NOMAD
25-04-2008, 18:55
no takže: Rozprávala som s jednou osobkou, a len tak medzi rečou došlo k téme volejbal, a mňa hneď napadlo, či by sme nezorganizovali nejaký PRIATEĽSKÝ zápas. Konalo by sa to 1.5.2008 - to je deň pracovného pokoja, myslím že vtedy má každý voľno. A kde? No keby sa podarilo vybaviť, no tak v telocvični v Koškoviach. Zúčasniť sa ho može každý, kto sa aspoň troška tej hre rozumie. Dúfam, žeby sa Vás nazbieralo aspoň 12, keby Vás bolo viac, tak by to bolo lepšie. Ale najprv by trebalo zistiť, či by vôbec niekto prišiel, teda či to má vobec zmysel uskutočniť. Užívatelia, mohli by ste mi sem napísať svoj názor. Dúfam, že väčšina bude za... :bo:
* Toto je len moj napad, kedze tuna uz padlo pár kladných a pozitívnych názorov na niečo také, že stretnutie ľudí z netu, z fóra, no tak to bol len taký menší podnet. Samozrejme, moj názor sa nemusí zhodovať s Vaším... * :aq:
* Toto je len moj napad, kedze tuna uz padlo pár kladných a pozitívnych názorov na niečo také, že stretnutie ľudí z netu, z fóra, no tak to bol len taký menší podnet. Samozrejme, moj názor sa nemusí zhodovať s Vaším... * :aq: