View Full Version : kde je nejväcsia voda na laborci?
kde je nejväcsia voda na laborci?
ale myslim niekde nedaleko tych dedin co su zahrnute vo fore!:)
V Koškovciach to nebude, je tu max 1.5 metra aj to ojedinele. Niekedy bolo pri mole cca 3 metre a teraz nwm uz kolko tam je. Ked sa stavaoi ta hradza v Koškovci ta si ymlsim ze mohli aj vybagrovat kus, ale ta ... nevybagrovali :(
asi 2m-2.5 m voda je za cintorinom v Lubisi :ay:
a je aspon tepla voda?:)
skorec voda neni tepla ale mokra:ae:
voda ??? heh no ja som sa uz toho roku kupala :ae: ale teraz este neni ale zase zacina byt pekne horuco takze ak nebude prsat velmi tak bude uz good :bp:
no ta to najprv musia byť teplé noci, aby bola i voda teplá... Ale tak myslím, že nieje sa čoho obávať... Už to začína byť v noci teplo a čo nevidieť bude i voda teplá...
P.S: - Šírava je ešte zimná!!! :D:D:D ehhe :rolleyes:
EHM to co som pisala hore uz neplati uz ani tam neni voda zasypali nam i to :mad: Kde sa teraz umyjem? :D
Peter170
27-06-2008, 14:21
EHM to co som pisala hore uz neplati uz ani tam neni voda zasypali nam i to :mad: Kde sa teraz umyjem? :D
Šihotok- jarok 4EVER:ae:
Šihotok- jarok 4EVER:ae:
yeah :bp: ja uz som v nom bola ale to RastiC ma nechtiac vykypoval z vozika tam :D heh to boli zlate casi :D
Največa voda u Ládičkovci mu jarku toho roku se už dva žaby zatopili:D:bp:
moreee... Škorec, Laborec je rieka a preto sa píše s veľlým L :-D hehe :ae:
anca, ani ajnstajn nebol dokonaky a pale kelo toho vydumal!:D
jj, ja viem sušedu... :D som počula, že Einstein i prepadol v prvom ročníku... Ja to teda dokázal, to by som chcela vedieť... :D hehe
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.