View Full Version : Diskotéky v Hankovciach?
Táto otázka je pre Hankovčanov...
Budú ešte niekedy V Hankovciach diskotéky v kultúrnom dome???
Lebo Marian Škovran (DJ Skorec) má záujem tam robiť Deejay-a
http://djskorec.sk
Vopred ďakujem za odpoveď.
... Admin1 , Dado
iba sa chcem spýtať, či bude vobec dačo cez víkend v Hankoviach, alebo kedy bude niečo najbližšie... :) thanX
zajtra, to jest 12.7.2007 mam na plane aj s brachom zajst do hankoviec ohladom diskotek a planovaneho internetu v dedine, takze neviem ci predcasne, ale urcite sa bude naco tesit!:D
joj keby mohli byť aj naďalej discy v Hankoviach... bolo tam prima :) Len tote zbešnete baby tam hučali, že je z toho veľký hluk... ta čo voni tam chodia či čo? joj bo sú blbé... naj het povolia tam discy a dobre bude :) :p hehe
Najblizsia akcia ( DISKOTEKA )
5.8.2007 TO JE V NEDELU PRI PRILEZITOSTI OSLAV 230 VYROCIA ZALOZENIA OBCE HANKOVCE ... 1. DISKOTEKA V HANKOVCIACH - PREZENTACNA
Viac informacií na PLAGATOCH ...
DJ: DJ SKOREC
VSTUPNE: to sa dozviete z plagatov
Hankovce KD
Viac info na :
www.djskorec.sk
E-mail: mriz.david@gmail.com
www.lubisa.info/forum
S pozdravom Skorec DJ' s Team...
Dado
:eek: uff... tak to Vám poviem, to je skoro... hm :( :mad: :eek:
Uz nestihame ento tyzden...A ktomu este neprisli objednane veci.
Potom ide Marian na dovolenku , takze najblizsia planovana akcia az v hankovciach, no mozno sa nieco zorve aj skôr v Lubisi:p
ale, spravte dačo... šak tuna nuda... v škole by mi bolo fajn... :confused:
Takze 1. AKCIA
12.8.2007 sa USKUTOCNI PREZENTACNA DISKO SHOW V HANKOVCIACH
aj to nieje iste...
8.5.2007 v hankovciach vrajze ziva hudba...
a u ľubiši nič? :confused:
No neviem ci v Lubisi nic...
Porozpraam z marianom a mozno urobime nejaku poslednu prazdninovu...
Je to vsak vo hviezdach
25.8.2007 | Sobota | Disko v Ladickovciach | Deejay Skorec | Pri vstupe Pivo zadara |:bp::ay:
ta diky no, ja berem antibiotika!:aq:
sobotu to jest 1.9.2007 je v hankovciach sprosta diskoteka:D
hej akurát ked sa mi bracho žení :( to nem byť fér :(
tak odlozte svadvu o tyzden!:bp:
Ta kedy sa tam zasa dačo chystá hm? Dáky fajny poriadny gádžibal?? :D ahha
tuc-tuc :ar::bo:
Urobil som aj plagat: Desing By Dado 2008 http://www.dado.djskorec.sk/
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/6de1f551a0.jpg
Vstupne 40 Sk,- ako vzdy
SOry , nevsimol som si .... ze velkost som nechal pôvodnu ako na tlac...
Uz je to upravene....
:bo:
uz je to dobre, ak to bude ogranizovat unia zien, tak sa skusim snimi dohodnut na tombole kde prva cena bude pripojenie na internet v hodnote 2500sk v dedinach, velopolie, lubisa, hankovce, dedacov a koskovce!:ay:
tie dediny uz pokryvame internetom:ay:
Vytlacime aj plagaty.... format A3 a daju sa na dvere....kazdy si ich vsimne....
:aq:
Samozrejme vytlacime plagaty na propagaciu
http://www.forumobci.valal.sk/
http://www.satlan.valal.sk/
http://www.djskorec.sk/
a mohli by sme urobit aj inu tombolu....ale ako to chces urobit?.cisla listkov alebo tak nejak podobne?...nechapem...bude to zlozite budu tam ludia aj s HE,Koskoviec,Zbuckeho,Hrabovca a podobne....
