View Full Version : Sutaz o 512MB USB kluc pre kazdeho z obci pre ktorych je forum!
Sutaz o 512MB USB kluc pre kazdeho z obci pre ktorych je forum!
do sutaze sa môze prihlasit kazdy!!! podmienkou je jedine, musi byt z dediny lubisa, koskovce alebo hankovce!!!
pravida: registrovany na fore a musi pridat odpoved v tvare kde bude napisane obec a cislo domu!(napr. ľubisa - 158). ukoncenie sutaze je do konca oktobra!:ae::D:ay:
http://files.agem.sk/mainpict/a_d/apaha22.jpg (http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7816157)
Futuristická USB 2,0 flash pamäť minimalistických rozmerov, s váhou len 7g. Rýchlosť zápisu 8MB/s a rýchlosť čítania 10MB/s. PLED-ka indikujúca prenos, napájanie cez USB. Rozmery 61.6 x 16.9 x 10 mm .Tmavo hnedá
Upozornenie!!! kedze tento kluc je urceny kôli propagacii stranky, tak ten vyherca ktory bude vyzrebovany a bude mat menej ako 10prispevkov, tak mu bude udelena cena utechy USB kluc 128MB
kdeze ja davam cenu do sutaze tak si urcim aj pravidla nie? kto nejavi zaujem o foro tak neje spravodlive aby takto dobre dopadol!
Sewas Mato...
Scem sa prihlasit do sutaze ... Ľubiša 61
:ar:
Maj sa ...
Scem sa prihlasit do sutaze ...Ľubiša-2
staci len obec a cislo domu...
Ľubiša 89
hej a mám otázku, dá sa na fórum prihlásiť vo viacerých nickoch, tak by bola väčšia pravdepodobnosť výhry :bp: haha :ae:
pre neregistrovanych na fore neplati sutaz! ale bude sa pocitat do sutaze kedez ta cena prepadne pre spravcu siete!:aq:
mato neklam vsetkych ze vyhraju nieco ved to ty zrebujes ta racej vyzrebujes aby usb prepadol 192.168.0.15 IP
hmm, ale no, ja nepodvadzam... a tych 230sk za usb je mi uplne ukradnutych, ide mi len o reklamu tejto stranky... o co najviac ludi aby sa tu registrovalo...
uz mam USB kluc doma, no co nikto sa nehrnie do sutaze? akoze je to fakt smutne ked môze vyhrat hocikto z dedin...
ja sa hlasim do sutaze o 512 MB USB :
Koskovce 169
HECTOR_X
22-08-2007, 13:16
Aj ja sa hlasim o USB kľuč , chcem ho !!!!! :bp::bp::bp:
Ľubiša 88
na silny natlak sa dobrovolne hlasim aj ja :-/
23-08-2007, 13:25
Ľubiša 143
Ľubiša 143
neje splnene pravidlo byt registrovany...
skorec kedy bude zrebovanie vyhercu sutaze ?
tak ked dokonca oktobra tak zaciatkom septempra, astitak do 1 az 2 ho
Lubisa 70
http://img170.imageshack.us/img170/5372/p7180371vg4.th.jpg
Upozornenie!!! kedze tento kluc je urceny kôli propagacii stranky, tak ten vyherca ktory bude vyzrebovany a bude mat menej ako 10prispevkov, tak mu bude udelena cena utechy USB kluc 128MB
kdeze ja davam cenu do sutaze tak si urcim aj pravidla nie?:) kto nejavi zaujem o foro tak neje spravodlive aby takto dobre dopadol!
HECTOR_X
10-09-2007, 22:08
kdeze ja davam cenu do sutaze tak si urcim aj pravidla nie?:) kto nejavi zaujem o foro tak neje spravodlive aby takto dobre dopadol!
Ved prečo mysliš že toľko píšem aby som mal viac ako 10 prispevkov a vyhral som všetko! :bo::ae::ae:
tak ked dokonca oktobra tak zaciatkom septempra, astitak do 1 az 2 ho
Tomu som nepochopil tak v oktobry alebo v septembry mimochodom najprv je september potom oktober novem....:aq:
parada natahnime to o par rokov ked uz budu usb s kapacitou na desiatky GB a ten kto vyhra kluc usb 512 mb bude moct prenasat txt subory :) popripade nejake mensie subory :) hehe chlapi ide o propagaciu aby sa voda mutila ! :D
ked mutime, tak mutime :)
??? Tak čo je s tou suťažou ? Kedy bude ukončenie ? :aq::ar:
uz to je ukoncene, vyhrava Large (Hankovce 114) ale kedze ma menej ako 10prispevkov ma len 128MB USB!
Huraaaa huraaa, :) kto je Large ? neje to dufam fiktivna postava a prebehlo zrebovania podla pravidiel ? :D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.