View Full Version : Superstar
Pozerajte dnes Slovensko hľadá SuperStar na Markíze o 20:00... Mal by tam byť Váš spoluobčan Bartolomej Slivka / Šlivka... zvláštne znaky : muž, oblečený do orandžového trička s discmanom v rukách a so slúchadlami v ušiach... Reprezentoval sa pesničkou V DOLINÁÁÁCH... DRŽME MU TEDA SPOLOČNE PALCE, PRETOŽE V JEDNOTE JE SILA :bp::ay::bp:
koskovce ma novu superstar!!!:D hanba na 100 roky!:bp::ae:
HECTOR_X
09-09-2007, 21:31
Pozerajte dnes Slovensko hľadá SuperStar na Markíze o 20:00... Mal by tam byť Váš spoluobčan Bartolomej Slivka / Šlivka... zvláštne znaky : muž, oblečený do orandžového trička s discmanom v rukách a so slúchadlami v ušiach... Reprezentoval sa pesničkou V DOLINÁÁÁCH... DRŽME MU TEDA SPOLOČNE PALCE, PRETOŽE V JEDNOTE JE SILA
GO GO GO KOŠKOVCE !!!! JE TU NOVÁ SUPERSTAR !!!!! :bp::bp::bp: PRIPRAVTE VEĽKÉ OSLAVY!!!
a len tak pre zaujímavosť sa ja v KOŠKOVCIACH NEUKAŽEM ASPON MESIAC PRE TU HAMBU ČO TAM UROBIL!!!!!!! :aq:
haha jj je to pecka Kauza Bartolomej :D
tu sa nanho mozete pozriet!:ay:
http://superstar.markiza.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=624&Itemid=260
http://superstar.markiza.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=627&Itemid=249
http://superstar.markiza.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=294&Itemid=232#
http://superstar.markiza.sk/images/stories/superstar/fotoarchiv/kasting/kosice/1600x1200/shs_kasting_kosice_060.jpg
http://superstar.markiza.sk/images/stories/superstar/fotoarchiv/kasting/kosice/1600x1200/shs_kasting_kosice_059.jpg
ano to je on Kauza Berty :D co komu sa nepcilo jeho vystupenie /nemyslim spev/
no je to hanba, no čo už... hmm :ae: Moj brat dnes ráno vedľa neho sedel keď išiel na smenu ranšú, mal dosť... Celá moja škola o ňom vypráva :ae:
aka hanba co za hanba, ved to bolo vystupenie ako ma byt, uz sa na tom smejem par hodin a este stale ma to nepreslo :D ale blbca zo seba spravil kvalitneho...co veta to hlaska... ale stalo to za to :D
hmky,. no v škole každý len o tom kecá.. no som čula že on má len tri kolieska v hlave, ale že jeho braček ani jedno... :confused:
HECTOR_X
10-09-2007, 22:03
škola je na to svorena aby sa o tom kecalo . No každy ma právo v živote na 5 min slavy tak mu to doprajme !:ae::ae::ae:
preeeeeeeeeeesne :ay::bp::ae:
DaPoncho
11-09-2007, 10:46
:ar: Berty je proste KING!!!!!!! :ar:
... je super vysloviť svoj názor, ale nie odsudzovať ... :ay:
... je rozdiel sa na niekom zasmiať, a niečo iné je z neho vysmievať sa ... :ae:
... postaviť pred TV kameru a ľudí je odvaha nie hanba,....
... mať cieľ a vôľu dosiahnuť ho, mať svoje hodnoty, zásady a riadiť sa nimi v živote nie je na hanbu ...
... koľko napr. odvahy je potrebné na to aby si niekto sadol doma za PC a začal písať 2na3 ? .....
myslela som si, ze forum ma obce spajat a nie rozdelovat :( inac Berty je dobracisko len trosku naivny, ale za to on nemoze, a preto sa mi tu nie velmi pacia vase hlasky (hlášky)
no Berty ma odvahu alebo je naprosty blazen :D ono je pravda je taky dobrak trosku naivny , jeho brat to je kapitola treba poznat !!!!!
tha ja som už počula že ten bartolomej má ešte jak tak tie tri kolieska... ale že jeho brat už ani jedno :confused:
kravina kazdy zdravy clovek vie ze v lebecnej dutine nesu zadne kolieska ale mozog :) dalej blazni tam maju hojdaceho osla teda crta sa tu skor otazka ako to je u teba :ay:
Bartolomej slivka :
http://www.youtube.com/watch?v=IrWTCUB_7jI
Stevko:Kokokokokokokoko ktavyyyyy
http://www.youtube.com/watch?v=SDAQIsjNeR8
Inu je tiez pravda ze je odvaha postavit sa pred kameru a ludi, ale na druhej strane ked clovek v sebe nema stipku sebareflexie, uvedomenia si svojich moznosti, tak potom nieje divu ze posluzi iba na smiech a pobavenie, ale mozno tym ze Bert vsetky pobavil, tak splnil svoj ucel
no, odkedy sa berty stal superstar tak sa nam tu registruje coraz viacej ludi...:D
hmky, a odkedy je tuna tota moja téma, tak sa tuna objavuje čo raz viac príspevkov... len škoda, že sú už zmazané... :( Inak, kukajte, ide aj teraz Hviezdna rota a Berty by tma mal byť. :)
jj preco to bolo pretriedene ??? nechapem :(
gde je dúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú úúúúúm, holúúúúúúbííííííííííííííííí ííííííííííííí :ay::ar::ae: tha ja z toho nemožem... preBáčte alee...
jj preco to bolo pretriedene ??? nechapem :(
lebo ma hector nahneval!!!
Akoze ja superstar vobec nepozeram ale len tak cisto nahodou z nudy som prepol a uvidel som tu "hviezdu" a nejako som sa nemohol zdržať smiechu :D
No ja sy myslim že asi to začnem pozerať ! Už som sa davno tak nezasmial:ar::D:aq:
no, mne to nepripadalo smiesne, sôr trapas, ale viem si ta cisto predstavit jak si sa gulal po zemi...:bp:
no škoda berty... dobrý si bol... :ay: hahaha Ale ta dobre že vyhral ten chlapec s levkémiou... hm...
pocul som ze vraj nejake radio robilo v koskovciach rozhovor s obcanmi a pytali sa na toho slivku, co natom pravdy? a ze vraj bude mat aj koncert v motoreste! to rozpravali v radiu!:D
myslim ze to bolo radio ecpres a dnes to uz aj vysielali ale blizsie neviem to mam od svagra a "koncert" v motoreste? tak to bude... hm pecka:bp:
ja už len čakala, jak pozdravoval tote KOČKOVCE, že ho napadne taká hlupost a pozdraví i Hankovce a aj Ľubišu... ta to by bola hanbaaaa :aq:
Pondelok 24.9.2007 vyjde v podvihorladskych novinách članok s Bertim Slivkom:ay:
Fuuu pri tom ako ste spomenuli Bertiho koncert, mi presiel mraz po chrbte..... este stastie ze som 2000 kilometrov daleko..... a to az potom zacnu okna praskat ked sa k nemu na koncerte pripoji aj Agnesa... jeho mama....neviete si predstavit tu traumu stat v okoli 10 metrov, ked ona spieva... no ale aspon viem po kom ma Berti talent :D
Pondelok 24.9.2007 vyjde v podvihorladskych novinách članok s Bertim Slivkom:ay:
až si jedne normálne kúpim :D hehe
až si jedne normálne kúpim :D hehe
Nemusíš nič kupovať placnem to tu pondelok ráno :ae:
joj no ište lepšie... na informatike kuknem :D hehe
podla mna je berty super, ma co chcel, ma popularitu a mozno si konecne najde seberovnu :bp:
na ten koncert by som sa az isiel pozriet, aspon bude sranda, kedy to bude?:D
ale co vy znate :) este ste nezazili par ludi co tu prispieva do fora ked zacnu spievat po 15 poldeci slivky Kriačok ľaliovy :D heheh
no co je s tymi podvihorlatskymi? na nete je len stare cizlo, tak by niekto mohol nahodit ten clanok o nasej najsamsuperstarovskejsej superstar :)
jj berty nemoholo vystupit v motoreste ale zato jeho brat Marek to vraj pekne roztocil teda super ne :D
nemate jeho brata fotku?:)
joj ta toto ne tak silne fotaky este ani len NASA nema :D
Divčata máju smolu, naša hviezda je zadána
hoho to si skadial vysmatral to je uz nieco ako bulvar :)
Divčata máju smolu, naša hviezda je zadána
he, to čo tma robí maťo?? ten vo fialovom :D haha :ay: :D
nemate jeho brata fotku?:)
Tu máš čo si chcel. To je čo? :bp:http://www.images.phorum.cz/pics/0a70e8d0f91a20eb126e3399c549457d.JPG
:D :D :D nezlakli ste sa lebo to je taka blba fotka inak vyzera ovela ovela viac neskodne ale ruku do ohna za to nedam :D ! inac Marek ten vie spievat tiez masakralneee
pane boze, ja myslel ze to z nejakeho hororu ta fotka!:D to je bartolomeja slivku brat? no a to oni maju aj sestru anicku co sa vydala do jablona nie?:):o
hej maju aj sestru. ale uz dlho som ju tu nevidel, asi sa hanbi prist pre tu vsetku slavu. ale nevyzera az tak strasne jak marek ale tyz to neje krasavica. :)
hehe, ja ju poznam, ona chodila s kamosom das 7r a potom sa vydala za ineho:ae:
ale nevedel som ze ona ma tych podarenych bratov;)
k tym vystupeniam : berti nemoze speivat v motoreste na akcii ani po nejakych inych podnikoch lebo ho k tomu viaze zmluva zo superstar
hehe, to som pocul, ale aj to ze zanho spieva bracha:)
ne to je blud Marek ma vlastnu karrieru a je podstatne dlhsie v povedomi verejnosti :D
sak nakoniec nech si kazdy spieva jak chce co chce - ked nieje kolo mna......
ech sak pockaj ked sa nalejes a budes tiez spievat :D v krcme v partii :)
Neviem preco tu nie je tento clanok???
CITUJEM
"Koškovčanovi Bartolomejovi Slivkovi uniklo víťazstvo v Hviezdnej rote v tretejsérii SuperStar len o vlások. Tridsaťročný murár suverénne viedol počas nedeľňajšieho priameho prenosu a až - obrazne povedané - v cieľovej rovinke ho porazil útly blondiačik. "Prehral som so cťou. Pre Markízu a moju rodinu som víťaz. Zvíťazil som sám nad sebou. Spieval som lepšie a to ma hreje," hodnotí dnes svoje účinkovanie v SuperStar Bartolomej. Do speváckej súťaže sa prihlásil s túžbou zaspievať si aspoň raz naživo. "Napokon mi to aj vyšlo, keď ma pozvali na nedeľňajšie vystúpenie," hovorí. So zaradením do hviezdnej roty nepočítal. "Spravil som chybu, keď som si vzal slúchadlá. Dal som si ich príliš nahlas, vôbec som sa nepočul," zhodnotil svoj spevácky výkon pred porotou. Vystúpenie naživo bral ako šancu "revanšovať sa" a dokázať Slovensku, že vie spievať. "Nešiel som sa zosmiešniť. Keď som začal svoj boj, chcel som ho so cťou dokončiť. Chcel som dokázať, aby si všimli aj iní, že viem spievať, aby som vyvrátil mienku Paľa Haberu a iných porotcov," vraví. Na živom vystúpení bol hluk publika neznesiteľný. "Na generálke som spieval oveľa lepšie. Z Markízy mi hovorili, že do Hviezdnej roty nepatrím, že spievam dobre, že čo tu vlastne robím. Pyco ma chcel stiahnuť už na generálke. To isté urobil aj naživo," pripúšťa Bartolomej, že tento ťah bol zámerný a mal ľudí pobaviť. "Som so svojím výkonom spokojný," hovorí. "Nezáležalo mi na peniazoch a na víťazstve. Neľutujem, že som ich nevyhral. Najdôležitejšie je zdravie. Keď máte zdravie, máte všetko," vraví a dodáva, že v prípade výhry by aj tak dal polovicu vydatej
sestre, aby si prilepšila na byt. Bartolomej je slobodný. Nefajčí, nepije, poctivo pracuje, textuje si piesne a spieva v kostole. Hovorí o sebe, že je veselý a slušný. Do SuperStar, do ktorej chcel ísť už pred dvoma rokmi, končí kvôli vekovému obmedzeniu. Nevylučuje však, že sa ešte niekde zviditeľní. "Teraz sa ľudia ku mne správajú inak. Nikto ma už neohovára, že neviem spievať. Som známy. Deti sa so mnou fotili. Zviditeľnil som seba, Koškovce i Humenné," zdôrazňuje. Mrzí ho však ľudská závisť. "Závidia mi, že ma púšťajú na Rádiu Expres. Ľudia si nevážia, že som zviditeľnil rodnú dedinu a okres Humenné, že som nabral odvahu dokázať niečo sám sebe, " dodáva. Zároveň však jedným dychom ďakuje všetkým svojim fanúšikom, ktorí mu držali palce a posielali hlasy."
KONIEC CITACIE
hehe, ja osobne so m mu poslal s kamosom po 2 sms-ky!:bp:
aj u nas ho podporili :D ja osobne som zachoval zdravy rozum a neposlal nic :ay:
Kedy bude koncert? Viem ze mal podpisanu zmluvu a nemohol koncertovat :D no neviem do kedy to mal podpisane.... Neviete to nahodou nikto?
este chcem dodat nebol nahodou jeho brat 25. v Hankovciach na diskoteke? Som pocul ze vraj ano.
heh mal aj pekne vystupenie v Kultúrnom dome v Koškovciach :bo: No nedarilo sa dajak kedze donho hucal spiti Fiko spod podia :)
dufam ze budu dalsie :bp:
berty to je hrac...:-)este vcera som ho stretol...ta som ho valal ako celebrita koskovska...a nie je??
jaj berty odkedy bol v TV je vraj na vela, mozno mu aj uskodilo ale aspon je viac prebojny
jaj berty odkedy bol v TV je vraj na vela, mozno mu aj uskodilo ale aspon je viac prebojny
presne ...trochu sa zmenil ale dalo sa to od neho cakat....ved co ine by sa dalo len cakat od kazdeho cloveka co bul v TV
dneska som ho vidzel v koscele....jouuuuuuuuu...jak spival...sak on mohol v pohode nahradit kenca....nie nie...kenco is the best..ale mohli by to spravit tak, ze berty by pposol spivac prosby a kenco by mu do tojo hral...:bp::bp::bp:som dobry nie??:bp::bp::bp:
a vobec com nespieva pasie????mohol by byt anjel ked o nich telo spiva...aj ked neviem co tam niejaky anjel vystupuje...:):):)
no to je dobry napad fakt by mohol spievat pasie lne nwm ci by sa ludia sustredili na jeho spev abo na pasie :D
Peter170
16-03-2008, 18:49
sry za off topic: steeve 3 prispevky po sebe? mohol by si to pisat do jedneho;)
sry za off topic: steeve 3 prispevky po sebe? mohol by si to pisat do jedneho;)
hej ked mna to napadne az potom a neviem ako by som to dal do jedneho..
kazdy svoj prispevok je mozne editovat , teda upravit, vzdy ak chces nieco dopisat staci len dat moznost UPRAVIT :)
jaj no nwm Berty asi nechce robit z kostola koncertne podium !:ay:
kazdy svoj prispevok je mozne editovat , teda upravit, vzdy ak chces nieco dopisat staci len dat moznost UPRAVIT :)
jaj no nwm Berty asi nechce robit z kostola koncertne podium !:ay:
aha diki...
Peter170
16-03-2008, 20:29
hej ked mna to napadne az potom a neviem ako by som to dal do jedneho..
A ja sa cudujem ako si za 2 dni zarobil cca 70 prispevkov:D
Peter neni to tazke vazne niekedy su tu take dilaogy ze niet kedy a mas 200.
Ale neodbocujme od temy :bp: Inac posielali ste Bertymu hlasy ked bol vo HR /Hviezdnej rota/ ???
Ale neodbocujme od temy :bp: Inac posielali ste Bertymu hlasy ked bol vo HR /Hviezdnej rota/ ???
ja nie...ja som vedel ze vyhra ale sklamal ma...no co z ...ale Kervic mu istotne dake poslal..:)
hah no ja som mu poslala 6 hlasov co je 72 korun :( no ale bol raz 1. ale cez salenu reklamu sa to zmenilo a vyhral tamti co Daru osahaval :D
hah no ja som mu poslala 6 hlasov co je 72 korun :( no ale bol raz 1. ale cez salenu reklamu sa to zmenilo a vyhral tamti co Daru osahaval :D
joj...bertymu aj tak dobre...je aspon viac popilarny...ha ha....ja som v tom case ked isol berty mal kredit asi -30 SK...takze som ani nemohol posielat...:(:(
Peter170
17-03-2008, 19:23
heh, ale polovica tvojich prispevkov je off topic :) ako napriklad tento moj:D
heh, ale polovica tvojich prispevkov je off topic :) ako napriklad tento moj:D
petre neodbocuj od temy...a tak radsej povec ci ty si dacoposlal nasej hviezde niejaky hlasok cez sms..???teraz bud frajer..:aq::aq::aq:
chlope ja niesom taky ze cakam kazdych 5 hodin pokym daco napisem...ja som pohotovy a hned reagujem na ine nazory...ako napr. na tento...aspon tak nezaostavam a nemusim dohanat zameskane...mne tu ani nejde o pocet prispevkov...ide mi tu o to aby som tu bol aktívny , aby to tu žilo...:ay::ay::ay::D:Dchapes???
Peter170
17-03-2008, 21:25
petre neodbocuj od temy...a tak radsej povec ci ty si dacoposlal nasej hviezde niejaky hlasok cez sms..???teraz bud frajer..:aq::aq::aq:
Mas jasne poslal som mu sms !!! Ale to co som napisal je pravda...aspon ja si za tym stojim:ae:
Mas jasne poslal som mu sms !!! Ale to co som napisal je pravda...aspon ja si za tym stojim:ae:
myslis tym cca70 prispevkov za 2 dni???
cital si nasledujuci prispevok...tak potom nieje o com...a vobec...kus odbocim od temy ale namam sa ako ta spytat...mas moj zosit z obciny???ak hej ta jutre mi ho vezni oki???...diki
Peter170
17-03-2008, 21:35
myslis tym cca70 prispevkov za 2 dni???
cital si nasledujuci prispevok...tak potom nieje o com...a vobec...kus odbocim od temy ale namam sa ako ta spytat...mas moj zosit z obciny???ak hej ta jutre mi ho vezni oki???...diki
Nie nedumam toto...ale myslim to co som Viti pisal...ten zosit ti vezmem;)
edit// koncim v tejto sekcii diskusiu na temu prispevky...uz ja vyjadrujem k "hlavnej teme" :D
Nie nedumam toto...ale myslim to co som Viti pisal...ten zosit ti vezmem;)
za ten zosit diki.....a vita ...aha....to je v pohode....a beries jutre aj knihu???z obciny???---sorry ze to pisem sem ale bojim ze to neprecitas na verejnom fore( toto co tam hned pises a hned aj citas)znas co myslim,...a ked uz tak tak tam chod...rycjleksie sa tam da rozpravat...oki???
kurna nwm ci sa mylim a neje toto o SUPERSTAR ? o nasej SUPERSTAR, minule som si vsimol ze Peter Skovran rafinovane stal v kostole vzadu a dost blizko naho Bertyho , asi aby pocul jeho spev. :ar:
inac tato tema ma asi najviac zobrazeni z fora az 1800 ale uz ju dobieha Jeden od MSHK drzime palce :ay:
no no presne tak ale aj Call of duty slape
haha co Peter ale tak jeho dieta :D haha a to Berty si robi vodicak?
ano Berty si robi vodicak , sak to je rozumna vec, nwm ale to tu vyzera ako bulvar, onedlho uz budete pisat ze Berty robi to a zas ono. joj slava je nebezpecna vec :D ak sa to da nazvat slava
ale ved to je naj hviezda v nasej blizkosti teda momentalne v mojej mam trosku vacsiu.
Ano urcite je to nasa hviezda :ay: RastiC ja som sa len tak pytala ci si robi vodicak :) a to oni maju vobec auto ?
kurna nwm ci sa mylim a neje toto o SUPERSTAR ? o nasej SUPERSTAR, minule som si vsimol ze Peter Skovran rafinovane stal v kostole vzadu a dost blizko naho Bertyho , asi aby pocul jeho spev. :ar:
inac tato tema ma asi najviac zobrazeni z fora az 1800 ale uz ju dobieha Jeden od MSHK drzime palce :ay:
no vidiš? a kto ju založil? čí to bol nápad? kto tuna pridával príspevky??? :D:D:D hah no predsa NOMAD :ay: :rolleyes:
jasne pekne.
no nwm ci ma Berty auto, ale to je najmenej ved si moze kupit.Som zvedavy ci este nejako sa bude realizovat spevom, viem ze si vraj kupil gitaru.
ta uz dlho nebude 1. uz to bude jeden na dens od MSHK alebo Call of duty
neviem jak vy, ale ja keď toho chlopa vidím vo vlaku, keď zvečša ide o pol piatej domov, tak mne sa chce stále z neho smiať... šak to je taký človek, čo každého rozosmeje, či chce alebo nechce... :D haha :bp: :ay: :rolleyes: :bo: :ay: :bp:
presne tak dlho som ho nevidel, ale minule ked som bol doma som ho videl a hned som si spomenul.
neviem jak vy, ale ja keď toho chlopa vidím vo vlaku, keď zvečša ide o pol piatej domov, tak mne sa chce stále z neho smiať... šak to je taký človek, čo každého rozosmeje, či chce alebo nechce... :D haha :bp: :ay: :rolleyes: :bo: :ay: :bp:
Ani ty sa smejes na vsetkom i naXXXXXXXXXXXXX ... Berty hmm no ked sa na neho kuknem este sa da, ale Marek tak to sa da zvladnut len niekedy ten smiech :)
Specialne upravene pre Anicku, bolo tam nieco napisane ale nechajme to tak :)
joj, prestan s tou zenou, bo mi to je doteraz smiesne... ale ta ked ja sa tak rada smejem, a sak to neni hriech tak co... ALE VED KED SA NIEKTO POZRIE NA BERTYHO TAK HNED MU PRIDEM SMIESNO, JEDNOZNAČNE: :) xaxa
*a prosím, o tej žene pomlčme viťa. :) xaxa *
joj, prestan s tou zenou, bo mi to je doteraz smiesne... ale ta ked ja sa tak rada smejem, a sak to neni hriech tak co... ALE VED KED SA NIEKTO POZRIE NA BERTYHO TAK HNED MU PRIDEM SMIESNO, JEDNOZNAČNE: :) xaxa
*a prosím, o tej žene pomlčme viťa. :) xaxa *
svoj prispevok som prerobial takze uz nic :) Anicka raz asi doplatis na smiech :D
ja viem, uz nato dost casto doplacam, napriklad vyhodenim z triedy/ucebne alebo hodiny :D:D:D haha :D Ale ved smiat sa je zdravé. že bertY :D haha :bp: :rolleyes:
pani vidno ze nepoznate Bertyho, pripada mi asi tak smiesny ako CATY ci NOMAD !!!
hm z Nomada nemam pocit zeby bol stale veselej povahy , skor naopak.
tak tak suhlasim s tebou :D
co?? to fakt si myslite ze som taka vazna?? :(
och, no jak vidim, nepoznate ma, pri mojom vybuchu smiechu, hoši...
no tak kedy ideme na poldeco a roztočíme to?? :D:D:D haha :bp: :rolleyes:
* hmmm, ale prdstava by to bola pekna, len skoda ze nerealna... :(
ta ja si poldeco dam s kazdym...:D
hm no a co RastiC, hm? :) xaxa
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.