PDA

View Full Version : čo tak troška...

NOMAD
25-04-2008, 18:55
no takže: Rozprávala som s jednou osobkou, a len tak medzi rečou došlo k téme volejbal, a mňa hneď napadlo, či by sme nezorganizovali nejaký PRIATEĽSKÝ zápas. Konalo by sa to 1.5.2008 - to je deň pracovného pokoja, myslím že vtedy má každý voľno. A kde? No keby sa podarilo vybaviť, no tak v telocvični v Koškoviach. Zúčasniť sa ho može každý, kto sa aspoň troška tej hre rozumie. Dúfam, žeby sa Vás nazbieralo aspoň 12, keby Vás bolo viac, tak by to bolo lepšie. Ale najprv by trebalo zistiť, či by vôbec niekto prišiel, teda či to má vobec zmysel uskutočniť. Užívatelia, mohli by ste mi sem napísať svoj názor. Dúfam, že väčšina bude za... :bo:

* Toto je len moj napad, kedze tuna uz padlo pár kladných a pozitívnych názorov na niečo také, že stretnutie ľudí z netu, z fóra, no tak to bol len taký menší podnet. Samozrejme, moj názor sa nemusí zhodovať s Vaším... * :aq:

Marianko
25-04-2008, 19:15
dobry napad :) furt lepsie zahrat nieco ako cumiet do tych bedni.mne sa ten napad pozdava:) ja by som prisiel,pridem :)

Mato
25-04-2008, 20:33
ja nemam zaujem, uz ma voleybal nebavi jak dakedy... dakedy to bolo nice hra, teraz na to kaslem...sorry nepridavam sa k hracom... (to skor zahram CoD )

NOMAD
26-04-2008, 09:42
hmm, no jak vidím, dako sa k tomu nik nehlásiii.... :( hm

Caty
26-04-2008, 10:57
Napad je pekny, ale nie kazdy je profik Ani ja tu hru poznam len z daleka hoci na telesnej sme to minule hrali le to sme robili voloviny :) ale prisla by som sa pozriet :) Ja by som skor taku zivansku uprednostnila keby bola ;)

NOMAD
26-04-2008, 19:46
hmy, caty, ono vïpada to tak, ze z toho ani nic nebude. :( hm Ked sa k tomu ani nik nehlasi :(

Marianko
26-04-2008, 20:43
skoda :( nemam co dodat

NOMAD
27-04-2008, 13:46
hmm, no jak vidím, zasa nič z toho... ADMIN, prosím ťa, mohol by si uzamknúť túto tému? díky :( :mad: