PDA

View Full Version : treba nejako zacat...

toper
02-07-2007, 01:38
No koskovcani u nas sa zase nic nedeje? tento vikend mal kubo robit zivansku napiste ako to dopadlo(kto prisiel domov po svojich)

admin1
02-07-2007, 01:39
No koskovcani u nas sa zase nic nedeje? tento vikend mal kubo robit zivansku napiste ako to dopadlo(kto prisiel domov po svojich)
Pozor ak Ti bude niekto odpovedat:
1. Musi to byt slusne , aspon slusne napisane
2. Bez volgarnosti a nadavok
3. Nepiste radsej konkretne mena
4. tieto prispevky cita aj Pan Farar s Kaplanom
... Maj sa ... S pozdravom Admin1 Dado;)

toper
02-07-2007, 01:39
no ale mohli by sa pisat aspon inicialy. koskovcani by vedeli o koho ide :-) a taka ozrata osoba nieje nic vynimocne, inak ako vypadaju nasi duchovny otcovia da sa tu hodit foto?(pokial by nemali nic proti), ja ich totiz nepoznam (-:

admin1
02-07-2007, 01:40
Ano s fotografiami neje problem . daju sa tu hodit

toper
12-07-2007, 00:01
ako tak pozeram s odstupom casu na tento topic , nic sa u nas nedeje. takze super - vsetko po starom.

RastiC
19-07-2007, 22:30
toper KUBO nespravil asi tu akciu :) a v duchu pohody a svornosti ostali v krcme vsetci nikto vsak nebol ozraty alebo cosi podobne :) mas pokriveny nazor na diannie v obci :) ved si vydel ked si bol doma ze sa tu neholduje alkoholu !!!!!

toper
28-07-2007, 21:32
videl som to tak na tebe. i ked druhych ozieras rad. hlavne isteho mareka...

toper
28-07-2007, 21:35
uz v dedine ani nieje skym ist von co? kopa ludi maka vonku a ostatny hrstka manikov sedi za pocitacmi.

Mato
29-07-2007, 12:22
v koskovciach je stale s kym sit von - sak tu neni ani jeden abstinent :D ale zaraza ma ze tu sedia kolo pociataca vsetky zajace - nezeby prisli raz za cas na ihrisko zahrat futbal .

jozuch
30-07-2007, 04:24
Vlado ale najhorsie je ta kombinacia ked niekto maka vonku a k tomu je manik sediaci za pocitacom :D cisty masaker hehe

RastiC
02-08-2007, 19:25
eh co to tam toper hore pisal ??? jakeho MAREKA ???? nechapem ! ja som uz asi rok nebol strieskany a to co vydis to som naladeny a to ze ja som naladeny uz bez vsetkeho sposobi ze ak sa naladim troska tak uz to vyzera ze som namraky :) lolci nebude sedet predsa v podniku a sedet radsej sa poprechadzam lebo v nasom motoreste je tak zadymennneeee !!!! fajciari mohli by s tym seknut nejako

Caty
30-12-2007, 21:50
Hmm ale mohli by ste chodit fakt castejsie von (nenarazam na nikoho) a k tomu zavolat jedneho dobreho cloveka a budem sa mat super :ay:

skorec1
08-01-2008, 12:10
no ale aj na nasu siet by ste sa mohli pripojit!:)

steeve
15-03-2008, 17:42
Hmm ale mohli by ste chodit fakt castejsie von (nenarazam na nikoho) a k tomu zavolat jedneho dobreho cloveka a budem sa mat super :ay:

nedost ci co mi buli vcera vonka???

Caty
15-03-2008, 20:35
dobre bulo co si dnes nevysiel ? :D haha ale ja som narazala na Rastica hoci aj ten bul vcera :ay:

RastiC
15-03-2008, 21:21
pana vita si maniak no.1 sak ono uz je teplejsie vonku tak nebudem tak casto doma , ked to u nas v krcme taka nuda a do HE sa mi nechce behat to uz som vyrastol z toho (ozieranie sa naco to :D )

skorec1
15-03-2008, 22:11
vlado kedy dojdes domov? ked budes doma chcel by som aby si uvas zase spojaznil siet ako niekedy, ja ti poviem co a ako a mas to za tyzden spravene... a este by som ti spolal na reklamaciu RB-cko bo aj mne treba posielat nejake veci...

steeve
16-03-2008, 17:07
pana vita si maniak no.1 sak ono uz je teplejsie vonku tak nebudem tak casto doma , ked to u nas v krcme taka nuda a do HE sa mi nechce behat to uz som vyrastol z toho (ozieranie sa naco to :D )

no co uz aj teba osvietilo???:ay::ay::ay:

RastiC
16-03-2008, 19:24
no co uz aj teba osvietilo???:ay::ay::ay:

o com tocis , asi sa nepozname. Ja som mal v tychto veciach vzdy jasno a nerobil som take hluposti ake teba mozno este len cakaju :bp: !

steeve
16-03-2008, 19:30
o com tocis , asi sa nepozname. Ja som mal v tychto veciach vzdy jasno a nerobil som take hluposti ake teba mozno este len cakaju :bp: !

myslim tym to ze pijatyka nikam nevedie....a ani pit neplanujem...tak o tom tocimm...

RastiC
16-03-2008, 19:32
jaj ale preco mna osvietilo ? mna tahat do takych veci.

jasne ze chlastanie nikam nevedie. A nikdy nehovor nikdy , najhorsi su taky co povedia NIKDY tii vecsinou sa dost utnu ! teda pozor, stredna skola je seria nastrah ktroym nesmies podlahnut !

steeve
16-03-2008, 19:36
jaj ale preco mna osvietilo ? mna tahat do takych veci.

jasne ze chlastanie nikam nevedie. A nikdy nehovor nikdy , najhorsi su taky co povedia NIKDY tii vecsinou sa dost utnu ! teda pozor, stredna skola je seria nastrah ktroym nesmies podlahnut !

joooj...mam taku vychovu ze podla mna by som v takej situacii nezlyhal a aj predminuly rok pri kubovani som sa asi kus spyl a bolo my dokonca na stefana bluvno...som myslel ze za 5 minut jke po mne...a od vtedy mam taky odpor k alkoholu..

RastiC
16-03-2008, 19:43
jj to je dobre ponaucenie. a kolko ti vtedy bolo ? lebo na strednej bude partia a ta povie ska len trocha a zrazu mozno budes na srot :D

steeve
16-03-2008, 19:48
jj to je dobre ponaucenie. a kolko ti vtedy bolo ? lebo na strednej bude partia a ta povie ska len trocha a zrazu mozno budes na srot :D

mne??13.rokov...a mozno ze to boli aj zoči

RastiC
16-03-2008, 19:50
hah no ked som mal 13 tak som este nepil , prvy raz sme pili az ked nas prijali na strednu skolu :D yeah teda niekedy na konci zakladnej skoly.

teda zaklad neje spatny. pockam si par rokov co bude :D

steeve
16-03-2008, 19:52
hah no ked som mal 13 tak som este nepil , prvy raz sme pili az ked nas prijali na strednu skolu :D yeah teda niekedy na konci zakladnej skoly.

teda zaklad neje spatny. pockam si par rokov co bude :D

ha ha ha...nic zvlastne sa z mojej strany neudeje

Caty
16-03-2008, 22:14
ha ha ha...nic zvlastne sa z mojej strany neudeje

No Stevko ficikovci znas jaka fajta ved minule som ti rozpravala :D Nwm ale ja si pametam tvojho brata este takeho dobreho a teraz no nwm nwm :D Ale nie ja tebe verim aj ja som za to ze alkohol je svinstvo zatim som zrubana nebola a mohla som byt a nezistili by mi to doma, ale naco je to dobre myslim ze na nic !

RastiC
17-03-2008, 10:43
No Stevko ficikovci znas jaka fajta ved minule som ti rozpravala :D Nwm ale ja si pametam tvojho brata este takeho dobreho a teraz no nwm nwm :D Ale nie ja tebe verim aj ja som za to ze alkohol je svinstvo zatim som zrubana nebola a mohla som byt a nezistili by mi to doma, ale naco je to dobre myslim ze na nic !

cudovala by si sa ze ci by ti to nezstili.

Caty
17-03-2008, 13:20
cudovala by si sa ze ci by ti to nezstili.

Rasto ja myslim na Jablon ked som tam bola na prazdninach :bp: Tam teta spi ked lilak pride domov :ay: takze v poho nic by sa nezistilo ale ta vidis ja som slusny clovek :)

steeve
17-03-2008, 13:30

joj.vito este ze tak....a myslim ze tie prazdniny...no podla mna by si se tak spyla zeby sa ta teta zobudila.....ale fakt...

Caty
17-03-2008, 13:41
joj.vito este ze tak....a myslim ze tie prazdniny...no podla mna by si se tak spyla zeby sa ta teta zobudila.....ale fakt...

Stevko vtedy sa Mima tak spila ze posla spat do Dutkovych a nic sa nezistilo! A my sme tetu zobudili ked sme prisli ale to sme len tak nakukli do izbi a povedali sme ze sme tu a ona ok a spala dalej :) no nwm ja si myslim ze by neprisli na to rodicia! ALE HLAVNA VEC JE ZE SOM NEVIPILA ANI DO ZABAVY :o heh aj tak sa tam nebolo s kym zabavit :D

steeve
17-03-2008, 13:47
Stevko vtedy sa Mima tak spila ze posla spat do Dutkovych a nic sa nezistilo! A my sme tetu zobudili ked sme prisli ale to sme len tak nakukli do izbi a povedali sme ze sme tu a ona ok a spala dalej :) no nwm ja si myslim ze by neprisli na to rodicia! ALE HLAVNA VEC JE ZE SOM NEVIPILA ANI DO ZABAVY :o heh aj tak sa tam nebolo s kym zabavit :D

mohla si brnknut.....:D:D:Dak tm bola nuda....a neviem ..s tym pitim...to potom ste kde spali???u lilky ci u mimky..

Caty
17-03-2008, 14:01
mohla si brnknut.....:D:D:Dak tm bola nuda....a neviem ..s tym pitim...to potom ste kde spali???u lilky ci u mimky..
ta u lilky heh sak do mimi sme nesli ani dalsi dne bo by ju mater bopila keby znala ze mima boal strieskana jak delo ach jaj dnesna mlades kam to s vami speje :confused:

steeve
17-03-2008, 15:05
ta u lilky heh sak do mimi sme nesli ani dalsi dne bo by ju mater bopila keby znala ze mima boal strieskana jak delo ach jaj dnesna mlades kam to s vami speje :confused:

to iste sa pytam ja teba...:ae::ae::ae:

RastiC
17-03-2008, 17:41
heh no ani nevite ale alkohol je vo velkom mnozstve jed, teda a pre mladez napr Vita v tvojom pripade by si mohla dopadnu katastrofalne. Ale ja viem uz protiliek pri otrave :bp: chemicke studium ukazuje svoje ovocie :bo:

Caty
17-03-2008, 18:09
heh no ani nevite ale alkohol je vo velkom mnozstve jed, teda a pre mladez napr Vita v tvojom pripade by si mohla dopadnu katastrofalne. Ale ja viem uz protiliek pri otrave :bp: chemicke studium ukazuje svoje ovocie :bo:

Ja viem ze by to dopadlo zle keby som vela/skor malo uz vypila. Ja nemienim zacat pit. Heh njn tvoje studium ved minule si spominal tu latku co potom to nebudeme moct stravit ani kvapku alkoholu a hned sa proste vybluvame :ay:

steeve
17-03-2008, 21:29

napr...cyrhóza pečene...je to najhoršia smrť aká može byť...šak viťa ty o tom vieš...

NOMAD
17-03-2008, 21:32
každý alkohol, metanol, etanol obsahuje množstvo liehu, ktorý dokáže zmeniť správanie... to ej jedno jakk :D haha Dokonca, učili sme sa na chémii, že v tom ruskom alkohole, v ukrainských smorodinach je toho alkoholo nadmerné množstvo a je možné z toho oslepnut... Odkedy to viem, tak sa tomu vyhýbam jak čert krížu, jednoznačne... :confused:

steeve
17-03-2008, 21:34
každý alkohol, metanol, etanol obsahuje množstvo liehu, ktorý dokáže zmeniť správanie... to ej jedno jakk :D haha Dokonca, učili sme sa na chémii, že v tom ruskom alkohole, v ukrainských smorodinach je toho alkoholo nadmerné množstvo a je možné z toho oslepnut... Odkedy to viem, tak sa tomu vyhýbam jak čert krížu, jednoznačne... :confused:

etanol ani nie ale metanol....fuuu....je to prudko nebezpecne jedovata kvapalina....najprv oslepnes a potom hned nastava smrt...!!!:(:(:(

