PDA

View Full Version : Sponzoring Projektu ForumObci

admin1
21-08-2007, 18:03
Kto ma chut a zaujem , samozrejme peniaze tak môze prispiet na dlhsie fungovanie stránok ako je (Nie) Oficialna stranka lubisa www.lubisa.info a stranky forumobci.djskorec.sk zo ziskanych penazi by sa zaplatila originalna domena a WebHosting .... Ide o sumu cca 3000 Sk,- Prispiet môzte aj mensou ciastkou....
A co za to My???

1. No minimalne ak budete mat zaujem ta bude vase meno a adresa zverejnena v sekcii ,,Sponzori ...
2. Ak mate firmu tak na strankach budete mat svoju reklamu...
3. Pripadne si dohodneme ine podmienky...
... Samozrejme môzte ostat v absolutnej anonimite...

Kazdy zo sponzorov dostane kopiu faktury za web hosting a domenu ... cize budete vediet o vsetkom co sa robilo S vasimi peniazmi.

Ak mate zaujem prispiet tak ma kontaktjte
ICQ 201037160
E-mail mriz.david@gmail.com
Tel. c. 0903 884 211
Adresa Dávid Mríz , Ľubiša 61 , 06711
S pozdravom Dado

skorec1
23-08-2007, 16:22
no, neje to zly napad s tou reklamou, ak sa forum rozsiri tak sa urcite nieco najde... ja momentalne investujem do propagacie stranky, ale to je taky nezaujem ze az... malo ludi ma internet a ak je moznost tak niet kto pomôct, len by ma zaujimalo preco uz starostkina v hankovciach nechce aby sa tam spravil internet ked som im dal taky navrh ze nemusia nic investovat...

satmag
23-08-2007, 16:58
dado zaujíma ma názov domény a hosting

HECTOR_X
10-09-2007, 22:13
:ay:Kto ma chut a zaujem , samozrejme peniaze tak môze prispiet na dlhsie fungovanie stránok ako je (Nie) Oficialna stranka lubisa www.lubisa.info a stranky forumobci.djskorec.sk zo ziskanych penazi by sa zaplatila originalna domena a WebHosting .... Ide o sumu cca 3000 Sk,- Prispiet môzte aj mensou ciastkou....
A co za to My???

1. No minimalne ak budete mat zaujem ta bude vase meno a adresa zverejnena v sekcii ,,Sponzori ...
2. Ak mate firmu tak na strankach budete mat svoju reklamu...
3. Pripadne si dohodneme ine podmienky...
... Samozrejme môzte ostat v absolutnej anonimite...

Kazdy zo sponzorov dostane kopiu faktury za web hosting a domenu ... cize budete vediet o vsetkom co sa robilo S vasimi peniazmi.

Ak mate zaujem prispiet tak ma kontaktjte
ICQ 201037160
E-mail mriz.david@gmail.com
Tel. c. 0903 884 211
Adresa Dávid Mríz , Ľubiša 61 , 06711
S pozdravom Dado
)
niečo by som mohol prispiet aj ja aa bolo by naj a by každy niečo prispel a forum by fungovalo bez problemov aj nadalej

skorec1
10-09-2007, 22:23
ja uz prispel na reklamu fora, to by uz moholo aj stacit nie?:)

HECTOR_X
10-09-2007, 22:32
ja uz prispel na reklamu fora, to by uz moholo aj stacit nie?:)

ha ha ha Ty si admin tak Ti za to forum plati nie ? Ved je zname že Ty si milionar v obci nie ?
:bp:

skorec1
10-09-2007, 22:41
mas asi zmysel pre humor...:aq:

HECTOR_X
11-09-2007, 07:39
mas asi zmysel pre humor...:aq:

Jansé že mam a ty maš zmysel pre fear -play?:bp: