PDA

View Full Version : CoD UO Serveri stačili

Mato
02-07-2007, 01:44
skorec1 na PROJEKT NET V 3 OBCIACH SA VYKASLI- nespojazdnis to . rob radsej servery na call of duty united offensive jak za starych času. call of duty united offensive je najlepsia hra po sieti. zahra ju stale dost hračov.!!!!

CoD UO - SERVER AWAIT !

Killer Mato

admin1
02-07-2007, 01:45
Ano Ty vravis Vykasli sa , lebo mas kvalitny net a rychly ... ale my a uz vôbec hankovcania ... nie ...

skorec1
02-07-2007, 01:46
no jedine co mi asi bude robit problem bude spojazdnit DSLko cez mikrotik, teda to nastavenie je dost zlozite ale budem to testovat ked zozeniem 10000sk na testovaci spoj koskovce a lubisa...
ale budem potrebovat od vlada prepozicat net na nastavenie aby som spojil 2x DSL do mikrotiku, premositm obidva DSLka

a neboj, ked sa nas spoji okolo 40ludi tak to bude hranie jak:)koskovce VS lubisa:Da kolo na tanky

admin1
02-07-2007, 01:47
no jedine co mi asi bude robit problem bude spojazdnit DSLko cez mikrotik, teda to nastavenie je dost zlozite ale budem to testovat ked zozeniem 10000sk na testovaci spoj koskovce a lubisa...
ale budem potrebovat od vlada prepozicat net na nastavenie aby som spojil 2x DSL do mikrotiku, premositm obidva DSLka

a neboj, ked sa nas spoji okolo 40ludi tak to bude hranie jak:)koskovce VS lubisa:Da kolo na tanky

Taktiez nakopeme zadok aj hankovcanom v COD

skorec1
02-07-2007, 01:47
nebudu mat sancu, ani si nepuku...

admin1
02-07-2007, 01:48
Lubisa ich nakope ...

toper
12-07-2007, 00:05
hrat mezete spolu na serveroch telekomu su free...napr: 213.81.152.206:28968 GameStation.sk Dominika TDM , 213.81.152.203:28960 GameStation.sk Kikusa SD

skorec1
12-07-2007, 00:56
no ja by radsej zahral UO na tanky:) to by bola ale rezanica 10 proto 10:)

RastiC
19-07-2007, 22:26
no co sa tyka killera Mata ma pravdu , Cod v Koskovciach mal a mozno este bude mat podporu. Zial o projekt net tu nieje zajem kedze tu je dostacujuce mnsozstvo liniek a stavat Koskovce do ulohy exportera internetu? :) pfa nwm ozaj bude tazke vytvorit siet medzi obcami a zachovat kvalitu prenosu pre internet ale aj pre ucely siete ci uz ako komunikacia medzi clenmi alebo hraice ucely :) takze vydim to skor na ucely exportu internetu kde siet bude v uzadi. Sancu to vsak ma a treba skusit :) nejaky herny server ovsem moze byt cool

skorec1
20-07-2007, 16:20
vsetko sa da spravit, ale kedze vsetko robim sam tak to je ovela zlozitejsie...
potrebovalo by to zaujem a ochotu pomôct!

RastiC
07-08-2007, 18:58
najhorsie je ze u nas este stale mala skupinka ludi nema net , ak by mala oprasil by som svoje STG44 co mam pod vankusom a povolal do zbrane zalohy aj mimo obce /sovgor by sa urcite pridal / tak by sme mali dost hracov a spolu s lubisov by sme mali peknu stalu zakladnu na priatelske jatky na hoc aku mapu :) taky Kursk je u nas vyhlasney za najlepsiu mapu :) hehe

toper
07-08-2007, 19:05
male deti si net same spravit nedaju a starsich dalsich hracov u nas nenajdes

RastiC
07-08-2007, 19:36
malym detom ako si ich nazval zamietli ziadost lebo su vraj kable u nas cervive teda cirka 3-4 ludia su v haji, a z nich je 100% kazdy player codu :) teda tvoj omyl neje prvda :) a ake deti si myslel ?

skorec1
07-08-2007, 19:58
pocuj, a ako to vypada u kovaca, teda tam kde byva môj bracho?

RastiC
08-08-2007, 10:24
no to je dobra otazka ! lebo neviem podla coho si tcom hadze ten net po obci lebo kde komu poviue ze nemoze koli kablom ze nema signal a kolo tvojho bracha nemam ponatie viem ze tma je stlp tcomu a na nom taka ta ich skrinka ale to zavisi asi od kablov :) inac to by som si zistil vopred da sa to vraj

skorec1
08-08-2007, 18:41
aha, cisto som zabudol, staci mat kolegu na T-Come co zapaja tento smer:bp:

RastiC
10-08-2007, 17:58
to je pekne ale kable bud mas dobre alebo ich das vymenit :D

RastiC
01-12-2007, 14:08
8.12.2007 , teda sobotu . planujeme zahrat vyrocne utkanie "Veteranov" CoD . teda pozadovane je mat call of duty + united offenzive v 1.51 + official mappack.

steeve
15-03-2008, 18:04
ja co som hral Cod UO po nete s matom a s vitou...tak sa mi zda ze je to lepsie ako cod 2 po nete na serveri vytvoreny niekym neznamym verejny celemu SK

RastiC
21-03-2008, 11:15
tu som upol jednu strasne malu mapu mp_scrap_scuffle (na 4hracoch to je uz neznesitelne ale dobre sa trenuje na nej reflex a podobne)

LINK:

http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=1420b3e0a8cbc1ab991d73a7cff8d fd6

stiahnite si ked nas bude malo mozeme si vzdy precvicit reflexy :)

steeve
21-03-2008, 13:44
tu som upol jednu strasne malu mapu mp_scrap_scuffle (na 4hracoch to je uz neznesitelne ale dobre sa trenuje na nej reflex a podobne)

LINK:

http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=1420b3e0a8cbc1ab991d73a7cff8d fd6

stiahnite si ked nas bude malo mozeme si vzdy precvicit reflexy :)

to je tota mestnost co tam su tie krabice velke???lebo tu uz mam

RastiC
21-03-2008, 15:35
to je tota mestnost co tam su tie krabice velke???lebo tu uz mam

ee to je ina chutovka :)

http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/0e43d5ded2.jpg

steeve
22-03-2008, 09:14
ee to je ina chutovka :)

http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/0e43d5ded2.jpg

ale ved to nie je na cod 1???,:confused:

RastiC
22-03-2008, 12:49
pana tak nerad pracujem s amatermi

sme v teme CoD UO Serveri stačili

teda toto je mapa do CoD UNITED OFFENSIVE

a rovnako tu mapus som skusal, teda ja som skusal nove mapy ked ste vy este ani siet nemali. Tak nabuduce predtym ako nieco napises radsej si mapu stiahni a skus ju zahrat :)

__________________________________________________ __________________________
oke a teraz jedna informativna vec , chcel by som vediet kedy vam najviac vyhovuje hrat COD (cas) , vtedy by som vzdy spravil server + vami urcena mapa ktora by sa vzdy dohodla.
kto ma zajem hrat nech pise oblubenu mapu a aj cas kedy je to najlepsie.

Mato
22-03-2008, 20:21
haha Rasto...ta si im dal...ale mas pravdu my sme stahovali a skusali mapy ked nikto iny tu siet ani nemal....

Caty
22-03-2008, 20:47
No mapa by sa mala urcit poctom hracov, a preto urcim 2 mapy
Na menej hracov - Kalsingrag
Na viac hracov - Brecrout
datum kedy: Ked budem za pc :), ale nie vazne, tak poobede okolo 14 :)

NOMAD
22-03-2008, 22:19
jak vidím, už druhý den bezí server SlovakPrivateServer, a nikto tam nič nehraje, no tak ja nechápem, najprv burcujete čoby dakto spravil server, a keď je, tak sa s tým nič nedeje... :-( hm

RastiC
22-03-2008, 22:41
to je o organizacii a vymene informacii, pokial sa zabehne isty zvyk (napr ako umyvanie ruk alebo jedenie lyzicou :D ) tak aj cod bude pravidelne. ovsem musite chciet. inac SlovakPrivateServer uz bezi nonstop ?

