View Full Version : S.w.a.t. 4
Kto ma záujem o túto hru nech ma kontaktuje(len Ľubiša).
Na zoznamenie zopar viet o tejto hre je to podobne ako Counter strike len rozdiel je v tom ze v S.W.A.T. 4 sa tak bezhlavo nestriela ako c CS je to ovela realnejšie a hlavne naročnejšie. Začiatočnikom odporučam prejsť si "Karieru" pokročilim(ja) si môžu vytvarať trebarz vlastne misie alebo hrať cez internet.:ar:
Mob:0905503345
hm realnost sa nerovna hratelnost :D
hm realnost sa nerovna hratelnost :D prečo si to mysliš? Hral si to už niekedy ?:confused:
barz zlozita hra, ja mam radsej take jatka ako Serious SAM:D
pani len som psial ze realnost sa nerovna hratelnost :) kazdeho bavi daco ine , ja hram rad pokemonov, mini ,karty a tu hru co sa vola Microsoft Word len nwm o co v nej ide :) zartujem hral som Swat 3, a je to ozaj hra ktora vyzaduje pevne nervy preto neje vhoda pre ludi co prisli k PC odpocinut nie studovat ako by sa v reale zabijalo ! :D
S.W.A.T. 3 a S.W.A.T. 4 je velky roziel hral som obydve ale 4 je omnoho lepšia je pravda,že potrebuješ na to dostatok času kym sa ju naučiš ale ja to hrajem asi tak 4 mesiace ale v prvé 3 hodiny na 4-ke som sa len učil ovladanie no po kratkom čase sa mi to dostalo do krvy(do prstov) dnes už viem vsetky mysie naspamäť a prejdem ich skoro zo zavretymi očami. Nieje to tažke chce to cvyk! :ay::ar::aq:
HECTOR_X
11-09-2007, 20:16
barz zlozita hra, ja mam radsej take jatka ako Serious SAM:D
presne zase 2 x výnimočne s tebou súhlasim ak už stroeľačku tak buď tej serious sam , alebo ešte lepší je unreal , buď starý alebo UT 2004 je oveľa lepší :ay:
kolko ludi tolko chuti ale UT stary som mal rad , swat je uz torska o inom :D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.