View Full Version : čo je veľa to je vela, neverte reciam Stanislava Vajsa, klame!!!
Anty-SATTEL
11-06-2008, 23:19
chcem upozornit na klamlive reci poskytovatela internetu Stanislava Vajsa(SATTEL) ako klame ludi !!!
kazdemu rozprava ze pouziva optiku ktoru poskytuje dalej obciam a ma 12Mbit opticku linku, neje to pravada!!! ma zriadene 2xDSL linku a tu zdiela uzivatelom!
(aj to je len jedna aktivna lebo ju nevie nastavit!)
v koskovciach neje mozne zriadit optiku!!! jedine od T-comu ale je to uplne drahe cca az 80tisic mesacne, takze...
nevie vôbec zakladne veci a nastavenia a ide sa chvalit ake on pouziva spičkove zariadenia, pritom pouziva obycajne zariadenia, pritom su odnich aj ovela lepsie a skoro za tu istu cenu, len nevie vybrat poriadne... v hankovciach maju ludia stale problemy s vypadkami siete a s jeho neefektinym rozdelovanim rychlost 4Mbitovej linky v slnej prevadzke ide uplne slabo internet!!! (cez den ked nikto neje doma ide to rycho, ale ked je kazdy na internete tak to ide biedne, lebo to nevie efektivne rozdelovat!!!)
ktomu ma vsetko poblokovane, torrenty, hamachi, P2P siete atd. takze nevyuzijete ten internet naplno!!! memôzte stahovat dokonca ani cez lokalnu siet, ma poblokovanu takze si medzi sebou v lkoalnej sieti nic neposlete prostrednivtvom siete!!!
pritom o konkurencnej firme z lubise rozprava ze nejake 15r deti tiez ponukaju internet, co je blbost!!! pokial viem tak skorec ma uz 6r skusenosti so sietami ma 28 a studuje na technicej univerzite informatiku!
poriadne si precitajte co podpisete! to co zaplatite za pripojenie u neho na internet tak to je len na zapocicanie, ak odneho odidete prec zoberie vam to!!!
on je najhorsi poskytovatel spomedzi 3 tu v udoli!!!
ked vypadne internet tak hovori ludom ze to vsetko skovran zato moze, ze on im kradne internet, ze sa naburava na uzivatela a kradne mu internet!!!
pridte sa poradit tu na foro a nenechajte sa obalamutit!!!
no neviem nakolko je co pravda ale pravda je isto to ze ten Vajs pokial tvrdi ze Skorec mu kradne net je pekny ftacik :bp: tym chce ludi obalamutit a len zakryt problemy s vlastnou prevadzkou internetu, ak nevie garantovat kvalitu tak aspon nech to nehadze na druhych, a samozrejme ludia bezny uzivatelia sa tomu nerozumia ani za mak a tak tomu uveria. A veria asi aj ostatnym klamstvam,
ak niekto nevie presne aky internert mu doma chcu zriadit nech sa prv informuje u nejakej nestranej osby co nieco o tom vie. Inak lutujem tych co maju taky posrany net poblokovany :ay:
100bleskov domna ujebalo, ja mu dam 15r decko ked ho chytim pod krk, ozrala jeden!
to co ma za optiku ten vajs ked nedelu na obed ide internet 25KB/s ? nech sa spameta co za hluposti keca ldudom do hlavy... sa ludom riadne cudujem, no ale to je tak, ja budoval internet v hankovciach zadarmo a oni si radsej vybrali internet za 50tisic, dahsie zriadenie a 400sk mesacne k tomu im to ide naprd:) maju to co chceli! :bp:
ps: inak som rad ze tu mame konkurenciu, je si moznost vybrat z teoretickych 6tich poskytovatelov internetu!
tym moznost mat lepsi internet aj "na zapadakove"
ale je fakt blbe ak niekto bojouje o zakaznika podvodom!
