View Full Version : program na zistenie hesla vo hviezdickach!
ak potrebujete zistit heslo v nejakom zariadeni a je zakodovane pomôze van nato program SnadBoy's Revelation v2[/COLOR]
http://213.215.107.72/fotoalbumy/042/545/f_42545891_7f9fc8fe7fba9c3a5049487f75652242.jpg
staci sa kurzorom nastavit na hviezdicky a tam kde to je preciarknute sa zobrazi heslo...
pana s takymi programami na zistenie hesla som sa dakedy hral kazdy den ale nespominam si zeby mi to niekedy ukazalo HESLO :) velmi tym programikom neverim
tak este toho malo vies!:D
treba sa s tym pohrat :) uz sa tesim jak budem odhalovat vlastne heslo , najprv vsak musim pozabudat
inak naco ti je program ktory ukazuje heslo za hviezdickami ked na vsetko musis zadat heslo sam. sam musis napisat tie hviezdicky !
inak naco ti je program ktory ukazuje heslo za hviezdickami ked na vsetko musis zadat heslo sam. sam musis napisat tie hviezdicky !
natukam heslo a pak spustim program aby som vedel ci dokaze odhalit tie hviezdicky :) ak hej tak pokracujes dalej az kym nedojdes do lvl 20 tam zabijes BOSSA a vezmes jeho hlavu , odneses Thrallovi v orgimare a on ta posle za strazcom .... :confused:
asi musim oskusat ten program lebo pre jednoduchsie vysvetlenie treba viac poznatkov , ja mam nejaky software na uplne odheslovanie ale su narocne na procesy v PC resp potrebuju silny PC :ay:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.