steeve
23-03-2008, 00:05
pana tak nerad pracujem s amatermi

sme v teme CoD UO Serveri stačili

teda toto je mapa do CoD UNITED OFFENSIVE

a rovnako tu mapus som skusal, teda ja som skusal nove mapy ked ste vy este ani siet nemali. Tak nabuduce predtym ako nieco napises radsej si mapu stiahni a skus ju zahrat :)

__________________________________________________ __________________________
oke a teraz jedna informativna vec , chcel by som vediet kedy vam najviac vyhovuje hrat COD (cas) , vtedy by som vzdy spravil server + vami urcena mapa ktora by sa vzdy dohodla.
kto ma zajem hrat nech pise oblubenu mapu a aj cas kedy je to najlepsie.

takze ak si si vsimol sme v teme COD UO serveri stacili... tak pochopitelne to my Z toho NAZVU VYPLYVA ...ze COd UO to asi nie je...co???:aq::aq::aq: a s tou sietov niesom si tak isty...takze nehovor do predu...

RastiC
23-03-2008, 09:21
takze ak si si vsimol sme v teme COD UO serveri stacili... tak pochopitelne to my Z toho NAZVU VYPLYVA ...ze COd UO to asi nie je...co???:aq::aq::aq: a s tou sietov niesom si tak isty...takze nehovor do predu...

nebud smiesny

poprve : tuto temu zalozil Killer Martin na poctu COD UO , a vyjadril tym ze COD UO je paradna hra a staci aby len ona sa hrala a vsetko bude SUPER.
tu ho citujem jeho prvy prispevok :
"skorec1 na PROJEKT NET V 3 OBCIACH SA VYKASLI- nespojazdnis to . rob radsej servery na call of duty united offensive jak za starych času. call of duty united offensive je najlepsia hra po sieti. zahra ju stale dost hračov.!!!!

CoD UO - SERVER AWAIT !

Killer Mato "

ak tu asi prispejem tak asi nebudem pisat o COD2, alebo o inych ...
na to su ine temy.

a s tou sieto som si 100% isty ze sme boli prvy. Konkretne Toper , Vlado Falatko boli uplne najprvejsi na LAN, potom pribudlo LAN spojenie RastiC a NOID , a potom prve WIFI prepojenie u koskovciach toper - RastiC.
a potom sa pridavali dalsi ako Killer, Melnicakovci, Jozuch ...

a ked si ty myslis ze si bol pred nami tak sa ja mozem s teba len s chuti zasmiat aky si hlupy, lebo siet sme mali dlho pred vami (siet vznikla v strede roka 2005, tusim sme kabel u nas doma tahali ked bol šovgor so sestrou v šarošpataku :D to sme museli všetko robit poza chrbat sestre :D , wifi prepojenie toper-rastic sme dorobili tusim na koniec prazdnin :ae:)

ale necham sa poucit od takeho profika ako ty :aq::aq::aq::aq::aq:

Mato
23-03-2008, 19:49
haha...pana dobra polemika...to sa mi paci na fore... ale pridavam sa k Rastovi... v bytovkach nebola siet este dlho potom co u rasta... aspon mam take informacie...

steeve
01-04-2008, 21:50
no tu bola neviem prese ale sa mi zda ze v roku 2006 alebo tak niejako...a nehovorim zas o tom ze sme boli prvy...oki??

RastiC
02-04-2008, 09:39
ok polozim otazku tak , kto vam stikal LAN koncovky ?

steeve
02-04-2008, 12:43
ok polozim otazku tak , kto vam stikal LAN koncovky ?

co ja viem...ja uz nepamätám...a má to niečo s tým spoločné::???spýtai sa radsej peťa..on by mal vedieť..ale mne sa zdá že mišo melnicak...asi:rolleyes:

RastiC
02-04-2008, 12:46
hah no miso melnicka vam stikal teda siet ste mali urcite neskor ako my, teda tuto temu bz sme mohli uzavriet a vratit sa k tomu o com sa tu povodne bavilo :D cod ma na fore tolko tem povytvaranych az to je neunosne

steeve
02-04-2008, 12:49
hah no miso melnicka vam stikal teda siet ste mali urcite neskor ako my, teda tuto temu bz sme mohli uzavriet a vratit sa k tomu o com sa tu povodne bavilo :D cod ma na fore tolko tem povytvaranych az to je neunosne

tak dobre priznavam ze ste mali prvý sieť....ale ani neviem prečo,veď ja som nič nehovoril že sme mali prvý, a dobre viem ze vy ste mali....ale to nic...to sa spraví...inač, vytvoriš server naCOD UO s mapou co tam chodime na autach das o 1???ja som sa uz s vitou o tom bavil:bp::bp::ay:

RastiC
02-04-2008, 12:53
ehm vynatok z tvojho prispevku : ... a s tou sietov niesom si tak isty...takze nehovor do predu...

teda asi sam nevies co si pisal nevadi.

ta mapa sa vola boxed_field , ja neosm doma ale mozete sa pohrat ta mapa vzdy pobavi. Mam este jednu kde su aj ine vychytavky , potom ju mozno zahrame. :D

steeve
02-04-2008, 12:58
ehm vynatok z tvojho prispevku : ... a s tou sietov niesom si tak isty...takze nehovor do predu...

teda asi sam nevies co si pisal nevadi.

ta mapa sa vola boxed_field , ja neosm doma ale mozete sa pohrat ta mapa vzdy pobavi. Mam este jednu kde su aj ine vychytavky , potom ju mozno zahrame. :D

aha nepamätám...asi som bol pod vplyvom alkoholu:bp::bp::bp:
a vobec ako vytvaras mapy??

Caty
02-04-2008, 13:10
aha nepamätám...asi som bol pod vplyvom alkoholu:bp::bp::bp:
a vobec ako vytvaras mapy??

Stevo ty si vobec nepamätas co pises lebo väcsinou to nie je pravda :D
A co tu spominas o vytvorenie mapy? Sak Rasto nerobi mapy ale server ked chces napis mi na icq a ja ta to naucim :ay:

Peter170
02-04-2008, 14:45
A co tu spominas o vytvorenie mapy? Sak Rasto nerobi mapy ale server ked chces napis mi na icq a ja ta to naucim :ay:
Ty len nikoho nic neuc...lebo my servery nemozeme vytvarat;) Treba sa s niecim pohrat v routri aby sme mohli...

Caty
02-04-2008, 15:12
Ty len nikoho nic neuc...lebo my servery nemozeme vytvarat;) Treba sa s niecim pohrat v routri aby sme mohli...

Jaj tak ja nwm ako vy a router ale ta ked uz to budete mat znace na koho sa obratit :D

Morhoun
02-04-2008, 15:35
Tabulka presmerovania portov, ked chces mozem ti to odfotit a poslat, len si tam zmenis svoju ip, pravda ak mas taky isty router ako ja.. Vigor2700....:bo:

RastiC
02-04-2008, 17:00
presne ako marian napisal na taky zakladny server to bude stacit.

Peter170
03-04-2008, 20:56
ee ja nemam taky router:(

RastiC
03-04-2008, 21:32
napis aky mas, pomozeme,

inac nezabudnite si updanut mapy na COD , aby sme to na sobotu mali pripravne na kvalitnu mapu.

ak mato bude ochotny tak prva mapa bude bude Railyard (standardna COD mapa, stredna, malo sa hra)
alebo Lenin Square , mozno Omaha Beach. :ay::ay::ay:

NOMAD
04-04-2008, 12:40
no ja som taká zvedavá nato... zasa bude že o 17:00 sa hraje na SlovakPrivateServer a nakoniec tam bude 5-6 ľudí jak minulý týždeň... :-( skvele. :-( :aq:

RastiC
04-04-2008, 14:45
no vies ze 20 minut pred a 20 minut po 17.00 je to vlastne zaciatok, myslim ze teraz to uz bude lepsie

steeve
04-04-2008, 15:40

jou...no ta narozdiel od teba si viac pamätám...ty alkoholička...:aq::aq:

RastiC
04-04-2008, 17:47
BOL BY SOM RAD AK BY STE SA DRZALI TEMY !!!

dnes najneskor zajtra hodim aj zoznam map ktore je nutne map, mal by byt takmer identicky s tym co som dal do balika , mozno nieco navyse to sa povie este :D