NOMAD
17-03-2008, 21:37
:rolleyes: šak jo, je to blbé, o tom sme sa i dnes na ekonomike rozprávali... :rolleyes:

steeve
17-03-2008, 21:39
:rolleyes: šak jo, je to blbé, o tom sme sa i dnes na ekonomike rozprávali... :rolleyes:

hej???my na Ch....mal som z toho pisomku...dufam ze dopadla dobre...joj Vita si dakde mysli ze mi z nej robime alkoholika...:D:D:ae::ae:

RastiC
18-03-2008, 09:50
etanol ani nie ale metanol....fuuu....je to prudko nebezpecne jedovata kvapalina....najprv oslepnes a potom hned nastava smrt...!!!:(:(:(

ach ach , metanol nwm ci by s ho pil, ZABIL by ta uz stamperlik :ae: dospeli znesie trocha viac.

ale aj etanol je jedovaty to si nemysli ze len tak :D

a alkohol obsahuje aj ine latky ako ketony :D

NOMAD
18-03-2008, 10:09
ach ketooony :-( hm.. stará "dobrá" chémia... hmm

steeve
18-03-2008, 14:00
ach ach , metanol nwm ci by s ho pil, ZABIL by ta uz stamperlik :ae: dospeli znesie trocha viac.

ale aj etanol je jedovaty to si nemysli ze len tak :D

a alkohol obsahuje aj ine latky ako ketony :D

sak hej-...uz len male mnozstvo toho metanolu a som v .... .No ale dost o alkohole...prejdime k vaznemu...:):):)

steeve
18-03-2008, 14:01
ach ketooony :-( hm.. stará "dobrá" chémia... hmm

a tu staru dobru chemiu mam prave teraz...n- nie v tomto case ale v skole v rocniku--...aj ten je posledny...:(:(:(

Caty
18-03-2008, 14:34
Ale no Stevko nehovor tu ako profik ved sme to teraz brali :D hahah Stevko zo mna tu nikto nerobi alkoholika ved tu sa nepije alkohol iba o nim kecame co je myslim dobre :ay:

steeve
18-03-2008, 15:00
Ale no Stevko nehovor tu ako profik ved sme to teraz brali :D hahah Stevko zo mna tu nikto nerobi alkoholika ved tu sa nepije alkohol iba o nim kecame co je myslim dobre :ay:

co profik......ked to viem tak to viema brali sme to pred mesiacom...no tak....:ae::ae:

NOMAD
18-03-2008, 17:02
ja som ju tiež mala dosť v deviatke, ja som z nej robila skúšky na školu, z chémie 8.-92 ročník a aj zo slovenčiny... :(:confused:

steeve
19-03-2008, 21:18
ja som ju tiež mala dosť v deviatke, ja som z nej robila skúšky na školu, z chémie 8.-92 ročník a aj zo slovenčiny... :(:confused:

hej a ako to dopadlo???boli tazke otazky???:confused::confused::D

NOMAD
20-03-2008, 10:39
ta slovenčina bola ľahká, ale tak chémia kuštik ťažšia... Ale skončila som tretia pod čiarou :) haha :D zatiaľ moj najvačší uspech, verabože... :) xaxa

steeve
21-03-2008, 13:45
ta slovenčina bola ľahká, ale tak chémia kuštik ťažšia... Ale skončila som tretia pod čiarou :) haha :D zatiaľ moj najvačší uspech, verabože... :) xaxa

gratulutjem....no moj bol monitor:D:D:ae::ae:

NOMAD
21-03-2008, 14:15
joj ale tak tíí deviataci také strachy z toho mali, a pritom to bolo také ľahké.. hmm...

Caty
21-03-2008, 21:03
joj ale tak tíí deviataci také strachy z toho mali, a pritom to bolo také ľahké.. hmm...

Houby kazdemu bol monitor na haku :D

NOMAD
21-03-2008, 21:24
no ta čo ja poznám takých, tak sa len báli toho veľmi... :aq:

steeve
22-03-2008, 09:12

hej lebo hľadali v tom zlozitost a mysleli si ze taku lahku otazku by nemohli dat..:D:Da vidis...ako dopadli..a pritom to bolo take lahke...

steeve
22-03-2008, 09:13
no ta čo ja poznám takých, tak sa len báli toho veľmi... :aq:

ja nemam nikoho takeho navôkol , žeby sa bal monitora...:ae::ae::ay: