View Full Version : CoD UO Serveri stačili
skorec1 na PROJEKT NET V 3 OBCIACH SA VYKASLI- nespojazdnis to . rob radsej servery na call of duty united offensive jak za starych času. call of duty united offensive je najlepsia hra po sieti. zahra ju stale dost hračov.!!!!
CoD UO - SERVER AWAIT !
Killer Mato
Ano Ty vravis Vykasli sa , lebo mas kvalitny net a rychly ... ale my a uz vôbec hankovcania ... nie ...
no jedine co mi asi bude robit problem bude spojazdnit DSLko cez mikrotik, teda to nastavenie je dost zlozite ale budem to testovat ked zozeniem 10000sk na testovaci spoj koskovce a lubisa...
ale budem potrebovat od vlada prepozicat net na nastavenie aby som spojil 2x DSL do mikrotiku, premositm obidva DSLka
a neboj, ked sa nas spoji okolo 40ludi tak to bude hranie jak:)koskovce VS lubisa:Da kolo na tanky
no jedine co mi asi bude robit problem bude spojazdnit DSLko cez mikrotik, teda to nastavenie je dost zlozite ale budem to testovat ked zozeniem 10000sk na testovaci spoj koskovce a lubisa...
ale budem potrebovat od vlada prepozicat net na nastavenie aby som spojil 2x DSL do mikrotiku, premositm obidva DSLka
a neboj, ked sa nas spoji okolo 40ludi tak to bude hranie jak:)koskovce VS lubisa:Da kolo na tanky
Taktiez nakopeme zadok aj hankovcanom v COD
nebudu mat sancu, ani si nepuku...
hrat mezete spolu na serveroch telekomu su free...napr: 213.81.152.206:28968 GameStation.sk Dominika TDM , 213.81.152.203:28960 GameStation.sk Kikusa SD
no ja by radsej zahral UO na tanky:) to by bola ale rezanica 10 proto 10:)
no co sa tyka killera Mata ma pravdu , Cod v Koskovciach mal a mozno este bude mat podporu. Zial o projekt net tu nieje zajem kedze tu je dostacujuce mnsozstvo liniek a stavat Koskovce do ulohy exportera internetu? :) pfa nwm ozaj bude tazke vytvorit siet medzi obcami a zachovat kvalitu prenosu pre internet ale aj pre ucely siete ci uz ako komunikacia medzi clenmi alebo hraice ucely :) takze vydim to skor na ucely exportu internetu kde siet bude v uzadi. Sancu to vsak ma a treba skusit :) nejaky herny server ovsem moze byt cool
vsetko sa da spravit, ale kedze vsetko robim sam tak to je ovela zlozitejsie...
potrebovalo by to zaujem a ochotu pomôct!
najhorsie je ze u nas este stale mala skupinka ludi nema net , ak by mala oprasil by som svoje STG44 co mam pod vankusom a povolal do zbrane zalohy aj mimo obce /sovgor by sa urcite pridal / tak by sme mali dost hracov a spolu s lubisov by sme mali peknu stalu zakladnu na priatelske jatky na hoc aku mapu :) taky Kursk je u nas vyhlasney za najlepsiu mapu :) hehe
male deti si net same spravit nedaju a starsich dalsich hracov u nas nenajdes
malym detom ako si ich nazval zamietli ziadost lebo su vraj kable u nas cervive teda cirka 3-4 ludia su v haji, a z nich je 100% kazdy player codu :) teda tvoj omyl neje prvda :) a ake deti si myslel ?
pocuj, a ako to vypada u kovaca, teda tam kde byva môj bracho?
no to je dobra otazka ! lebo neviem podla coho si tcom hadze ten net po obci lebo kde komu poviue ze nemoze koli kablom ze nema signal a kolo tvojho bracha nemam ponatie viem ze tma je stlp tcomu a na nom taka ta ich skrinka ale to zavisi asi od kablov :) inac to by som si zistil vopred da sa to vraj
aha, cisto som zabudol, staci mat kolegu na T-Come co zapaja tento smer:bp:
to je pekne ale kable bud mas dobre alebo ich das vymenit :D
8.12.2007 , teda sobotu . planujeme zahrat vyrocne utkanie "Veteranov" CoD . teda pozadovane je mat call of duty + united offenzive v 1.51 + official mappack.
ja co som hral Cod UO po nete s matom a s vitou...tak sa mi zda ze je to lepsie ako cod 2 po nete na serveri vytvoreny niekym neznamym verejny celemu SK
tu som upol jednu strasne malu mapu mp_scrap_scuffle (na 4hracoch to je uz neznesitelne ale dobre sa trenuje na nej reflex a podobne)
LINK:
http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=1420b3e0a8cbc1ab991d73a7cff8d fd6
stiahnite si ked nas bude malo mozeme si vzdy precvicit reflexy :)
tu som upol jednu strasne malu mapu mp_scrap_scuffle (na 4hracoch to je uz neznesitelne ale dobre sa trenuje na nej reflex a podobne)
LINK:
http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=1420b3e0a8cbc1ab991d73a7cff8d fd6
stiahnite si ked nas bude malo mozeme si vzdy precvicit reflexy :)
to je tota mestnost co tam su tie krabice velke???lebo tu uz mam
to je tota mestnost co tam su tie krabice velke???lebo tu uz mam
ee to je ina chutovka :)
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/0e43d5ded2.jpg
ee to je ina chutovka :)
http://www.valal.sk/upload/savefile_php/uploads/0e43d5ded2.jpg
ale ved to nie je na cod 1???,:confused:
pana tak nerad pracujem s amatermi
sme v teme CoD UO Serveri stačili
teda toto je mapa do CoD UNITED OFFENSIVE
a rovnako tu mapus som skusal, teda ja som skusal nove mapy ked ste vy este ani siet nemali. Tak nabuduce predtym ako nieco napises radsej si mapu stiahni a skus ju zahrat :)
__________________________________________________ __________________________
oke a teraz jedna informativna vec , chcel by som vediet kedy vam najviac vyhovuje hrat COD (cas) , vtedy by som vzdy spravil server + vami urcena mapa ktora by sa vzdy dohodla.
kto ma zajem hrat nech pise oblubenu mapu a aj cas kedy je to najlepsie.
haha Rasto...ta si im dal...ale mas pravdu my sme stahovali a skusali mapy ked nikto iny tu siet ani nemal....
No mapa by sa mala urcit poctom hracov, a preto urcim 2 mapy
Na menej hracov - Kalsingrag
Na viac hracov - Brecrout
datum kedy: Ked budem za pc :), ale nie vazne, tak poobede okolo 14 :)
jak vidím, už druhý den bezí server SlovakPrivateServer, a nikto tam nič nehraje, no tak ja nechápem, najprv burcujete čoby dakto spravil server, a keď je, tak sa s tým nič nedeje... :-( hm
to je o organizacii a vymene informacii, pokial sa zabehne isty zvyk (napr ako umyvanie ruk alebo jedenie lyzicou :D ) tak aj cod bude pravidelne. ovsem musite chciet. inac SlovakPrivateServer uz bezi nonstop ?
pana tak nerad pracujem s amatermi
sme v teme CoD UO Serveri stačili
teda toto je mapa do CoD UNITED OFFENSIVE
a rovnako tu mapus som skusal, teda ja som skusal nove mapy ked ste vy este ani siet nemali. Tak nabuduce predtym ako nieco napises radsej si mapu stiahni a skus ju zahrat :)
__________________________________________________ __________________________
oke a teraz jedna informativna vec , chcel by som vediet kedy vam najviac vyhovuje hrat COD (cas) , vtedy by som vzdy spravil server + vami urcena mapa ktora by sa vzdy dohodla.
kto ma zajem hrat nech pise oblubenu mapu a aj cas kedy je to najlepsie.
takze ak si si vsimol sme v teme COD UO serveri stacili... tak pochopitelne to my Z toho NAZVU VYPLYVA ...ze COd UO to asi nie je...co???:aq::aq::aq: a s tou sietov niesom si tak isty...takze nehovor do predu...
takze ak si si vsimol sme v teme COD UO serveri stacili... tak pochopitelne to my Z toho NAZVU VYPLYVA ...ze COd UO to asi nie je...co???:aq::aq::aq: a s tou sietov niesom si tak isty...takze nehovor do predu...
nebud smiesny
poprve : tuto temu zalozil Killer Martin na poctu COD UO , a vyjadril tym ze COD UO je paradna hra a staci aby len ona sa hrala a vsetko bude SUPER.
tu ho citujem jeho prvy prispevok :
"skorec1 na PROJEKT NET V 3 OBCIACH SA VYKASLI- nespojazdnis to . rob radsej servery na call of duty united offensive jak za starych času. call of duty united offensive je najlepsia hra po sieti. zahra ju stale dost hračov.!!!!
CoD UO - SERVER AWAIT !
Killer Mato "
ak tu asi prispejem tak asi nebudem pisat o COD2, alebo o inych ...
na to su ine temy.
a s tou sieto som si 100% isty ze sme boli prvy. Konkretne Toper , Vlado Falatko boli uplne najprvejsi na LAN, potom pribudlo LAN spojenie RastiC a NOID , a potom prve WIFI prepojenie u koskovciach toper - RastiC.
a potom sa pridavali dalsi ako Killer, Melnicakovci, Jozuch ...
a ked si ty myslis ze si bol pred nami tak sa ja mozem s teba len s chuti zasmiat aky si hlupy, lebo siet sme mali dlho pred vami (siet vznikla v strede roka 2005, tusim sme kabel u nas doma tahali ked bol šovgor so sestrou v šarošpataku :D to sme museli všetko robit poza chrbat sestre :D , wifi prepojenie toper-rastic sme dorobili tusim na koniec prazdnin :ae:)
ale necham sa poucit od takeho profika ako ty :aq::aq::aq::aq::aq:
haha...pana dobra polemika...to sa mi paci na fore... ale pridavam sa k Rastovi... v bytovkach nebola siet este dlho potom co u rasta... aspon mam take informacie...