Marianko
16-06-2008, 20:58
mato ser na to ked je raz taky,nechcem sa blbo vyjadrit no....:mad:
Jedina optika ktoru vajs ma je v jeho nohaviciach,aj podla toho tak v hankovciach ide satelit aj net.:bp::bp::bp::bp::bp:
to co ma vajs za optiku ktora ide po telefonom kable?:D inac ani sa necudujem preco moze davat taku rychlost internetu, zriadi si jedno DSLko a to deli medzi 30ludi a z toho ma kopu veci poblokovanych! to je naprd taky internet, ak si nepredplatite rapida a netahate cez neho tak je vam na figu taky internet co ponuka, majce rozum ludze! :bp:
optika v hankovciach ma nazov static-dsl-170.87-197-115.telecom.sk :D
vajsko, si skoncil s internetom! ja ti garantujem! s takym tvojim vajsovskym ako sa spravas ku zakaznikom kazdy pride kunam! to ne len penezi zhrabnuc ale aj zodpovednojsci mac a starac se o ludzi! to je uz fakt sila ked me chodza pytac ludze od konkurencie(z hankocec) aby som im nejak poriesil internet:bp:
Vajsov net v piatok rano
www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/d17b887187.jpg , www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/0be9b5a0bf.jpg , www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/ce3950890d.jpg , www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/23837eba60.jpg:bp::bp::bp:
To sme dopadli čo:bo::bo::bo:
no tak natym si velmi nezahrajes!:D by som povedal sôr ze je to do placu... a ze Optika:D dakomu radost tahat z rapidu filmy!:D
Presne ked hram tak su lagy jak ...:rolleyes:... a este k tomu ma kazdych 10min odpoji od servera lebo vypadol net
www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/2a1121c839.jpg , www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/79d0971e78.jpg Tak tu mate nazornu ukazku toho ako si Pan Vajs zachovava stabilnu rychlost internetu 16:26 rychlost 800 a hned o 4min nato rychlost 3000 tak te je mi stabilita a to vam este spravim screen z DU Metra ked stahujem by ste mali vidiet tie kaskady graf ktory ukazuje rychlost tam vyzera asi takto _-''-_-''-_-''-_ rychlost skace hore dole:aq:
my sice mame "len" 1Mbit rychlost ale ta je stale s dobrou odozvou a popolnoci je ale az 3.6Mbit rychlost, v priebehu toho mesiaca a planovane zrealizovanie koncom 8 mesiaca a zaciatkom septembra by mala byt rychlost od polnoci 00:00:01 do 14:00:00 rychlost 3.6Mbit tusim ze aj pri max. zatazeni neklesne rychlost pod 2.5Mbit a cez den bude rychlost 2Mbit od 14:00:01 do 00:00:00bez toho aby ste mali vysoke odozvy...
zatial ale zarucujem 1Mbit aj v silnej prevadzke
Vajsov net v nedelu na Obed
www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/7adb7d7228.rar:bp:
Vajsov net v NEDELU o 23:00
www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/2f9d4c6f78.jpg , www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/a5fac9ba27.jpg , www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/d861a4bdf4.jpg
aj na takeho cloveka raz pride mraz, stym jeho odzubovani ludi ktory sa do internetu vôbec nerozumenu... casom sa kazdy nauci, zisi co je dobre a co nie, ale potom uz skonci...
Už aj v harbovci nahovoril jedneho amatera,že od neho je internet lepši vydno že tomu nerozumie ešte plakať budu ty čo si dali od neho internet...ale co už aj hluposc je boži dar:D
:p:p WAYS ti de si bol ked BOH rozum daval? si internet robil co? to potom aj tak vyzera :p:p
my narozdiel od vajsa cim viacej mame ludi tym vysiu rychlost ponukame!:D
my mame teraz prekazdeho 2Mbit, priemere asi 1,7Mbit a vajs ma 3,6Mbit/s pre vsetkych co ma na linke!:D
my narozdiel od vajsa cim viacej mame ludi tym vysiu rychlost ponukame!:D
my mame teraz prekazdeho 2Mbit, priemere asi 1,7Mbit a vajs ma 3,6Mbit/s pre vsetkych co ma na linke!:D
skorec nerieš vajsa vraj bol v hankovciach dajaky technik a povedal že ten net co prevackuje vajs je na pi.u :D
no tak to by ma zaujimali aj podrobnosti!:D
najnovsie co som pocul od ludi tak vajs trepe hluposti ze my (satlan) sm e pracovali spolu s vajsom ze sme boli jedna firma a potom ze sme sa rozdelili, tak to je uplna blbost, nikdy som pre takeho smejda nerobil a ani robit nebunem, ten nema ani sajnu o sietach a internetu, keby si neplatil ludi ktory to zaneho robia tak doteraz by neprepojil an 2 pocitace kablom nie to este ze by ponukal internet, amater!
tak jak hutoris, vajs je amater... len zna par ludzi co ako tak rozumeju problematike a un akurat zna oj.bovac.. manipulator.. vejskrabec jeden....!!!
no som pocul ze v hankovciach na vajsa len nadavaju pre jeho kvalitu internetu:-) teraz im tyzden nejde internet a zevraj im to niekto sabotoval, teda jeho vyhovorka:D ohh boze, jak moze byt niekto taky neschopny...:aq:
v hankovciach ešte stále nejde Internet! neviete čí to môže byť?:D pritom sú namontované nové zariadenia! ja vám poviem čim to bude! Vajsko to nevie ponastavovať a ani mu nemá kto!:D ja neviem čo bude robiť Vajs v hankovciach keď vyprší viazanosť jeho klientom!:D
aaaa, hurá, už mu to beží !:D inak ak bude niekto taky dobry nech vysvetli vajsovi ako funguje wifi, lebo on si este stale mysli ze ho my rusime a vsede rozhucuje to, aby nas nikde do dediny nepustali lebo ho budeme rusit, zaujimave na tom je ze jeho spoje nas nerusia:D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.