PDA

View Full Version : Games serevr

satmag
22-08-2009, 15:11
Na želanie väčšinu klientov bol nainštalovaný novy server Counter-Strike 1.6

Server beží nonstop na našom serveru IP pre local je 10.10.200.38:27015 a 213.108.120.6:27015 na pripojenie z vonku.

Pripadne námety a komentáre môžte pišať tuná.

qSp
24-08-2009, 12:32
server bezi pekne, ale nastavit ho treba, nejaky ten plugin by to chcelo... alebo aspon rcon keby bol:)

hankx
25-08-2009, 08:58
No ja neviem s cs hrajem uz dlho a stym som a nestretol Satmag musel objednat server org steam s protocolom 48 a vecsina ludi tu v dedinach hru org nemaju a maju protocol 47 co im nedovoluje sa napojit na server :)
org cs 1.6 tiez nemam cize si na servery a nezahram skusal som aj patche ale je to na hovno tiez sa nepriipojim cize nam non steamerov ostava kupit cs org alebo nech Satmag prerobi server na non steam neoriginal :)

SK MATO HE
25-08-2009, 09:06
Hank ma pravdu nejde to skusal som s nim dost patchov ale nesli...podla mna je ten server org. STEAm...a to v dedine nikto nema....da sa kupit STEAM stoji to 10eur ale pre jeden server nebudete oredsa kupovat STEAM-ko

Digi
25-08-2009, 19:14
Hank ma pravdu nejde to skusal som s nim dost patchov ale nesli...podla mna je ten server org. STEAm...a to v dedine nikto nema....da sa kupit STEAM stoji to 10eur ale pre jeden server nebudete oredsa kupovat STEAM-ko

Tak to sa velmi mylis tu v Hankovciach ma cs original skoro kazdy kto hra :) a stoji 8€ :) avsak server je len pre orig cs preto ze je na nom zapnute VAC2 anticheat ak sa vypne tak sa budete moct napojit avsak s protokolom 47 sa nenapojite musite si stiahnut patch v36 ten je na protokole 48 :ae:
PS: Nebuď lama! Kup si konecne steam! :D

Digi
25-08-2009, 19:17

A este nieje to koli jednemu serveru... ak si kupis steam tak sa mozes napojit na ktorykolvek server na svete! mozes hrat esl, e-sports a dalsie svetove ligy, kde sa hra o "velke prachy" avsak len ak na to mas :D dalej ak mas steam a hras na steam servery tak tam cheatera skoro nenajdes! nie ako na ns serveroch kde cheatuje kazdy druhy hrac!

Digi
25-08-2009, 19:25
No ja neviem s cs hrajem uz dlho a stym som a nestretol Satmag musel objednat server org steam s protocolom 48 a vecsina ludi tu v dedinach hru org nemaju a maju protocol 47 co im nedovoluje sa napojit na server :)
org cs 1.6 tiez nemam cize si na servery a nezahram skusal som aj patche ale je to na hovno tiez sa nepriipojim cize nam non steamerov ostava kupit cs org alebo nech Satmag prerobi server na non steam neoriginal :)

Hankx neverim ze ty hras cs po nete este s protokolom 47! :) uz to je skoro rok co sa zacal pouzivat protokol 48! od vtedy uz vyslo mnozstvo patchov ktore ns hracom dovoluju hrat na servery ktory bezi pod protokolom 48 a navyse servery s protokolom 47 uz takmer nikde nenajdes!

hankx
26-08-2009, 08:36
Hankx neverim ze ty hras cs po nete este s protokolom 47! :) uz to je skoro rok co sa zacal pouzivat protokol 48! od vtedy uz vyslo mnozstvo patchov ktore ns hracom dovoluju hrat na servery ktory bezi pod protokolom 48 a navyse servery s protokolom 47 uz takmer nikde nenajdes!

Tak som asi staromodny ale nie navnadil si ma na steam uz si ho kupim :ar:
A neboj sa my s matom na to mame

Digi
26-08-2009, 13:13
Tak som asi staromodny ale nie navnadil si ma na steam uz si ho kupim :ar:
A neboj sa my s matom na to mame

:D ja som nechcel hovorit nic o tom ze ci na neho niekto ma alebo nie :D ja len chcem povedat ze ak mas steam tak mas ovela viac moznosti kde si zahrat ako ked ho nemas ;)

qSp
26-08-2009, 13:16
nj, na nete si len treba stiahnut ns verziu s protokolom 48 a mozte hrat, steam vam ani netreba ak nehrate po nete nejaku ligu :D

hankx
27-08-2009, 09:02
JJ mam tpo uz o patchovane s protocolom 48 :ar: mastim ako o dusu

hankx
29-08-2009, 12:28
Vidim ze tu boli problemi s pripojenym na server tak pisem

IP pre LOCAL : 10.10.200.38:27015
IP pre z vonku : 213.108.120.6:27015

Pre hrani na serveri musite mat nainstalovane Counter Strike 1.6 + non steam patch v 36 alebo kupene Counter Strike 1.6 steam

Counter Strike 1.6 STIAHNY TU http://www.soe.cz/counter-strike-1-6/download/200-counter-strike-1-6-download.html

Non Steam patch v 36 STIAHNY TU http://www.soe.cz/counter-strike-1-6/download/201-non-steam-patch.html

Alebo kupite orginal Counter Strike 1.6 steam za 10 € TU http://www.soe.cz/steam-koupit/ (http://
www.soe.cz/steam-koupit/)

Na serveri zatial bezia tieto mapy :
cs_assault
cs_italy
cs_militia
de_aztec
de_dust
de_dust2
de_inferno
de_nuke
de_train
aim_ak-colt2k3
aim_awp
aim_b0n0
awp_india
awp_gowenna
cs_italy2
de_westwood
de_vertigo
fy_crazy
fy_dune
fy_dustworld
fy_iceworld16
fy_pool_day
fy_simpsons
fy_snow
fy_snow2

Ak chcete na serveri svoju oblubenu mapu piste do tejto temy
Na serveri bezi amx mod x ak chcete nejaky plugin ktory ste videly na inom servery piste do tejto temy

Dufam ze uz nebude ziadne problemy

hankx
22-01-2010, 21:06
Pôjde ešte niekedy ten server ???

Gužo
24-01-2010, 10:36
pujdze ale to ja uz budzem dzedo :D