no tu bola neviem prese ale sa mi zda ze v roku 2006 alebo tak niejako...a nehovorim zas o tom ze sme boli prvy...oki??
ok polozim otazku tak , kto vam stikal LAN koncovky ?
ok polozim otazku tak , kto vam stikal LAN koncovky ?
co ja viem...ja uz nepamätám...a má to niečo s tým spoločné::???spýtai sa radsej peťa..on by mal vedieť..ale mne sa zdá že mišo melnicak...asi:rolleyes:
hah no miso melnicka vam stikal teda siet ste mali urcite neskor ako my, teda tuto temu bz sme mohli uzavriet a vratit sa k tomu o com sa tu povodne bavilo :D cod ma na fore tolko tem povytvaranych az to je neunosne
hah no miso melnicka vam stikal teda siet ste mali urcite neskor ako my, teda tuto temu bz sme mohli uzavriet a vratit sa k tomu o com sa tu povodne bavilo :D cod ma na fore tolko tem povytvaranych az to je neunosne
tak dobre priznavam ze ste mali prvý sieť....ale ani neviem prečo,veď ja som nič nehovoril že sme mali prvý, a dobre viem ze vy ste mali....ale to nic...to sa spraví...inač, vytvoriš server naCOD UO s mapou co tam chodime na autach das o 1???ja som sa uz s vitou o tom bavil:bp::bp::ay:
ehm vynatok z tvojho prispevku : ... a s tou sietov niesom si tak isty...takze nehovor do predu...
teda asi sam nevies co si pisal nevadi.
ta mapa sa vola boxed_field , ja neosm doma ale mozete sa pohrat ta mapa vzdy pobavi. Mam este jednu kde su aj ine vychytavky , potom ju mozno zahrame. :D
ehm vynatok z tvojho prispevku : ... a s tou sietov niesom si tak isty...takze nehovor do predu...
teda asi sam nevies co si pisal nevadi.
ta mapa sa vola boxed_field , ja neosm doma ale mozete sa pohrat ta mapa vzdy pobavi. Mam este jednu kde su aj ine vychytavky , potom ju mozno zahrame. :D
aha nepamätám...asi som bol pod vplyvom alkoholu:bp::bp::bp:
a vobec ako vytvaras mapy??
aha nepamätám...asi som bol pod vplyvom alkoholu:bp::bp::bp:
a vobec ako vytvaras mapy??
Stevo ty si vobec nepamätas co pises lebo väcsinou to nie je pravda :D
A co tu spominas o vytvorenie mapy? Sak Rasto nerobi mapy ale server ked chces napis mi na icq a ja ta to naucim :ay:
Peter170
02-04-2008, 14:45
A co tu spominas o vytvorenie mapy? Sak Rasto nerobi mapy ale server ked chces napis mi na icq a ja ta to naucim :ay:
Ty len nikoho nic neuc...lebo my servery nemozeme vytvarat;) Treba sa s niecim pohrat v routri aby sme mohli...
Ty len nikoho nic neuc...lebo my servery nemozeme vytvarat;) Treba sa s niecim pohrat v routri aby sme mohli...
Jaj tak ja nwm ako vy a router ale ta ked uz to budete mat znace na koho sa obratit :D
Tabulka presmerovania portov, ked chces mozem ti to odfotit a poslat, len si tam zmenis svoju ip, pravda ak mas taky isty router ako ja.. Vigor2700....:bo:
presne ako marian napisal na taky zakladny server to bude stacit.
Peter170
03-04-2008, 20:56
ee ja nemam taky router:(
napis aky mas, pomozeme,
inac nezabudnite si updanut mapy na COD , aby sme to na sobotu mali pripravne na kvalitnu mapu.
ak mato bude ochotny tak prva mapa bude bude Railyard (standardna COD mapa, stredna, malo sa hra)
alebo Lenin Square , mozno Omaha Beach. :ay::ay::ay:
no ja som taká zvedavá nato... zasa bude že o 17:00 sa hraje na SlovakPrivateServer a nakoniec tam bude 5-6 ľudí jak minulý týždeň... :-( skvele. :-( :aq:
no vies ze 20 minut pred a 20 minut po 17.00 je to vlastne zaciatok, myslim ze teraz to uz bude lepsie
jou...no ta narozdiel od teba si viac pamätám...ty alkoholička...:aq::aq:
BOL BY SOM RAD AK BY STE SA DRZALI TEMY !!!
dnes najneskor zajtra hodim aj zoznam map ktore je nutne map, mal by byt takmer identicky s tym co som dal do balika , mozno nieco navyse to sa povie este :D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.