View Full Version : NFS Undercover
patrismetil
20-11-2008, 14:30
na jak se vam lubi nova NFS?
no, zevraj to taka blbost ze az, mam to doma ak by niekto chcel, dokonca to ma menej ako predchadzajuca hra...
kazdopadne ovela lepsia bude colinmcrally to co vide niekedy ponovom roku:-)
hm, škorec, otázka na Teba. Pôjde mi na pc tota NFS nová? asi nie čo.. ? :confused:
to co som nasiel na inetrnete je tu:
Need For Speed: Undercover:
Minimálne systémové požiadavky (oficiálne)
Operačný systém: Windows XP SP3 / Windows Vista SP1
Procesor: Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64 s frekvenciou aspoň 3,0 GHz (Windows Vista vyžaduje aspoň 3,2 GHz)
Pamäť: 512 MB RAM (Windows Vista vyžaduje 1 GB RAM)
Miesto na disku: Európska verzia: 6,26 GB; US verzia: 5,68 GB; verzia z EA Download Manager: 8,16 GB
DVD mechanika: 8X alebo rýchlejšia
Grafická karta: NVIDIA GeForce série 6600 alebo lepšia (séria GeForce MX nie je podporovaná), ATI Radeon série 9500 alebo lepšia, Intel G45 Express
Zvuková karta: DirectX 9.0c kompatibilná
Internet: pripojenie k internetu je nutné na aktiváciu hry, pre multiplayer aspoň 512 Kbps (podporovaných je 2-8 hráčov)
Periférie: klávesnica a myš, voliteľne aj USB volant alebo gamepad
Doporučené systémové požiadavky (neoficiálne)
Operačný systém: Windows XP/Vista
Procesor: Intel Core 2 Duo, AMD 64 X2 5200+ alebo AMD Phenom
Pamäť: 2 GB RAM (Windows Vista vyžaduje 3 GB RAM)
Miesto na disku: 10 GB
Grafická karta: 512 MB s Pixel Shader 3.0 a zbernicou PCIe
DirectX: verzia 9.0c
skus a uvidis, mozno ti to pôjde 640x480:D
Colin McRae: DiRT 2 vyjde až v 3. štvrťrok 2009
mafiu neveite zohnat?.....ci ete nevysla?lebo mala vyjst ces zimne prazdniny sa mi zda
Pán.Petio
26-12-2008, 13:04
hm, škorec, otázka na Teba. Pôjde mi na pc tota NFS nová? asi nie čo.. ? :confused:
No ja mám Windows XP Professional SP2;Intel Celeron CPU 2.80GHz;1,0GB RAM;gafika Radeon 9550 a ide mi to.Síce vypol som skoro všetky efekty a rozlišenie detajlov mám nastavené najnižšie.
ja tu hru mam, mam grafiku NVIDIA GeForce 8600 GT 256 MB a plynulo mi idze len na nizkych detailoch.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.