View Full Version : potrebujem poradiť...
Nevime čím to je, ale nejako mi blbne grafická karta... Vždy mi vypisuje nejakú chybu, vybehne mi dialogove okno / správa s možnosťami odesílat alebo neodesílať... Vždy sa mi to stane keď hrajem nejakú hru... Ako ju normálne spustím, aj chvíľu ide bez problémov, ale po chvíli sa mi to objaví... A pak asi 3x po sebe a v zápetí mi vypne počítač... Nevedeli by ste poradiť??? Mohlo by to byť chyba ovládača... Alebo by terbalo ešte niečo nainštalovať??? oľem poraďte... ďakujeeeem ;)
a neprehrieva sa ti karta?
joj maťo, ta čo ja viem... až na také expert neni som... :confused: Sa mi vždy dačo spraví s obrazovkou, že sa mi jaksi rozmaže proste taký blud mi ukáže a pak to dialogové okno nabehne... neviem das 3x sa takto spraví a pak bááác :mad::(
rozober bednu a daj ruku na chladic grafickej katry, to je ta odkal ide kabel z monitoru...
telké to je, ale žeby až veľmi... ta tak až nie.... :confused:
ok, malo by to byt az prilis horuce, ale ked je to teple tak nic, predpokladam ze uz asi grafika ide do väcnych lovisc ak sa deformuje obraz...
No ono mi to robí len pri hrách... Neviem, netreba inštalovat dajake iné ovladace?? Bo ja nainštalovala len ten svoj čo mám k pc cdčko... Inako, koľko stojí nová graficka karta??? dikes :-)
no, ak by som mal cas mohol by som odskusat tu grafiku, to iste robi aj na jednej grafike co mam od rasta, tiez uz je v...:(
jeden kamarát mi zajtra do školy prinesie jeden "materiál" skúsim to ponastavovať v pc a uvidí sa... A keľo stojí grafická karta nová??? :confused:
SAPPHIRE Radeon 9600PRO 256MB TV-out DVI
1570sk tu by som ti odporucil
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.