View Full Version : co tak zahrat hockey na laborci?
co tak zahrat hockey na laborci?
nemate nejake informacie o stave plochy na laborci ci by bolo mozne zahrat?
:D tad by som sa pridal:D
hockey na Laborci ??? paradny napad...u nas sa uz hra 2 dni...sice uz sme odkurili asi 8 pukov ale nevadi...Koškovce povyše mosta ARENA CITY CENTER...dufam ze zamrzne este kus bo kto nam pukoch nastarči :-D hah...
a neskusal se niekto sliznuc po ladze az do lubisi?:D
to zas nee...ale zachranovanie pukov z vody je sranda...jak praska lad po tym kto sa obetuje...ale nikdy sa zadny nepodari vyslobodit:( treba asi zacat vyrabat puky...z jablone narežeš a idzes :-D
V Lubisi hrajeme za drustvom hockey je tamvelka malaka cca 15 x 6 m a LAborec neje cely zamrznuty
a na zajtra ste sa dohodli o ktorej? isiel by som aj ja!:D kuscok kosci ponacahovac:D
to zas nee...ale zachranovanie pukov z vody je sranda...jak praska lad po tym kto sa obetuje...ale nikdy sa zadny nepodari vyslobodit:( treba asi zacat vyrabat puky...z jablone narežeš a idzes :-D
sak ste mali dajak ohranicit plochu sice snehu vela neje ale moshli ste skusit aspon na kriticke miesta dat dajake sutre alebo vetvy
no to jo...ale nebolo vobec snehu...az dneska sa rozpadal...ta uz sme nestratili puky...
moj brasko by sa rad pridal, len mi povedzte čas, miesto a ja ho tam pošlem. Budete mať ďalšieho hráča... :ae:
Teraz Sa Hraje Uz Na Laborci Cela Placha (skoro) Cela Zamarznuta
U nas u Koškovci sa hraje kazdy den cca o pol 14 hokej :D Takze kto chce moze si doniest hokejku a prist nad most :D tam sme :D ale nastup je o 13 ! treba i sneh odhrabat !!! :D
nemate niekto fotografie ako pekne je zamrznuty laborec? :D
je pekna plocha na hranie?
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.