Vytlacime aj plagaty.... format A3 a daju sa na dvere....kazdy si ich vsimne....
:aq:
Samozrejme vytlacime plagaty na propagaciu
http://www.forumobci.valal.sk/
http://www.satlan.valal.sk/
http://www.djskorec.sk/
a mohli by sme urobit aj inu tombolu....ale ako to chces urobit?.cisla listkov alebo tak nejak podobne?...nechapem...bude to zlozite budu tam ludia aj s HE,Koskoviec,Zbuckeho,Hrabovca a podobne....
no ved ti ludia co nebudu moct dostat internetove pripojenie (Humencani,Zubne ...) mozu dostat alternativnu cenu , ci nie ?
a co bude alternetivna cena???
no ved ti ludia co nebudu moct dostat internetove pripojenie (Humencani,Zubne ...) mozu dostat alternativnu cenu , ci nie ?
no tak co ja viem, mozu to niekomu predat:rolleyes:
ale sa este uvidi ze co a ako
uz je to dobre, ak to bude ogranizovat unia zien, tak sa skusim snimi dohodnut na tombole kde prva cena bude pripojenie na internet v hodnote 2500sk v dedinach, velopolie, lubisa, hankovce, dedacov a koskovce!:ay:
tie dediny uz pokryvame internetom:ay:
to s tými tombolami to može byt fajn, aspon prilakate viac ludí... :) heh
:bo:
podla mna je to predavanie cien konina
podla mna je to predavanie cien konina
stejne to je neralne , ale myslim ze tombola je fajn vec a taky net tiez
stejne to je neralne , ale myslim ze tombola je fajn vec a taky net tiez
máš jasné že yo :) xaxa
dalsia vec je ta ze je tam kopec ludi co net od vas uz maju. tym sa pravdepodobnos znizuje
jaj ale vela ludi v okoli este nema :D teda velopolie na to caka a dedacov , a mozno prave oni budu ti stastny ! treba hladat kompromis a klad v tejto veci
jasne jasne, a hlavne ide o reklamu... alebo to nejak inak vykompenzujeme...
no reklama je dolezita...to mas pravdu
to bude diskoteka v Hankovciach na Velku Noc ?
no to by aj mna zaujimalo bude?
hm,a ta šak je aj už plagát nie? :-( hm
nevidel som ale ked tak mohla by si podat blizsie info
no tak, nechcem robiť spam a vonkoncom už nie reklamu, ale tak bližšie info na http://djskorec.sk/, možno bude mať malý Dávid radosť... :bp: :rolleyes: XAXA
dik za info stale zabudnem ze takato stranka je :D jaj a v galeri som ta nasiel ako sa rozbijas
ježíííš... to vtedy sme dačo oslavovali aaa... och, oks.. radšej nespoínam a nerozvíjam boo... :(
joj co sa hned ... sak ked sa rozbija tak rozbija poriadne :D joj mal som aj horsie fotky este ze ich mam poschovavane kade tade, a najnovsie opatrene heslom :D
ja mám tiež také, ktoré niesú všetkým očiam prístupné... kebyže to dakto vidí zmojej rodiny, takk... je to moj koniec... :aq: xaxa Ale veď treba sa odreagovať z času na čas, no nie??? :rolleyes:
ta ja som sa vcera poriadne rozbil... ta dufam ze aj v hankovciach sa takto rozbijem :bo: alkoholom
yeah to sa tam asi stretneme :bp: dufam ze kazdy vyzera tak ako na svojom avatare na fore , lebo potom sa nespozname :D v
MSHK prides v drese ? :ay:
v zelenom drese s ciernym salom :)
http://www.mshkzilina.sk/index.php?url=fanshop
hups, u mňa to bude problém jaksi... ale veď mňa dosť ľudí pozná, takže ani mi netreba foto :D haha
tak som sa dozvedel ze v hankovciach robi disco ČERVENÝ KRIŽ
mne ani velmi netreba nic brat ved v dedacove su dokopi piati chlapci,a stoho maju dvaja net.....takze to mate jedno
