View Full Version : Nazory A VylepŠenia Na Fórum
HECTOR_X
11-09-2007, 07:47
Tak v tomto topiku môžete písat čo sa Vam nepáči na fóre alebo Vám na ňom chýba a chceli by ste aby to to bolo a čím podľa Vás by bolo atraktívnejšie aj pre iným potencionálnych použivateľov tohto fóra.:ay:
ale veď také niečo tuna už je... tam dole uvedené to je v NEZATRIEDENÝCH a že INÉ alebo nejako tak je to :ae:
no tak minule ked sa stretli viaceri ucastnici tohto fora face to face spominali cosi o vysledkoch futbalovych zapasov (asi chce niekto ustrit na novinach:) bolo by to fajn + nejake pikosky ako co vykrikoval fanusik koskovskeho futbalu zo sihotka ci ako sa bili funkcionari lubisskeho futbalu a maju zakaz hrania na vlastnom ihrisku (ci to je uz minulost?) inac tiez sa v poslednej dobe rozbehla hra travian hraje to este niekto okrem rastica?
HECTOR_X
11-09-2007, 16:10
no tak minule ked sa stretli viaceri ucastnici tohto fora face to face spominali cosi o vysledkoch futbalovych zapasov (asi chce niekto ustrit na novinach:) bolo by to fajn + nejake pikosky ako co vykrikoval fanusik koskovskeho futbalu zo sihotka ci ako sa bili funkcionari lubisskeho futbalu a maju zakaz hrania na vlastnom ihrisku (ci to je uz minulost?) inac tiez sa v poslednej dobe rozbehla hra travian hraje to este niekto okrem rastica?
To by nebolo zle ale aj tak nechelo by to napr . neaké pikošky ? neprečitali by ste si radi kto , čo a s kým ???? , alebo neake stranky , kde sa da stiahnut samozrejme "legalny" softwér? :ay: musím to napísať aby môj príslevok nebol zmazaný.. skuste niečo napísať aj vy čo Vám tu chýba.
HECTOR_X
11-09-2007, 16:11
ale veď také niečo tuna už je... tam dole uvedené to je v NEZATRIEDENÝCH a že INÉ alebo nejako tak je to :ae:
No ospravedlňujem sa, že som si to nevšimol , no aj tak si myslim že tie topiky ak nebudu tu si nikto nevšimne ! :aq:
si davaj bacha co pises, vsetko mazem a upravujem!:aq:
satmag s tou štatistikou TOP 5 si to dobre urobil....
si davaj bacha co pises, vsetko mazem a upravujem!:aq:
:D:D:D CCCP (ZSSR)
bracho mozes spravit V.I.P. temu? kde by mali pristup len urceny uzivatelia?
hm, joj... nem to barz blbé tá V.I.P miestnost?? :(
ne to je na tom to zajimave napr ak nedas sponzorsky dar tak nemozes tam ist :D docela sranda by bola ale asi aj empty !
tamta tema bude len pre tych vyvolenych koho navrhem ja, asi 8ludi... a neche aby to niekto cital co sa tam bude pisat...
no 8 je az vela vezmi ze nastevnost klesa :( taka stagnacia ze az sa neje naco chytit ked pridem na forum , vela ludi len hra hry a nic ine :D treba aj KOMUNIKOVAT !
:ay:šak ja komunikujem... už som si dala doporiadku monitor a aj grafickú kartu... kedy dáme call of duty... mohly by sme cez víkend... :ay:
ja mam uz asi mesiac v pc cod uo 1.51 a nic :-/
mne sa to vip oddelenie dako nepozdava. to by bolo dobre pre fora s vyzsou navstevnostou a nie pre nas mikroregion
ide oto ze su tam take veci ktore nechceme aby sa onich rozirovalo dalej, to je taka poistka:)
Dnes mám narodky, a mi prišlo odtiaľto mail... :D hehe... :D Dobre to máte zariadenéé... :D heheh
hej, tak sicko najlepsie:bp:
Nebolo by dobre keby nas po kliknuti na erb obce (v hornej casti stranky) presmerovalo na oficialnu stranku obce.
to je dobry napad, len ked vezmeme do uvahy ze napr Koskovce taku poriadnu stranku asi nema tak to nema zmysel :D
No o tom to je obec by mala mat aj nejaku tu stranku ktora by ako tak fungovala a bola ako tak aktualizovana.
hej to treba mat zaujem a obce na to kaslu.
tak, tak a je to ich vizitka
Hej, a čo tak pridať tu lepších smajkov, viac pohyblivejších, nejakých srandovných, niečo také ako na novom icq 6.0, a tak isto aj do "podpisu", hm? :) Oživilo by to tu, si myslím... :)
Hej, a čo tak pridať tu lepších smajkov, viac pohyblivejších, nejakých srandovných, niečo také ako na novom icq 6.0, a tak isto aj do "podpisu", hm? :) Oživilo by to tu, si myslím... :)
JJ suhlasim. Daktori smajlici su tu super :ay: ale niektorych nemusim :D a novy by to tu ozivili :bp:
:D hehe si moj človek, niečo zaujímavešjie by to chcelo... fakt. Ale nevravím, že to neiej zlé také, aké to je... :)
mne sa paci ta nova moznost uploadu je to zaujimave a uzitocne
no ja by som zase chcel aby bola tema cisto len pre moderatorov a administratorov, aby tam nikto iny nemal pristup...
