![]() |

|
-= SatLan: informácie a novinky v sieti =- |
|
|
|
|
#1 |
|
Admin
![]() |
Na želanie väčšinu klientov bol nainštalovaný novy server Counter-Strike 1.6
Server beží nonstop na našom serveru IP pre local je 10.10.200.38:27015 a 213.108.120.6:27015 na pripojenie z vonku. Pripadne námety a komentáre môžte pišať tuná.
|
|
|
#2 |
|
Občan
![]() Registrovaný od: Jul 2008
Príspevkov: 23
|
server bezi pekne, ale nastavit ho treba, nejaky ten plugin by to chcelo... alebo aspon rcon keby bol
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Poslanec
![]() |
No ja neviem s cs hrajem uz dlho a stym som a nestretol Satmag musel objednat server org steam s protocolom 48 a vecsina ludi tu v dedinach hru org nemaju a maju protocol 47 co im nedovoluje sa napojit na server
![]() org cs 1.6 tiez nemam cize si na servery a nezahram skusal som aj patche ale je to na hovno tiez sa nepriipojim cize nam non steamerov ostava kupit cs org alebo nech Satmag prerobi server na non steam neoriginal ![]()
|
|
|
#4 |
|
Občan
|
Hank ma pravdu nejde to skusal som s nim dost patchov ale nesli...podla mna je ten server org. STEAm...a to v dedine nikto nema....da sa kupit STEAM stoji to 10eur ale pre jeden server nebudete oredsa kupovat STEAM-ko
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Občan
Príspevkov: 10
|
Quote:
a stoji 8€ avsak server je len pre orig cs preto ze je na nom zapnute VAC2 anticheat ak sa vypne tak sa budete moct napojit avsak s protokolom 47 sa nenapojite musite si stiahnut patch v36 ten je na protokole 48 PS: Nebuď lama! Kup si konecne steam! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Občan
|
Quote:
dalej ak mas steam a hras na steam servery tak tam cheatera skoro nenajdes! nie ako na ns serveroch kde cheatuje kazdy druhy hrac! |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Občan
|
Quote:
uz to je skoro rok co sa zacal pouzivat protokol 48! od vtedy uz vyslo mnozstvo patchov ktore ns hracom dovoluju hrat na servery ktory bezi pod protokolom 48 a navyse servery s protokolom 47 uz takmer nikde nenajdes! |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Poslanec
![]() |
Quote:
![]() A neboj sa my s matom na to mame