ta dobre dobre ze bude....ta som rad
mne ani velmi netreba nic brat ved v dedacove su dokopi piati chlapci,a stoho maju dvaja net.....takze to mate jedno
v dedacove sme 10 ludom zriadili internet
mne jedno kto, čo robí, hlavná vec, že tam dačo bude... :) xaxa
kazdy vie kto chodi z dedacova na hankovske disco......je nas len paru ale furt sa zabavame
a kto bude hrat v dedacove ? nebude tam dufam dychovka Cerveneho kriza :D
oprava myslel som Hankovce :D som asi prepracovani
sak v dedacove nic nebude...mi chodime do hankoviec sa rozbijat
občas??? povedala by som že dosť často... d.f a spol. Nič v zlom... :D :rolleyes: ;)
ta toto ta toto ne....ta musime byt slusny
joj ta tam do hankoviec nit kedy dojdu fiiizli... :-( hm
no mohli by dojst...bola by haluz ja urcite nebudem mat obciansky...lebo ta nikdy nemam mozno ze si aj zafukam...super
premasirovat by tam mladez mali :D urcite jej tam bude pozehnane a poriadne naliata ako to poznam
to jak ked som mal 15 rokov ... :ae: vtedy este nebolo to take desne ako dnes :p
hmky, máš namysli niečo konkretne RastiC??? hm?? :aq:
no dufam ze dojdu...i ked dost to narusi zabavu, ale bude haluz...
hmky, máš namysli niečo konkretne RastiC??? hm?? :aq:
nic len ze ked som ja mal 15 tak to este policajti nebehali kade tade a alkohol nebol problem dostat. zaujimave ne ?
ved ani teraz nie je problem..staci mat kus stastia... Bol som minuke v tescu isli tak 15 rocny chalani...jedna pokladnicka im nepredala tak isli k dalsej a mali stastie
nic len ze ked som ja mal 15 tak to este policajti nebehali kade tade a alkohol nebol problem dostat. zaujimave ne ?
ved ani terza nieje problém zohnat alkohol... :) xaxa
tu v Ziline casto chodia policajti po podnikoch..a beru zasranoch
myslím že o tom niečo bolo aj v telke. :) xaxa :ay:
no no tak tak bolo...aj trebalo by to aj na vychode :D tam by tych ludi bolo viac
ta tuna hocikedy v meste vidím vNonstope mladých ludi zvecsa i pod 15 a tam kupuju flasky.. hm. :( :aq:
joj jasne ze to nemaju podychtene, to je takmer ako boj proti veternym mlynom. no ved uvidime ako to bude vyzerat u Hankovciach .
:D haha :D nedeľa, pak veľkonočný pondelok... žúúúžo :D xaxa :ae::bo::bp: :bo:
v hankovciach nebola diskoteka ale volny ring, tak sa tusim bil aj brat so sestrou:D
ježíííš, včera v Hankoviach to žilo hlavne bitkami... ale tak odvážny to chlopy... prečo nemôže byť aspoň jedna diskotéka bez bitky, hm? :( hm
*** škorec, to čo za súrodenci tam sa "pobili"?? :D hah ***
joj to bolo este dobre, mali by ste nastivit KOSKOVSKU BOJOVU ARENU, a uvidite to najlepsie z bojoveho umenia :D
inac mato a to ktora taka sikovna co sa aj s bratom pobila ? :bp:
a kedy bude najblizsia akcia v hankovciach ?
fotky nesu nejake z bitiek ? :bo:
:D hehe Som zvedavá, či tam budú nejaké fotky z tých bitiek... :D xaxa I mňa tam sfotili, tak na jednej fotke určite budem :D haha :bo: :bp:
takze mame tu zase dalsiu disko show 17.7.2008, urcite bude velka ucast, len dufam ze to nedopadne ako posledne:D
a čo bolo naposledy??? jááj, myslíš tie bitky?!? :D
Neni to ešte iste ale bude DISCOteka v Hankovciach:bp: A chcete vôbebec aby niejaka bola?
aha, ja myslel ze to uz iste:D
no sak nech budze no!:)
joj no mohla by byt... aspon by som sa dakus zabavila, tam su dobre diskoteky... v hankoviciach
Sobota 26.7.2008 DISKOTEKA V HANKOVCIACH vstupne 40Sk.
na moje meniny... juchuuuuu !!! a to nedostanem nejaku V.I.P kartu??? :D hehe :bp: :rolleyes:
super v hankovciach je diskoteka......zoberiem us asi aj boxerske rukavice hehe
a este si nemozem zabudnut ochranu na zuby....hehe,bo dalsie statne by ma vyslo zas draho
super v hankovciach je diskoteka......zoberiem us asi aj boxerske rukavice hehe
Ne boxerske rukavice ale penezi. A neznam koho bi ši bil kedz poslednu discoteku každy mal ruki od krevi len ty pisky:D
ta dufam ze ju prelozia lebo datum nevyhovuje
ta dufam ze ju prelozia lebo datum nevyhovuje
Nedufaj potvrdene 26 jul 2008 discoteka v Hankovciach:ay:
guzo tusim ze by trebalo pred salu odstavic 2 vlecky, jednu polnu pisku a jednu prazdnu, ze ked dakto budze mac velo energii moze zacac premetovac!:D
tusim ze tam budze takych chlopov vecej co budu mac na rozdavanie energii, az se riadne cudujem, silnych a hlupych potrebuju po stavbach a nit dze ich zohnac, tak tymto im davam echo na lacnu pracovnu silu!:D
ta HANKKOVCE 4ever ale ..ta co z toho kedz nas by malo byc cuc na konec sveta
No neni to ešte iste ale v Hankovciach posledny prazdninovy tižden vlasne vykend to jest 30 augusta bude discoteka podotykam ešte to neni na 100% ale pracuje sa na tom :ar:
JEAAAAH, takto to má byť... keby Guzo robil každú diskotéku, no ta by bolo najlepšie... :-D hehe :bp: :bo: :rolleyes:
škoda, bo na poslednej skvele bolo!! :)
no co ja viem ci pride dost ludi, trebalo spravit na odpust
no co ja viem ci pride dost ludi, trebalo spravit na odpust
nestresuj šak to budze koniec prazdnin.....a kedz nepridu vecej pľacu budze na kabat :D
joj čoby neprišli ludia, ked podavaju plagaty, reklamu na pokeci jak to dobre spravil gužo. A ľudia isto prídu, to nieje Ľubiša, dokopy cca 20 ľudí i s výčapom. :confused:
a inač ten co spravil plagaty boli nečitatelne len kôli tomu že tam dava pič.viny a neni to čitatelne :aq:
17.8.2008 odpustova diskoteka v hankovciach, dj skorec!!!
aaa neje náhodou tvoj braček na dovolenke? :(
Discoteka v HANKOVCIACH NEBUDE
Disckoteka v Hankovciach nebude Kto bi ju spravil?
Ta ty ne....
Ne nemam čas planoval som ale odišlo od teho sorka lidi:(
a dokto druhy nespravi???
oj do ďabla, to čom to tak? :( hm
No asi vazne je diskoteka
hej v Hankovciach je diskotéka v nedeľu a baví tam dajaký hňup z Košaroviec... hm :rolleyes: :bo: :ar:
a to akoze preco nehra skorec, co jim je...
znace co to račej spravym v.i.p. na ihrisku než tam še strapňovac na discoteke kto je za. cez icq berem ponuky guzo a možno grilovačka :D
co co co, ideme na grilovacku?? :-D hehe JUCHUU :ay:
hej v Hankovciach je diskotéka v nedeľu a baví tam dajaký hňup z Košaroviec... hm :rolleyes: :bo: :ar:
chudačik kokurovať bi chcel DJovi SKORCOVI :D:D
no tak je v hankovciach disko dneska ci nee? :confused: a preco nehraje skorec ked nebude skorec zbytocne ma tam lebo len on vie poriadne pecky pustat!!!:ay:
hm, oj.. a sak on sa moze schovat...