Inac cisti sa toto forum od tem do ktorych sa uz davno nepise alebo uz niesu aktualne :confused: lebo mohlo by sa ;)
ja si zase mysliam ze nech to tu vsetko ostane ved kapacita je dostatocna
Inac cisti sa toto forum od tem do ktorych sa uz davno nepise alebo uz niesu aktualne :confused: lebo mohlo by sa ;)
Zatiaľ to čistenie nepotrebujeme miesta je habadej.
Čistiť tu budem jedine neslušne nadávky ale zatiaľ som tu česť nemal.:ay:
no ja by som zase chcel aby bola tema cisto len pre moderatorov a administratorov, aby tam nikto iny nemal pristup...
joj, to by podľa mňa posobilo diskriminačne a pak by ste odohnali viacerých ľudí z fóra... :-( hm
no, tam by sa pisali take veci ktore by som nechel aby niekto necital a neukradol moje napady ako v hankovciach...
nwm to je zbytocne, ved admin a moderator su tvoji blizky znamy a take veci si vidiskutujete inde, naco zakladat temu k tomu :D
suhlasim je to uplne nahovno
hm, no veď i ja som toho názoru... Ale tak VY ste admini... hm :confused:
Peter170
16-03-2008, 21:31
Mne tu chyba sekcia Predstave sa ! Bolo by to dobre kebyze sa regne nejaky novy rovno by sa prestavil a mi by sme aspon vedeli o koho sa jedna. Tod moj nazor.
to je bombova myslienka !
JJ super napad Peter clovek by ani nepovedal ze z tvojej hlavy :) ale som za:ay:
hm, myslim ze skor 50:50, ako bolo by to fajn pre nas tuna, z našeho "regionu", ale tak je to na nete, a k netu má prístup veľa ľudí, no tak neviem neviem... :(
myslíš, no jakkk??? :confused:
Peter170
17-03-2008, 19:08
JJ super napad Peter clovek by ani nepovedal ze z tvojej hlavy :) ale som za:ay:
Ty este o mne dost toho nevies:D:D;)
myslíš, no jakkk??? :confused:
no neco na styl VIP ze do tohto zoznamu by mal pristup len reg uzivatel. ;)
ale len pre tych, ktory su na fore.. inak, nikto a niiičččč
Ty este o mne dost toho nevies:D:D;)
haha napr. ??? co nwm :confused: :D
haha napr. ??? co nwm :confused: :D
vita to rieste si cez ICQ alebo PM, mozno cez chat. nerob tu off topic :aq:
no treba to navrhnut adminovi :D aby spravil temu O Nas pre Nas :D
Peter170
18-03-2008, 19:30
Takze sa pytam adminov...je mozne tento moj navrh ukutocnit??..nefiem ci to vobec citali:)
o nás a pre nás? no čo také by bolo jej náplňou??? :D haha
nechapes to by bola ta cast kde moze ist len registrovany clen fora a bolo by tam to co by si nechcela ay videl clovek z nettu, ved sa tu bavime o tom co pisal jeden tu ze s atak nepozname a ze neje od veci trocha sa aj predstavit :D
no ten clovek sa prihlasi a aj tak sa tam pozrie ak bude chciet
jasne a myslim ze admin tu pusta len ludi co neco maju s forom ale moze to vyrieist aj individualnou skupinou napr DOMACi a ty budu mat pristup do tej casti. a do skupiny DOMACI ta prideli len admin pokial bude jasne kto si :) sakra nwm ci mi chcete len oponovat alebo nepoznate moznosti na stranke.
dobre opravujem sa...super napad
noo i men sa to zacina pozdavat. :) xaxa :ay:
dufam ze sa este viac ludi dozvie o tomto fore a bude nas viac
Inac chcem sa spytat: To na forum sa mozu regnut a prispievat len obyvatelia obci fora ? alebo mozu aj uplne cudzi ludia ?
ne myslim ze skor ludia ktory su priamo z obci ktorym je foro venovane, alebo maju nieco s tymito obcami (pribuzenske vztahy atd). co by tu robil niekto kto neje odtial
a šak minule tuna dáky nezaregistrovaný človek pridával príspevky... :aq:
a šak minule tuna dáky nezaregistrovaný človek pridával príspevky... :aq:
mylsis do VALAL POKEC alebo normalne tuna ??? ja som si to nejako nevsimla :o
do chatu moze hoc kto, a raz aj nezaregistrovany mohol priadavat lebo to este vtedy nemal admin podchytene :)
noo veď ja o tom vravím... :) :aq: :rolleyes:
taka blbinka prezera to tu admin fora ?
alebo sa mi viac oplati mu povedat napady vo vlaku jak cestujeme ?
inac nemohla by byt na fore tabulka top 5 najprezeranejsich tem ,podla zobrazeni ? dik , to je otazka priamo na admina.
taka blbinka prezera to tu admin fora ?
alebo sa mi viac oplati mu povedat napady vo vlaku jak cestujeme ?
inac nemohla by byt na fore tabulka top 5 najprezeranejsich tem ,podla zobrazeni ? dik , to je otazka priamo na admina.
JJ mohol by pozerat aspon tuto temu urcite, lebo padlo to uz viacero dobrych napadov ale nikto z hora sa k nim nevyjadril !!! :mad:
ved ten top 5 the best topic je nie?? tam dole to píše... či to sú len témy, ku ktorým sa za poslednú dobu pridali prispevky???
nie tam su len 5 tem kde sa v poslednom dni neco napisalo resp temy kde je novy prispevok.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.