PDA

View Full Version : Umiestnenie vysielaca na obecny urad zamietnute!

skorec1
16-05-2009, 10:25
V Hankovciach bola avizovana nasa ziadost pre umiestnenie nasich zariadeni na obecnom uradne.
Umiestnenie vysielaca na obecny urad zamietnute!

Hlasovanie dopadlo asi tak ze dvaja poslanci boli pre umiestnenie a zvysok aj so starostkou boli proti umiestneniu, s odvovodnenim
"my konkurenciu nechceme, s Vajsom sme spokojni a nechceme aby bolo rusenie!"

...to nemaju ani sajnu ako to vsetko funguje a oni tu rozpravaju o ruseni! :D

gresspo
17-05-2009, 18:53
no co? nezrobis nic... trub do truby kec truba netrubi.........................

skorec1
18-05-2009, 19:00
Kazdi rozumny clovek vie ze ked je konkurencia tak su aj pre zakaznika lepsie podmienky!!! ale toto obecne zastupitelstvo v hankovciach nevidi, lebo je ovplyvnovane konkurenciou!!! A dokaz je ten ze my uz mame v dedine viac zakaznikov ako Vajs a obecne zastupitelsto podporuje len vajsa takze urcite v tom bude nieco nekale...

pali.v
18-05-2009, 22:02
tak tak moja reč.. aspoň na dobu určitu to mohli skúsiť, žeby to nebolo až take okate :rolleyes:

skorec1
18-05-2009, 23:02
podobny problem mame aj v Hrabovci, tam obecne zastupitelsto schvalilo umiestnenie vysielaca na skole a len starosta sa k tomu este nevyjadril a uz preslo polroka a on skale nic a tiez im tam v dedine robil Vajs internet! aka blba nahoda a len blby ma zalepene oci a nevidi co sa deje...

skorec1
30-05-2009, 16:27
no si predstavte aku vajs robi vlastne korubciu, v hrabovci nam poslanci schvalili vysielač a nakoniec to starosta zamietol, mozete si asi domysliet preco...

sak ja mu to oplatim a nech sa tesia poslanci a starostovia tych dedin, my ajtak si vybudujeme siet v dedine ale pojdem poroznasat letaky ze mame v dedine net ktory je nielen ze lacnejsi ale aj kvalitnejsi a dodam do letaku ze poslanci schvalili internet ale starosta nechel pustit konkurenciu a tak napodobne aj v hankovciach...