ale no tak, nesmieme ho hned podcenovat, ked ani nevieme co je zac.. mozno bude dobre pustat.. posudime jutre!! :) heh
no co ako posudite disko: mne sa zda ze uplne blbosti pustal a malo ludia sa zabavali, som pozueral riedne ako v hufoch odchadzali z prarketu...
oj, no ta toto bola najtrápnejšia disca aká tam kedy mohla byť... Deejay je asi fakt magor, keď púšťal to čo púšťal... Ok, púšťal tam aj niečo fajn, Like this alebo Baňa u cigaňa... Ale ta keď pustil niečo moderné, no tak to hneď nejako špatne zremixoval... A o opakovaní jednej "nemenovanej" pesničky jak prerušil hudbu, no ta to otras... Odkedy sa také robí, že v refréne pesničky sa preruší hudba, akurát tá nejlepšia pasáž, ten hňup vypne a "ľudze špivajce"... magor... a ešte najelepšie, a toto tu dnes nehralo a zasa pustil tú istú pesničku len v inakšej zremixovanej verzii... no ta to je falat ch..a
ale má to aj dobrú vec, platila som lacnejšie vstupné :D :rolleyes: :ae:
:p MI CHCEME NAZAD ŠKORCA ! ! ! ! ! :p
bidňak chlapec, duma sebe kedz ma 20 cd ta už je z neho Dj! šcesce že som zaspal a nebul, chlapec by plakal :D
joj guzo.. ta nakonec sme este vyhrali, ze sme spali. :) To fakt taky trapny bol? Malo piva, palenky, DJ o nicom... Asi ja by som lepsi zamixoval :D to naozaj bola discoteka v Hankovciach a nie v Maskovciach? :bo:
joj guzo.. ta nakonec sme este vyhrali, ze sme spali. :) To fakt taky trapny bol? Malo piva, palenky, DJ o nicom... Asi ja by som lepsi zamixoval :D to naozaj bola discoteka v Hankovciach a nie v Maskovciach? :bo:
Ty znas co ja už ani neznam :D:D asi se ľudze barz nezabavili
:(
ta co kedy dajaka akcia???
no to neviem, ale urcte bez bracha ked nam uz odcestoval do zahranicia...:(
:confused: aaaaa kedy budu fotky z poslednej akcie v Hankovciach na Internete hm?? :confused:
jou tak do roka by mali byt :)
No ta na Štefana budze discoteka, unia žien organizuje a menič cd budze kto iny ako DJ SKOREC..poz:Len še teraz z toho neošaľce :D
hehe, a zna otym ze bracho budze robic?:D bo väcsinou tak byva ze bracho ze dozna az posledny ze robi diskoteku!:D
daco som zapocull o hankovsej diskoteke, je tu niekto kto to moze vyvratit?:D
18 jula 2009 kec še nic nestane bude v hankociach diskoteka dj.skorec podrobnosti neskôr
18 jula 2009 kec še nic nestane bude v hankociach diskoteka dj.skorec podrobnosti neskôruz sa tesime:D
ty by nežil keby si tu daco nedopisal co?
Guzo posli my ten prvy fon pls ;)
Guzo posli my ten prvy fon pls ;)
poslal by som ci ale neznam co chceš :mad:
To porve pismo FONT je pismo :)
http://www.upload.valal.sk/savefile_php//uploads/9f1c717ad6.jpg
dúfam, že vo výčape a na vstupe budme free... :) :D hehe
dúfam, že vo výčape a na vstupe budme free... :) :D hehe
placic budzece free dostanece poharik plastikovy :D
http://www.upload.valal.sk/savefile_php//uploads/fb141f18f1.jpg
hehe, reklama jak swina :D
hehe, reklama jak swina :D
ty by nežil keby ši daco nezapocil ne :D:D:D
http://www.upload.valal.sk/savefile_php//uploads/fb141f18f1.jpg
ta kedy bude nejaka "zabava" - diska v Hankovciach hm?? naposledy som tam bola tak dávno, že ani nepamätám.. hm??
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.