View Full Version : taká možnosť
viete, neviem či by sa to dalo, ale takk... neviem ci by sa dalo tak nejako zariadit, aby... aby sa zobrazoval spam nejakym ludom, trebars na pokeci nejaka sprava, ktoru by som ja vyplanila nejakym textom... jedna dolezita informacia... hm? trebars podoba reklamy alebo čo ja viem... hm? vedel by o tom niekto nieco? :D xaxa som same ucho / oko :-) xaxa :ay:
viete, neviem či by sa to dalo, ale takk... neviem ci by sa dalo tak nejako zariadit, aby... aby sa zobrazoval spam nejakym ludom, trebars na pokeci nejaka sprava, ktoru by som ja vyplanila nejakym textom... jedna dolezita informacia... hm? trebars podoba reklamy alebo čo ja viem... hm? vedel by o tom niekto nieco? :D xaxa som same ucho / oko :-) xaxa :ay:
Co tím chtěl básník říci? :confused:
oks, budem konkretna. Chcela by som vsetkym humencanom zverejnit spravu o jednom clovekovi, nieco ako varovanie... No tak neviem, jak by som to vyriesila...
Urcite nie pokec je proti tomu velmi dobre zabezpeceny
hm, no tak v tom pripade mi co poradite hm???
pokec je prot takymto veciam velmi dobre zabezpeceny....ťtakze asi ti nic neporadime...(niekedy sa dalo davat aj odkazy na stranka normalne do textu teraz to tam uz nedas)
lebo by to ludi rusilo a to oni nechcu
hm, no tak to by som asik mala kazdemu rozoslat postu s tou informáciou co? :( hm, smutné :( :confused:
presne tak....to musis spravit
a Anicka co chces pospamovat ? :D ja by som chcela napr. http://koskovce.myminicity.com/ :D
presne kvoli takymto veciam to spavili...i ked aj ja by som rad
Chcela by som vsetkym humencanom zverejnit spravu o jednom clovekovi, nieco ako varovanie... No tak neviem, jak by som to vyriesila... :confused: :(
iba tak, ze kazdemu posles RP alebo spravu a to je pracne
Ehm anicka posli to i mne so zvedava ze co o akom clovekovi,heh hoci nesom humencanka, ale sak mam tam sestru tak prazdniny to istia :D
jaj jasme mne az teraz doslo....no ja som kok...tvoja sestra si zobrala mareka ano?....dufam ze sa nemylim
jaj jasme mne az teraz doslo....no ja som kok...tvoja sestra si zobrala mareka ano?....dufam ze sa nemylim
JJ Morčiho :mad: ale podme radsej spät k teme :D
jasne neviem preco ma to skor nenapadlo
ehm, no tak ty asik budeš blondýnka že yo mshk :) xaxa :ae: :rolleyes: :ay: :bp: :bo: :rolleyes:
ehm, no tak ty asik budeš blondýnka že yo mshk :) xaxa :ae: :rolleyes: :ay: :bp: :bo: :rolleyes:
haha a je ?
a sakk... to patrilo mshk :)) xaxa
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.