View Full Version : ABC abicko
ci ta vobec dakto ten Casopis o ja hej su tam super veci
Je to mesacnik www.iabc.cz ta som sa dozviete viac :bp: :bp:
neuveritelne on zna čitac :bp:
neuveritelne on zna čitac :bp:
no trapne su tam recenzie najnovsich hier a serialy teraz ta je serial o
stavbarenskych strojoch caterpila CAT :aq: :aq: :aq:
co si ideš budu stavat ???:D
casopis ABC co tam boli vysprihovacky som poznal pred 18r:D
casopis ABC co tam boli vysprihovacky som poznal pred 18r:D
este aj su :bp: :bp: jeto super casopis
tak ja som ABC-cka zbieral roky dozadu koli vystrihovackam. nejake modely mi zostali doteraz. bola by skoda to vyhodit, hlavne ked si spomeniem kolko casu mi to zabralo. www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/9ef6204018.jpg
www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/6cb6009025.jpg
tak ja som ABC-cka zbieral roky dozadu koli vystrihovackam. nejake modely mi zostali doteraz. bola by skoda to vyhodit, hlavne ked si spomeniem kolko casu mi to zabralo.
klobuk dole pekne to vyzera :ay:
ehm Toper neznala som ze si taky sikovny :) jj je to sumne :) aj ja si pametam ze som raz robila vystrihovacku ale dosrala som to kvalitne ;)
tak ja som ABC-cka zbieral roky dozadu koli vystrihovackam. nejake modely mi zostali doteraz. bola by skoda to vyhodit, hlavne ked si spomeniem kolko casu mi to zabralo.
toper my sme tiez vystrihovali ale nas tesilo najme potom ta destrukcia :D miso by ti vedel povedat co taka mega spravi s papierovim modelom lode :D
ale s tvojim hradom by to dalo prace :D pouvazuj spravime si spolocensku akciu pri tom , nejaky ten material a z hradu ostanu len ruiny :D no predsa nato asi sada prah jak svina ? :D
ino ja som tiez kedysi kupoval ABC , a pred ABC Elektron_Zenit :D celkom fajn casaky take fajne citanie pak som presel na Level :) to bolo kus drahse ale tiez sa fajne citalo len vystrihovanka tam uz nebola ale aj tak sa neohriala dlho u mna :D
elektron zenit mi nespominaj. pametam ze som zneho skladal model stihacky. nic detailne spravene, len take suche obrysy lietadla a pritom ten hruby papier sktoreho sa to robilo.... (viem ze ten model skoncil so zapalenymi motormi zhodeny zo strechy). ABeCecka to bolo uz o inom. i ked nie vzdy mali podarene modely.to mesto som som poskladal vychadzalo za rok - v kazdom cisle par domcekov.
ale aj elektron mal fajn skladacky nwm ako v tvojom case ale ked som ja kupoval mal celkom solidne a dost komplikovane napr ceskoslovensky lahky tank LT-38 ( http://sk.wikipedia.org/wiki/LT-38 ) , celkom pekna skladacka bola matus dokonca poskladal :D alebo fisheler lietdlo , sanitka MB... atd celkom fajn vystrihovanky tam boli.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.