View Full Version : Ako to je s Diskotékami v Ľubiši?
Budú niekedy diskotéky aj v Ľubi?i??? Nemám namysli dole v šatniach ,ale hore v kultúrnom dome...
Aká je cena KD za jeden večer?
Majú futbalisti sálu v KD zadarmo?
Tak a máme povolenie robiť diskotéky v Ľubiši , ale v kulturnom dome a sála by mala byť zdarma ... Včera som rozprával z jednim z poslancov a prisľubil nám to ...
Diskoteky môže usporadúvať aj mládež
takze 14teho robi DJ skorec v lubisi akciu?:o
No to nevieme lepsie by bolo keby robil v Hankovciach , pride viac ludi ... lebo tu sa bola prist , ktovie preco:p
DJ Škorec by mal byt dnes, to jes: 7.7.2007 o 18:00 uz v krcme:D
a tie vase diskoteky su uz bezpecne pre ne-domacich? lebo som pocul ze to tam nemate velmi priatelske....
diskoteky v lubisi by aj boli len dj skorec nechce davat aparaturu.:mad::mad::mad:
V Lubisi sa neoplati robit diskoteky ... ano je pravda ze to tu nieje priatelske... a aj preto by tu ludia neprisli...
A mysliš si ,že v Hankovciach je priatelska atmosfera? Na poslednej diskoteke čo bola na ihrisku to tak nevyzeralo:(
no, ani sa necudujem ked si tam bol:bp:
no a co si tim chcel povedat ze ja vyvolavam bitky? no asi ne ale pre istotu si davaj pozor :aq:
A to akože čo si tim chcel povedať ,že ja vyvolavam bitky? No asi ne ale pre istotu si davaj na mna bacha he he:aq:
no, konecne si sa naucil davat aj avart :ay: ale viez co mi tak mozes?:ae:
V Hankovciach je urcite Priatelskejsia atmosfera aku tuna v Lubisi, chodi tam aj viac ludi.A tu keby bola tak taky (cerko,dodo bobala a spol ) no neviem keby tu prisiel nejaky hankovcan alebo ladickovcan ci by aj stadial odisli v normalnom stave (netyka sa to palenky):bo:
no, dnes to je 22.7.2007 pred krcmou spominal poslanec sklencar ze chcu robit 4.8.2007 v lubisi disco, ale este neviem co nato bracho, ale asi hej.:ay: takze budeme trsat:bp::bo::ar:
haha :) kde to ej priatelske sak u nas je teiz atmosfera vesela :) obcas daco sa zomelie aj bez hostov :) ked nesu hostia postacime si i sami
čaffanky... neplánujete spraviť nejakú disco na budúci víkend tuna v ľubiši? hmm... bolo prima 4tého... dikes :)
tuto nedelu je v hankovciach:)
hej to viem, šak ideme nie?? :D hehe Ale myslím tak, že na budúci víkend tu niečo v Ľubiši :)
No mozno bude v Lubisi Posledna prazdninova disko.... PISEM MOZNO
tak zbytocne nesirte ze naisto...
25.8.2007 | Disko v Ladickovciach | Pri vstupe pivo zadara | Deejay Skorec
1.9.2007 | V koskovciach v Motoreste | Skupina Helenine Oci |
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.