo peto gres? aj marcel chcel hru!!!
HECTOR_X
11-09-2007, 20:14
cuj, janco gres uz ma hru??? on by to rad zahral alebo peto gres? aj marcel chcel hru!!!
Jančo ma už hru asi hráva, a Marcel ešte sa mi neozval že chce, ak sa ozve dam mu ju :ay:
ma niekto zaujem hrania o age of empire 3?
spravili by sme mensi turnajik:)
no na 100% poviem ze u nas nikto to nehra poriadne.
ak by mal niekto zaujem hrania age of empire 3 nech sa ozve, popripade môzem poskytnut aj age of empire 2
hehe, na rozcvicenie som prehral sedem hier s hectorom:aq:
Štatistiky (http://www.elorating.com/portal/portal/default/Players/AOE3PlayerPortletWindow?op=setSearch&action=2&searchString=skorec_Sk)
hehe ja by som si tiez zahrala AoE 3 nwm ci nam pojde ale AoE 2 urcite :D hehe Španieli by sa zase vratili an tron :D
ak by bol nejaky zaujemca o AGE 3 a aktivny hrac moôze mu poskytnut aj ucet na internet!;) v hodnote 800sk
Age Of Empire III + War The Chiefs
hraje tuto hru niekto?
stavim sa s niekym ze do 10minut ho vypraskam!:bp:
to bola urazka pod u zahrat age of empires 3 vypraskam ta
:ae:
no na 100% poviem ze u nas nikto to nehra poriadne.
JA to viem poriadne hrat:ae:
takze, podmienka aby si somnou mohol hrat je taka ze si musis stiahnut najnovsi patch pre AGE3
ftp://mato:mato@192.168.0.102/aoe3-112-czech.exe
nahrajes to do hry a das spustit! ono sa ti to rozbali v hre, mas hned cestinu do hry, potom mi napis na ICQ! no a ked vydrzis hrat protimne aspon 20minut tak mas pivo!:D
age na internete (http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/2008012a31.jpg)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.