View Full Version : Games serevr
Na želanie väčšinu klientov bol nainštalovaný novy server Counter-Strike 1.6
Server beží nonstop na našom serveru IP pre local je 10.10.200.38:27015 a 213.108.120.6:27015 na pripojenie z vonku.
Pripadne námety a komentáre môžte pišať tuná.
server bezi pekne, ale nastavit ho treba, nejaky ten plugin by to chcelo... alebo aspon rcon keby bol:)
No ja neviem s cs hrajem uz dlho a stym som a nestretol Satmag musel objednat server org steam s protocolom 48 a vecsina ludi tu v dedinach hru org nemaju a maju protocol 47 co im nedovoluje sa napojit na server :)
org cs 1.6 tiez nemam cize si na servery a nezahram skusal som aj patche ale je to na hovno tiez sa nepriipojim cize nam non steamerov ostava kupit cs org alebo nech Satmag prerobi server na non steam neoriginal :)
SK MATO HE
25-08-2009, 09:06
Hank ma pravdu nejde to skusal som s nim dost patchov ale nesli...podla mna je ten server org. STEAm...a to v dedine nikto nema....da sa kupit STEAM stoji to 10eur ale pre jeden server nebudete oredsa kupovat STEAM-ko
Hank ma pravdu nejde to skusal som s nim dost patchov ale nesli...podla mna je ten server org. STEAm...a to v dedine nikto nema....da sa kupit STEAM stoji to 10eur ale pre jeden server nebudete oredsa kupovat STEAM-ko
Tak to sa velmi mylis tu v Hankovciach ma cs original skoro kazdy kto hra :) a stoji 8€ :) avsak server je len pre orig cs preto ze je na nom zapnute VAC2 anticheat ak sa vypne tak sa budete moct napojit avsak s protokolom 47 sa nenapojite musite si stiahnut patch v36 ten je na protokole 48 :ae:
PS: Nebuď lama! Kup si konecne steam! :D
A este nieje to koli jednemu serveru... ak si kupis steam tak sa mozes napojit na ktorykolvek server na svete! mozes hrat esl, e-sports a dalsie svetove ligy, kde sa hra o "velke prachy" avsak len ak na to mas :D dalej ak mas steam a hras na steam servery tak tam cheatera skoro nenajdes! nie ako na ns serveroch kde cheatuje kazdy druhy hrac!
No ja neviem s cs hrajem uz dlho a stym som a nestretol Satmag musel objednat server org steam s protocolom 48 a vecsina ludi tu v dedinach hru org nemaju a maju protocol 47 co im nedovoluje sa napojit na server :)
org cs 1.6 tiez nemam cize si na servery a nezahram skusal som aj patche ale je to na hovno tiez sa nepriipojim cize nam non steamerov ostava kupit cs org alebo nech Satmag prerobi server na non steam neoriginal :)
Hankx neverim ze ty hras cs po nete este s protokolom 47! :) uz to je skoro rok co sa zacal pouzivat protokol 48! od vtedy uz vyslo mnozstvo patchov ktore ns hracom dovoluju hrat na servery ktory bezi pod protokolom 48 a navyse servery s protokolom 47 uz takmer nikde nenajdes!
Hankx neverim ze ty hras cs po nete este s protokolom 47! :) uz to je skoro rok co sa zacal pouzivat protokol 48! od vtedy uz vyslo mnozstvo patchov ktore ns hracom dovoluju hrat na servery ktory bezi pod protokolom 48 a navyse servery s protokolom 47 uz takmer nikde nenajdes!
Tak som asi staromodny ale nie navnadil si ma na steam uz si ho kupim :ar:
A neboj sa my s matom na to mame
Tak som asi staromodny ale nie navnadil si ma na steam uz si ho kupim :ar:
A neboj sa my s matom na to mame
:D ja som nechcel hovorit nic o tom ze ci na neho niekto ma alebo nie :D ja len chcem povedat ze ak mas steam tak mas ovela viac moznosti kde si zahrat ako ked ho nemas ;)
nj, na nete si len treba stiahnut ns verziu s protokolom 48 a mozte hrat, steam vam ani netreba ak nehrate po nete nejaku ligu :D
JJ mam tpo uz o patchovane s protocolom 48 :ar: mastim ako o dusu
Vidim ze tu boli problemi s pripojenym na server tak pisem
IP pre LOCAL : 10.10.200.38:27015
IP pre z vonku : 213.108.120.6:27015
Pre hrani na serveri musite mat nainstalovane Counter Strike 1.6 + non steam patch v 36 alebo kupene Counter Strike 1.6 steam
Counter Strike 1.6 STIAHNY TU http://www.soe.cz/counter-strike-1-6/download/200-counter-strike-1-6-download.html
Non Steam patch v 36 STIAHNY TU http://www.soe.cz/counter-strike-1-6/download/201-non-steam-patch.html
Alebo kupite orginal Counter Strike 1.6 steam za 10 € TU http://www.soe.cz/steam-koupit/ (http://
www.soe.cz/steam-koupit/)
Na serveri zatial bezia tieto mapy :
cs_assault
cs_italy
cs_militia
de_aztec
de_dust
de_dust2
de_inferno
de_nuke
de_train
aim_ak-colt2k3
aim_awp
aim_b0n0
awp_india
awp_gowenna
cs_italy2
de_westwood
de_vertigo
fy_crazy
fy_dune
fy_dustworld
fy_iceworld16
fy_pool_day
fy_simpsons
fy_snow
fy_snow2
Ak chcete na serveri svoju oblubenu mapu piste do tejto temy
Na serveri bezi amx mod x ak chcete nejaky plugin ktory ste videly na inom servery piste do tejto temy
Dufam ze uz nebude ziadne problemy
Pôjde ešte niekedy ten server ???
pujdze ale to ja uz budzem dzedo :D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.