View Full Version : iPod Nano 4GB
haLLo, mám problém... Videl už niekto to, čo je na obrázku? :rolleyes: :ar:
Fajn, nevedel by mi niekto poradiť jak sa s tým pracuje? Neviem jak do toho dať mp3, jak ich z tamať vymazať, a to isté s obrázkami a filmami... Poraďte mi dakto, prosííííím :) :rolleyes: vďaka :)
pekna vecicka, nemas k tomnu nejake CD alebo neco ako software pribaleny ? ved to napichni na PC cez USB alebo co to mna neco uz len musi pojst. aspon si sa pochvalila ;) inac bolo to drahe ?
potrebujes program itunes. Mas ho na tom CD k iPodu
hej ten už mám. V manuáli som vyčítala, ktorý bol prirodzene v angličtine, že to mám stiahnut na jednej stránke... No háčik je práve v tom, že ja s tým vobec neviem robiť... takže asik taká vec.. :( hm :aq: poraďte mi, jak sa s tým robí... :(
pekna vecicka, nemas k tomnu nejake CD alebo neco ako software pribaleny ? ved to napichni na PC cez USB alebo co to mna neco uz len musi pojst. aspon si sa pochvalila ;) inac bolo to drahe ?
no ta stálo to okolo 160 libier...
pekna cena,
ako neje k tomu zadne cd ? nic zaden software ? no ved skus pojst na tu stranku alebo najst ten program co spominal mshk. napr tu http://www.apple.com/downloads/
da sa do toho dotat aj cez totalcomander, ale iTunes je pre to ako stvoreny dufam ze ti to uz ide. Inak mne sa to zda dost drahe....
no vieš, ja som to dostala... kedže mi šlohli telefon, ktorý som mala len kvoli mp3, tak mi braček kúpil toto, namiesto telefonu ktorý by mi možno zasa ukradli :( Ako ja mám ten program, už som do toho raz dáko natahala mp a aj fotky, ale tak chcem zasa a neviem ako, a ani neviem jak sa to tam maže, a ani neviem, jak by som tam dala nejaký film, ked to ma taku fajnu kapacitu tak hoc dáky DivX by natom musel íst... joj poradte mi, bo zošaliem z toho... :( hm :bp:
nainstalut program a potom to tam vsetko presuvas ako normalne....nechapem co ti na tom nejde
neviem čo odkial a kam mám popresuvat. :( hm... pojd na icq,prosíííím :)
nemozem, nie som na svojom PC a na tomto je uz niekto prihlaseny potom vecer
joj no ta nik mi s tym nepomoze, hm? :(hm :aq: :confused: :rolleyes:
jezisi to len hlupucky americania nevedia...zapni to co mas na krku a bude
jezisi to len hlupucky americania nevedia...zapni to co mas na krku a bude
hehe njn MSHK to vystihol :ay: Ani, vsetky mp3, mp4, iPody su viac menej na tu istu hlavu postavene. Takze skus precitat prirucku/ta je viac menej na nic/ a potom skusaj s tim robit a naucis sa jak sa to ovlada :ay:
pisala ze ma prirucky iba v anglicko jazyku...
no a čo že je v angličtine, porozumela som každemu jednemu slovu, no robím tak, jak to tam píše a nič z toho... :( fňuQ :aq: :(
no a čo že je v angličtine, porozumela som každemu jednemu slovu, no robím tak, jak to tam píše a nič z toho... :( fňuQ :aq: :(
skus najst nieco slovenske na nete k tomu iPodu :ay:
nemozes robit tak ako pise ak by si to tak robila tak by ti to slo
joj no ta ked mne to vobec nejde, a som to skusala XXX kraat :( fnuQ :aq: :rolleyes:
tak ja ti dens pomozem...ked pridem zo skoly
hm, no aj som zvedavá... :( hm
do kelu, to fakt s tým nik nevie robit? :( hm Akurát som ten poondiaty iPod vymazala, a teraz neviem jak tam tote mp3 vlozit, prekonavam sa... :( hm :mad:
Peter170
15-04-2008, 20:43
Neviem ci ti to pomoze, ale pohladal som ti slovensky navod ;)
http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=133ffe9c1f513a58433b03eb1ce60 dba
och, ja ti velmi pekne dakujem za ochotu :)) xaxa Som zvedavá, či z toho výýjdem :) xaxa
Peter170
15-04-2008, 21:10
Rado sa stalo:rolleyes: dufam ze sa ti to podari "rozlustit":D...potom napis ako si dopadla:)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.