PDA

View Full Version : Windows 7

mshk
11-04-2008, 22:14
Nový operačný systém Windows 7 na trhu najskôr o dva roky

Vydanie operačného systému Windows 7 bude pripravené "niekedy v priebehu budúceho roka". Vyhlásil to šéf Microsoftu Bill Gates. Nová verzia by sa však podľa hovorcu spoločnosti mala na trh dostať najskôr v roku 2010, tri roky po štarte Vista.

Odborníci sa domnievajú, že odhady softvérového gigantu sú až príliš optimistické. Gates reagoval na otázku z publika počas výročného stretnutia IADB. "Bude to niekedy v priebehu budúceho roka. Som nadšený, čo to v mnohých smeroch bude znamenať," odpovedal miliardár. Novinky, ktoré sa objavia v novom operačnom systéme pritom odmietol špecifikovať.

Microsoft údajne už pre Windows 7 otvoril vývojársky program. Objavili sa aj správy, že niektorým najväčším zákazníkom spoločnosti už poslali testovaciu verziu Milestone 1. Neskôr podľa, internetovej stránky spoločnosti BBC, hovorca gigantu oznámil, že Gates hovoril o skorých verziách a nie o finálnych produktoch. V analýze histórie vývoja Windows XP a Vista, internetová stránka Ars Technica napísala, že obe sa do predaja dostali až rok po vydaní poslednej testovacej verzie. "Oveľa pravdepodobnejšie sme k novému operačnému systému bližšie o dva roky a nie o jeden," napísal Ken Fisher z Ars Technica.

Marianko
20-04-2008, 11:23
ako mozu robit novy Windows,ked neopravili ani Vistu.aj tento Windows bude na rit ako to tak vidim.pokial nebudu mat nove jadro :mad: a to by im trvalo ho napisat :D srat na to XP 4ever :ay:

mshk
20-04-2008, 13:34
Som cital na jednej nemeckej stranke, ze je to kvoli tumu ze znacka vista je neuspesna vlastne predpokladali ze si operacny system vymeni(prejed z XP na VISTU) za 1. rok okolo 22% ludi spravilo tak iba 6% co je strasny neuspech. Neoplati sa im predavat vistu radsej spravia niecvo nove.

skorec1
27-04-2008, 12:01
no ani sa necudujem ked kopu veci na viste nejde, ako programy a niektore hry, len kopu problemov... a najhorsie este natom je ze v notebookoch ti vynutuju vistu!

patrismetil
27-02-2009, 12:49
pouziva niekto beta verziu windows 7? o moc lepsie ako vistaa hlvne zadarmo =)

patrismetil
21-05-2009, 22:32
www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/98ac0ad668.jpg my windows 7

skorec1
21-05-2009, 23:03
ani zadarmo by sim windows nechel... :D

skorec1
01-07-2009, 23:49
no idem aj ja skusit windows 7 na notebooku, ze vraj ide lepsie ako vista, teda zivsie tak uvidime...

patrismetil
04-07-2009, 14:50
ja bezim na RC verzii a som nadmieru spokojny, skorec oproti viste nemas co vycitat

skorec1
04-07-2009, 22:03
no uvidime ako to nainstalujem do booka, kamos si ymenil namiesto visty a hovoril ze to ide sviznejsie, zaroven si chcem dat aj Ubuntu 9.04

patrismetil
05-07-2009, 21:04
je sviznejsi a ma mensie naroky na hardware