View Full Version : Nove warez forum
Tak konecne vam mozem predstavit nove warez forum www.najdivsetko.sk tak cakam aj nejake pozitivne prispevky :D
Zatial tam toho vela nieje a casom urcite pribudne tak pridte a zaregistrujte sa !! phpbb bola asi najspravnesjia volba pre warez forum ked nie tak ma nato upozrnite ...:)
A ak mate nejake napady na vylepsenie fora tak piste do tejto temy
mas co robit aby si to zaplnil... taketo fora musia mat dobry obsach aby boli nastevovane , dizajnovo prijemne asi vsetko
Thx no uz som pmaly zacal
Tak konecne vam mozem predstavit nove warez forum www.najdivsetko.sk tak cakam aj nejake pozitivne prispevky :D
Zatial tam toho vela nieje a casom urcite pribudne tak pridte a zaregistrujte sa !! phpbb bola asi najspravnesjia volba pre warez forum ked nie tak ma nato upozrnite ...:)
Ahoj je to tvoje fórum ?
Podľa registrátora domény je to EXO TECHNOLOGIES spol. s r.o. (http://www.slovakdomains.sk/domena/najdivsetko.sk)
Ak nemáš nejaké skúsenosti tak toto fórum bude do mesiaca zaspamovane.
Ak potrebuješ prevádzkovať nejaké dobre fórum potrebuješ aj uplodera .
Ak chceš prevackovať warezforum tak ma kontaktuj
linka je dead :) co skrachoval projekt alebo co ?
No tak nejako ;) nemal som čas starať sa o to ...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.