View Full Version : Včera večer jsme s mojí ženou vedli trošku hlubší rozhovor...
Včera večer jsme s mojí ženou vedli trošku hlubší rozhovor o různých životních situacích.
Přišla řeč i na eutanázii.
K tomuto sensibilnímu tématu o volbě mezi životem a smrtí jsem poznamenal:
"Nechci abys mě nechala žít v takovém stavu, kde bych byl zavislý na přístrojích a živen tekutou stravou z nějaké flašky.
Kdybys mě někdy takhle viděla, vypni ty mašiny, které mě udržují naživu.
Ona vstala, vypnula televizi i počítač a vylila moje pivo do záchodu...!!!
Turisti sa blížia k najväčšiemu vodopádu na svete:
Američan : " ...ooo god, it's wonderfuuuuuuul"....
Nemec : " ...ooo mein Gott, das ist wuuuuuuuuunderbar"....
Rus : "...gospooooooodin, eto prekrasnojeeeee"....
Slovák : " ...Ty ko*óóóóót. Ja to je*eéém. Do pi*ééééééé"....
Chlapec vojde do izby a vidi rodicov ako sexuju. Otec sa zasmeje, hodi po nom vankus. Po chvilu otec zacuje zvuky z chlapcovej izby. Vojde a vidi - chlapec sexuje s babkou. Chlapec sa otoci a hovori: "Uz to neni take smiesne ked ja je*em tvoju mamu, co?"
Prominent, ktorý opitý na priechode pre chodcov zrazil dvoch ľudí, sa na súde cez prestávku pýta sudcu, aký verdikt môže očakávať. Sudca
odpovedá:
- "No, ten, čo Vám hlavou rozbil predné sklo, dostane päť rokov za vlámanie do auta a ten druhý, ktorého náraz odhodil na 15 metrov, dostane 10 rokov za útek z miesta činu."
Pride chlapik do baru kde obsluhuje casnik-robot. Casnik-Robot mu nacapuje perfektne pivo a pyta sa ho ake ma IQ??? Chlapik hovori "150" a casnik sa s nim zacne rozpravat o globalnom oteplovani, kvantovej fyzike, klimatickych zmenach, nanotechnologiach atd. Chlapik je cely uzasnuty tak si povie ze robota vyskusa. odide z baru prezlecie sa vrati sa naspat, Casnik-Robot mu zas nacapuje perfektne pivo a pyta sa. "ake mas IQ???", chlapik povie.. "No priblizne 100" Casnik chapavo pokyve hlavou a zacne sa s nim rozpravat o futbale, hokeji, modelkach, dobrom jedle, zenskych vnadach atd.. Tak sa chlapik rozhodne ze mu da posledny test. zas odide, prezlecie sa, pride naspat. Zas dostane perfektne nacapovane pivo a Casnik-Robot sa ho zas pyta na IQ.. Chlapik povie " ehm. no asi tak 50." No a robot sa k nemu nakloni a zacne (skutocne velmi pomaly) rozpravat.." Tak co priatelu. zas budeme volit FICA ze????"
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.